Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez sötét?😄 hmm na várj
Remelem Alarielle eu serveren ;p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
jam, vmi kevésbé feketét amin látunk is vmit? 😊
nagoyn komoly scenarioban 😄
anti hero
Annyi h kapcsold ki a fullscreent a videó menüben. semmi se fog változni csak nem lesz sötét a képernyõ.
@Krinyo: hmmm?😄
@Krinyo: hmmm?😄
merre pvpzel te? -.-
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ja, aztán minden más meg süsse ki a szemem.
egyébként van élsimítás, bár nekem van hogy 1-2 alt-tab után egyszerûen kikapcsol...
egyébként van élsimítás, bár nekem van hogy 1-2 alt-tab után egyszerûen kikapcsol...
Per Aspera Ad Inferi.
jézusom kurva jo a pvp 😄D
anti hero
Régi
Új:
Nemtom mennyire látszik, de az elsõ képnél nézzétek meg hátul az épületet h a széle mennyire recés... Na ez teljesen eltûnt és a látótáolvság is megnöveketedd.<#taps>#taps> Nemtom mennyire látszik 2. képen mindjárt csinálok vmi jobban más heylen ha tok
Új:
Nemtom mennyire látszik, de az elsõ képnél nézzétek meg hátul az épületet h a széle mennyire recés... Na ez teljesen eltûnt és a látótáolvság is megnöveketedd.<#taps>#taps> Nemtom mennyire látszik 2. képen mindjárt csinálok vmi jobban más heylen ha tok
csináld screenshotot pls. 😊 (milyen volt - milyen lett) 😊
Egyébként nemmegy US kliensel -.- Torrentrõl szedtem le, no mind1 jön az eu 600-al.
Egyébként nemmegy US kliensel -.- Torrentrõl szedtem le, no mind1 jön az eu 600-al.
üdv aki us szerveren van írja meg légyszi hogy melyken és melyk oldalon
De van, én is tapasztalom US szerveren.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egyébként ennek a rosszul megírt netkód az oka, illetve az hogy a kliensek meg kell saccolnia mit csinál éppen a másik játékos a konstans 1-2 másodperces latency közben. Ezért esik le másik játékos a hegy tetejérõl aztán teleportál vissza. Ezt wowban úgy oldották meg hogy a körülötted lévõ játékosok nem realtime mozognak, hanem 2 másodperc késéssel. Aki játszott már úgy wowot hogy a 2 gép egymás mellett van az láthatta. Elég csak az AV-re gondolni, ti is mindig a csapat legelején lovagoltatok nem? 😊
És erre még rátesz egy igen nagy lapáttal a collision detecion
És erre még rátesz egy igen nagy lapáttal a collision detecion
Nekem semmi ilyen problámém nincs. Néha megesik h egy egy mob not attackable de semmi extra. És qrva jó lett 16x élsimítás 16x anostropic filtering én meg bámulok h wazzzzz... Mindenki próbálja beállítani. ja és így is 50-60FPS persze csak sima Qelés közben néztem nem tom h BG-n mien lesz...
Nem is lag ez hanem inkább fluidity. "szellemképes" pl a csapattársam felugrik egy dobozra és a kliensemen az látszik hogy épp leesik a dobozról aztán visszakerül, az õ kliensén pedig az hogy csak ott áll a tetején. Vagy pl kiírja hogy a "mob elfut in terror", de ott áll elõttem aztán 2-3 másodperc múlva egyszer csak 20 méterre van tõlem. Aztán a hulla átteleportál egy másik pozícióra. Egy csomó mob "not attackable".
US szervereken ezek szerint ilyen nincs.
US szervereken ezek szerint ilyen nincs.
basszus qrva szép lett... na így már játék én is azt mondom<#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps> mindekinek ajánlom!!! persze a függõleges szinkronizációt nyomjátok ki a retekbe mert felesleges és csak lassít.
vazze, mek haza beállítom én is 😄
a game támogatja. Már ha tényleg ez kell hozzá, nem vagyok expert a témában. A lényeg, hogy marha sokat javít a grafikán, ha a videókari driverében is mindent kimaxolsz. Legalábbis nvidiánál tuti.. 😊
AZTA QRVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
látjátok a karim Nvidia vezérlõpultban beállítottam az élsimítást és mükszik. qrva jó! még 1 játéknál se jött be nekem. LOL<#taps>#taps>
látjátok a karim Nvidia vezérlõpultban beállítottam az élsimítást és mükszik. qrva jó! még 1 játéknál se jött be nekem. LOL<#taps>#taps>
igen azt vágom, hogy a videokari driverében lehet, de az neimgazán szokott mûködni ha a game nem támogatja...
Igen de az ritka h mûkõdik is de mindjárt megnézem
Tvelvet h h us kliensed van? amugy próbáld ki hátha...
Tvelvet h h us kliensed van? amugy próbáld ki hátha...
jaja Élsimítás kellene. amugy nekem nem csinál semmit nem akad meg semmi. Sztem is a memóriával lesz a gond...
windowsból élsimítást is be lehet állítani nem csak gammát 😊
A jaték (legalábbis az us-s szervereken) egyáltalán nem lagos, még csúcsidõben sem. Aki ilyet tapasztal, annál valami lokális probléma lehet.
ott a windows, állitsd ott.
inkább élsimitást rakhatnának bele, sokkl szebb lenne, persze azért az enné a harwaret, de akinek van gépe had tolja.
inkább élsimitást rakhatnának bele, sokkl szebb lenne, persze azért az enné a harwaret, de akinek van gépe had tolja.
Nekem csak kb negyedorankent csinal ilyet.
Viszont azt szeretném kérdezni tõletek hogy sorceressként honnan van kb a dmg 20%val megegyezõ healingem scenairókban?
Viszont azt szeretném kérdezni tõletek hogy sorceressként honnan van kb a dmg 20%val megegyezõ healingem scenairókban?
remélem mire kijön a game, tesznek bele még egy-két graf beállítási lehetõséget. pl brightness kurvára hiányzik, ha sötét van kb tényleg szart se látok <#gonosz3>#gonosz3> egér érzékenységet talált vki?
Per Aspera Ad Inferi.
ja laggos. most megyek memoriát venni 😊
sztem az lesz nálad is.
sztem az lesz nálad is.
Nektek is elõfordul hogy a játék megakad 2 másodpercre, aztán eltûnik az összes textúra amiket 3 másodperc alatt visszatölt és minden megy tovább? Nagyobb csatározások közben percenként 7-8x is elõfordul
A mozgás sem valami sima, lagosnak tûnik mint minden más mmo-ban, a wow-ot leszámítva.
Érezhetõ rajta hogy még csak béta, de egyébként van benne potenciál, remélem releasere siekrül ezeket javítani/enyhíteni.
A mozgás sem valami sima, lagosnak tûnik mint minden más mmo-ban, a wow-ot leszámítva.
Érezhetõ rajta hogy még csak béta, de egyébként van benne potenciál, remélem releasere siekrül ezeket javítani/enyhíteni.
asszem teljesen megreccsent a GOA. Most kaptam egy halom levelet, hogy nem jo a kulcs aktiválásom, pedig én nem spameltem a regisztrációt...emg már tegnap óta játszom vele <#wilting>#wilting>
elküldtem nézd meg s majd írj h jó e vagy nem. csak regelj be ott ahol mutattam és tolhatod is (elméletileg)
elméletileg nem is kell. na küldök egyet várj
az igen jó lenne a game itt ücsörgön a vinyon, már épp delete lett volna. 😊 de a regemre még nem érkezett visszaigazolás
szal ha kell a beta kulcs szólj.
Én pl nyertem 3 kulcsot X) 1e talán letok passzolni, de csak akkor ha már van accod és le is tölöttted a gammát
a kék szövegbõl kimaradtak a szétszórt kulcsok😊 ugyanis elég sokat kiosztottak. pl nekem is így lett. rajongói oldalak kaptak 50ezer kódot ha minden igaz és azt osztották szét. így már érthetõ az open.
Ezt azért közel se vedd 100%-ra, nem néztem utána hogy honnan lehet még "nyerni" béta kulcsot.
A halál csupán a kezdet...
úristen.
na akkor asszem én innen számûzve leszek <#wow2>#wow2>
befigyel a terror és a cenzúra <#ijedt>#ijedt><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
na akkor asszem én innen számûzve leszek <#wow2>#wow2>
befigyel a terror és a cenzúra <#ijedt>#ijedt><#zavart1>#zavart1><#vigyor3>#vigyor3>
sry, fail most látom a kékkel írt szöveget fent. 😊
Akkor felmerül bennem a kérdés, miért open?😊
Akkor felmerül bennem a kérdés, miért open?😊
skacok most nekem vmi nem világos, én regeltem az oldalon magam, de nem a béte-kulcsot mert az nemigen van. 😊
Én most majd ilyenkor kapok email-t, és vele eggyüt egy beta kulcsot, vagy csak én vagyok debil, ami igen valószinû. -.-
(btw ha nemigy kapok kulcsot akkor miért open beta?😄 másik kérdés akkor honnan lehetne szerválni egy kulcsot.)
Én most majd ilyenkor kapok email-t, és vele eggyüt egy beta kulcsot, vagy csak én vagyok debil, ami igen valószinû. -.-
(btw ha nemigy kapok kulcsot akkor miért open beta?😄 másik kérdés akkor honnan lehetne szerválni egy kulcsot.)
mondd ki nyugodtan, hogy neked se nyerte meg a tetszésed 😊
én ma még azért adok 1 sanszot a runepriestemnek, hátha jobban tûzbe fog hozni, mint a bw...
én ma még azért adok 1 sanszot a runepriestemnek, hátha jobban tûzbe fog hozni, mint a bw...
ugyanilyen, mint nálad.
Én csak azt mondom, amit az EA Magyarország mondott és hivatalosan csak õk forgalmazzák a játékot Magyarországon. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy kisebb üzletek nem tudják behozni valami módon külföldrõl, de ugye az nem teljesen hivatalos 😊
Igen? Ha te mondod akkor biztos úgy lesz.
Amúgy tévedsz. Mi sem onnan kapjuk meg 😊
Amúgy tévedsz. Mi sem onnan kapjuk meg 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sajnos nem hinném, hogy fogok tudni játszani a játékkal ezért nem is fogom tudni nyomon követni majd itt az eseményeket.
Ebbõl kifolyólag átadnám a házigazda jogokat, szóval aki érez magában késztetést az írjon egy privit rám.
Ebbõl kifolyólag átadnám a házigazda jogokat, szóval aki érez magában késztetést az írjon egy privit rám.
A halál csupán a kezdet...
http://kep feltoltes.hu/080910/warhammer2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kép 1
http://kep feltoltes.hu/080910/warhammer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kép 2
(space nem kell)
Nézzétek meg plz h aki játszott vele nektek is ilyen? h a távolban elmosdóik semmi élsimítás?:S:S mert ez így elég ratyi... vagy csak a beta miatt van? remélem jobb lesz...
http://kep feltoltes.hu/080910/warhammer_www.kepfeltoltes.hu_.jpg kép 2
(space nem kell)
Nézzétek meg plz h aki játszott vele nektek is ilyen? h a távolban elmosdóik semmi élsimítás?:S:S mert ez így elég ratyi... vagy csak a beta miatt van? remélem jobb lesz...