Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már meg volt az összes személyes adat és nem volt velük gond. na megnézem, hogy most mi a helyzet...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Én most csináltam. Nem kezdõdhet nagybetûvel a user neved, arra hibát ír.
Az újjal már tényleg megy gyorsan.
Solid Snake
Megvan a klán zsír <#pias>
annyira azért nem vagyok fáradt meg hülye, hogy elnézzek néhány karaktert! <#taps> na majd megpróbálom kicsit késõbb. lehet, hogy a terhelés miatt kicsit meghülyült az oldal. vagy a franc tudja...

Krinyo
valszeg elrontod

nem tudok új accot csinálni, mert nem hajlandó elfogadni a beírt kódot a legvégén. a pofám leszakad!

ha nem megy azzal, csinálj egy új accot, menni fog azzal most már...5 perc max

tegnap este regeltem a béta kulcsommal és semmi.... pf!!! <#falbav>

0Fritz0
Peccsel, el sem hiszem...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Solid Snake
Megkereslek! <#vigyor2>
Vki Alarielle destruction oldalon keressen majd meg pls, szeretnénk megnézni a guild-rendszerben mik voltak a változások. Deloryn néven vagyok.

TDC Geronimo
Az a poén, hogy hiába szúrják a szemem az elmosódott textúrák meg a gif animok a távolban még így is annyira elfoglal, hogy pvp alatt teljesen el is feledkezem ezekrõl. Csak mikor álldogálok egyedül akkor veszem észre ezeket 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Solid Snake
Nagyon jó a pvp!!!
Már 3-om szintet fejlõdtem rajta!!
Menjetek rá érdemes!
Engem nem zavarnak ilyen gyermeteg apróságok, mint "xy úgy fut mintha gyomorszájon rúgták volna", "z jobban is kidülleszthetné a mellkasát castolás közben", "w casteffektjében egyel több felvillanó csillagnak kéne megjelenni" és a társai. Minden van benne, aminek egy érett mmo-ban lennie kell és engem egy ideig el fog szórakoztatni. 😊

TDC Geronimo
Kis grafikai tuning (mai OB updatebe volt errõl szól)és grafikus motor optimalizálás és már egyenesben is vagyunk. Holnap meg elvileg patch jön. Majd meglátjuk.

Tapasztaltam, alttab + autorun során sikerült darkelf kezdõn egybõl agyonzúznom magam a sziklán... Viszont sok skill is megváltozott, pl. disciple-nél nem emlékszem, hogy lett volna hot korábban.
Amúgy még mindig tartom, hogy itt sok más mmo-val ellentétben épp fordított a javítandó dolgok sora, van egy stabil, megvalósított remek koncepció és apró külcsínybeli dolgokat kell pofozgatni csak, tehát szép lassan érezhetõen egyre jobb lesz.

TDC Geronimo
Minél többször spawnolsz vissza campbe halál után annál rosszabbul megy. Nem tudom mi az okda ennek, de nálam is és bísztnél is ez van. 40-50 fps kb a campbe pl log után, viszont 20-30 spawn után már lemegy 30 környékére és swapel is mint állat. RvRbe szintén. Tény, hogy sokkal jobb lett az elmúlt hetekben ami meg a reakciót illeti...hát én CBbe toltam Zealottal utoljára, de most ég és föld a skillek reakcióideje ahhoz képest.

BEAST
Alarielle destruction oldalon vagyunk malavval, o valtozo, en Vesgar neven 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
na úgy látszik megérkeztek az emberek végre a szerverekre. Pwn RvR megy most Nordlanden -.-

Na azt kell mondjam, hogy mióta 2-3 hete láttam a játékot closed bétában, azóta rettentõ sokat fejlõdött. Az akkorihoz képest a játék akadásmentes, simább lett minden, gyorsabb reakció, nagyon sok kényelmi és ui funkciót átdolgoztak. Látszik a belefeccölt munka mennyisége.
Alarielle-en megtalálható vagyok Kryn vagy Deloryn néven.

Outlander
Sziasztok! Van még valaki akit a béta kulcs beregelése után még mindíg elutasít a patcher? A legutóbbi hír szerint már mennie kéne.. vagy mostmár azt se higgyem el amit kérdeznek?<#confused>

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

valaki segítsen please 2 kérdésem lenne.
Egyik: Hogy tudok pvpzni? jelentkeztem ott a minimapnál de 1 oraja semmi .. hogy lehet?
másik kérédsem: Destruction es order szerver között mi a külömbség?
elöre is köszi a válaszotokat 😊 <#mf1><#merges2>
Én Soad néven Ellyrion-on

Ismerõsök, ki milyen néven van és hol?

Magh
Headstartról tudni már valamit? odaát már töltik a klienst és regisztrálnak.

Avenger
nem, van neki neve, és alatta hogy hedge wizard

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

és az van a csóka alá írva hogy enchanting vagy mi?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Avenger
Hedge wizard-nál lehet felvenni a ilyen "enchant" skillt, nekem már sikerült is csinálni egyet 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

hogy lehet pvpzni? bejelentkeztem de semmi..
Solid Snake
Voltam pvp-ni nagyon jó volt 1-es szintûvel!
Tetszett
Tudja valaki hogy hogy lehet amulettet csinálni, amit bele lehet rakni a ruhába? Tudom hogy kell salvage, de még valami amulett készítés is kéne ><
Hol lehet felvenni vagy mit kell csinálni?

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

Solid Snake
<#worship>
Solid Snake
<#worship>
QuippeR
a minimap bal felsõ szélén van egy gomb, ott lehet scenarioba csatlakozni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

s0n1c
scenariora a minimap bal felsõ sarkában lévõ order/destruction jelre kattintva lehet jelentkezni, ha pedig battlefieldre lépsz a character frame alatt lesz egy kis party ikon arra klikk és az open partykhoz tudsz csatlakozni
Solid Snake
Hogy kell menni az elején pvp-re vagy hogy kell csatlakozni?
Szinthez kötött? írja a neveket rvr-ben de nem tom hogy mehetek oda hozzájuk! Köszi! <#worship>

Itt lehet bekell állítani a játék exe fájlát ha nincs a listán és szépen itt mindent beállítani ha lentébb viszed majd akkor ott lesz az élsimítás is...

antgecc
A vonalsimítás lenne az?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nvidia vezérlõpulton belül pontosan hol tudom ezt beállítani? <#lama>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tényleg látható a különbség, most néztem meg itthon.

na ezt kipróbálom én is...

nálam pl. nincs semmi textúra hiba, sem 2 seces kiesések.
lag az van ugyan, meg néha ricog az egész, de még épp az elviselhetõ határ...

Btw ha van vki ezen a szerveren írjon rám 😄

Na és utolsó 2 kép sry ha vkit zavar, de ezen tutira lehet látni a külömbséget.
1es (szar):

2es sztem jó 😊 :

Na ezeket már tényleg látható a külömbség nagyítsátok ki blablabla. sztem érdemes átállítani mindenféleképpen.

nem : )

anti hero

Hamed
Hmm, kosz az elsimitas tippet megprobalom en is... Mar epp fikaztam volna kicsit a grafikat😄D

Kis lag nalam is volt tegnap mikor tokig voltak a szerverek, ejfel korul mar teljesen jo volt, szoval sztem csak a terhelestol lehetett.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Open beta update. Van szó a grafika tupírozásáról is és arról, hogy retailbe lesz végre AA meg AF is.

TDC Geronimo
gyere velünk <3

tessék.

én ott😊 risu néven gobling herderként😊 majd este fenn leszek😊