Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Az újjal már tényleg megy gyorsan.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy még mindig tartom, hogy itt sok más mmo-val ellentétben épp fordított a javítandó dolgok sora, van egy stabil, megvalósított remek koncepció és apró külcsínybeli dolgokat kell pofozgatni csak, tehát szép lassan érezhetõen egyre jobb lesz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Alarielle-en megtalálható vagyok Kryn vagy Deloryn néven.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Egyik: Hogy tudok pvpzni? jelentkeztem ott a minimapnál de 1 oraja semmi .. hogy lehet?
másik kérédsem: Destruction es order szerver között mi a külömbség?
elöre is köszi a válaszotokat 😊 <#mf1>#mf1><#merges2>#merges2>
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Hol lehet felvenni vagy mit kell csinálni?
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Szinthez kötött? írja a neveket rvr-ben de nem tom hogy mehetek oda hozzájuk! Köszi! <#worship>#worship>
Itt lehet bekell állítani a játék exe fájlát ha nincs a listán és szépen itt mindent beállítani ha lentébb viszed majd akkor ott lesz az élsimítás is...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
lag az van ugyan, meg néha ricog az egész, de még épp az elviselhetõ határ...
1es (szar):
2es sztem jó 😊 :
Na ezeket már tényleg látható a külömbség nagyítsátok ki blablabla. sztem érdemes átállítani mindenféleképpen.
anti hero
Kis lag nalam is volt tegnap mikor tokig voltak a szerverek, ejfel korul mar teljesen jo volt, szoval sztem csak a terhelestol lehetett.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
tessék.