Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
2moons, cabal. Igényes játékok, tényleg.
2moonssal játszottam kb 1 hónapot. lvl 20 fölött teljesen unalmassá válik, amikor 5-800 mobot kell a szinthez megölni. És NINCS más lehetõség. Pvp szar benne, abból áll, h kiállsz a lowbie areába, és PKzol. Hajrá. Itt viszont nincs rád igény.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

hi all!!!tud valaki crafting oldalt valahol????pl. hogy miket lehet létrehozni a különbözõ szakmákban melyik mire jó ect....
izlesek es pofonok...

nekem bejon a WAR 😄

anti hero

QuippeR
a Cabalról meg a 2moons-ról tudok nyilatkozni. ezek futószalagon gyártott asian-style grindfest MMO-k, szerintem nem kompatibilisek egy felnõtt európai emberrel.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

biztossan zseniális játékok, azért még csak nem is halottam a legtöbbrõl...
egyik ismerõsöm a solitairre esküszik.

s0n1c
Aion lesz akkor a te játékod.
cabal, sword of the new world, atlantica online, 2moons. ezek pl eleg jo harcrendszerrel meg jatekmenettel birnak
Én most átmásztam greenskinshez scenairozni sokkal jobban tud érvényesülni egy sorceress amikor van elõtte egy rakat ork meg gobo 😄

Jockey
rossz helyen keresel rossz dolgot..
ez egy pvp játék, legalább is ez lenne az alapja, nem a bossölés..
Hiába mész be az abc-be kár a polcokon mosógépet keresned, mert lehet árulnak sokmindent, de nem a mosógép-re szakosodnak (általába)..
pvp-zz kicsit aztán ha az sem tetszik leírhatod miért...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

nem tudom, hogy te hányas szintig jutottál, én még csak lvl7 vagyok a warrior priestemmel, de már most van egy halom képességem és nem 1 gombot nyomkodok a csatában...nem hinném, hogy 2 nap alatt egy töredéken kivül bármit is láttál a játékból.
persze én nem gyõzködöm senkit, nekem tök mindegy játszol-e vele mindenkinek más jön be, de azért leszarozni nem kéne.

Szerintem ne foglalkozzatok vele, általános dolgokat fikáz a megfoghatatlan problémáival.
QuippeR
valóban? például melyikben?

s0n1c
Pvpt próbáltad egyébként? Mert hogy ez a játék errõl szólna, nem a boss tucatboss ölésrõl 😊
azert sok mmo-ban(akar ingyenesekben is) ennel joval komolyabbat tudnak felmutatni
QuippeR
wardb.com

Forrest Tomee
Van, lesz olyan adatbázis hozzá, mint wowhead vagy thottbot?

s0n1c
a szgépes játékok már csak ilyenek, lenyomsz egy gombot valami történik, váóó
unalmas jatekmenet, gyenge a harcrendszer. boss oles: kijelolom, benyomom 2-es gombot, aztan varom hogy meghaljon. sima csata: kijelolom, aztan nyomkodom az 1-es gombot. az ellenfelek is olyan tucatellenfelek, 1-2 boss kivetelevel semmi erdekes. 10 cuccbol 9 a semmire nem jo kategoria. altalaban az az erzes keringett bennem, hogy "mit is csinaljak"
s0n1c
mi nem tetszett benne? 😊
ekkora szar jatekot. es meg penzt is kernek erte. miert van az hogy minden jatekhoz tehetsegtelen szarokat vesznek fel keszitonek, akiknek meg van otlete meg tehetsege azokat meg le sem szarjak? ezert szar hogy mindenhova papir kell es nem hozzaertes.
s0n1c
Amit regisztrációnál megadtál a war europeon.
Magnificat
valaki az enyémre? a mythic patcher-be milyen username/jelszót kell beírni? pls valaki segítsen 😞

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

TurboX

<#hehe>
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

QuippeR
a prok tudják! szóval nem vagy méltó a pro-order boxhoz.

Solid Snake
<#guluszem1><#finom>
RatBaG
az oké, hogy a perverz, mutáns, nyáladzó korcsok oldalán játszok, na de ez azért mégis sok...

Per Aspera Ad Inferi.

DarkHorSe
Hello, hol kell regisztrálni a pro-order boxot?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

0Fritz0
Képek:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem ad tanácsokat!

anti hero

Ne a tankot üssétek, hanem a hílerét 😄
Szaruman
RvR nagyon baba. Egyetlen gond van, mégpedig az, h empire oldalon nincs tank. Bejön a sok chosen/marauder, és szarráfossá verik az empiret. Náluk 50% fölött van az arány, nálunk 10-15bõl van 1 törp tank. Elf tankot még nem is láttam...
Mondjuk ez kiküszöbölhetõ guildekkel/szervezett partikkal késõbb.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

ok, ding lvl5, majd holnap kiprobalom en is : )

anti hero

Úgy látom este indítottak egy open rvr szervert is...akit érdekel
BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
Szar volt rvr, melee kasztjainkat instagibelték. Majd a zealotommal bosszútállok 😛

Kariválasztó képernyõn pörgessétek meg a karaktert jó gyorsan... ^^
Sikerul szereznem havertol,azert koszi...

Jimi Hendrix

Holnapi cél a rank4-es guild. Olyan személyi jövedelemadó lesz beállítva, hogy open beta végére 100 km autópályát építünk tier4-en keresztül belõle.

Visszafizetnem,azt is,de otp net kartynal ingyen es az utalas otp kartyara,ha jol tudom.

Jimi Hendrix

Hogyan tudok átmenni nordlandre az elfelktõl?

Triathlon for life

többe kerül maga az átutalás:d

Off:
Hello,valaki 2napig tud kolcson digitalisan utalni a 200ft-ot?otp-es vagyok.

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Az volt :o

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lvl6os rvr nagoyn komoly lehetett

nub!
<#mf2>

anti hero

TDC Geronimo
Végre megjött az élet az EU szerverekre is. Nagyon pwn volt a mai RvR is -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nekem is nagyon jól fut,minden maxon. Pvp elég érdekes kezd lenni,bár még csak 9-es vagyok,egyre több a lehetõség. Alarielle-Patikus-disciple

Triathlon for life

Magnificat
üdv, én lennék megint, miután összeomlott a winfosom 😄
szóval béta kulcs meg minden elintézve, van Master Account és Game Account username-em is, meg jelszavam, de a mythic patcher nem enged be... melyik usernevet kellene használnom? vagy csak most épp nem elérhetõ, ezért nem enged be? próbáltam mindkét usernevet, mindegyikkel kidob... ez ideiglenes, jártak ma így már az emberek, vagy csak én vagyok peches?

[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user

RedDevilsza
Internet explorerbe ment nekem csak, firefoxban nem...

Krinyo
akkor csináltam amikor te