Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2moonssal játszottam kb 1 hónapot. lvl 20 fölött teljesen unalmassá válik, amikor 5-800 mobot kell a szinthez megölni. És NINCS más lehetõség. Pvp szar benne, abból áll, h kiállsz a lowbie areába, és PKzol. Hajrá. Itt viszont nincs rád igény.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
nekem bejon a WAR 😄
anti hero
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
egyik ismerõsöm a solitairre esküszik.
ez egy pvp játék, legalább is ez lenne az alapja, nem a bossölés..
Hiába mész be az abc-be kár a polcokon mosógépet keresned, mert lehet árulnak sokmindent, de nem a mosógép-re szakosodnak (általába)..
pvp-zz kicsit aztán ha az sem tetszik leírhatod miért...😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
persze én nem gyõzködöm senkit, nekem tök mindegy játszol-e vele mindenkinek más jön be, de azért leszarozni nem kéne.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Per Aspera Ad Inferi.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anti hero
Mondjuk ez kiküszöbölhetõ guildekkel/szervezett partikkal késõbb.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Kariválasztó képernyõn pörgessétek meg a karaktert jó gyorsan... ^^
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Triathlon for life
Hello,valaki 2napig tud kolcson digitalisan utalni a 200ft-ot?otp-es vagyok.
Jimi Hendrix
nub!
<#mf2>#mf2>
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Triathlon for life
szóval béta kulcs meg minden elintézve, van Master Account és Game Account username-em is, meg jelszavam, de a mythic patcher nem enged be... melyik usernevet kellene használnom? vagy csak most épp nem elérhetõ, ezért nem enged be? próbáltam mindkét usernevet, mindegyikkel kidob... ez ideiglenes, jártak ma így már az emberek, vagy csak én vagyok peches?
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user