Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Magnus most írta, hogy a Headstart kódokat a megnyitás napján lehet beütni majd és az új fullos acc center is akkor lesz elérhetõ, de azért igyekeznek, hogy hamarabb is lehessen regelni. Ismerõs a szitu? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
vicces, hogy mennyire nem tudnak még mit kezdeni az emberek az open party fícsõrrel 😄
TDC Geronimo
Szintén. "es az a fura, hogy neha tok szepnek latom neha meg tok csunyanak -.- ez miert van " Mert egyelõre ilyen is a game :d Tegnap írtam feedbacket a videokarim miatt. fps spikeok, AA/AF-et nem mûködik a kariválasztó képernyõ után stb. Erre nézem elõbb rámírnak mondom wtf :o

Biztos bot volt vagy ilyesmi, de itt legalább elolvassák amit írok.

2éve tiszta vagyok -.-

anti hero

s0n1c
nem kéne annyit szipuzni :F
mennyire atjott ez a feeling, nekem is pont igy indult.
es az a fura, hogy neha tok szepnek latom neha meg tok csunyanak -.- ez miert van
:G

anti hero

s0n1c
welcome 😊
Na hali. 4 nap töketlenkedés után sikerült bejutnom este. Elkezdtem játszani, mondom wtf, mi ez a szar, gagyi grafika, stb. Aztán ahogy haladok, egyre inkább megfog.

WoW még mindig :P

nah majd beszelnunk kell
:d

anti hero

TDC Geronimo
Aztán megyek majd be EUra! Legyél ott te biacs, hamár bíszt elbaszta, hogy rank12re lépett :d

siraly : )

ui. szegeny bisztet szetkaptak a wowfanboi-ok semmi perc alatt 😄
de azért én veled vagyok <3

anti hero

TDC Geronimo

TDC Geronimo
US betat most patchelték. Majd meglesem mi változott, ha visszajönnek a szerverek. Lett egy új beállítás(texture memory cache). Kiváncsi vagyok mi változik vele.

RatBaG
salvaging kell hozzá. ha nem keverem, ez a "disenchant". szétszedsz zöld cuccokat és abból lesznek fragmentek, de nem mindig.

Per Aspera Ad Inferi.

nem tudja valaki hogy honnan lehet ilyen fragmentet szedni az amulett készítéséhez? Asse tom hogy mi a fene az :p

\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...

MeoH
Hat asszem bejon a game. Bar a grafikatol nem vagyok elajulva, de amugy nagyon korrekt. Szoval a destros guild szamolhat velem, 1 shaman vagy zealot szemelyeben. Hogy mi lesz az majd kiderul, jell.pillban a shamant nyuzom es tetszik, de holnap kiprobalom a masikat is.

fuck mmo's..i.,

na az zsír Thx ^^

Lazarus
Bárhova mehetsz, tanúsíthatom 😊 jobb felül választhatod majd ki melyik valami vs valami kontinensre akarsz menni
és akkor az lehetséges h én átmenjek a greenskinekhez vagy a Chaos okhoz? mert ezzel csak a dark elf területen tok repülni nem?

valaki craftolt már valami használhatót?
Lazarus
warcampnél, flight masterrel tudsz átrepülni a többi helyre.
destro FM-ek
Order FM-ek
el kell menned egy warcamp nevû helyre (legalább is nálunk : )ez nagyából a chapter3 szintjén van. ott találod az utazási lehetõséget némi apróért 😊

hogy lehet utazni? szal pl én hogy tok átmenni a greenskinekhez ha dark elf vok?😄 ez lehetséges? vagy ha mondjuk haver ott fejlõdik és én is oda akarok menni akkor ezt meglehet oldani? meg hol van a fõváros?😄😄 odáig még nem jutottam el X)X)X)<#hehe>

köszi
<3

este kiprosza

anti hero

Avenger
Viszont az érdekelne hogy mik a követelményei annak hogy utónevet adhass a karakternek. Az Npc-t már megtaláltam de azt mondja még nem vagyok méltó hozzá :/

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

BEAST
Elmesz a fovarosba, 5 tarsaddal egyutt egy teljes partyban. Vagyis destruction oldalon Inevitable citybe. A terkepen megtalalod a tavernt, odamentek, fizetsz 50 silvert es kesz a guild 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Avenger
egy 6 fõs partyval oda méssz a fõvárosban lévõ guild regisztráló emberhez adsz neki egy kis pénzt és kész a guild 6 fõvel 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

valaki - mondjuk Krisz bá - vázolja fel, a guildalapitás lépéseit lépésrõl lépésre! lécci!
: ) hogykell?

anti hero

Thx

megvan 😄

s0n1c
k, köszi
www.wardb.com---npcs-----talisman trainers
megvan mind a 3 gather skill h hol lehet megtanulni, de crafting skill bõl csak egyet találtam az apothecaryt...

Ams
us server maintanance, fuckin' hell...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Vki nem tudja h konkértan hol tom felnni Dark elfként a medal készítés szakmát? salvaging már megvan de azt nem találom!!! plz help.

jellemzõ tehát order oldalon nuku!!!😞((
chapter2-ben tudod õket felvenni
3 gyüjtögetõs és 2 gyártó skill van, 1-1-et vehetsz fel

antgecc
1. Szakmát hol tudok felvenni?
2. Milyen szakmák vannak?
3. Hányat tudok megtanulni?

Köszi!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Order oldalon van már vmi guild?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lazarus
nem, csak witch elf és DoK tud dual wieldezni, esetleg még marauder ha egy mutálódott végtagot fegyvernek lehet nevezni.
lol!!!!nem igy gondoltam pl.: a swordmaster tud két kardot forgatni vagy bármelyik kari??mert a "sötét oldalon" láttam olyan karit!
Lazarus
witch hunter 😛
skacok!van olyan kari order oldalon aki tud 2 db egykezest használni!!!??
level 2

anti hero

már level volt és kurva jó ahogy fejlõdik a guild is, és új lehetõségek nyilnak meg!!! ez nagyon bejön!

tetszik!

anti hero

Jockey
nemtom még..
AOD szervezõdik, de mivel õk teljesen más szerver/oldal megosztáson gondolkodnak egyenlõre mint a warblogos kiejlölések így lehet lesz karim alarielle Destruba is..
az az igazság majd ha megjött a gamma meglátjuk, mivel nagyon úgy fest én már csak élesbe fogok bekeveredni a játékba kulcs/letöltési gondok miatt..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lol most fogtam fel h rossz szerverre mentem 😄 Ellyrion on vagyok dee destro oldalon 😄 amugy jó szerver az is. vagyunk egy csomóan PQk mennek rendesen stbstbstb. ha vki lát Soad néven vagyok majd integessetek mielõtt megöltök 😄😄

azt nem tudja vki a trófeák miért nem látszanak?
kaptam egy helyes kis kódexet az övemre, de semmi nem látszik belõle 😞

Allariellen megcsináltuk az éles indulás utáni guild elõfutárát. Keress meg minket ha még mindig destruction oldalon tervezed a továbbiakban.
Jockey te hogy képzeled?

Nekem is bejön. már 11es vagyok már kezdtem átlátni az egészet mármint ilyen képességek stbstb terén. PQ is poén szal sztem zsír lesz ez <#taps>