Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Biztos bot volt vagy ilyesmi, de itt legalább elolvassák amit írok.
anti hero
es az a fura, hogy neha tok szepnek latom neha meg tok csunyanak -.- ez miert van
:G
anti hero
WoW még mindig :P
:d
anti hero
ui. szegeny bisztet szetkaptak a wowfanboi-ok semmi perc alatt 😄
de azért én veled vagyok <3
anti hero
Per Aspera Ad Inferi.
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
fuck mmo's..i.,
<3
este kiprosza
anti hero
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
: ) hogykell?
anti hero
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
3 gyüjtögetõs és 2 gyártó skill van, 1-1-et vehetsz fel
2. Milyen szakmák vannak?
3. Hányat tudok megtanulni?
Köszi!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
tetszik!
anti hero
AOD szervezõdik, de mivel õk teljesen más szerver/oldal megosztáson gondolkodnak egyenlõre mint a warblogos kiejlölések így lehet lesz karim alarielle Destruba is..
az az igazság majd ha megjött a gamma meglátjuk, mivel nagyon úgy fest én már csak élesbe fogok bekeveredni a játékba kulcs/letöltési gondok miatt..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kaptam egy helyes kis kódexet az övemre, de semmi nem látszik belõle 😞
Jockey te hogy képzeled?