Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Errõl jut eszembe, valaki érti, hogy mi alapján váltakoznak a napszakok a játékban? CB alatt teljesen érthetetlen volt és 1 IRL nap alatt csomószor volt éjszaka és nappal ingame, de akkor azt hittem valami perverz tesztelési módszer miatt van ez. Viszont egyenlõre OB-n is így van és nem teljesen értem. Ez valami warhammer lore alapvetés, hogy ott mittudomén 2-3 órás 1 nap vagy valami más ok lehet a háttérben?
Lazarus
dárkosabb lett <#vigyor3>
TDC Geronimo
2 kép, hogy mennyi különbség van a távolabbi textúrák kezelésében kimaxolt texture memory cache sliderrel a mostani és az új build között.

Régi
Új

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

De tényleg tök érdekes, hogy pont az a két szerver lett a várhatóan legnépszerûtlenebb szervertípus teljes listája 😄
Amúgy kössz az infót, továbbítom a warhura, hogy most idõben legyenek kijelölve a szerverek.
RatBaG
ja, de akkor is tipikus <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

BEAST
Itt a tank pvpben is tank. Folyamatosan tamogatja a csapatot, pl a Guard kepesseggel ami megosztja a targetet ero sebzest a tank es a target kozott, es az az -50% damage nem jon rosszul egy healernek 😊 ... ezenk kivul vannak taunt kepessegek, ha a tank elhasznalja ra nagyobbat, mig mindenki masra kevesebbet sebeznek az ellenfelek. Es ami a lenyeg, hogy a tank is kepes sebezni, raadasul eleg szepen 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Úgyis csak OBre lettek ezek kijelölve 😊

RatBaG
Open RvR Role Play

* Alarielle
* Ellyrion

na bazmeg bele választottunk <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Forrest Tomee
Azon filóztam miközben olvasom a beírásokat és várom a megjelenést, hogy ha ez egy pvp orientált játék, minek bele több tank kaszt? Vagy teljesen más a tank szerepe, mint a WoW-ban?

TDC Geronimo
Itt a full. Az elõzõ az angol szerverek voltak.

TDC Geronimo
Hopp EU launch szerverlista

TDC Geronimo
3 szerver visszajött 10 percig aztán megint off lett, de volt kis idõm meglesni. Azt a GPU slidert feltolva maxra majdnem teljesen megszûnt az elmosódott textúra gond. UIn megint pofoztak kicsit. Combat még jobb lett, már ami így lejött 5 perc alatt :d Többre nem volt idõm sajna 😞

Kipróbáltam pár kasztot a béta alatt,és nem tudom csak nekem tûnik-e igy,de a swordmaster valami eszméletlen durva,a többi( chosen,orc) tankhoz képest. Nem csak azért mert kétkezes fegyverrel kezd,de pajzsal is iszonyú dps-t tol a többihez képest.

Triathlon for life

TDC Geronimo
Fórumokon egy rakat undocumented changerõl beszélnek. Sokan megint azt mondják, hogy mintha új game lenne. US szerverek még mindig nem mennek, mivel valamit elrontottak és ezt javítják, amint lesznek, majd meglesem, hogy mik változtak. Bár holnap jön hozzánk is ugye elvileg.

TDC Geronimo
Ezért szeretem, hogy be lehet kapcsolni úgy a friendly playerek hp bar kijelzését, hogy csak akkor mutassa, ha sérült. Healerként ez musthave.

mit csináltak? 😊

én nem találkoztam egy idiótával sem, igaz nem nagyon szocializálódtam a pár szint alatt. PQ-ban normálisan helaeltek ha volt healer.... pvp-ben már nem annyire de istenem, nem voltunk groupban és lehet nem látta hgoy futok felé könyörgõ szemekkel 3 ajtós szekrénnyel a nyomomban 😄

Én alig pár idiótával találkoztam. Viszont volt szerencsém a mai war adagomat egy halál jófej dán gobópárossal meg egy szintén normális orkkal töltenem. De elég jól tolták az RP-t, még orkul is perfekt beszéltek😄

TDC Geronimo
hajjaj van egy pár

Torzonborz
srácok mennyire vannak most tele a serverek retardált kis pöcsökkel ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
pm ment 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MeoH
Na kockak, patch: "tomorrow morning between 9.oo CET and 10.00 CET" Szoval nem kell holnap koran kellni 😛

fuck mmo's..i.,

Sziasztok!

Ha valakinek egeszen-nagyon-veletlenul lenne egy folosleges kulcsa, azt nagyon szepen megkoszonnem. Mar csak ez hianyzik a lelki bekemhez. 😊

Udvozlettel,
Murmur

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

rezes
Nem akartam magam kitenni a beta nehezen indulo jatekhetenek de a kitaposott osvenyen belopakodtam en is a torpek koze tegnap este.
Ma ellogtam melohelyrol csak hogy tudjam tolni es meg a monika showt is kihagytam😄
De a legnagyobb gondom hogy nem tudom fel kezzel olvasni a legujabb Felix es Gotrek regenyt plusz jatszani is.
Azt hiszem kalapot kell emelnem a keszitok elott (foleg az elso slayer lattakor csinaltam magam ala) nagyon eltalaltak a warhammer hangulatat

Fonok.Ki az a corporation?

Crokin
Nagyon szépen köszönöm.<#eljen>

Repatarurgyán

Na van 1 eladó preorderes kulcsom. Zsír új! Nem használtam mert eddig még nem sikerült érvényesíteni... elvesztem a goa útvesztõjében 😊 Headstartra talán jó lesz 😄
Ez a büntim, hogy megtagadtam a fogadalmam, hogy pc-re soha többet semmit meg amúgy is no more pc.
Tegnap volt szerencsém kipróbálni a cuccot (big thx to Krisz)
Összegezve: e 3 nap után úgy érzem magam mintha seggbekúrt volna 3 kancigány 😞

jó az oldalon az account system!!!

Mármint 1 szerveren 10, nem? 1 accon szerintem szerverek száma×10 lehet, tehát nincs megkötés. Persze ebben nem vagyok egészen biztos.
Schroedinger
10

herp a derp, hurr, herpy derpdy derpy derp

Írj esetleg ITT, hátha tudnak segíteni.
Üdv a teljes játékban hány kari lehet
1 acc-on ?
cikasz
ehh vazze. kapok egy levelet. rákattintok "Your code hasn't been registered. Click here to view the reason."-ra erre kiirja, hogy this key is not valid...
beszarok b+

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Nekem hiába van kulcsom és regisztrálok több fronton is mint a güzü ,szarnak a pofámra 😞

http://www.akciofigura.hu

Szaruman
Gondolom lealázott.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

amugy ez milyen mar: fut felem az ork narancssarga nevvel. mivel lovesz vagyok kijelolom, aztan nyomom a gombot hogy lelojjem. erre a jatek kiirja hogy nincs rvr modban ezert nem tamadhatom. megall mellettem, a neve atvalt pirosra aztan elkezd utni.
Hát ez vicces, én is írtam reportot EU szerveren és most kaptam EMAILBEN ezt 😊

"
Dear Customer,

Thank you for reporting the issue. We will investigate and escalate it to our Quality Assurance department.

Kind Regards,
W.A.R. European Customer Support Team
"

Szóval a sok feketepont után egy pirospont a GOA-nak 😊
antgecc
Swordmasternek milyen szakmákat érdemes felvennie?
És Archmagenek?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mindenesetre sikerült neki 😄
sok kicsi sokra megy
savior nem az a segítõkész ember, tudod õ az, aki egész nap 2 böngészõbõl spammeli a war eu-t, hogy szénné terhelje a szervereiket 😊

Crokin: PMben küldök egy bétakulcsot, használd egészséggel. 😊
esetleg 5k forintert megvalok tole
s0n1c
te kis irigy
en mar nem jatszom, de nem adom oda a kodot senkinek
Torzonborz
vagy savior.... <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Wildor szívesen odaadja gondolom <#hehe>

Crokin
Üdv,

ha valakinek akad felesleges beta kódja, vagy megunta/nemtetszik/fos az írjon egy privátot pls.

Repatarurgyán

MeoH
Csak nehogy "elmaradjon" a headstart mindenki altal ismert okok miatt...<#zavart1><#idiota>

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
"Before launch we wanted to get out a final update that cleared up many of the topics we've heard from you about, and put the icing on the cake for many of our features. This update is full of fixes and tweaks that, combined, will make your experience playing WAR even better!"

Persze tudják hogy OB után a kihirdetett napon már be sem probalkozik az emberek fele ezért meghirdették egy nappal elõbb hogy másnapra már mindenki probalkozzon😄

Amugy grennskineknél szép az élet sorceressként😄 Kapom rendesen black orktol az aggrocsokkentos skillt és igy pq-kban nem kel aggódni emiatt scenariokban meg a sok buta törp egy kupacban áll😄

TDC Geronimo
Amit furcsának tartok, hogy standard preorderes headstart USbe 16ra van írva, míg nálunk 15. Biztos hozzászámolták itt már a lehetségesen felmerülõ problémákat is <#idiota>

TDC Geronimo
ja és nálunk is lesz patch holnap reggel. Nem akarják lelõni a szervereket ilyenkor, ami érthetõ is. Ezért a csúszás UShez képest.