Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MEdievil
"a pvp mmo csak annyit jelent, hogy a nem megfeleloen kidolgozott pve reszt pvp-vel probaljak leplezni"

Most elképzeltem ahogy a chosenek az orkokkal karöltve elmennek virágot szedni majd elmennek 300 vaddisznót megölni mert kell a bõre... tiszta warhammer hangulat XD Én akkor lennék boldog ha szinte teljes pvp lenne hatalmas véráztatta csatamezõkkel akár több ezer fõs ostromokkal stb. Oké tudom ne is álmodjak róla <#szomoru1>

F

1mp a valóságban ott kb 20. szal gyorsabban telik az idõ 😄

Amugy volt szó arról h nem tudjátok h hogyan váltakoznak a nappalok és reggelek. beírod h /time és megmutatja h mennyi az idõ a játékban. sajnos nem reális... pedig sztem fun lenne ha olyan lenne mint a wowban.

lol 😄

BEAST
Viszont elore felek a headstart napjatol, ha savior megint belelendul a halalos dupla bongeszos who eu tulterhelosdibe akkor nekunk vegunk <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hatott rám a mélyenszántó gondolat, amelyet az éterbe fröccsentettél. Anno a mátrixot is kivártam amíg a SzívTV-n leadták. mer' nem fizetek érte <#nyes>
QuippeR
aki hallgat rád, az meg is érdemli 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

a wow ot ugye meg anno konvertaltak OS op ra is..nem csak win re..na itt ez még hiányzik<#rinya>
szerintem ezt a screen modot a Mac esek miatt csinálták mivel os x alatt még nem lehet nyomni.....ok a windowst csak ablakban tudják 1xre elinditani<#eplus2>
Vki nemtudja h h lehet az addonokat beállítani?😊

nekem 1280x 1024 ben van a windowed is emg a full a beállításokban és kivan kapcsolva a full screen. így nekem ugyanolyan mint a wowban a full windowed mode.

Ams
van windowed fullscreen.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

windowed fullscreen alatt azt értem, hogy ablakban fut, de él a "teljes méret" gomb jobb felül és kiteheted teljesméretre, illetve akárhogy méretezgetheted át, ha úgy tartja a kedved. Valahol láttam, hogy valaki így nevezte a jelenséget, de nem vagyok benne egészen biztos, hogy ez egy hivatalos elnevezés.
Továbbra sincs "windowed fullscreen" ála wow? Esetleg azt be lehet lõni, hogy mindig elõl legyen? Mert natív felbontásban a startmenü kitakar némi fontos részt. Biztos lesz majd ide is viewport addon jobbhíján, vagy mi a csoda... 😊
Boccs, ha valami 2gombnyomásos megoldás van a dologra, csak most nem tudom ellenõrizni, mert nem vagyok otthon, csak beugrott, hogy még CB alatt nagyon hiányoltam a "windowed fullscreent".
Ha jól állítod be a felbontásokat nem fogod látni a keretet, ugyanúgy néz ki mint full screenben. legalábbis nekem.

TDC Geronimo
:ddd

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én azt hallottam lehet már akkor becsõdölnek, ha csak az egyik haverodat tudot meggyõzni és nem veszítek meg! tuti csõd lesz úgy hajrá!;p

Lourker

en arra buzditok mindenkit, hogy ne vegye meg a jatekot es ne fizessen elo. igy par honap alatt becsodolnek es utana ingyen jatszhatunk vele
Na igen ez már nehezebb kérdés 😛 Valami arany középút szerint például...
De amúgy így is jó, mert tényleg változatos környezetben játszhat az is, aki esetleg mindig csak napközben és az is, aki csak esténként tud játszani.
Ha lesz valamikor 24 órás szabadidõm akkor kitapasztalom, hogy pontosan hogy váltakoznak a napszakok... durva vállalás.. 😄
köszi..full screenen vagyok de akkor kinyomom
Nem alt tab után történt a fekete képernyõ? mert nekem is volt olyan h alt tab és mire visszaakartam lépni fekete lett minden. én kinyomtam a full screen modot a settingsben és ugyanúgy fut csak nem kapok fekete képernyõt.
geronimo ezek szerint a patchben lesz a változás?

ha jol emlékszem, erre video driver frissitést javasoltak

Abban segitsetek , hogyan lehet a gamechaten a honfitársakat , channeleket elérni, mert én eddig csak a körülöttem lévõk gagyorászását "hallottam".
s0n1c
te mitõl vagy ennyire elkeseredve? 😊
TDC Geronimo
Nem. Érdekes ez, mert volt nekem is olyan, hogy sokkal stabilabban futott nagy tömegekbe is, késõbb viszont ugyanúgy, mint régen. Remélem ezzel kezdenek valamit.

cikasz
Hát igen. a rendes start-ra ne rp szervert preferáljunk ha lehet 😄

http://www.akciofigura.hu

srácok....kb 10 perc játék után elmegy a képem csak hangokat hallok..(a játékban)..tudom volt már valakinek ilyen gondja...mit tudok ellene csinálni???<#nemtudom>
a pvp mmo csak annyit jelent, hogy a nem megfeleloen kidolgozott pve reszt pvp-vel probaljak leplezni
s0n1c
Valamit nem csináltak a kliensel is, mert mintha tegnap stabilabb lett volna, kevesebb akadás, ugrás volt?
TDC Geronimo
GPU texture memory cache slider. US verziót már patchelték, EUt meg most kéne elvileg, de egyelõre még mennek a szerverek. Ezzel a beállítással több GPU textúramemoriát használ a játék így betöltõdnek a távolabbi textúrák is rendesen.

jójó én elhizsem 😄 csak modntam h ezeken nem maradhatunk 😊
TDC GERONIMO
a két kép amit linkeltél minek a hatására javult a grafika???

TDC Geronimo
Patchelhetnék EUt már :y

BEAST
Nezd meg a karakterkeszito kepernyon :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nyugalom, ez még mindig csak a béta, élesben máshol leszünk.

ja és
Open RvR Role Play:
-Alarielle
-Ellyrion

Tehát roleplay szerveren vagyunk.. 😮

Hali! mit csináltál h így nézzen ki? kívül a winfosban én is felvettem már, NVidia vezérlõpultban, de kell még vmit?<#hehe>

Képet vagy nemigaz!

BEAST
Az lehet, de a t4 sete mas heavy armoros karaktereket megszegyenitoen jol nez ki 😄

Na szuper. Nekem csak a korong miatt nem tetszik a magus, eleinte azt hittem, hogy opcionálisan lehet rá felszállni, de így tréh, hogy rajta áll folyamatosan. 😊

Tafaya
Mennyit ér most egy CE preorder box a "feketepiacon"? 😊

BEAST
Ketlem :d ... de a 3 megvan, lehet adoztatni <#idiota> ... mivel tul nagy lettem a tobbiekhez kepest a chosennel, igy kezdtem egy magust hogy tier1 szorakozgassak, egesz jo kis karakter. A korong elsore furcsa, de maga a karakter es a kepessegei tetszenek 😊

Na remek, beígérték és ezt is javították.
Guildrank 6 megvan már azóta? 😄

Alakul <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Igy van,ráadásul a collision miatt,itt egy tankon szó szerint át kell magad verekedni,nem lehet csak ugy átfutkározni😄

Triathlon for life

Koszonom, mukodott. 😉

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Hamed
Hat en 90%-ban este tudok csak jatszani, eleg lehuzo lenne a folyamatos sotetseg.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Krinyo
" de nekem hangulatosabb lenne az, ha akkor van ingame sötét amikor IRL is az van" és melyik idõzónához mérten? 😊

Én is ilyesmire gondolok.
Ez persze szubjektív, de nekem hangulatosabb lenne az, ha akkor van ingame sötét amikor IRL is az van. Ráadásul ebben a játékban nagyon hangulatosan van megcsinálva az éjszaka, tényleg koromsötét van és a fényforrások is nagyon jók.
TDC Geronimo
Ja hát pont sötét volt mikor arra jártam :o

MeoH
Hat valszeg kicsit fel van gyorsitva az ingame ido. Pl: L2ben 24ora ingame ido az 6ora irl.

fuck mmo's..i.,