Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most elképzeltem ahogy a chosenek az orkokkal karöltve elmennek virágot szedni majd elmennek 300 vaddisznót megölni mert kell a bõre... tiszta warhammer hangulat XD Én akkor lennék boldog ha szinte teljes pvp lenne hatalmas véráztatta csatamezõkkel akár több ezer fõs ostromokkal stb. Oké tudom ne is álmodjak róla <#szomoru1>#szomoru1>
F
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Boccs, ha valami 2gombnyomásos megoldás van a dologra, csak most nem tudom ellenõrizni, mert nem vagyok otthon, csak beugrott, hogy még CB alatt nagyon hiányoltam a "windowed fullscreent".
Lourker
De amúgy így is jó, mert tényleg változatos környezetben játszhat az is, aki esetleg mindig csak napközben és az is, aki csak esténként tud játszani.
Ha lesz valamikor 24 órás szabadidõm akkor kitapasztalom, hogy pontosan hogy váltakoznak a napszakok... durva vállalás.. 😄
geronimo ezek szerint a patchben lesz a változás?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
TDC GERONIMO
a két kép amit linkeltél minek a hatására javult a grafika???
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Open RvR Role Play:
-Alarielle
-Ellyrion
Tehát roleplay szerveren vagyunk.. 😮
Guildrank 6 megvan már azóta? 😄
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Triathlon for life
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ez persze szubjektív, de nekem hangulatosabb lenne az, ha akkor van ingame sötét amikor IRL is az van. Ráadásul ebben a játékban nagyon hangulatosan van megcsinálva az éjszaka, tényleg koromsötét van és a fényforrások is nagyon jók.