Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Vki tudna nekem segiteni profession ügyben?

Kéne nekem vmi guide, hogy melyik mire jót, miket lehet vele csinálni, stb.

ty

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lynx_TWL
megint rpzel

๏̯͡๏﴿

BEAST
Tul kicsi az a kalapacs, egykezesnek talan meg elmenne <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Új WP modell -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Magh
Szerintetek van értelme az open servereknek?

Nem tudtam, nem volt idõm ezzel foglalkozni, csak sg-t frissítgetem néha a háttérben.

antgecc
Nem mennek a serverek, szal ja.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
EN és EN-RVR közt annyi a különbség, mint wow-ban pve és pvp server közt?

TDC Geronimo
Errõl is volt szó, igen 😊

Tehát eu-t mégis ma patchelik?

TDC Geronimo
"We will be bringing down all open beta servers to apply patch 4.1.1 at 3pm CET today. We expect this operation to take approximately one hour and we will be sure to let you know when the servers are available once more." Már mind1 :d

antgecc
Sztem nem hülye érv. A gnome warrikat ugyan így nem értettem és annak idején fikáztam is guild fórumon. A kis rózsaszín copfos female gnome warrik meg aztán.... <#duhos2>

TDC Geronimo
Reportold amíg lehet. Új patchbe nincs már benne a feedback és a report bug opció sem :y

Ééljen, na végre!

RatBaG
hajnalban kicsit meguntam egyedül mászkálni a black orcommal, gyorsan csináltam egy maraudert. egybõl be scnearioba, dõl a renown, fasza. na akkor az orcból tanulva irány a renown merchant. hát eltelt egy kis idõ mire megtaláltam az elsõ warcampet, így utólag nézve tényleg nem nehéz megtalálni, de elsõre az "üres" mapon azért filóztam, hogy merre lehet. pár párcbe így is bele telik mire lekocogok odáig...

aztán még gyorsan belogoltam egy zsír új bright wizardra. lespawnolok, lvl1, kettõt lépek, erre ott van a renown merchant szó szerint egy köpésnyire. mocskos "allisoknak" itt is easy mod, ne már 😄DD ja aztán ismét csak lestem, mikor a legelsõ quest második mobjára úgy lvl1 pizsamában 140es critet lõttem 😮 omg

egyébként nem tudom, hogy ez most bug vagy csak simán "láthatatlan", de mikor a marauderrel bekapcsolom vmelyik mutációt, akkor nem kéne a statoknál pl a plusz strengthnek megjelennie? perpill semmit változás nem látszik

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Lesznek itt jó kis igényes múvik. Itt van pl ez is. Mindenképp érdemes leszedni a HD minõségû videót filefrontról.

jaja amikor egy gnóm tank fogta Onyxiát vagy Ragnarost... fõleg ha ivott mellé egy noggenfoggert lol...

Krinyo
s0n1c
Ez elég hülye érv, mit szóltál akkor a gnome warriorokhoz wowban? 😄
BEAST
Errol az elfes temarol jut eszembe 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Legjobb az egészben hogy nem mindenhol ugyanolyan mértékben van jelen, például greenskins ch4ben tegnep red raiderses pqnál kb mindenk 5ödik mob volt not attackable, és a boss is elsõre az volt mindkét alkalommal. Utána átmentunk az orkos pqra azt is letoltuk kétszer és egyetelen egy mob sem bugzott be egész végig.

antgecc
Hidd el, hogy nem lihegem túl.

antgecc
Nekem egy csaj ne hadonásszon kétkezes karddal és ne verjen le egy 200 kilós orkot még egy fantasy világban se.

sosem értettem ezt a buzizást..
basszus, ez egy fantasy világ! amúgy is megszokhattátok volna már, hogy kb mindenhol ilyenek az elfek.. (gondolom mindenki látta a gyûrûk urát pl.)

-the invisible-

Hamed
Akinek buzis vmelyik faj az valasszon csaj karaktert belole...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ilyen hibát látott már vki?

az eljárás belépési pontja( binkcopytobufferrec@44 nem található a dllben
binkw32

BEAST
Tenyleg eleg gyakran jon elo, neha feltunoen idegesito helyzetekben... mondjuk nem idegesitett volna jobban mint wow start utan az evadelo mobok/bossok, de azt ugyan ugy elvarnam hogy kijavitsak mint ott 😊

ezt azért kicsit tullihegitek sztem. én a 3 nap alatt ha 3-4x láttam maximum.

TDC Geronimo
Igen, ki van már az is javítva a 4.1.1ben

TDC Geronimo
Hát elvileg ma 9tõl lett volna patchelés, de az új patchel jöttek be új hibák is. US szerverek se mennek, mert most patchelik fel azokat is a javítás javításával(aki tolta aocot annak ismerõs lehet <#idiota>) . Amint ez elkészül, patchelik az EU szervereket is. Valószínûleg még ma.

antgecc
Azt vajon kijavították, hogy "the target is not attackable" vagy mi? mert engem nagyon bosszant, hogy 5-bõl 2 mobnál ezt kapom.

BEAST
"As we said yesterday, we will be patching the open beta servers to version 4.1.1 today. Originally we expected to run this update between 9:00 and 10:00 this morning however we have had to delay this while we await an additional fix for a stability issue. As soon as we have an ETA for this patch we'll be sure to let you know."

Ma valamikor valahol lesz valamilyen patch, talan <#idiota>

antgecc
Engem is az fogott meg eddig a legjobban.

Jockey
ma lesz pecselés eu szerverre vagy holnap lesz?
mert este végre betudok lépni ha minden igaz a játékba 1nek és ha ben vagyok játszani akarok végre, ha pecs lesz inkább programto szervezek mára:..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az igazság az, a warhammeres elfek mindig is ilyenek voltak, ezen kár keseregni myilván nem fogják teljessen máshogy megformálni õket, mivel a warhammer világa adott. Nekem sem tetszenek, sohasem tetszettek, de hát ez van, várom már a WH40K-t ott az eldákat is irtani kell 😄

QuippeR
utóbbi nagyon kellett, egy nyomor volt a lootolás eddig, állandóan a kamerát kellett birizgálni hozzá.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

TDC Geronimo
Ja még valami. Ebbe az új patchbe már ki lehet kapcsolni az auto-follow kamerát és át lehet már kattintani a karaktereden, így könnyebb a lootolás is pl.

BEAST
Jah nagyon jo kis karakter, ha nem lenne Destruction oldalon kb 10x annyi szamomra erdekes kaszt lehet az lennek 😊

QuippeR
(szórend FTL)

Jockey
én simán buzizok...
ez van

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

QuippeR
tegnap játszottam swordmasterrel, és teljesen jó karakter. lehet olyan fejet választani is, ami nem annyira "magasztosan belepillantok a naplementébe" stílusú. (persze nekem NE male papom volt WoW-ban, szóval nem számít a véleményem.)

TDC Geronimo
Mekkora divat lett ez a "gay"-ezés. Mindenhol csak ezt látni, hogy ez milyen gay meg az milyen gay <#szomoru2>

s0n1c
Ez is egy ilyen ízlés dolog vagy mi, ergo nem igazán érdemes rajta vitatkozni.
BEAST
Neked ez a velemenyed, nekem meg az... mind a 3 faj melegebb a kelletenel, ennyi.

BEAST
Sot, minnel sikeresebben vagod le az ellent, annal nagyobb esely van szep lootra a jatekosbol :o

Hamed
Na tegnap vegre belecsoppentem rendes world pvp-be chaos chapter3-ban egy kisvarosban.

Egyelore csak ment a roham aztan menekules mint anno ss/tm wow-ban, csak itt "kicsit" komolyabb az egesz. Vannak questek, objective-ek, szabadon hasznalhato agyuk a taborban ha tul kozel jonnenek, stb. Es ez rank8-10 korul megy, kepzelem mi lesz kesobb mikor a map 80%-a csatater lesz..

A legjobb hogy siman lehet szintezni gankelessel, pvp-vel, ketten levagtunk egy velunk egyszintu enemyt es annyi xp-t adott mint egy quest. Raadasul a questekert alig jar vmi ertelmes reward, renown merchantnal sokkal jobban fel lehet oltozni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nem éppen.
wow-ban kevésbé üt át a gay feeling az ne vonalon, mint itt a he vonalon (tiszta boy george feeling -.-).
he populáció szerintem kritikán aluli lesz...

s0n1c
Ízlés kérdése, keress akkor olyan karriert, ami bejön. Spell effektek nálam szépek, nem tudom milyen beállításokkal játszol 😊
BEAST
Ha wowban nem zavartak a homi blood elf/nightelf male karakterek akkor itt se lehetne problema, legalabb annyira homik itt is 😄

antgecc
Két napi játék után engem csupán annyi szomorít el, hogy az a két kaszt, ami tetszik (Swordmaster, Archmage) csak nyomorult elfekkel játszható. Eleinte semmi bajom nem volt ezzel, wowban sem zavarnak az elfek, de ezek itt warban, valami iszonyat taszítóak. Nyomorul fejük, meleg tekintetük... Kár, hogy humanok nem lehetnek ezek a kasztok.

Na meg a spell efektek is iszonyat rondák, bár remélem ez javítva lesz.