Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én sem fogtam, betudom annak, hogy kinõttem már abból a korból, hogy az ilyesmiket értsem. 😄

antgecc
Azon agyalok, hogy vajon mitõl ennyire trendi (ahogy Pio írta) destrosnak lenni.

Halvány lila fingom sincs.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

sh*t😛

BEAST
magyarul ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

cikasz
nemtudja valaki , hogy a tradeskillek levannak irva valahol magyarul, hogy melyik mire is jó? salvage,scavanger, meg mittudomén mit láttam most épp.

http://www.akciofigura.hu

Krinyo
plusz questeket???

Marauderemet ingyen sörre cserélném<#vigyor2>

olyan kérdésem lenne, hogy a plusz questeket hol lehet felvenni, mai elvileg jár a collector's edition-höz?
Krinyo
ingyen sör? akkor átállok xD

MEdievil
Hát igen a sötét oldal.. engem akkor se tudnának rávenni arra hogy ne Chaos harcosom legyen ha az order ingyen sört kapna <#idiota>

F

Hát csak így magyar viszonylatban a warblogon 2 orderes és 5 destrus klán szervezõdik és ha jól veszem ki az SG brigád nagyja is destruzni fog... Ha máshol is ez a tendencia, akkor kiegyenlítés ide vagy oda realmreroll hajlandóság nélkül sose lesz kiegyenlített a játék. És ez ellen sajnos semmit nem tudnak tenni a készítõk, legfeljebb söztönöznek ilyen-olyan bónusszal a rerollra, de amíg ennyire "trendi" lesz destrusnak lenni addig az se lesz megoldás.
Hober Mallow
Lekussolhatnál😄 nem leszek olyan hülye a gulyásfõzõ eggyesület szerves tagja legyek,isten ments hogy a magyarokkal jáccak😊

Teljesen egyetértek,mert itt már akár lv 1-tõl mehet a pvp-rvr,de ha nem lesz kivel,akkor nem fog,ez a játék pedig a pvp-rõl szól.

Triathlon for life

Ha az lesz a szerver, akkor lesz pro klán ami nyitott lesz normális emberekre. Értsd, az olyanok, mint itt ez a Terran gyerek, azonnal rá lesznek kötve az ágyúgolyóra a törpe mellé és ki lesznek lõve a guildkick gombbal.

Mondjuk ezt a kétfázisú headstartot nem tartom túl nagy elõnynek. Ez nem wow, hogy túl kelljen élni az r1-r39 közötti részt, itt meg kell élni. Nem hiszem, hogy túl nagy élvezetet jelent átszaladni a kidolgozott lowrank rvr, pq tartalmakon csak sima kveszteléssel, majd egyedül szobrozni tier4-ben várva azt a tömeget, amit az elején olyan örvendetesen elkerült a páciens. 😄
Részint ezért sem tartom szerencsésnek jó elõre megmondani a preferált szervereket, lehet low/high arány lesz a két oldal között, bár hosszútávon csak beáll az egyensúly, de addig is teljes fényében akarnám élvezni az rvr-t. Tudom, járhatatlan út, hogy csak hétfõ este derüljenek ki a kiválasztott szerverek nevei, mert mindenki azonnal játszani akar.

cikasz
Most épp full megint.. 76-ik vagyok a sorban.

TDC Geronimo
Lesz 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
A Kerekasztalon lesz nyitott magyar klán, vagy még csak a pro-k szervezkednek?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
Nem hiszem hogy ebbol kulonosebb problema lenne, Alariellen is ugy gondoltuk hogy sokkal tobb a destructionos mint az orderes amikor ketten porogtunk az rvr zonaban. Aztan masnap mar 30an vartuk az ordereseket, de furcsa mod csak scenarioban voltak, ott viszont sokan. Elneztuk a pve teruletukre es ott vagdaltak a mobokat. Szerencsere az utolso napokra rajottek hogy letezik rvr is a jatekban es ha nem lettek hirtelen ketszer annyian mint mi akkor egy sem volt 😄

Igaz igy is mindig a warcamp hero patrolja moge voltak beszoritva, tehetseges ellenfelek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

😊 ok
Hober Mallow
idõk kérdése és külön szervert kapnak a melegek,a római katolikusok,areformátusok,meg az összes kissebség.Ez itt az EU😄<#taps>

Krinyo
destro oldalon ez engem nem vígasztal 😄

Sziasztok majd ugye csütörtökön lehet megvenni boltokba a gamet és akkor majd melyik szerverre érdemes menni orderesen ahol vannak magyarok?
Minden szerveren többé kevésbé szar az arány EUban. Érdekes, hogy US szervereken béta alatt legalábbis tök kiegyenlített volt EUban meg mindig kábé 20-40%os destru többlet. Nem baj, legalább orderesként mindig lehet majd találni aprítani valót... 😄
Hober Mallow
Igen ez a megoldás,ide keményebb dolgok kellenek,igazad van.El kell törölni a NCSOFT székházát a föld felszinérõl.Majd utánna szivassanak,indítom a Nukleális Csapást😄<#hawaii>

Krinyo
sokkal egyszerûbb ha mindig rendelsz egy kártyát, és minden fizetés után gyorsan letiltatod <#vigyor1>

Amikor anno áttértem a bankkártyás fizetésre én mindig azt csináltam, hogy a befizetés után egybõl töröltem a kártyám adatait. Ezzel megoldottam ezt a kényes kérdést és nem tudtak utána levonni néhány "jurócentecskét".

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Krinyo
Karak Azgal-on nem low pop az order? Csak mert ha odamegyünk destronak akkor vicces lesz 😄

BEAST
<#wilting>

Hober Mallow
Jó de azok amcsik mink meg csóró júrópaiak<#banplz><#banplz>Most megyek és addig pk-zom a NCsoft embereit amíg vissza nem adják azt a 2 havi díjat amit lenyúltak!<#mf1><#mf1>

Botond
Wownál is elõfordult, fõleg amcsinál, hogy levett egy dolcsit/eurót, hogy megnézze valós-e amit megadtál. Igaz egy dolcsi/euró az nem egy havi elõfizetési díjnak megfelelõ tétel. :o
Order:
Core: Karag Dron (EN)
ORvR: Dragonback Mountains (EN)

Destruction:
Core: Karak Azgal (EN)
ORvR: Eltharion (EN)
cikasz
Na most eldönthetnénk, hogy melyik szerver legyen a preferált destro! 😊
Még csak rank 4 a sorceress-em igy nem nehéz másikat kezdeni 😊

Hober Mallow
Nállam volt,levolt írva a papirraa hogy megkell adni bank.számot de ha megadtam nem fogadta el csak úgy ha veszek 1 hónapot😞😞<#taps>

BEAST
erdekes, ilyen nalam sem volt l2ben 😄

Krinyo
érdekes nekem nem kellett l2-nél

Hober Mallow
Tabula rasa,Lineage 2 /2 hónap lett,bekelett fizetni++

l2

TDC Geronimo
Hol van olyan, hogy be kell fizetni 1 hónapot a 30 naphoz? :o
Meg kell adni a bankkártya adatait, de pénzt nem vonnak le róla csak az ingyen hónap után, mint bárhol máshol.

QuippeR
ilyen hol volt? (meg is válaszolom: sehol, csak a bankkártya számát kell megadni, de nem vonják le az elsõ havidjat.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Hober Mallow
A sima warhammer online mellé az a 30nap hogy jár?Ezis ilyen átbaszós hogy csak úgy megy hogy befizetsz 1 hónapot és hozzáadodik.Vagy pedig ez normálisan használható 30 nap?

Crokin
Basszus, pedig amikor rendeltem még pre-ordered volt... ezek szerint pont elfogyott.

Nekem csak ennyi:

Product SKU: 70434
Product Name: Warhammer® Online: Age of Reckoning™

Repatarurgyán

TDC Geronimo
*lesznek csak -.-

TDC Geronimo
USben a headstartot patch miatt halasztották el 5 órával. 1 óra múlva elsznek cak ott szerverek, de patchel együtt. EUba szerintem éjjel teszik majd fel azt.

Krinyo
a spájzban...

Srácok volt peccs CE headstart elött? ha igen mesélne nekem valaki róla?

... 😄
Nemértem most akkor melyik szervereken vannak az oroszok??? <#fejvakaras>

Ezek nem a ruszki szerverek, ez egy lista az ÖSSZES nem RP-s headstart szerverrõl és piros öles betûkkel és orosz zászlóval van megjelölve a két ruszki szerver: az Axe Bite Pass és a Dragonback Mountains.
Remélem többször nem kell leírnom 😊