Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamed
Jahogy csak ami piros? En azt hittem mindegyik...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Ezek a ruszki szerverek elvileg:

Core
Axe Bite Pass
Karag Dron
Karag Orrud
Karak Eight Peaks
Karak Azgal
Karak Hirn

Open RvR
Dragonback Mountains
Eltharion
Finuval Plain

Hogy order vagy destro azt nem tudom... Amugy is mindenhol lesz egy rakas mert keves headstartos szerver van.

Igen, ott van EZ A LINK amin kihírezték az oroszoknak a headstartos szerverek listáját piros bazinagy betûkkel és orosz zászlóval megjelölve az ajánlott orosz szervereket, amik az Axe Bite Pass és a Dragonback Mountains. Mi van vele?
utánaolvastam és azt írják itt is így lesz, elvileg bétában tesztelve is volt a téma valahol és minden kari megkapta kivéve akinek bugos volt 😊
#6920-t nézd csak meg.
cikasz
hát ha a wow-ot vesszük ott a CE-hez kapott bonus itemeket az összes uj karim megkapta! ott figyelt a postaládában mindig.

http://www.akciofigura.hu

antgecc
Na megvan... pre-ordered standard editionom van, szal csak holnaptól tudok regelni. <#sir>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hát nem tudom, szerintem ez így lenne logikus... Vagy legyen accounthoz kötött az item. Vagy az elsõnek lekreált karidnak lesz meg az item azt annyi...? És ha rerollolsz esetleg akkor többé nem tudsz tábortüzet rakni?
A Karak Azgal nincs is kijelölve orosz szervernek. Az Axe Bite Pass van és a Dragonback Mountain.
antgecc
Bakker ez mi már?! Nem fogadja el a key-t, amit kaptam! <#merges2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
Azert jo hogy ennyire jolertesult vagy 😄DDD ... szerinted a servereket limit nelkul inditottak el? Ahogy a betaban is, szepen fokozatosan emelik ezt a szamot.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem tudom kinek köszönhetjük azt hogy ezeket a szerverket jelölte meg ahova az oroszok is mennek....
karak-azgal server mar most full az oroszoktol 18 ora 53 percet ir hogy a frissen krealt karakterunklel belephessunk

gz
cikasz
ottvagyok a Core: Karak Azgal (EN) szerveren Cikasz néven. DE Sorceress

Hamed
Heh goa-t befenyitettek, vagy mi ez a pontossag?😄

Krinyo
persze, csinálsz 50 karaktert az összes szerveren és mindegyikhez kapsz ajándékot 😄

na valaki meséljen, hogy vannak ezek a bónuszitemek? Postaládában várnak? Ha csinálsz még egy karit annál is? Esetleg máshogy osztja?
TDC Geronimo
Na mennek a szerverek. 10 perccel hamarabb a beígértnél 😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
WAR is coming

The waiting is almost over, the Headstart will soon be here and your adventures can begin in earnest. We will be opening the servers at 15:30 CET this afternoon, all Collector's Edition pre-orders will be able to log in and begin their exploration of the Warhammer world. Battle awaits and adventure beckons!

Fenrir
Én is ma írtam nekik, egyelõre semmi.

A halál csupán a kezdet...

s0n1c
4 napja irtam moderatoroknak még nem jeleztek vissza.
BEAST
Nem olyasmirol volt szo hogy Sonic kapja meg a hazigizda jogot?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
De, Fenrir gondolom el van havazva
s0n1c
Dragonback unofficial orosz szerver lesz, sok sikert hozzá 😄D
Lazarus
core, nem akarom hogy kezdõhelyrõl kilépve 8 darab lvl 11-es törpe gankeljen
Krinyo
nem kéne már átírni a bannerban a szervereket? <#wow3>

PSAV
Order:
Core: Karag Dron (EN)
ORvR: Dragonback Mountains (EN)

Destruction:
Core: Karak Azgal (EN)
ORvR: Eltharion (EN)

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

BEAST
En viszont a core serverre megyek, az open rvr teljesen felesleges szvsz 😄

antgecc
Mi sg-sek core vagy open rvr serveren indítunk?

Én open rvr-re szavazok.

AndrewCB
Ok! Köszi!

Lazarus
standard boxot még nem lehet beírni, csak CE-t
AndrewCB
1 kérdés.

Direct2drive-on rendeltem a gammát, megjött a 2 kulcs. A levélben azt írják, hogy a http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en oldalon írjam madj be a kulcsot és játszahot is. Ez szép és jó, de a kulcsra azt írja hogy: This key is not valid.

Tapasztalt valaki ilyet?

00.00 Am gmt , az mit jelent itthoni idö szerint ?
eastoreba mar tegnap elfogyott a headstartos változat
Na most ha az ea-sstore-ban megveszem a játékot 34.99-ért az a pre orederes vagy a sima játék?

http://sw-outcast.comyr.com/

*csütörtökön

És az EA Store-ra vonatkozik

WoW még mindig :P

Na úgy tûnik, aki megkapta a kódot, az csütörtükön kezd majd . (Akinek nincs a pre-order a megrendelésben)

Lazarus
vége az open bétának
antgecc
Kicsit le vagyok maradva, a hétvégén nem nagyon voltam gépközelben.

Az normális, hogy most nem lehet játszani? Nem talál servereket.

Mondjuk nekem ez van a levélben :
Product SKU: 70409
Product Name: Warhammer® Online: Age of Reckoning™ (Pre-Ordered)

Pre-ordered ....

TDC Geronimo
Milyen patchet szed? :o

cikasz
OMG OMG OMG elkezdett peccselni!!!
HIHETETLEN!!!!HIHETETLEN!!!!HIHETETLEN!!!!HIHETETLEN!!!!HIHETETLEN!!!!

sry a kirohanásomért 😊

cikasz
van egy accountom amivel a honlapra mig lehetett be is tudtam loginolni.
A "code"-hoz beirtam a kódot azzal a login/passal amivel a honlapra is beenged. arra az emailra kaptam azt a szöveget, de a war-t ha elinditom és bejön a mythic patcher kis ablak és oda irom a login/pass-t akkor nem enged hanem azt irja, hgoy login failed.

Krinyo
For those of you with access to the Live Game Head Start and Unlockable Items, these codes are listed below.

LIVE GAME HEADSTART: xxxxxxxx

UNLOCKABLE ITEMS: yyyyyyy

The Live Head Start is currently scheduled to start 00.00AM GMT on September 15th. Simply enter the code at the Warhammer website http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en and you’ll be in the game!

Your code for accessing the full game will be sent to you on Wednesday 17th September.

Crokin
Egy levélben, vagy külön? Nekem csak egy levél jött a rendelésrõl, amiben két kulcs van egymás alatt, de mindkettõ ugyanaz... most akkor mi van?

Repatarurgyán

Én még csak az unlock kódot.

Krinyo
én megkaptam mind2 kódot

Krinyo
2 kódot kell kapnod.

Épp azt mondom, hogy az nem a reggeléskor használatos kód, azt valszleg késõbb küldik.
3. When a customer logs into EA Download Manager, the product available for preload will be available to download. The customer can download the encrypted game file
4. Once the encrypted game file is downloaded, EA Download Manager will display a timer informing the user when the product will be "unlocked".

Gondolom e az Unlock kód, ehhez kell, nincs köze ahhoz, hogy ez Warhammer. Az EA ezek szerint ezt a küdformátumot használja mindenhez.

Crokin
Én azt nem vágom, hogy EA store-os se preorder rendelésnél, csak egy WARSEA-xxxx-xxx kódot adtak, semmi item vagy HS kulcs. Vagy ez a kód mindez egyben?

Repatarurgyán

Amúgy arra gondolok, hogy az a kód tényleg csak az EA downloaderes unlockra vonatkozik, nem a regisztrációra, és akkor meg úgy gondolják, elég egyszer letöltened és unlockolnod, a játékhoz a kódot meg holnap küldik majd.