Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én attól félek, hogy mindenki ugye Destrot akar tényleg játszani, mert bevallva az igazat, nekem is tetszik a black orc pl. De akkor orderen alig lesz alaki, ergo nem tud a destro sem haladni, egyre kevesebb ellenfél lesz, az orderesek nem haladnak, megunják hogy mindig kikapnak, reroll destro, helyzet még szarabb. Nemtom, meg tudják-e majd oldani.

Valszleg scenario is azért nincs annyi , mert sok a destros, kevés az orderes, és nem férsz be

WoW még mindig :P

antgecc
<#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
Te reménytelen vagy b+ komolyan mondom.
sztem inkább maradj a wow topikban

anti hero

konstruktív hozzászólásoddal sajnos nem tudok vitatkozni mester.
meggyõzõ érveiddel teljesen a padlóba döngöltél...

Nem rohanok sehova csak tegnap volt idõm játszani, de látom kötekedés nélkül nem bírtad megállni. Nem tart el senki, mert dolgozom és reggel kilencre bent is voltam, mint minden munkanap. Amúgy sincs semmi közöd hozzá, hogy miért és mikor játszom és mibõl élek. Én sem baszogatlak azzal, hogy 24 órából 23-at az sg-n töltesz és írod a szokásos baromságaidat folyamatosan.
Én csak azért csodálkoztam, mert a public questeknél tömegek voltak és mindenki panaszkodott, hogy nem tud scenariozni. Ezért kérdeztem, hogy másnak milyen tapasztalatai voltak ezzel kapcsolatban.
egyszeruen nem birom felfogni, hogy vagy képes ennyi IRDATLAN FASZSÁGOT LEÍRNI igy hétfõ délelõtt..

anti hero

jó neked, hogy van idõd este 8-tól hajnali 3-ig játszani vasárnap.
anyuék tartanak el, vagy állambácsi, vagy csak egy unatkozó fõiskolás/egyetemista vagy, akinek bazira nincs jobb dolga?
amúgy meg headstartos vagy.
ami a játékos réteg 0,5%-át teszi kb. ki.
low pop servereken játszol, kevés playerszám mellett.
vasárnap.
éjjel.
miért csodálkozol, hogy nem tudsz scenariozni?
hova rohansz?
kergetnek?

ez pont az a game, ahol majd azok fogják megszivni legjobban, akik rohannak elõre ész nélkül.
miért?
1. nem tudod milyen lesz a server populáció (honnan tudod, hogy a végén nem egy low order, full destru serveren leszel? gg, jó játékot ott, biztos izgi lesz orderesként)
2. nem tudsz transferelni, aztán lehet ott leszel egy olyan kaszttal, amibõl van 3 tonnányi, s szidod magad, hogy nem tudsz mit csinálni, s miért nem olyat inditottál, amibõl hiány van, s most tolhatod fel az újat 40-re. kell ez neked?
3. elõnyöd gyakorlatilag semmi se lesz belõle, hogy elõrerohansz (max. szobrozol majd heteken át a t4 zónában arra várva, hogy a többiek is beérjenek)
4. itt az jár a legjobban, aki 2 hónappal a gamestart után ruház be erre a project-re. itt már eldöl minden, hogy lesz-e jövõje a játéknak (lásd aoc), hogy melyik server-re érdemes menni, milyen oldalra, milyen kaszttal, mennyire élvezhetõ az endgame tartalom, stb.
szvsz tök felesleges volt ez a headstart is, ha van game, amihez nem kellett ez, szerintem ez az...

de persze ezek csak saját véleményeim voltak.
szal relax, nem sietni, idõ van, mint a tenger...

Na maga a headstart megvan nálam is szerencsére (mondjuk 25perc volt amig megjött a mail) a bonus item még nincs de az részlet kérdés

Lourker

Köszi az infókat akkor türelmesen várok majd csak megcsinálják.

Lourker

Nincs. most jött meg.

ugyan az mint a bétás:

Greetings Dzsihad,

Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:

Head Start licence
Head Start Standard Edition period (15/09/2008 to 24/09/2008 included)

...

s0n1c
Semmi, extra csak leírja, hogy sikerült jajdejó!
nincs szerintem! nekem most patchel már szerencsére!
Ezzel kapcsolatban még1 kérdés a mail-ben semmi "verification klikk erre a linkre dolog" nincs?;o

Lourker

s0n1c
Ez csak a szokásos para 😊
Na most már csak azon parázok hogy elbasztam az email cím beírást regelésnél;p

Lourker

várom a mailt! még nem lépett be eddig
talán mert 10ed annyian se játszottak tegnap mint open bétába, arról már nem is beszélve, hogy talán nemindenki tud vasárnapról hétfõre virradó éjjszaka játszani 😊

s0n1c
1-2 percen belül kapod a mailt, de próbálkozz loginnal elvileg nem kell megvárni.
email-t megkaptátok ti aktiválás után?

Lourker

most nekem is jo! most betudok lépni vagy elöbb kell kapni egy emailt?
Tegnap este nyolctól hajnali 3-ig játszottam a kijelölt destro open rvr szerveren. A kérdésem az lenne, hogy csak én voltam ilyen szerencsétlen, hogy ennyi játék alatt csak egyszer kerültem be scenarioba vagy mással is ez volt? A béta alatt szerintem 20 percenként vagy sûrûbben tudtam menni scenarioba.
s0n1c
Login rész inaktív még mindig. Baloldali menube van code nevu ikon, ott lehet aktiválni a kulcsokat.
visszavonom most elfogadta😊
TDC Geronimo
Már jó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

d2d szintén invalid..
Nálam pl még szürke az egész login page a wareurope-on

Lourker

TDC Geronimo
Most írták ki hogy megy. Ettõl függetlenül a d2dtõl kapott kódra azt írja hogy invalid -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hello! Akinek Standard Edition elõrendelése van az tudta már activálni? mert nekem még nem ment!
Lacc
Ettõl a szótól nekem is feláll a szõr a hátamon.
Joh át vannak ilyenek... Wiki... fõleg a magyar (a wiki alap problémáihoz magayarnál hozzájön hogy elég sok tükörfordítás van) 😄

Más: Kártyaszámot mindenképp meg kell adni? Ha igen akkor esetleg meg lehet azt játszani hogy beregelek, elfogadja a kártyaszámot és utána kitörlöm és GCvel fizetek?

Esetleg /time paranccsal ellenõrizd a dolgot.
"hardcore punk szcéna hangzásvilágának"

na itt dobtam 1 hátast -.-

Nekem a High Elf bejövõs, bár még csak rank 6-os kis ijjász, de oszt <#hehe> És ahogy néztem a ranged dps és a meele dmg is elég jól ki lett egyensúlyozva... No majd még tesztelem <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

amitõl trendi ma emosnak lenni.
divat.
majd elmúlik...

Egyértelmüen DE a jobb😊

Triathlon for life

RatBaG
nektek is feltûnt, hogy kivették a napszak változást? délutántól kb mostanáig toltam, de végig sötét volt. remélem csak vmi "bug", tököm se akar vaklálni végig...

Per Aspera Ad Inferi.

Outlander
Dio 3 egy újabb nagy fordulúpont volt<#nevetes1>. Amúgy thx az infót, kielégítõ volt 😄 Ebbõl akkora flamet lehetne indítani, hogy leégne a topic<#hehe>. Jah és ez becsülendõ dolog, hogy valaki tájékozottan csapkod<#nyes>

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

Lazarus
High elf = Büszke fenséges lények magasztos célokkal. Zászlajukon a szivárvány összes színe megtalálható. Nemi szervük nincs, puszi útján szaporodnak, gyermeküket repülõ unikornis hozza.
Dark elf = Feslett népség akikben csak a pusztítás vágya tartja a lelket, életük jelentõs részét euforikus állapotban töltik, amelyet istenüktõl kaptak ajándékba mészárlások jutalmául. 2 public quest között nyilvános szado-mazo orgiákat szerveznek.
Ehmm azért nem mondanám hogy a dio3 bejelentésének köze lenne ahhoz hogy a kifejezés felhigult ugyanis ez legalább egy évvel elõtte történt meg, amikor is megjelentek a "divatemok" (a világfájdalmas 14-évesek....) , és ekkor kapott a kifejezés alakult ki a köznyelbeni erõsen negatív tartalma is.

Ha pedig arra vagy kiváncsi mit jelentett eredetileg akkor Wikin egész jól le van írva.

És nem, nem vagyok emos de szeretek tájékozodni azokrol akiket nem birok hogy ne csapjak hozzá ok nélkül olyan embereket akik nem érdemlik meg<#beka3>

Outlander
Mit értünk emo-s alatt? Mitõl lesz valaki emo? A diablo 3 bejelentése óta úgy felhígult ez a fogalom, és olyan széles körökben alkalmazzák, hogy már nem is tudom mit takar<#confused>, lassan már szinonímája lehetne a "nem értek veled egyet"-nek<#nevetes1> "A: én a vanília fagyit szeretem! B: én meg a csokit! A: akkor te emo-s vagy! <#nevetes1>

Ugyan, DE-k többsége csak EMO😊

Szaruman
Dark elf=gaypride. High elf=gaypride.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Outlander
Szerintem: dark elfek-> sexy (gonosz) csajok, a zõdség faj meg waagh! legalábbis mindenhol ezt hallani/olvasni, a marauder meg mutálódik ami még a white lion lionjánál is állatabb <#vigyor2><#vigyor3>

Lazarus
greenskin faj elég jó marketinget kapott. Order oldalon nincs semmi vonzó a bright wizardot leszámítva
Ugyanmár.... Háromszorosan, meglépek a sörrel és megosztom a káosz hordáival. Vagyis lehet az utsó lépést kihagyom😄

antgecc
Nem kéne egyiknek se trendinek lenni.

De kicsit fura, hogy majdnem mindenki megszállott destro.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
Jo kerdes 😄 ... az utobbi par nap utan inkabb nem szeretnem latni mi lenne ha az order lenne a "trendy", igy is tobben voltak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Miért? Az jobb, ha az Order a trendi? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

MEdievil
Azt hittem csak az orkok állnának be a törpök közé álruhában nagy ragasztott szakállal sorba a korsókkal <#idiota>
De ez szégyen kétszeresen "árulónak" lenni <#fejvakaras>

F