Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valszleg scenario is azért nincs annyi , mert sok a destros, kevés az orderes, és nem férsz be
WoW még mindig :P
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
anti hero
meggyõzõ érveiddel teljesen a padlóba döngöltél...
Én csak azért csodálkoztam, mert a public questeknél tömegek voltak és mindenki panaszkodott, hogy nem tud scenariozni. Ezért kérdeztem, hogy másnak milyen tapasztalatai voltak ezzel kapcsolatban.
anti hero
anyuék tartanak el, vagy állambácsi, vagy csak egy unatkozó fõiskolás/egyetemista vagy, akinek bazira nincs jobb dolga?
amúgy meg headstartos vagy.
ami a játékos réteg 0,5%-át teszi kb. ki.
low pop servereken játszol, kevés playerszám mellett.
vasárnap.
éjjel.
miért csodálkozol, hogy nem tudsz scenariozni?
hova rohansz?
kergetnek?
ez pont az a game, ahol majd azok fogják megszivni legjobban, akik rohannak elõre ész nélkül.
miért?
1. nem tudod milyen lesz a server populáció (honnan tudod, hogy a végén nem egy low order, full destru serveren leszel? gg, jó játékot ott, biztos izgi lesz orderesként)
2. nem tudsz transferelni, aztán lehet ott leszel egy olyan kaszttal, amibõl van 3 tonnányi, s szidod magad, hogy nem tudsz mit csinálni, s miért nem olyat inditottál, amibõl hiány van, s most tolhatod fel az újat 40-re. kell ez neked?
3. elõnyöd gyakorlatilag semmi se lesz belõle, hogy elõrerohansz (max. szobrozol majd heteken át a t4 zónában arra várva, hogy a többiek is beérjenek)
4. itt az jár a legjobban, aki 2 hónappal a gamestart után ruház be erre a project-re. itt már eldöl minden, hogy lesz-e jövõje a játéknak (lásd aoc), hogy melyik server-re érdemes menni, milyen oldalra, milyen kaszttal, mennyire élvezhetõ az endgame tartalom, stb.
szvsz tök felesleges volt ez a headstart is, ha van game, amihez nem kellett ez, szerintem ez az...
de persze ezek csak saját véleményeim voltak.
szal relax, nem sietni, idõ van, mint a tenger...
Lourker
Lourker
ugyan az mint a bétás:
Greetings Dzsihad,
Your CD-Key has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:
Head Start licence
Head Start Standard Edition period (15/09/2008 to 24/09/2008 included)
...
Lourker
Lourker
Lourker
Lourker
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Más: Kártyaszámot mindenképp meg kell adni? Ha igen akkor esetleg meg lehet azt játszani hogy beregelek, elfogadja a kártyaszámot és utána kitörlöm és GCvel fizetek?
na itt dobtam 1 hátast -.-
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
divat.
majd elmúlik...
Triathlon for life
Per Aspera Ad Inferi.
\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta
Dark elf = Feslett népség akikben csak a pusztítás vágya tartja a lelket, életük jelentõs részét euforikus állapotban töltik, amelyet istenüktõl kaptak ajándékba mészárlások jutalmául. 2 public quest között nyilvános szado-mazo orgiákat szerveznek.
Ha pedig arra vagy kiváncsi mit jelentett eredetileg akkor Wikin egész jól le van írva.
És nem, nem vagyok emos de szeretek tájékozodni azokrol akiket nem birok hogy ne csapjak hozzá ok nélkül olyan embereket akik nem érdemlik meg<#beka3>#beka3>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
De kicsit fura, hogy majdnem mindenki megszállott destro.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.