Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
sorbanállás. 😄 bár ez nem lesz annyira vicces. majd melóból haza -> gyors login -> éjfélig ki se lépek 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
amugy quakeneten war.hu xd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azt lehet tudni,hogy hányan játszanak a szervereken? Még csak a headstart megy de már tele van a szerverek többsége,akkor mi lesz 18-án?

Triathlon for life

QuippeR
elsõ tipp: a cinematic trailer egy fekete kép.
második tipp: tudja a halál.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

A cinematic trailert valamiért nem tudom megnézni, várok de csak fekete kép van! Valakinek van ötlete miért?
BEAST
elmeletileg van, gyakorlatilag leginkabb ures 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
ja egyébként magyar war irc csati van már ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
kuka <#hehe>

0Fritz0
CE AoC-ot elfogadsz helyette? <#vigyor>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
mennyi lenne az annyi ?

Tafaya
576-os CE preorder box nem érdekel akkor senkit?

na most tegyen vki igazságot akkor. ezt a választ kaptam:

Hello Barnabas,

Thank you for your quick response. We are now aware of an issue with the distribution of the headstart codes and this is already being investigated by the proper department. You may want to visit our official website (http://electronicarts.co.uk/) for any news and updates. We sincerely apologise for all the trouble this has caused you.

Should you require further assistance about this or any Electronic Arts games in the future, please visit our website and review our extensive Self Help knowledgebase (http://electronicarts.co.uk/support).

Thanks!

Anne
EA Support Centre, UK and Ireland

Torzonborz
Naná hogy szervezõdünk 😊 Reméljük ez nem lesz akkora bukta bár azért itt a tesztelés is más volt mint AoCban így nem tartok tõle hogy 3 hónap után tömegesen hagyjuk abba . Max másik mmo miatt.

Máris szervezõdik az új mmo-ban? Kicsit elhamarkodottnak érzem az aoc-ból kiindulva 😊
Ha nagyon jó lesz akkor majd felvételizek 2-3 hónap elteltével. 😊
Még egyszer nem ugrok fejest mmoba.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Torzonborz
Én pl guild miatt megyek destro oldalra. Ott kezdünk ( Prophecy ). Na meg ugye ott vannak goblinok akiket nem lehet kihagyni 😄

Hamed
Izlesek es pofonok😊 Nekem greenskin kezdo pont nem jott be azzal a kokorszaki forma1-es designal meg a nehol tulzasba vitt bugyuta nyelvvel.
Viszont empire/chaos front nagyon ott van es az elfeke se rossz. Ordernel meg a WP es a BW sztem igen nepszeru, legalabbis betaban nagyon sokkal talalkoztam.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

MeoH
A szervert pedig tenyleg atkellene gondolni fene sem akar 5-7percet varni a loginnal...

fuck mmo's..i.,

Nem mondtam hogy eredeti ötelet tõle csak hogy ebben a részeében a postjának legalább van értelem😄

Amugy a "destro divat" témához annyit hogy a Warhammer világban pl greenskinek elképesztõen jól el vannak találva, valami félelmetesen hangulatosok , míg ordernél nincs igazán olyan húzóerõ ami növelné a népességet mint pl 40kban a space marineok.
szerintem.

D2D-rol en nem tudtam tegnap rendelni. Aztan megneztem, es azt irtak, hogy csak UK-bol lehet mar rendelest feladni. Mara ez megvaltozott: "This product is available in the UK and EU."-ra, de igy se megy. 😞
Probalgattam a billing adress-t tobbfelekeppen megadni, ekezettel, ekezet nelkul, hatha az a baja, de nem megy. Otlet? Esetleg mashonnan meg rendelheto pre-order?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

köszi az infót. (ha minden igaz pénteken kapom kézhez a játékot, addig van idõm tájékozódni)

amúgy, ahogy néztem ha assault maxra van nyomva akkor meleeben is elég ütõs kaszt. (dual wield rulez😊)

A witch hunter eléggé hasonlít a rugóhoz, bár nem lehet olyan szinten sunyulni ebben a játékban, mert ha stealthbe mész akkor folyamatosan fogy az AP-d.
A shadow warrior elsõsorban hunter, cask nincs petje cserébe viszont a megfelelõ stanceben meleeben is életképes.
ITT ÍRTAM egy kicsit bõvebben a shadow warriorról, játszottam vele bétában és annyira megtetszett hogy most is miután lekreáltam a 10 orderes és 10 destros karimat vele kezdtem el a játékot 😊
Premade csapattal még nem játszottam, de pug szinten az általam végigjátszott scenariok kábé 70%át order nyerte. Épp most jött ellenünk egy preamade 1 klánból és puggal legyõztük õket ;-)
Krinyo
közhelyes duma...
én azért mentem erre a szerverre mert ott van haver és ha már megvettem a játékot akkor baráti körben szeretném élvezni. Amúgy én is a "magyar" szerveren kezdtem elõször...

Hamed
En joreszt allis tank voltam wow-ban azert leszek most destros dps vagy healer. Es sok volt hordas megy orderbe pont ezert.
Eleg unalamas lenne mindig ugyanazon az oldalon allni meg ugyanolyan kaszttal tolni.

Hamed
Kimaradt a "magyarokkalnemjaccok", illetve a "mi probbak vagyunk valjunk ki" <#idiota>

Ti vitatkoztok, mi meg játszunk...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

jól gondolom,h
witch hunter = rogue
shadow warrior = rogue+hunter ?

örök életemben (még annó m.a.g.u.s.ban is , de ennek mé lassan 15éve😊) rugó-szerû kaszttal nyomtam, és most nem tudom,h melyiket is válasszam. any help?😄

Szerintem nem divatból lesznek az emberek destrósok ,csak hát (szerencsére)ez egy pvp alapú mmo.És a wow-ban is jobb a horda bg-ben ,legalábbis én ezt tapasztaltam ragnaroson ally oldalon.Mikkor az ismerõseim körébben megkérdeztem , hogy a war-ban holl kezdjük el mindenki destrót mondott.Arra hivatkozva hogy aki wow-ban hordás volt az itt is a "sötét oldalon" fog játszani.De persze ez csak egy megközelítése a dolgonak.

Ams
<#eljen>

100%-ig egyetértek

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Eszébe sem jutott volna ilyesmi addig amíg nem olvasta a #7028-at...

Magyar mmos antiszociális gyermegbetegség:
- mindenki a saját 8-10 fõs szemétdombján akar kapirgálni
- "x" guild/társaság szerint hülye/noob "y" és "z" guild/társaság, míg "y" guild/társaság szerint hülye/noob "x" és "z" guild/társaság, ugyanakkor "z" guild/társaság véleménye alapján hülye/noob "x" és "y" guild/társaság
- amúgymeg minden magyar/külföldi akit nem ismerünk 16 év alatti/munkanélküli szakmunkás/buta egyetemista
- csak a haverok, azaz mi vagyunk "pro"-k, hiszen más képtelen értelmezni, felfogni és rendeltetésszerûen használni a leírásukban 5-6 szót tartalmazó játékban használatos spelleket/skilleket, amiket amúgy úgy alkottak meg, hogy még egy olvasni tanuló kisiskolás is megértse

😄

Wildor posztjában azért annyi értelem tényleg van hogy itt nem érdemes elõre rohanni annyira, hiszen ez nem arrol szol hogy arra vered hogy te raidelted eloszor xy bosst.

A post többi részét inkább nem kommentálnám...

Dizson
Screenshotokat csináljatok. Kíváncsi vagyok mennyien vannak,meg hogy egyáltalán milyen. Szerintem meg fogom venni a játékot, nagyon bejövõs!

Krinyo
sonic a hibás 😛

Haha, ennyit a kihirdetésrõl meg nagy összetartásról, megy mindenki a szélrózsa minden irányába. 😄

Krinyo
jojo akkor csokitorta 😄

hát ha nem is klán de guild az lesz ;G

anti hero

sztem ez anyira mindegy, 2 hét mulva ugyis minden szerver high pop lesz

Krinyo
Én Karag Dron-ra mentem destroként, mondjuk sonic mester mondta hogy ott lesz magyar klán <#idiota>

Én meg nem vagyok sem munkanélküli, sem nebuló, viszont kivételesen szívesen játszottam volna ugyanúgy 3-ig, mert megtehetem. Na ezt fejtsd meg.

Ezt magyaráztam már a napokban is, hogy meg kellene várni az egyensúly alakulását, megnézni mely szervereken vannak nagyjából arányos erõviszonyok és akkor kihirdetni az ajánlott szervereket. Csakhát ugye senki nem fog várni a játékkal vagy új karaktert indítani.

Karak -Azgalon, order-low,destru-high. Tuti itt maradunk?😊

Triathlon for life

add meg nekik a kért infót aztán szerintem elintézik (remélhetõleg)

Hamed
Lehet hulyeseg amit irok, de betaban ahol voltam szinten tobbsegben volt a destro. Viszont mar tier1-es battlefielden is siman bejottek champion npc-k az elfoglalt varosba es assistoltak a ordereseknek.
Mondom, nem vagom hogy ez gyari feature vagy csak vki behuzta oket, de en sose lattam npc segitseget a mi oldalunkon.

Ha valami ilyesmi balaceolas lesz a ket oldal kozott sztem mukodhet a dolog.

ezt tettem volna, de az EA storéból kaptam egy levelet, ahol azt irják hogy értik a problémámat utána néznek...most nem tudom akkor kinek higyek (mert ez egy szoval em emlitette, hogy nem rendelhetek 2õt)

Ezt irta:

Hello Barnabas,

Thank you for contacting us here at Electronic Arts Technical Support. I understand that you haven't received the headstart code for your other pre-order of Warhammer Online: Age of Reckoning. In order to assist you with the issue, please respond with the following information:

Full Name:
E-mail address used to purchase the game:
Date of Birth listed on the account:
Post Code listed on the account:

Should you require further assistance about this or any Electronic Arts games in the future, please visit our website and review our extensive Self Help knowledgebase (http://electronicarts.co.uk/support).

Thanks!

Szerintem meg nem 😊

Kifejezetten utálom amikor vki egy (sg-s) topicban akarja elmondnai, hgoy más hgoy éljen és mit csináljon egy játékban.

Ugyanez nekem is,utolsó kapcsolatom volt velük.

Triathlon for life

rendeld meg d2d-rõl.... 5 perc kb az egész és már regisztrálhatsz is.

A pénzt meg majd vissza utalják ugye....kérdés már csak annyi, hgoy mit csináltak 2 héten keresztül.

Szerintem meg kifejezetten szórakoztató post volt, és van is benne igazság a maga wildoros módján.

ezt nem hiszem el. halottatok már ekkora faszságot?
most beszéltem a EA magyarországgal, ahol azt mondta a csávó, hogy azért nem kapok még 1 headstart kodot, mert az EA storérról csak 1 gamet leher 1 mail cimre rendelni. Szval a másik rendelésem majd elutasitják és visszafizetik. (persze mindez 08.27-én történt és azóta errõl 1 kurva szót nem irtak) Én meg itt állok mint lófasz a vízben 2 kifizetett játékkal 1 nyomorék kulcsal és nem tudom, hogy most kinek a fejét basszam széjjel.