Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
core vagy orvr szerveren lesznek többen/lesz érdemes játszani?
Triathlon for life
azért erre ne vegyél mérget, hogy igy lesz <#hehe>#hehe>
Szerintem ez a csodálatos a warhammerben hogy annyi féle teljesen kidolgozott faj cél történet és még is nagyon egyben van az egész. Szerintem nem kell leegyszerûsíteni az order jó a dest rosszra mert azzal pont a lényegét veszti el.. egész más célból rombolja porig a kis emberi várost a Chaos és a zöld sereg.
F
A nagyobbik az hogy hogy illesztesz egy harmadik frakciót az RvR játékmenetbe? Valamelyik oldal mindenképp kát másik közé szorulna, és ezáltal egyrést jelentõs hátrányba kerülnének másrészt útban lennének a másik két fél csatározásainak.
Persze nem lenne irreális hogyha mondjuk a birodalom kétfrontos háborúra kényszerülne de játékmenet szempontjából szerintem nem lenne jau.
bocsi, a rávetítést nem én kezdtem, más mondta itt, hogy azért akar destru-val játszani, mert az olyan drow-s feeling, holott a kettõnek köze nincs egymáshoz.
de mindegy, téma lezárva, kinek mi szimpi ugyebár...
Order leszek, lehet köpködni 😄
Repatarurgyán
Greenskinek tényleg sansztalan hogy bárkivel együtt harcoljanak😄
Káosz és dark elfek viszont nagynéha összeállnak egy-egy kisebb nagyobb hadjáratra, bár az rény hogy mindkét oldalról a cél a másik ki- és felhasználása.
Ordernél törpök tényleg nagyon jó viszonyban vannak a birodalommal, viszont az hogy high elfek így hadsereggel felvonuljanak és vállvetve harcoljanak a birodalommal szinte példátlan.
A gond ott van hogy a warhammer világban szinte mindenki háborúzik mindenkivel, így valahol ferdíteni kell ha ilyen szövetségeket akarsz létrehozni.
Ha ezt bõvíteni akarják mi lehet? Skavenek , Tomb Lords, Vampire counts? Gyakorlatilag esélytelen lenne lore szerint hogy bármelyik oldalhoz csatlakozzanak. Ogrék talán. Bretonnia és Wood elfek? esetleg elképzelhetõk order oldalon de egymást meg utálják.
Gyíkembereket talán valami erõltetett sztorival oda lehetne csempészni destro oldalra.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Iszonyat ütõs érv, hogy a D&D szabályrendszerét, ami lényegében az egyéni preferencia függvénye, de egy forgotten realmses népet azért nagyduzzogva jellemezhet, rávetíted egy teljesen más világ, teljesen más szabályrendszer, teljesen más népére. 😄
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Viszont tegnap annyira felbaszta az agyam a swordmasterrel való scenariózás, hogy rögtön indítottam egy archmaget. Az baszott fel, hogy kb csak addig játszottam, míg elértem a destro frontvonalát. Kb abban a pillanatban meg is haltam. 2x 15 perc scenario alatt kb lófasz healt kaptam. Fasza :S Nagyon tetszene ez a swordmaster, de ha ez így marad, akkor én nem szenvedek vele.
Aztán mgcsináltam az archmaget. Annyira nem örültem neki, mert wowban is priest volt a mainem 3 évig, szal kicsit meguntam a healt. A lényeg, hogy bementem r4-en scenába és én lettem az elsõ halben 14000 heallel. Nem tankoltam, ahogy szerettem volna, de legalább élveztem a játékot és volt hasznom.
Nah... csak úgy kikívánkozott.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
a másik dolog amit soha a büdös életbe nem látnál az a greenskineket dark elfeket és káosz hívõket együtt harcolni...innenetõl az egész destro oldal értelmetlen ha warhammer világára akarjuk levetíteni.
ez egy mass pvp-re épülõ game akar lenni, s elmondták a dev-ek is, hogy számukra az a top prio pont, hogy az engine elbirjon 100vs100 körüli tömegpvp-t is, s nem pedig az, hogy ql legyen a mozgás+combatanim.
már igy is szaggat mint állat ~40vs40 + npc + effektek szitunál (pedig nekem sincs rossz gépem), ha erre még rátennének 1 lapáttal, játszhatatlanná válna az egész, s mehetne kukába az egész koncepció...
szóval szokd meg.
elöbbi törvényes gonosz, utóbbi kaotikus gonosz.
csak olvass utána, ég és a föld a különbség a kettõ között...
Both the Standard Edition and Collector’s Edition pre-orders grants access to bonus in-game items. Whereas these are treasures indeed, they pale in comparison with the riches provided with the full Collector’s Edition in-game content:
* Libram of Insight – Increased experience gained during 60 minutes. Three uses, 90 minute reset timer
* Unique CE character heads – Twelve special heads (one male, one female for each race*)
* Twelve special quests – one PvE and one RvR quest for each race
* Twelve special titles – one of the rewards for completing the quests
*With the exception of the Greenskins who get one Orc, one Goblin special head
How to claim items
This bonus content can only be accessed by entering a Collector's Edition code found in the full retail box. CE retail boxes will not be available before September 18th.
To claim this content, enter your CE code at our code entry page. Items will be given to you in the same way as pre-order bonus items are: once the code is activated you will be sent an in-game mail with the item(s) corresponding to the code entered. Quests will be made available through the Tomb of Knowledge.
The unique CE heads work similarly. You will be mailed a head item (a bit gross, yes, but this is WAR). Functionally, the special head is like a very special and permanent dye: bring it to a dye merchant, preview the face and go for it. Do remember that once changed, you will not be able to un-do the face transplant.
<#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
thx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A játék full grafon van betrükközött élsimítással 1680×1050es felbontásban.
Szóval ahogy azt már jeleztem, az én gépem a pécék Szent Grálja, ennyi, vásárolni tudni kell ;-)
Mondjuk egy kicsit speciálisan futtatom, amolyan álfullscreenben:
- beteszem natívra a windowed felbontást (ez nálam 1680×1050)
- leszedem a pipát a Show Frame-rõl
- leszedem a pipát a Show Fullscreenrõl
Ezzel igazából pontosan ugyan úgy fut a játék, mintha teljes képernyõn lenne, viszont technikailag ablakban fu. Erre bétában azért volt szükség, mert fullscreenben az alttab összeomláshoz vezetett (nem tudom, hogy ez most is így van-e), de így ki lehetett küszöbölni és megszoktam, hogy így fut, így gyakorlatilag fullképernyõn játszom de látom, ha valaki bejön MSNre, ha kapok új mailt, alttabolás után nem tölti újra a textúrákat, satöbbi...
Elméletileg ez nagyobb gépigényt eredményez, de azért szerintem tegyél vele egy próbát, mert más ötletem nincs, hogy mi miatt bírhatja az én gépem ennyire jól a játékot.
Tehát a géppel semmi baj szvsz 😊
http://www.akciofigura.hu
<#kacsint>#kacsint> <a játékban ha káoszos vagy Tzeentch követõjét alakítod>
Drak elfeknek a cult of pleasuren kívül nem sok közük van a káosz erõihez. Na jó néhanapján egy-egy hadjáratra összeállnak az északi hordákkal ,esetleg némi rabszolgakereskedelem meg hasonlók ennyi.
Egyébként az egész WH fantasy világban két faj van akik a szó szoros értelemében gonosznak nevezhetõk, ezek a Dark Elfek és a Skavenek.
Az orkoknak is van szabad akaratuk, az már más kérdés hogy mivel csak arra tudnak gondolni hogy bashin headz ezért mást nem is nagyon akarnak 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De persze ez egyáltalán nem baj, mindenkinek megvan a maga oka, hogy miért szereti azt, amit választott. Én azért nem szeretem, amit leírtam a #7245-ben Te pedig azért szeretet, mert emlékeztet Drizztékre. Szerintem pont ez a lényeg, hogy mindenki megtalálja azt, ami bizonyos vonatkozásokban számára a legszimpatikusabb és teljesen mindegy, hogy ez egy regényhõshöz való hasonlóságon, szerepjátékos gondolkodásmódon vagy bármi máson alapul.
Goblin ranged dps-t próbáltam most az tetszett! (alapvetöen nem szeretem a melee-t)
Meg a mágus-t is kipróbáltam chaos. az szerinem egy fos.
mág majd próbálgatom.
Viszont grafikán javitsanak mert ha ilyen marad akkor felejtös.(nem a kinézet hanem a futás) Full-full beállitásokkal szaggat mint a k.anyja. (nem a gépemmel semmi baj, más játékok futnak ahogy kell) Levettem balanced-re igy ugyahogy nem szaggat. A mai világban ha van egy bivaj gépem akkor elvárom a játéktól ami nem olcsó és havidijas, hogy ugy fusson a gépemen ahogy én akarom.
http://www.akciofigura.hu
Én is ki akartam próbálni a sötét oldalt, de aztán kicsit utánaolvastam a háttérnek és amiatt ábrándultam ki belõle. Asztali szerepjátékban is nagyon sokszor voltam öncélú, rosszindulatú, gonosz karakterekkel. Viszont az olvasottak alapján az itteni destruval nem tudnék azonosulni. Õk mind 1-1 darabkái a nagybetûs Gonosznak, velejéig romlottak a pozitív viselkedés legapróbb csírája nélkül. Nem lehet színesíteni a jellemet, nem lehet önálló döntéseket hozni, minden gondolatom, cselekedetem a Káosz kivetülése, gyakorlatilag egy rabszolga vagyok. Számomra ez nagyon erõsen birkacsorda beütésûnek tûnt és ezért tántorodtam el a destructiontól.
Amúgy természetesen amiket leírtam csak a szerepjátékos gondolkodásmódom miatt befolyásoltak, természetesen tisztában vagyok vele, hogy a játékban teljesen egyenrangú mindkét oldal, nincs az, hogy ha a Káosz azt mondja balra menj akkor balra mész és hasonlóak... 😊 Ez cask a bennem kialakult kép a "sötét oldalról" és emiatt nem választottam azt.
Az már csak hab a tortán, hogy amennyire egysíkú a destruction oldal annyira változatos jellemvilággal rendelkezik az order. Vessük csak össze a "ha 500 meghal de abból 1 káosz-szolga volt már megérte a mészárlás" mentalitású witch huntereket és a "minden egyes még ép lelket meg kell menteni akár az életünk árán is" mentalitású warrior priestekkel. Ugyan az a cél vezérli mindkettõt és mégi smekkora a különbség. Nagyon árnyalt jellemet lehet elképzelni a karaktered mögé.
Na persze ezek játéktechnikailag hatalmas marhaságok, csak egy magamfajta vén bolond szerepjáték fanboi-t tudnak ilyesmik lekötni.
Warhammer Fantasy szerepjátékkal még nem játszottam, de akarva akaratlanul mindig a Cthulhu szerepjáték jut a háttérrõl eszembe. Nem tudom, hogy Warhammerben lehet-e játszani mondjuk orkot, de Cthulhut elképzelni nem bírnám úgy, hogy a játékosok valamilyen káoszlényt játszanának.
na jóccakát mindenkinek, további jó lvlup-ot, rohanást, queue-ban várakozást, etc., mentem aludni.
(szinte hallom az üdvrivalgást a háttérben <#vigyor5>#vigyor5>)
<#unalmas>#unalmas>