Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
Felesleges statisztikát írkálni, mert még nem indult be az összes szerver, a player capek alacsonyak és, ami a legfontosabb a várt játékosok kb. 1/5 játszik. Mert a legtöbb ugye nem elõrendelt, hanem "sima" vásárló.
Scotty99
Hmmm...most néztem szét kicsit, látom több guild is szervezõdik, aminek nagyon örülök. Látom mindenkinél mások a feltételek, vannak, akik komolyan gondolják a jövõbeni játékot és vannak, akik csak gyûjteni szeretnék a játékosokat, s majd késõbb kialakítani a megfelelõ közösséget. Azt is jó volt olvasni, hogy legtöbb helyen 20-30 körüli az életkor, aminek kifejezetten örülök. Ahogy olvastam, a legtöbb Destros guild a Karak-Azgolra ment, így én is ott fogok karaktert kezdeni. Remélem hétvégén lesz lehetõségem valamelyik guildhez csatlakozni, akiknek szüksége lesz egy olyan játékosra, aki kezdõ a Warhammer világában és napi néhány órától többet nem tudol eltölteni a játékban, de azt szeretné tartalmasan. 😊

PS3 ID: ghost_hun

1.) Számomra unalmas 5725729. alkalommal is a jofiut alakitani.
2.) Ha már csürheként rontunk az ellenre akkor sokkal könnyebben azonosulok azzal hogy greenskin/ káosz hordák tagjaként rohanok elõre hogy beverjek pár fejet mint orderesként, akiknek szépen csatasorban kéne mindezzel szembemenniük
3.)Destrosként úgy érzem hogy a jó ügyért harcolok<#mf1>

Eltharion is meg Karak Dron is attól függ hogy milyen pvp szabályokat szeretnél 😛

Lera,Dynn,Zulgron

TDC Geronimo
Csiri hol vagy már?! Most dobott ki engem is így tudtam írni, mert altabolni nem merek :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Dizson
Na igen. És ezt miért nem tudod fordítva elképzelni?

Ams
köszi hogy eltereled a sheep-ed!

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Botond
Te leszel a who topik crassusa, vagy mi a terved? Nem játszol ezzel akkor mit érdekel mit írnak ide a nubok? Hagyjad õket békén homokozni szépen.
jah, tudom, nehéz elhinni, hogy gondolhatok ilyet is fanboi...

Krinyo
én mindig a "jó" oldalon voltam eddig az összes mmoba, most akartam csinálni egy "gonosz" karaktert, és mivel a chosen elég "gonosz", ezért csináltam egyet. De ettõl még nem a "divatos, kisgyerekes qrva anyámat"

Ams
rád szakad a plafon fanboi.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

én azért bizom benne, hogy nem lesz igazad, mert tényleg jó lenne más alternatíva is a wow mellé 😊

<#eljen><#eplus2>
tömören összefoglalva

baromi egyszerû.
elmondom az indokaim:
1. szeretek a jók oldalán harcolni (tudom, tudom, relativ, hogy kinek mi a jó, de itt a wow-val ellentétben a káosz az tényleg maga a gonosz)
2. valahogy jobban tudok azonosulni egy ember karakterrel, mint egy goblinnal vagy káosztól fertõzött karakterrel.
3. orderesként valahol azt érezném, hogy egy "jó ügyért" harcolok.
hát én kb. ezért lennék orderes.

na ezek voltak az én indokaim, mik a tiédek?

s bár ez csupán csak filozófikus kérdés, de még mindig nem tudom a választ arra, hogy miért van az, hogy destru:order = 3:1 arány durván szinte minden serveren.
az, hogy ízlés kérdése volna? hmm... hát nemtom, ez kicsit sántít (vagy a playerek nagyrészének ezek szerint elég fura izlése van), ez még mindig inkább húz a "hûdedarkos-hûdeql" feeling felé.
szerintem...

mindenesetre kiváncsi lennék valami statisztikára, hogy queue-k miatt mennyi destru-s rollol át majd idegességében order-re...

na többek közt ezért is mondtam, hogy minek sietni?
ezért?
hát jó szórakozást hozzá 😊

heh..nekem sosem jöttek be az orkok meg a többi ilyen.

Bétában próbáltam pár destr karit is..öcsém is destrura ment gondoltam menjünk együtt...de nekem nem jöttek be.

Igazi érvem nincs csak iylen...hülyén néznek ki...dolgok...order oldalon meg a törpéket nem bírom...de az csak 1 a másik oldalon több olyan van ami nem jön be.

lehet egy szerverre kellett volna ordernek destructionnek mennie..legalább üthetnénk egymást😛

Hamed
<#unalmas>

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tatyla
nyugi,2 hónap múlva már nem lesz sor<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Torzonborz
Nem a trendiségrõl van szó csak PotSB-ban együtt játszottunk , jó arc srác , bírom a búráját és jó lett volna itt is együtt osztani a népet. Ennyiiiii 😛

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ezek után tényleg magyarázni kéne, hogy miért van beállítva trendinek a destru? ;-)
Torzonborz
na ne már hogy order oldalra mész. erghh most nagyot csalódtam 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha már order destru...order oldalon kit kellene in game keresni guild ügyben?

Eltharion akkor a választás?

Köszi.
cikasz
amint bejutok igénylek egy inv-et 😄
ha te nem leszel bent kit lehet keresni ez ügyben?

http://www.akciofigura.hu

Elore felek, mi lesz csutortokon. Meg utana egy darabig. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Örömmel jelentem az Infernum elkészült! 😄

cikasz
hát vazzzzeg :

http://www.akciofigura.hu

Lazarus
Kidobott a játék, újabb 500as sor...
Hamed
Uhm.. akkor visszavonom, egy ideje nem kovetem nyomon a hivatalos wow forumot.

Amugy jo lenne vmi hivatalos leiras hogyan tervezik balancolni a ket oldalt a drasztikusabb modszereken kivul. Ez az npc assist se igazan tiszta amit lattam betaban.

Botond
You shall be king!
Dizson
Akkor is, kinek mi. És ilyen baromságon aztán pláne ne vitázzatok. Valakinek Destr, valakinek order.

s0n1c
Felesleges vele vitatkozni, nincs agya, úgy meg nehéz.
Én pont úgy tudom, hogy a wowban iszonyatosan nonszensz balanszolatlanság van a szervereken 25-75%os horda-alli/alli-horda arányokkal is akár (na persze nyilván nem mindenhol). Épp errõl ment a hiszti egy jóóó hosszú topikban a wowos fórumon, hogy a wotlk-s pvpzónában mekkora gondot fog ez okozni. Mert ugye jelenleg semmit nem számít szerverszinten a két oldal aránya, mert aréna/bg sok szervernek van együtt amiket nyilván úgy válogatott össze a Blizz, hogy nagyjából kiegyenlítettek legyenek. PvEre meg tökmind1, hogy 20 hordás és 5 allis klán van fent a progresslistán vagy fordítva.
Krinyo
te most komolyan izlésrõl akarsz vitatkozni? 😄
Akkor hadd kérdezzek vissza, neked miért tetszik az order?

ja, tényleg.
mert > tetszik <
affene, hogy erre eddig nem jöttem rá.
csak úgy kiváncsiságból, de mi tetszik benne?

Hamed
En egyelore nem parazok, wowban is tobben voltak az allik az elejen. Amennyire nyomon kovettem egy jo ideje mar balance van egyket szervertol eltekintve.
Ha honapok mulva is sor lesz meg low/high arany akkor mar gaz lesz.

Krinyo
és miért baj hogy valakinek ez TETSZIK? Vagy ezek szerint te azért játszol order oldalon mert te anti-divatos vagy? Gondolom nem, gondolom azért játszol mert az tetszik...

Krinyo
hoppá, valakit kiütöttem 😄

Krinyo
izlés, kedv, ez tetszik...

ja én mondtam valamit, mondjuk mondtam azt, hogy kék az ég, erre bhalage & co. kapásból leszûrték belõle, hogy nekem tuti nem tetszik a wow-ban a skytextúra színe.
de magyarázatot még mindig nem kaptam rá, hogy miért van 3x annyi destru, mint order (szerintem még mindig azért, mert az olyan "darkos" grrr, és az hûdefaja) <#eplus2>

miért szerinted miért van belõle 3x annyi, mint az order-bõl?
ha szerinted nem ezért, akkor kiváncsian várom az ésszerû magyarázatod erre a jelenségre...
de tényleg érdekel, nem tréfálok <#ejnye1>

BEAST
mindenki magabol indul ki 😄 ... Wildor sem mas ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Krinyo
ez ment a wow-ban is? ezt nem tudtam, nem wowoztam <#pardon1>

maradj a wow topikban

anti hero

Krinyo
azért ez már tényleg "omg" kategória, hogy ha valaki destronak mer állni akkor keménycsávós trendi divatos kisgyerek...<#wilting>

destru-nak lenni trendi.
az olyan macsós, keménycsávós dolog.
majd leszoknak róla...

rezes
Az oroszok a Brokeback Mountainsra mehetnenek .Mindosszesen

Fonok.Ki az a corporation?

Krinyo
<#pias>

s0n1c
De.
Egyébként a Dragonback Mountains szerverre nem az oroszok fognak menni?

nah még 11en vannak elottem a sorban -.-

anti hero