Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dizson
Akkor jó 😊 De lehet hogy beszerzek valami VGA-t.

Banner állati jó lett! Szerintem elég jó kedvcsináló annak aki ide betéved. <#wink>

Már van guild, tegnap megdingeltük a rank3-at is vele.

Menni fog.. nekem ram meg a vga ugyan az viszont proci az egy 64-es 3000-es amd s gond nélkül fut a game harcoknál sincs semmi gond tömegeknél sem.

http://sw-outcast.comyr.com/

ez szép munka, gratula.
szerintem qrvajó lett

RatBaG
nem kell... nincs rajta ork

Per Aspera Ad Inferi.

mindenhol 11.900 ft
hol itt a piacgazdaság
ez már kartellbe tömörülés :@
Lazarus
Hát ez bizony igen derék munka, elismerésem 😊
3TOMI3
<#worship>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Lynx_TWL
azon a clone stampen még kicsit dolgozzál

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ezt valaki részletezné nekem egy kicsit?

Ugyanis én "elõrendeltem" náluk ami azt irták annyit tesz hogy kapok majd egy értesítést amikor megjön, és egy napra félreraknak nekem egy példányt. Ma meg is kaptam a mailt amit azt irta hogy kattintsak a linkre vagy hívjam fel õket ha tényleg kell. Kattintottam, kitöltöttem adatokat, jött is rõgtõn a mail de abban azt írták csütörtökön mehetek érte. Most akkor mivan?:S

Ja még azt akartam írni, hogy nekem meg pont ellenkezõ a tapasztalatom. 12es a karim de melee nem nagyon megy, 1 hotot kap és semmit se érek. Mondjuk ez betudható annak is , hogy ha jól gondolom 1-10,10-20,stb van a scenário és 12es szinten 17-19es között nem olyan egészséges a pvp. Másik nagyon lényeges, hogy a domborzattól,kerités,kiskõ, villanyoszlop+meg minden hülyeség😊) sokszór nem tudok lõni, pedig látom és mire tudnék lõni már rajtam van.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Archmage jó kari, nekem mindig spap jut az eszembe amikor heggeszt a szemével csak szerintem min 1 csapattárs kell mellé. Elõbe ezért is indítottam BW-t,mert nem nagyon van idõm játszani és ha játszok akkor is egymagam. Megalkottam az én kis Kolompáromat<#hehe>. Order ugyis a kissebbség.(bw karigenerálást érdemes megnézni fekete haj,fekete hegyke bajusz, sötét bõr és olyan szép kis Gázsi kikerekedik belõle.😊)
Rájöttem mibe erõs a BW...önpusztításban<#hehe>Képes vagyok magamat is elégetni símán ha nem fiygelek oda.

Az elso 30 napban ingyen jatszol, de gondolom ugy mukodik itt is, mint mas MMO-nal, hogy meg kell adnod egy ervenyes GC-t/bankkartyat, es csak azutan tudsz belepni.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

ITT VAN egy kép egy hátsó dvdtokról és ott alul látszik egy kis pirosas szövegdobozban errõl valami. Úgy kezdõdik, hogy "requires" és a többit kitakarja a www.galaxisnet.hu felirat... :S

Amúgy elvileg ma délután meg is lehetett venni sokfelé szóval várjunk, hátha valaki beírja, mi van a titokzatos kis piros szövegdobozban... 😊
Én úgy olvastam ma valahol, hogy kell tölteni gamecarddal, vagy aktiválni hozzá egy bankkarit. Utóbbi esetben viszont lehet, hogy nem kell mindenképp dombornyomásos, ezt nem tudom.
30 napig ingyen lehet ha megveszed.

Sziasztok gyorsan kéne válasz kérdésemre ha megveszem a gamet 12k ért akkor kell vennem egy game cardot hogy játszabni tudjak vele vagy elég a sima game card nékküli game és 30 napig tudom tolni ingyen?
Hamed
Sima bolti dobozos 18-an.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hamed
Hat ja.. aoc nem eleg hogy csalodast okozott az elofizetoinek, de beparaztatott egy csomo mmo fant aki meg se vette. Ha nem lett volna open beta ami meggyoz en se jonnek holnap.
De legalabb aoc-on nem buktam annyit, mert kolcsonadtam havernak o meg szerzett vmi balekot aki felaron megvette.

hali haverom megvette a Who-t és egyenlõrenem fogadja el a kódját... mikor indul a normal edition?

Lazarus
Nekem is kb ilyen van, minimumon eldöcög. Ez 20 fps-t jelent jóesetben
PSAV
szarul

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Dizson
Leírom a konfigom : Intel(R)Pentium(R) Dual CPU E2160 @ 1.80GHz 2.70GHz 2GB RAM és 6600 GT. Hogy menne a WHO?

Dizson
Én is várok vele inkább. Addig is nézek videókat meg olvasgatok nehogy aztán megszívjam mint a torkos borz.

én úgy döntöttem, hogy várok még vele egy hónapot. addigra nagyjából kiderül, hogy mi a helyzet a játékkal. nehogy akkora bukás legyen, mint az aoc. kemény pénzeket lehet bukni ezeken a játékokon. :S:S

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Torzonborz
remek. köcce az infot 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Lesz, ez is 576 bolt volt.

Torzonborz
hmm már csak az a kérdés 576ban lesz e holnap. az közelebb van ( mamut2 ). meló után már mennék is érte 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sima verziot elorendeles nelkul is lehet venni. Ma este vett baratnom ilyet az arena plazaban. 😊

Torzonborz
hmm ezt vajh elõrendelés nélkül is lehet hozni ? 😄

Hamed
A varostromos video lesz benne, vagy vmi uj?

Na én is elhoztam 576-tol a 2DB CE dobozomat 😄
Nagyon fincsi a tartalom!!!

Sajnos van egy olyan erzesem, hogy nem ejfeltol. 😞 De hatha. 😄

Üdv a Cdgalaxis-hoz megjött a
normál verzió holnap 9:30 tol
átvehetõ.
azt tudható már hogy 18-án csütörtökön
hány órától lehet a sima verzióval belépni?
Bemutatkozo video nekem megy.

Triathlon for life

TDC Geronimo
Nincs még benne, azért nem megy. Szerintem 18i patchbe jön majd a videó is, de ez csak találgatás -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hi! neketek a Main menüben ha rákatintotok a Cinematikra akkor lejátsza a videot? Mert nekem valamiért nem megy. Esetleg valami ötlet hogy miért nem jó?
remélem bejön a játék😄 starcraft battlechest óta nem vettem eredeti játékot😛

0Fritz0
Valószínûleg még csütörtökön megkapod, de érdemes lenne felhívni õket.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Solid Snake
Köszi aválaszt! Klán vezír! 18.-ától jövök én is ha lessz klán! <#email>
vajon pcdometól péntekig megkapom? futárral

A sima verzióval ma még nem tudsz játszani, majd csak csütörtöktõl. Pre-ordereshez jár headstart kód, amivel tegnap óta lehet játszani.

Rendelni biztos nem. De anno pl. MM-ben vettem Miskolcon WOW TBC CE-t, megjelenes elotti napon. Tehat valami ilyesmiben remenykedem, de ha nem jon be, tulelem azt is. 😊

0Fritz0
Tudtommal a CE-t már régóta lefoglalták a szemfüles kockák és már nem lehet rendelni.

Solid Snake
576-ba betelefonáltam és azt mondták elméletileg már ma tok vele játszani ha megveszem! Sima verzió! Lehetséges ez? Köszi
Jajj de jo egyeseknek. 😊)
Arrol lehet tudni valamit, hogy videkre jut-e CE? Vagy csak a pesti kivaltsagosoknak jar? 😛

TurboX
pre-order accomtól megválnék, akit érdekel pm.
576-hoz, én meg ugye itt dolgozom az irodában 😊
Postan? Vagy mar van boltokban?! 😊