Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

srácok, ezen a konfigon feküdne a dolog...?

intel p4 2,8Ghz
2gb ddr memó
ati radeon9600xt 256mb

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

ez 10000 pontos komment volt!! <#worship><#worship>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Gyere<#violent>
Hober Mallow
UP a bannernek.Valaki tesztelte már a rune priestet,tudunk rólla már valamit?

Király banner. Ez illik eme remek játékhoz!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

s0n1c
Ez tényleg kurva jó lett! Köszi Fritz!
Torzonborz
na megvan a normál verzió. mamut2es 576ban elég sok van ránézésre min 40-50 darab 😄 rákérdeztem CE-re is azt mondta a srác vasárnaptól lehet átvenni. gondoltam jó ha tudja az aki onnét rendelte .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hober Mallow
Hmm oks,gondolom van valami account befagyasztás funkció is😊😊

egy sima cancel/frozen acc is megteszi 😊

Scotty99
Ha megadod az adatokat, akkor egy hónap elteltével leveszi a megfelelõ összeget. Ha nem szeretnéd, akkor megadsz hamis adatot, s mikor pénzed engedi, akkor adod meg újra a valós adatokat, s akkor emeli le a pénzt.

PS3 ID: ghost_hun

Dopti
Ameddig aktív az accountod, szerintem addig automatán fogja a havidíjat leszedni.

Ha aktiváltad akkor a karaktered postaládájában nézz szét. Ott lesznek

Hober Mallow
Oks thy,de am nem automatán veszi le a pénzt ugye?hanem minden hónapban odaülni és kattingatni?

Hi!A bonus cuccokat amik az elörendeléshez jártak azokat hogy lehet
meg kapni ill. használni? (aktiválás megtörtént)
Scotty99
Vagyis regustráláskor meg kell adni, hogy GC-vel vagy bankkártyával fizetsz. Ha GC-vel, akkor az hozzáadódik az ingyen 30 naphoz, ha pedig bankkártyával, akkor csak az egy hónap után vesz le pénzt.

Hober Mallow
"A játékban 30 napos ingyenes játékidõ foglaltatik, ami azonban csak ezt követõen vehetõ igénybe (feltöltõkártya esetén hozzáadódik, így 90 nap áll majd a rendelkezésre)." Akkor ez most hogy is van?

Hober Mallow
A holnap nagy nap!😄 Játékmegjelenés<#taps>

általános iskolában fakultatív a nyelvtan <#hehe>

Eskü hogy nem csesztetni akarlak de elõször ITT nézz körül...
Solid Snake
Na majd mek azt jól leverem <#eplus2>
Nekem van egy 8as warrior priestem az Eltharion szerveren..ha ott vagy majd keressük egymást és legalább együtt mozoghatunk...név Bandras.

Ma csak olyan 10tõl leszek olyan 1ig

Ezen a szerveren ha van vmi guild info az is érdekelne...
nem kell attol felni, hogy nincs ellenfel,
lesznek.
sokan.

anti hero

Dizson
Na, mindjárt lejön a kliens aztán nekiállok tesztelni. 😛

Sziasztok. En es az Uncsim holnap kezgyuk a jatekot, legalab is en. Es szeretnem meg kerdezni hogy van e meg ket hely valamellik magyar Clan ban a Szamunkra. 😄
Nem kell attól félni, hogy ha destroba állsz nem lesz ellenfél. Tegnap ellátogattam dark elf tier1-be is és teljesen megdöbbentett az ottani rvr zóna "lakóinak" száma. Nem hittem volna, hogy ott is tömeg lesz és orderes csapatok elõl kell futkároznom. Még bétában azt jósoltam, hogy az elf párosítás a careerek párosításának áttételes hatása következtében teljesen lakatlan lesz, de szerencsére egyelõre úgy tûnik tévedtem. Nagy grp vs grp csaták mentek rvr-ben, 1-2 percenként hívott be az elf scenario, PQ-kban rettenet sokan voltak. Jó szerver lett a Karak Azgal.

Jockey
nem kell parazni, ha mindenki destros lesz, nem lesz kivel jatszani, es ha nem lesz csak destro massziv foleny pop-ba a szervereken, en leszek az elso aki csinal egy karit a kijelolt order oldalon..
szep es jo a destro, de ez egy pvp gamma es nem scenariokrol szol, hanem open pvp-rol, stb
azaz bazhatjuk a szep chosen pancelt, ha max a 2000ik melletted allo destro player latja, mert nincs order akit gyonyorkodjon..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

BEAST
Igy van, miota chosent kezdtem erezhetoen vaganyabbnak es menobbnek tunok <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hát tudod mindenki divatdestros ahogy wildor is megmondta<#idiota>

antgecc
A kijelölt order serveren már van 2 6-os karim (nem tudom melyiket toljam tovább).

Azért nyavajogtam csak, mrt a régi wow guildembõl is mindneki destron kezd, meg az itteniek 80%-a is destro lesz.

Jó, oké, van orderen is klán, csak onnan még nem ismerek senkit. <#pardon1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

vagy esetleg várj a hivatalos megjelenésig és akkor talán több klán alakul meg, nem mindenkinek jutott preorder.

amugy a Dragonfly klán meg már mûködik hétfõ óta, ha nem tudsz várni

Jockey
ott a kijelolt order szerver, csinalj oda karit, ketlem mindenki destros lenne..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

antgecc
Bakker, álljak libasorba és legyek destros, csak hogy legyen klánom és élvezzem a csapatjátékot? <#shakehead>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Scotty99
Holnap lehet, hogy én is írok guild ügyben 😊

Nagyon szép banner. Bravo. Persze most van karbantartás amikor ráérek😊

Triathlon for life

Jabar
Nagyon szép munka! <#taps>

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Lacc
Ez nagyon profi, legyen ez.
Crokin
Mesterkártya is megteszi.

Repatarurgyán

Aszem csak dombornyomott VISA kártya jó.

És dombornyomatéás kárty kell vagy elég a sima hogy fel tudjam tölteni onnan accot?
oké köszi
Alapból kell hozzá, vagy pedig megadsz egy bankkártya kódot.

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy ha veszek egyx gamet majd holnap kell hozzá GC hogy jéátszani tudjak vagy a 30 nap után kell csak?
mi meg a 4et :G

anti hero

BEAST
Nagyon jo lett<#eljen> ... de jatekban mikor latunk mar? <#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Dizson
Radeon 4750-re gondoltam. De most fogom kipróbálni a gamét, aztán majd meglátom mennyire rossz ez így. 😛

Jacek
ez lehetseges de azert a 6600GT az nagyon karcsu, nem kell sokkal jobb egy 9600GT/8800GT nel nem kell tobb 😊

s0n1c
Kirakom este, csak melóhelyrõl nem is látom :/
Solid Snake
Ha minden jól megy holnap csatlakozom, ha van rá lehetõség <#wave>
Krinyo
teljesen felesleges, többen panaszkodnak hogy csúcs kategóriás gépeken is akad, függetlenül a beállításoktól, akár low-on is.

Solid Snake
Piszog jó a bannerõ, grat <#eljen>