Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"
We are experiencing an issue where some players are reporting that they are unable to log into the game after successfully validating their licence codes. Our teams are working on this as a matter of urgency and we will keep you update of any developments. In the meantime please note that it is not necessary to re-enter your codes if you have already received the validation email.
"

GOA-ról magyarra fordítva: el lett b*szva teljesen az aktiválás, hiába aktiválsz a játék nem enged be, majd visítunk, ha jó, ne spammeld a regelést mert mérgesek leszünk és megtalálunk!
picket
Ezt hányszor kell még belinkelni, hogy felfogják a kedves fórumlakók, hogy a CET a mi idõzónánk? Vagy te hol laksz?

ಥ_ಥ

a kodot megadtam viszont oldalso menuböl azt bevette, login nincs de irják a föoldalon hogy issue van...
s0n1c
ORvR szerveren mindenhol pvp flagged vagy. Core szerveren csak battlefielden és scenarioban.
MrStokes
Koszi, akkor addig marad a turelmes varakozas! 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Nyomtam f5 beszürkült a login ablak, ehh 😊
ZoRaL
vancrow: F5 lehet segít, de nemtuti...
mehetne már a szerver 😄

Torzonborz
hivatalos oldalon kint van hogy 9 CET-kor indul . azaz mi idõnk szerint 10kor.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Nekem még mindig error 1226
csatlakozom en is😛 Kaptam email mi lett aktivalva de logolni nem enged.. no comment...

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Torzonborz
vágom a poént no para 😉

a hivatalos oldalon is inaktív a login , gondolom addig nem is fog menni a belépés míg az nem lesz aktív.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MrStokes
En is igy jartam az iment, eleg "mokas"... -_-

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Core meg ORvR server kozt mi a kulonbseg?:x
Érdekes, a játékkódot sikerült regisztrálni, de a patcher nem fogadja el a login/password kombinációmat.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

Mielött jön a flame ez arra van hogy "fene se tudja mi van már meg merre", nagyon jól tudom hogy a téli vagy nyári idöszámítás hasznalata datumhoz van kotve nem idojarashoz.

Hát nyár nincs az biztos ijen idöben:S

Na, a patch jon attol fuggetlenul, hogy az account management egyelore nem mukodik.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Nah, elvileg be lehet lepni, gyakorlatilag nem enged be az accountomba, code 1226 error. <#nyes>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Lesz az meg 10-11 ora is<#kacsint>

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

BEAST
Tomeban Quest oldal, megkeresed a questet es abandon 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
hopp most már 8:30 CET-et írnak 😄 szóval elvileg még fél óra.

Torzonborz
vki írta hogy nálunk CEST van azaz CET+1 óra vagyis itt 9kor kéne kezdõdnie de a fene se tudja mi van már meg merre 😄

Solid Snake
Késik az órájuk, de má megszoktuk <#eplus2>
Jockey
hogy tudok torolni egy q-t a journalbol?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

rezes
Auth down ugyhogy regelni nem tudok.Deja Vu

Fonok.Ki az a corporation?

Bétában láttuk az alagút (végét ugyan nem, mert az milyen lenne már egy mmoban) második felét, azaz a 30-40 közötti részt és ez itt nem olyan, mint a nagy kudarcot felmutató játék, aminek szintén nem mondjuk ki a nevét, vagyis nem az van, hogy a max level felénél egy ponton elfogy a lábad alól a textúra és leesel a nagy nihilbe.

Semmit nem látsz abból, amit a másik oldal ír, a klasszikus "Xyz says something you don't understand." van.

Dopti
Ja, és a banner beadja, nagyon zsher<#taps>

Dopti
Remélem egyértelmût kérdezek. Ugye a két oldal nem érti egymás nyelvét...? Gondolok itt a YOU LOOSE spam re 😄
Majd meséljetek a hivatalos startról, mennyi a sor az ajánlott szervereken, milyen a balance stb. Lépek aludni, Dopti out.

Lazarus
Másik mmo-ban minek nevét nem ejtjük simán elfogadják más bankártya számát is, lényeg hogy érvényes legyen. Elég valószínû hogy itt sem lesz másként.
Hober Mallow
Azért vannak pihent emberek a neten...

Hober Mallow
<#banplz>

Hamed
Azert 90 napra nem ruhaznek be elore, az ordog nem alszik😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Botond
Gamecard vétele és használata, ha ennyire pánikolsz?
Hamed
Szeretnem kihasznalni a +7 napot amit a betasoknak adtak. Az a problemam hogy open beta start gyonyoru napjan egy olyan accounttal sikerult csak bejutnom ahol kb az 5. email cimemet es fake adatokat adtam meg kinomban....
Most neztem hivatalos oldalon, a nevet nem lehet valtoztatni csak cimet, emailt, stb. Viszont nem fog stimmelni a bankkartya tulaj neve es felek hogy nem fogjak elfogadni.
Szerintetek para lehet ebbol es hivjam fel a supportot, vagy mas is csinalt ilyet? Wow-ban eleg kenyesek voltak erre, elofordult account felfuggesztes is emiatt.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

kártyát... x)

egyebkent ha vágja vki ezt:
http://www.slide.com/r/qlinJSYs5j9NW1kHr03_N1ZE1Ohj2LCR?previous_view=lt_embedded_url

hogy lehetne embedelni mint a fenti logot szoljon 😄
cdgalaxisban lehet venni feltoltokartat...
Sziasztok. Arról lehet tudni valamit, hogy paypal-on keresztül lehet e majd fizetni? Tud valaki errõl valami infót? Meg hogy milyen bankkártyákat fogad el?

http://sw-outcast.comyr.com/

egyebkent egy hasznos oldal: http://www.wardb.com/
van skilltervezo azt erdemes nezegetni karakterválasztáshoz ^_^
csá emberek 😊 holnap be is szerzem a gémet már megjött a cdgalaxis-ba a doboz...
gondolkodom melyik szerverre menjek... az tuti hogy Chosen leszek...

RvR vagy core... melyikre mier erdemes menni?
Dizson
Na itt... Kicsit bekockultam ill. kipróbáltam a karaktereket. Hát nekem valahogy a Destru oldal nem jött be. (talán kicsit a greenskin bejött)
Aztán átmentem Orderbe kipróbáltam ott is a karaktereket. Engineer, Rune Priest és White Lion favorite! Valahogy a környezet is jobban tetszett.

Hangulat: Hát szerintem nagyon ott van. 😉 Amikor vitték az orkok a dwarfot és bedopták a tigrisek közé, hát jót röhögtem. <#nyes>

Grafika: Hát... szebbet vártam. Vagy csak az én videókártyám a szar. <#idiota> De tudtak volna "Age of Conanos" grafikát is csinálni, de akkor kinek a gépén futott volna ugyebár. Meg akadtak volna a nagy csaták.

Ez volt az én Lite-os értékelésem. Rohanok a boltba megvenni 😊 Aztán beinvitálom havert Orderbe!!! <#mf1>

Hober Mallow
Az AOC-nem rossz játék csak sok bug volt/van most is😞
De legjobb tudomásom szerint a Warhammerbe nemigen vannak bugok,és ha van aztis gyorsan javítják!De amúgy ízlések és pofonok😛

Hober Mallow
Aha,hát gondoltam egy healer sosem jön rosszul,fõleg ordernél...szerintem az lessz a kezdõ karim<#worship>

na fasza! akkor még várok egy kicsit. lesem a fórumot és ha mindenkinek bejön, akkor megveszem én is. 😊 az aoc után már óvatos vagyok... 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Hober Mallow
Jah am télleg elnéztem ez minimum config volt😊

eldöcög rajta, fogalmazzunk igy.
ami ajánlott: core2-es proci, min. 2gb ram, és valami gf8600-8800xxx körüli grafkártya.

Solid Snake
Ügyik vagytok faxán fest a banner, megérdemli a game ezt a minõséget <#worship>
nagyon jó healer, és a dps-e is korrekt.
ha order oldalon healelni szeretnél, akkor tökéletes választás.

Hober Mallow
Aha menni fog rajta biztos,ez egy hozzá való config!
* Processzor: 2.5 GHz P4 vagy jobb
* Memória: 1 GB
* Videókártya: ATI Radeon 9500 illetve Geforce FX 5900 vagy jobb
* HDD: 15 GB lemezterület