Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

s0n1c
- Core szerveren csak scenarion és battlefielden támadhatnak, ORvR szerveren mindenhol pvp flagged vagy.
- Van: atm gyógyital keverés és talisman crafting és az ezekhez tartozó secondary szakmák.
- Vannak.
- Vannak instak, vannak outdoor rvr raidek.
- Skirmish (outdoor), Scenario (instanceolt battleground szerû), Siege (fõváros ostrom/king fight), outdoor keep ostrom).
- A "végét" nem láttuk, mivel egy mmonak nincs "vége". High end pvpt lehetett tesztelni, baromi jóvolt. Aréna nincs hálistennek. Honor = Renown, setek vannak renown rankodtól függõen lehet õket beszerezni. Max rank 40, renown max rank 80.
- Minden induló mmo bugos, aoctól fényévekkel jobb helyzetben van.
Solid Snake
Tessék kilépni, majd csak egyszerre <#mf2>
Ams
Disciple...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

hát legtobb kerdesre itt van info: wardb.com
Orvr-en mindenhol lehet pvpzni nemcsak a kijelolt helyen ami sztem nyomi megoldas mer mi tart vissza egy maxlvlest hogy egesz nap a lvl10eseket ölje :p
Sziasztok aki D2D-rõl rendelt magát a "retail" key-t megkapta már? ugye x napja megkaptuk a headstart key-t és abban a mailben azt írták hogy a retail key-t küldik 17-én na én még nem kaptam meg többiek hogy állnak ezzel?(fontos lenne a válasz mert írom nekik a mailt ha már megkaptátok tegnap)

Lourker

Gondolkozom rajta én is hogy megvegyem, de elõször kéne pár infó, mert nem nagyon figyeltem a játék eddigi útját.
Mi a különbség a Core és a ORvR szerverek között?
Foglalkozás lesz ugye?
Emote-ok vannak benne? (láttam hogy nem lehet leülni)
Insták, raidek lesznek a játékban?
Láttam, hogy ez 1 pvp játék, hol zajlik a pvp? Külön scenario-ban, vagy bárhol? Itt is bg-k lesznek vagy hogyan lesz megoldva?
Tudom, hogy senki nem látta még a végét, de mit ígértek high end tartalomnak? Szettek, raidek, honor, aréna...?
Bugokkal hogyan áll a játék? remélem nem aoc szinten
Egyenlõre ennyi, válaszoljatok légyszi mert ezen múlik megveszem-e a játékot.
Aki Destruction: Core: Karak Azgal (EN) -on lesz és Discipline of Khaine küldjön már egy privit itt SGn azt tímelünk 😄
Torzonborz
engem is most engedett be 😊)

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ÉS IGEN! beengedett, indul a patch. Na megyek le sörért 😊
s0n1c
Trófeák látszódnak, armort is lehet részenként festeni, cloakra rá lehet rakni guild logot. Ezek biztosítják az egyediséget.
Én Karag Dron, White Lion. leszek. valamikor. 😊
Kozben megjott nekem is, de ahoz rakell bokni a downloadra mint kiderult.😊 Akkor kuldi el a keyt.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

betaban toltam magamra vmi ekszert de nem laccott legalabbis nemtunt fel...

karakterek kinezetere nemnagyon fektettek eleg hangsujt (vagy legalabbis igy city of heroes utan kicsit nyominak laccanak xD)

példa: unipsycho.notlong.com
én orvr szerverre megyek😊 free war rulez😊

Nem, leglaábbis én még nem találkoztam olyannal, ami látszana. Karaktergeneráláskor állíthatsz be mindenféle ékszereket a legtöbb kasztnál.
Na akkor én is core-ra megyek! 😊

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Itt is lesznek szakmák, ugye?

Lesz valaki Disciple of Khaine?? (mer chozenem melle jol jön) 😊
Ékszerek látszódnak a modellen amugy?
Ha jol vettem ki a kommentek közül, szinte mindenki core ra ment/megy
4 "gyûrû" (pontosabban ékszer) lehet rajtad, szóval hacsak nem cs*szed el a pénzed alacsony szinten renownos cuccokra, akkor azért egy jóderebig kitart, de végig nem, szóval tényleg egy amolyan kezdõitem.
s0n1c
Akkor kérdezz bátran, segítünk.
wowban volt ez az örült gyerek merthogy a cooking skillhez járt tábortüz, hogy csináljunk piromán guildet és gyujtsunk fel mindent 😊
Elolvastam, de akkor még nem voltam tisztában azzal, hogy mi takar a "core" és az "orvr".

s0n1c
Azért ne hasonlítsuk össze a kettõt 😄 Haver mikor elõször összerakta ranger campet bokafosás volt 😄 ahhhaha, sírok :'(
Mint a homlessek newyorkban akkor, még jo h nem olajoshordó 😊 Na majd melegszünk ha bejutok egyszer. +2 stat, azt gondolom azért kinövi az ember pár szint alatt...
Torzonborz
heh errõl a régi preCU SWG-s camp jutott eszembe. az kicsit jobban meg volt csinálva. igaz nem is bónusz item volt. ehh nyavajás nosztalgia...

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szégyenlem is magam, dehát mit thete az egyszeri ember ha felspannolják a kommentek...😊 Legtöbben azt irták hogy sima rajt lesz GOA rendbevágta a dolgokat. Tudom naiv voltam...
1 tábortûz, óránként lehet lerakni és a közelben állóknak tölt 2%HP-t 5secenként. 5 percig van lent.

A másik pedig egy gyûrû, minden statra ad 2-t. Ezenkívül 2 chargeos useolható képessége, hogy minden Rád mért ütésre visszasebez 3% eséllyel 10et. Ez is 5 percig tart.

Ezek jártak SE preorderért.

Itt egy fotó a tábortûzrõl. Tök jó lenne csak folyamatosan pulzál körülötte egy színes kör jelképezbe, hogy aurája van, viszont így teljesen elb*ssza a hangulatát. Mondjuk mivel nem lehet leülni a játékban így nem sokat veszítünk, hisz amúgy se lehetne mondjuk körbeülni a tábortüzet...
Lazarus
"Karak Azgal"
Ha vannak mazochista vagy szadista hajlamaid "Dragonback Mountain"
s0n1c
De azért a fejlécet eltudod olvasni? 😊
Torzonborz
heh én se bánom hogy nem vettem ki szabit. otthoni gép szépen megy , melóhelyrõl tudok rá remootolni szóval majd ha megy minden szépen elindítom patch-et így legalább az meglesz mire hazaérek 😄 utána már csak a soromat kell majd kivárnom 😄

Délután lesz lehetõségem megvenni a játékot! 😊 Rengeteg komment van itt és igazság szerint egy kicsit lusta vagyok most kutakodni.... Ezért szeretném megkérdezni, hogy a fórumozók melyik szervert ajánlják nekem, ha fõként a "gonosz" oldalra vagyok kíváncsi és szeretnék tagja lenni egy magyar klánnak?

Lazarus
"Bosszant kicsit h kivettem egy nap szabit"
Hatalmas hiba volt, én töltöttem el egész napot azzal hogy nyomogatom az F5-öt, nem éri meg 😛
antgecc
Karag Dron-on, de máshol is írjátok be: /channel hun

hun csatizzunk itt is, ne csak wowban. Reméljük itt nem fajul el a dolog és nem válik óvodává a channel.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ha már igy ráérünk hagy kérdezzem meg mik a bonus itemek? nem akarom telespamelni a forumot csak bosszant kicsit h kivettem egy nap szabit és még nuku...
A D2D-tõl három levél jött, egy a WAR kulcsával, egy a head startos és a bonus itemek kulcsával meg egy levél amiben gratulálnak hogy sikeresen megvettem a WAR-t.

preorder=headstart
mázlista 😊 legalább patchelni engedne mig javitják, anyival elõbbre volnék...
Én még nem kaptam meg, de a GOA-s regisztrációs levél szerint 24-ig jó a preorder, tehát addig elvileg ráér a retail kulcs.
Head startos vagyok, szóval igen 😊

belépned is sikerül?
Én ma kaptam meg és már regeltem is, a visszaigazolás is megérkezett a sikeres regisztrációról.

rtail=retail

Akkor megnyugodtam, mert már majdnem azt feltételeztem a GOA-ról, hogy képesek gond nélkül biztosítani a játékba belépés bonyolult feladatát.

Betrayal At Krondor: \"the prime example of how a CRPG should be done.\"

Lenne egy kerdesem, aki d2d rendelte a jatekot az megkpata mar a rtail kodot a jatekohz? Mert nekem meg nem jott semmi.

picket
Most rá nézek az órámra, és azt mondom, hogy 10 óra 12 perc van közép európai idõ szerint, vagy elkezdek bohóckodva matekozni, mert nyári idõszámítás van. Izlandot kivéve minden európai ország nyári idõszámításon van, tehát egy átlagos európai embernek a közép európai idõ jelenleg annyi, amit az órájáról leolvas. Vagy mutasson az órád mindig GMT-t, aztán földrajzi helyzeted meg dátum alapján matekozd ki az idõt. Normál halandó nem ír BST-t GMT helyett csak azért, mert nyár van. Persze ezzel lehet csalni egy kicsit, hogy "hát nem 5 órát késtünk, csak 4-et, mert CET-et írtunk, nem CEST-et, bocs, az izlandi többség miatt van a GOA teamben". <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Kap emailt az ember az aktiválásrol, hát csak nem irja be mégegyszer ha gondolkodik...
Torzonborz
még nyári idõszámítás van bazz , nem zavar ?

QuippeR
de tényleg summer time van, ami CEST. ettõl függetlenül el nem tudom képzelni, hogy a GOA CET alatt nem a CEST-et érti.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.