Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Aztán a sorban állás.

ಥ_ಥ

jah, ott jön majd a tömeges reroll...

Nomeg keméynen pug csapat volt, remélhetõleg elõbb utobb találkozok a magyarokkal is 😊
Milyen biztató 😊 Kicsit kaotikus a game, de bejön...lehet hogy elvertek, de közben szakálla nõtt az oroszlánomnak 😊 Nameg azért visszamegyek lvl 8 on is, kicsit jobb göncökben, csak jobban birom...
QuippeR
huszadik ilyen után már nem lesz jó móka 😛

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lement az elsõ scenariom, 500/50 re vert minket a destro, de azért jo moka volt😊
s0n1c
lol
0Fritz0
Tessék: Fuck! <#hehe> <#idiota>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

s0n1c
Eljött az ideje egy faqnak! 😊
Nem hiszem el hogy senki nem veszi észre a bazi nagy piros szöveget....
Az meg hogy core vagy open ízlés kérdése, viszont egyelõre úgy néz ki jóval több magyar megy corera.

Más: hehe kaptam pólót a gamehez xD

hali melyik szerverre érdemes menni dest és orderesként és orvr vagy core?
0Fritz0
Tegnap 10 perc AFK után még nem dobott ki.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Torzonborz
ergh és ez mennyi idõ ? ha olyan 30 perc akkor még oks.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
De van.
Torzonborz
tényleg itt nincs olyan hogy x afk-ban eltöltött idõ után kitesz a server ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

MeoH
Este meg rosszabb a helyzet😊 Tobbet kell varni...

fuck mmo's..i.,

s0n1c
Nem mindegy, hogy milyen szerveren játszol, ha az ellentétes oldalon kevesebben játszanak nyílvánvaló, hogy többet kell várni. Plusz 1 óra van 😄 Ilyenkor azért kevesebben vannak online, este biztos jobb lesz a helyzet.
Semmi ablak közben lenyomtam pár küldit, na sebaj majd megjön, köszi!
s0n1c
Jobb alsó sarokban fog popolni egy ablak, lesz három lehetõség: 1. join azonnal, 2. 1 perc múlva join, 3. elhagyod a queuet. Combatban nem tudsz joinolni.
amugy a channelek globalok? (többi serverrol is lehet rá írni?)
lehetsz barhol majd jön egy üzenet de ha varsz ket percet rájössz ;
Bocsesz hogy itt kérdezgetek, de a hun csatin nemnagyon van senki...
Ha jelentkezek scenarioba, szol majd vmi ablakban, vagy mennem kell vhova? eddig queban vagyok, addig rendben.
s0n1c
Mindkét megoldás jó, attól függ melyik került fel elõbb a gépedre.
s0n1c
Dehogynem 😊
Torzonborz
hivatalos oldalon bal felsõ ablakban lenne a login de még nem aktív. ott lehetne mindenféle adatot megadni.

amugy mit kellett pachelni a beta klienset vagy ami a DVDn volt?
Na szóval...cd key regisztrálva, játék indít, most megy a patch...
De még most sem világos hol lehet be logginolni a Subscripction menübe?
Hol lehet a fizetési kondiciókat megadni? Nem linkelné ide valaki a billing pay oldalt?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

legyel disciple of khaine ^_^
Torzonborz
s0n1c az ilyen #7509es szintû hszeket nem lehetne kukázni ?

hmm... a say channelen voltak a lootok...gáz kicsit, igy süket leszek 😊
s0n1c
Be lehet állítani, hogy miket jelenítsen meg az aktuális ablakon. Most nem tudom megnézni 😊
Az lenne a kérdésem h ha csinálok uj chat ablakot, és csak egy csatornát engedélyezek benne, mégis telenyomja a loot cuccokkal, azt hogy kapcsolom ki?
PSAV
a Moth Guild oldalán faszán össze írták a két szerver típus közti különbségeket.
Moth Guild

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

s0n1c
Ez csak nagyon sarkítva igaz, mivel wowban nincsenek battlefieldek (most az eples meg halaas bohóckodást ne hívjuk annak), warban pedig ahogy haladsz a t4es zónák felé a battlefield mérete nõ. Amíg T1ben a zóna 20%a battlefield, addig T4ben ez az érték már kb. 70%-ra nõ. End game zónákban gyakorlatilag majdnem az egész map pvp flagged terület. Ennek tudatában én nem látom értelmét az ORvR-nek, de ez szigorúan csak privát vélemény.
Torzonborz
na még egyszer : itt nincs olyan hogy pve server. a core-on is a pvp a lényeg csak nem lehet mindenhol ütni egymást mint orvr-en.

Igen bank és aukciós 'ház' van a fõvárosokban, többet is beraktak mindkettõbõl a nagy lag elkerülése miatt.

PSAV
inkább birka mint boci nem? <#puszis>

PSAV
fõvárosokban

Na elvileg ma küldi a cdgalaxis a játékot.Destro oldalon akkarok healert indítani.Van olyan kaszt amelyik healelésben hasonlít a wowos druidához?Úgy értem inkább hotokat használ ,és könyû vele egyszere több embert is healelni.

ORvR=WoW PVP szerver
Core=WoW PVE szerver

WoWban sokkal nepszerubb a PVP szerver, valoszinulet itt is az lesz.

antgecc
Van valamelyik városban bank? Aukciós ház? Még nem találtam egykbõl se.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LoL, most nézem, hogy a kéziköny hátára van firkálva a kód...
Talán elöször azt kéne megadnom...

Lehet, hogy hülye vagyok, de hol lehet az accountot állítani, egyáltalán belépni oda?
Regisztráltam, megkaptam az aktiválás mailt, aktíváltam, azt modta oké aktív, de sehol semmi login lehetõség, ahol paymant és egyébb dolgok megadhatók!!!
HELP!

linkeljetek már be egy levelet
hogy milyen amkor elfogadja
a nevet jelszót és kódot
s0n1c
Van egy chicken debuff, amit akkor kapsz, ha 2vel alacsonyabb tierû zónába lépsz, debuff alatt nem beszélhetsz npckkel és megölnek pár ütésbõl. Egyszóval nem éri meg gankelni.
A melosoknak meg joétvágyat az ebédhez 😉
Nah én lassan bejutok, /hun csatin találkozunk, jó játékot mindenkinek!
Ha bemesz az account beallitashoz es ott a megvett jatekodnal nyomsz egy download gamet, akkor elkuldi a kulcsot.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

de a dark&light-nak már megjenesekor vége volt xD