Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
hazafelé sört venni --> pipa
játékot telepíteni --> folyamatban....
erdekes..
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
e-mailt amin azt írja elfogadja a beírt
nevet jelszót kódot /kipontozva/
hogy tudjam milyen szövegü e-mailt várjak
fuck mmo's..i.,
anti hero
:op
anti hero
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
elveztem, jo a csapat
anti hero
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
de gondolom te se nagyon élveznéd, ha egy server olyan frakciójában lennél, amivel minden scenario-ban feltörlik a padlót.
vagy igen? <#wow2>#wow2>
1. megjött a game, De viszont a weblapon nem megy a login be van szürkülve. Ettõl függetlenül be tudom regisztrálni a kulcsot?
2. Ha igen akkor a bankkártyát is tudom aktiválni vagy majd azt csak akkor ha megy az oldalon a bejelentkezés?
3. Mi is legyen hmm.... Jah ugyan azokat az adatokat kell megadni key regisztrációnál amivel a weblapra regeltem ugye?
4. Egyenlõre ennyi😄
http://sw-outcast.comyr.com/
Egyszer mi vertük ki az order-t a kveszt helyszínérõl, máskor meg futnunk kellett a megindult törp hadak elõl. 😊
Néhány leleményes vállalkozó meg közben csendben csinálgatta a public küldetést.
Már amíg nem taposta õket földbe egy WAAAGH! 😄
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#idiota>#idiota>
anti hero
Lourker