Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg törölj cachet és próbáld újra, hátha, de igazából elképzelésem sincs 😞
a summaryból egyszerûen nem enged át a confirmation menübe pedig minden adat stimmel, baze! beszarok!

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

csak nekem volt ilyen problémám? 😮

ez valamiért nem akarja elfogadni azokat a karaktereket, amiket beírok neki. :S:S:S

nos, kiírja utána, hogy thank you és blablabla..... rámegyek a confirmra... erre meg kiírja azt, amit az elõbb bemásoltam.

figyeltem, de akkor megpróbálom megint.

Figyelj oda a kis és nagybetûkre hátha ez a gondja.
nem hiányolja siman kifagy 😊
az acc kreálásnál valamiért nem akarja elfogadni nekem azt az 5 kis karaktert, amit benyom a végére. mindig ezt írja ki: Captcha invalid

Nagyon nem értek hozzá, de ha hiányolja, keress rá hogy mss32.dll töltsd le és installáld...
melyik szerver? nekem Karag dron-on olyan 10-15 perc az elsõ scen...
na felpaccsoltam elinditom azt most kifagy... vmi mss32.dll-t ir ki... sztem a videocodec lehet de mikor uninstallom akkor is fagy... ötletek?
Nah just for the record, viszamentem level 5 és 500/60 ra vertük a destrot...nem elkeseredni kell, hanem gyözni! 😊
Akkor Téged becsaptak és egy másik MMOt kaptál a boltban 😊
Dizson
Na rámentem scenariora readyztem, de semmi. És már 2 órája ez megy. 😄

játékot megvenni ---> pipa
hazafelé sört venni --> pipa
játékot telepíteni --> folyamatban....

Én a scenarioban sem talélkoztam vele. Legalábbis abban az egyben amiben voltam.
RvR zónákban és scenariokban van, PvE területen nincs.
Jockey
llvl2?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Csak egy kérdés: végül semmi nem lett a beharangozott collision detectionból? Mert én simám megyek át minden karakteren, legyen az NPC, barát vagy ellenség.
jehe. holnap hozza a futár a cuccot😄 igaz ide melóba. van egy olyan érzésem,h nem fogom tudni megállni,h ne rakjam fel idebenn is😄

Szokott valakinel elofordulni hogy kivagja Asztalra? me nekem joparszor...
erdekes..

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

0Fritz0
1

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Dizson
Hányas lvl tõl lehet scenariozni?

s0n1c
Mailboxot nézd meg ingame.
Hober Mallow
Úgy találsz,hogy keresel....<#eplus2>

Solid Snake
Magyarok pl. #7496
Hali all, ma megvettem a collectors edition-t eddig beta key el voltam benn(pre order box), egyébk nagyon nagy a ce maga a könyv majd megér 10-k t ami benne van, kérdésem: mikor lehet használni a bonus cuccokat? valamint a pre order kódik is mikortol lesznek érvényesek? mert én megadtam a kodokat a war-europe.com on de ez reggel fél 12 kor volt és azóta sincs semmi, gamelni tudok de semmi extra és email-t se kapok hogy vették volna az adást. Másik, én ujvagyok ezekben az mmo-k ban és kérdésem az volna hogy játékon belül hogyan tudok más magyar playereket találni. Elõre is köszi a választ
Solid Snake
Na vazz má a Goa se a régi regisztráció után 1 percel jött a visszaigazolás. <#nezze> Mindenkinek jó gémelést, találkozunk a harcmezõn <#wave>
linkeljetek már be egy olyan
e-mailt amin azt írja elfogadja a beírt
nevet jelszót kódot /kipontozva/
hogy tudjam milyen szövegü e-mailt várjak
MeoH
HA jol emlekszem a zaszloval kell beszelni(meg szerencse hogy ez nem csak olyan Q game, az kb az elso Q, mi lesz kesobb 😛)

fuck mmo's..i.,

Dizson
Igen, arra kellett! Köszi.

sztem a zaszlora kell kattintani

anti hero

Dizson
Hát ott csak 1 ork van, és rákattintok jobb klikk de semmi. 😞

Dizson
köszi!

ül egy ork a sárkányon és körülötte van az a két ember, akinek a nevét kiírja. Odamész hozzájuk és nyomsz egy jobb klikket. Nem jelöli semmilyen ikon a fejük felett, hogy beszélni tudsz velük, de a questben leírja, hogy valami Bloody sun boys és ugyanez lesz kiírva ha rájuk viszed az egeret
Dizson
Hali! Itt az elsõ questnél ennél a two can at Dat questnél nem tudom mit kell 😄 Valami Bloody Sun Boys Tome entry unlocked...

ok
:op

anti hero

Hober Mallow
cdgalaxis most telefonált,nem szállítja ki ma😄<#banplz><#taps>

PSAV
bank kártyához be kell jelentkezni, az adatok meg hmm persze, hogy ugyan azokat 😊

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

PSAV
a szürke login alatt van 1 cm-el amit keresel

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Übinek meg Lujonak mondd meg, hogy azért copyzzák majd be aod fórumra a nagy felhördülést kiváltott komment folytatását is.

nem tudom - ez most nem a reklam v egotrip helye - de egyenlore mindig nyertunk :d
elveztem, jo a csapat

anti hero

Regi DAoCosnak mindig szivesen.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

s0n1c
Nem igazán frakció függõ, hogy nyersz e vagy veszítesz.
nem éppen.
de gondolom te se nagyon élveznéd, ha egy server olyan frakciójában lennél, amivel minden scenario-ban feltörlik a padlót.
vagy igen? <#wow2>

Sziasztok. Lenne egy fontos kérdésem.
1. megjött a game, De viszont a weblapon nem megy a login be van szürkülve. Ettõl függetlenül be tudom regisztrálni a kulcsot?
2. Ha igen akkor a bankkártyát is tudom aktiválni vagy majd azt csak akkor ha megy az oldalon a bejelentkezés?
3. Mi is legyen hmm.... Jah ugyan azokat az adatokat kell megadni key regisztrációnál amivel a weblapra regeltem ugye?
4. Egyenlõre ennyi😄

http://sw-outcast.comyr.com/

0Fritz0
Tegnap nagyon jó PQ-s PvP ment a Kerekasztalon.
Egyszer mi vertük ki az order-t a kveszt helyszínérõl, máskor meg futnunk kellett a megindult törp hadak elõl. 😊
Néhány leleményes vállalkozó meg közben csendben csinálgatta a public küldetést.
Már amíg nem taposta õket földbe egy WAAAGH! 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sajat pelda?
<#idiota>

anti hero

valóban köszönöm a választ + helpet.

Lourker