Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tenagyon okos!!!! azt látom ill tudom! de melyiken van KLÁN nem hiszem hogy már mind a négy szerveren van!!! És maga a klán nevit kérdeztem hogy tudjak jelentkezni!
Vkinek nem volt olyan baja h kiírta h vmi dll hibája van? havert nem engedi játszani :S:S

antgecc
Kiveri a szemed nagy büdös pirossal a banner alatt <#zavart2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ha valaki tímelne destro serveren privi Unipsycho-ra :p
Én Cassar néven futok, de cask bekéredzkedtem, Initiate member vagyok vagy mi 😊 Setorina a klánvezér jelenleg.
Dizson
Hát, order vagy destru?

Hi! Melyik szerveren van magyar klán? Szivesen csatlakoznék.
milyen néven vagy bent a játékban? szívesen csatlakoznék a klánhoz...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

huh!!! az intró nagyon odavág! 😊

<#violent>

Dizson
Valaki játszik Engineerrel? Mik a tapasztalatok?
Én most orderbe is csináltam 1 runepriestet, 1 healer mindig jól jön. <#vigyor3>

Jockey
aszzem csinalok oda egy karit, kicsit tul okat kell varni..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

lehet, hogy a végén oda megyek... 😊

Karag Dron szerveren játszunk legtöbben magyarok.
A legnagyobb klán a Dragonfly jelenleg 41 taggal és 7es szintû a klán.
Vkinek sikerült Warrior Priestel kitenni a kodexet a trófe slotra? me nekem nem mükszik :S

BEAST
Nagyon jo 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

tény, hogy ez így kevés. gondolom ezen a héten felmérik, hogy az elkövetkezendõ idõkben mekkora lesz a terhelés és majd ennek átgondolása után lesznek új szerverek.

Bucser
Na urak milyen lett a headstart?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

BEAST
Enis pont erre gondoltam 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jelzem Karak azgal-re kb 1 orás a várakozás jelenleg és ugye majd hétvégén jön az igazi nagy roham... Kellene egy másik core szervert is kijelölni destro oldalon 😊

egyébként jah... a Karak Azgal a célom.

a peccs 43%-nál tart. van söröm... van idõm... 😊

Dizson
Ez engem is érdekelne.

Jockey
pio temelyik szerveren vagy orderkent? es van magyar klan?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

MeoH
Ne orulj annyire legalabb felorat varsz, mire belephetsz 😛 (mar ha KarakAzgre jossz)

fuck mmo's..i.,

Hát nemtudom, tényleg fura...szerintem van collision, de nem egész, csak vmi pálcikán álnak a népek..ez az én tippem.
na egyik ismerõsömmel megcsináltattam. kész van az account. elméletileg mindjárt tölti a gép a peccset.

úgy, hogy nem mehetsz át rajtuk.

scenarioztam, bocs
de komolyan, scenariztam, és mind a sajátjainkon, mind az ellenségen át tudtam menni, direkt kipróbáltam.
Valaki meg tudja erõsiteni konkrétan, hogy mûködik a collision detection?
hello!

interneten csak dombornyomott kártyával tudsz fizetni.

most azt találtam ki, hogy megkérem az egyik laikus ismerõsömet, hogy próbáljon meg regelni az õ gépével. nemsokára kiderül, hogy mi van. 😊 ha úgysem jön össze, akkor jöhet az agyvérzés. 😊

sziasztok ha bankártyával akarok fizetni csak dombornyomottal tudok?
Próbáld ki másik böngészõvel.
Esetleg ha fentvan a flash playerbõl a 10.0 beta akkor vedd le és 9-essel próbáld (valakitõl hallottam, hogy bétás flashplayerrel bugos az oldal).
Más ötletem tényleg nincs, ha így se megy, akkor menj fel IDE és írj nekik valami szépet 😊
amikor ti regeltétek az accotokat, akkor csak simán bemásoltátok azt az 5 karaktert, amit ellenõrzésképpen adnak ki nektek?

100%, hogy nem. ha rosszul írnám be, akkor már ott nem fogadná el. nekem meg tovább lép egyet a kreálásban és amikor benyomom, hogy "confirm" (tehát, amikor be akarom fejezni a kreálást), akkor dob vissza ezzel a hibával.

passz..nem nyomsz y-t z-helytt vagy ilyesmi? billentyüzet
amikor adnak egy kis eltorzított telefirkált képet amin betûk meg számok vannak és Neked be kell írnod. Regisztráló botok elleni védelem.
na szóval az acc-kreálás negyedik pontjából nem tudok eljutni a végébe, mert mindig visszadob a harmadikba.

Dizson
Karak Azgal.

na már csak 101 ember van elottem queba xD
miaza summary?^^
jó kérdés. mindig kijön, hogy "Please copy the characters in the image·."

Mi az a Captcha?
Hober Mallow
Destruction***
Itt nézz szét: war

cikasz
az másik játék amit keresel 😄

http://www.akciofigura.hu

Sziasztok!
Valaki tud mondani olyan guildet amelyik a horda oldal van?
Szerver név klán név kellene és persze ha van honlap.
Köszönöm
az elsõ beírásnál elfogadja és tovább lép a summaryra. ott rányomok a confirmra és onnan dob vissza azzal, hogy "Captcha invalid"...

az 5 darab kis színes karakterhez mindig visszadob. 😞 hihetetlen!! <#falbav>

pff... oke megvan a problem... hangbeallitasoknal minimumon volt a hardware gyorsitas :p heh
nem nagyon értem...acc kreáláshoz csak email cim kell...a játék cd-keyet nem veszi be?