Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem vannak pillanatok amikor tetszik, vannak pillanatok, amikor kiloggoltam.
de mindent egybevetve mindig beloggoltam ujra, mert vmi motoszkalt a fejemben.
igazabol, amikor tolom, akkor siman elrepul pár óra úgy, hgoy észre sem veszem.

nekem bejön és azt hiszem ezzel fogom aktivabban tolni : )

anti hero

Nem tom nekem semmi bajom vele <#lookaround> az elmosódás a hátéérben meg már javítva volt. Sztem zsír. (ez a kép open betaban készült.)<#taps>

Mi nem tetszik Neked a grafban? mutass vmi képet pl 😄

Terrain:
1 http://www.war-europe.com/#/registration/?lang=en itt csinálj egy accot (ami elvileg már megvan)
2 http://www.war-europe.com/#/activation/?lang=en azt ide pötyögd be a kódot amit a játékkal kaptál ételemszerûen. (figyelj h minden helyesen írj be.
3 indítsd el a gammát patcheld fel és gyere az Eltharion-re ha destructionos leszel <#integet2>

elvileg minden maxra van tolva..😄
Grafika hurka??? sztem naon is zsír semmi bajom sincs vele... csak ívûl kelett beállítani ezt azt az nvidia vezérlõpultban és egybõl jobb lesz 😊

amúgy kiváncsiságból kérdezem hogy kinek mi a véleménye úgy nagyálltalánosságban a gammáról,mert nekem elég nagy csalódás volt,sokkal többet vártam,föleg a grafika elég húrka,de a játékmenet sem az amire számítottam,de persze lehet elfogult vagyok kicsit,pls 1-2 apró véleményt a gammáról
Hober Mallow
nah játék feltepítve kijön egy kis ablak ahova a patcholásnál kell belépni...ott van egy kis gomb hogy account regisztrálás...rámegyek regizek...megvan egy név és egy password....amit ha beirok kidob...pedig elvileg ezkell neki😞

Hober Mallow
igen regiztem,küldtek is egy mailt😊

PSAV
a REGISTER gombnál is regisztráltál?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Sáska
Dragonback Mountain serveren Zealot LFG, pm Yaksha<#email>

Hober Mallow
<#help>

picket
Valószínûleg a videokártya a leggyengébb láncszem, ha nem akarsz hirtelen mindent cserélni, akkor kezd azzal.

&#3237;_&#3237;

Hober Mallow
valaki pls help...

Hober Mallow
Érkezett egy mail,amiben ha a benne szereplõ linkre kattintok, aztirja not yet verified??

Hober Mallow
Megvan a My account rész,ott regiztem,innen hogyan megy ez tovább?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hober Mallow
Emberek kis help,megvan a játék,de nem tudom hol kell accountot regisztrálni?Mert elvileg a warhammer europa oldalán,de ott nem találom,és nem tudok belépni se az oldalra.Mert ahol belehet jelentkezni ott tök sötét minden,nem tudok semmit beirni...

A patch-eket le lehet tölteni külsõ tárhelyrõl is? mert ha igen elkezdeném míg elmeek a játékért Miskolcra.
Glesthor hol lax?
Jah és vannak hátasok a játékban?
nem talál ilyen guildet 😮

s0n1c
Moth.
Hi all! végre megjött a game! 😊 van vmi magyar guild a Eltharion (EN) szerveren?<#taps>

az ingyen hónap természetesen jár hozzá...

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

huh, srácok.... buktam. 😞 sajnos az én gépem nem megfelelõ ehhez a játékhoz. zavaró tud lenni a szaggatás. meghirdetem a játékot 9000 forintért egy xl-es pólóval együtt, amit még nem használtam. privátban lehet jelentkezni.

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

jah tudom😄 thx infot
ezt a configot küldd el a múzeumba, ez már oda való...

bõvíts egy ilyenre ezen elfut.

az is megvan 2 giga ram van gépbe pentium 4 3.00ghz proci ati radeon 9600 kártya de olyan szinten akad hogy az hihetetlen.
s0n1c
Core2es proci, 2 giga ram, 8xes kártya, ami kell kb.
QuippeR
sajnos még az izmos gépeken is beakad néha. egyébként legalább 2GB RAM-mal érdemes tolni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Jó bocs csak gyorsan írtam. Azt nem értem, hogy amit leírtak minimum megvan egy kicsivel jobb is de játszhatatlan a game.
QuippeR
olyan, amin legalább egy helyesírás-ellenõrzõ program elfut. szóval bocs, de fejlesztened kell.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

szoiasztok szereintetek mien gép kell ahoz hogy nomrálisan mennyen el a game?
sziasztok uj vagyok sorry ha azt irja authentication failed az azért van mert nem mennek a szerverek? még egyszer se tudtam bejelentkezni!!!
állítsd be a windowed mode-ot jol. es voilá!

anti hero

alt+tabra nektek nem feketedik el a screen? eddig nem volt vele gondom...
s0n1c
Jogos, köszi!
A banner alatt a szerverek jol vannak beirva? Mert szerintem hibás ami az ORVR-t illeti!
picket
Ahhoz kell a szar is, amit összehordotok :p

&#3237;_&#3237;

Sephi
Hat ott ahol te jelen vagy alapból spam fergeteg lesz. Amióta SG-re írsz csak a szart kevered.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

😊

amúgy ez genyó install😄

most adja a ki a "format C: /u /q" parancsot.

Van már magyar klán a Karag Dron szerveren Order részen?

van, order oldalon keress rá a Smurfs klánra.
ez magyar.
hivatalos guild hp ITT, vagy ingame keresd Toorpilla-t, s õ majd beinvel.

Torzonborz
várj csak türelmesen , onnét is telepít.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

az install a 2.dvd-vel mit csinál?😄 elsõvel elment 100%-ig, kérte a másodikat, és most vmi történik, csak nem tudom,h mi

picket
Helyzetjelentés? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Dragonfly
ez látod engem is érdekel😊

Van már magyar klán a Karag Dron szerveren Order részen?

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok

LoL, ha hobbit lunch, akkor az végtelenített... 😄

WAR: Etele, Zrinyi Lotro: Inderelion, Jekil AoC: Ragnarok