Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HAF Rigel
Hogy lehet a hun chanellre belépni ? / join hun mint a wowban ?

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

HAF Rigel
Eladták a Warhammer-onlient.hu ?
Legalább is itt ezt olvasom

http://seo.forum.hu/honlap-piac/t-warhammer-online-2828.seo

Lehet tudni ki vette meg ? És kezd valamit az oldallal ?

gyertek mar hun channelre destruction arcok! waze...
Scotty99
*guildet

PS3 ID: ghost_hun

Scotty99
Ajánlom figyelmedbe a Prophecy fuildet, Shion-nál tudsz jelentkezni, valamint van még Infernum, náluk nem tudom kinél. Ha van több is, akkor elnézést, én csak ezekrõl tudok.

PS3 ID: ghost_hun

Szerintem ha rám hallgatsz, akkor azzal leszel, amivel akarsz. 😄
Amúgy azt tényleg ne hagyd figyelmen kívül, hogy witch elfnél ha stealthelsz, akkor az bezony eszi az action pontokat. Próbáld ki még a disciplet, az dualwieldes melee, aki végtelenül leegyszerûsítve healelni is tud a kiosztott dmg után. Vagy esetleg chosen, ami amolyan daoc paladin-féle aura twisttel megspékelt, talpig armoros dmg-dealer tank.
Rossz választás egyelõre úgy tûnik nemnagyon van.

Dizson
Karak Azgalon keresek Destru guildet egy lvl 12 Squig Herdernek!

BEAST
Fogalmam sincs mi a gond vele, betaban kb rank10ig foglalkoztam ilyesmikkel, addig nem volt vele bajom, tobbet viszont en sem tudok D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Beast, a talizman keszitesrol tudnal beszelni par mondatban? Csak mert mashol is olvastam hogy gondok vannak vele, de semmi konkretum nem derult ki szamomra, hogy mi is a gond es miert is nem lehet vele keresni.

RatBaG
ja, nekem is egy élmény volt mikor egy óra t3 scenariora várás után, az elsõ találkozáskor a map közepén knockbackkel bebasztak a a vízbe, az meg bugos, mintha szurok lenne, mozdulni se tudtam. /stuck, logout, újabb egy óra...

Per Aspera Ad Inferi.

Hober Mallow
Tökre mókás hogy a destrusok bejönnek a törp városokba:d

Hober Mallow
oks köszi

Torzonborz
/stuck szokott segíteni bár én eddig csak egyszer ragadtam be akkor is vízbe ráadásul a squigem rajtam ugrált 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hober Mallow
am ha bakad a karakter akkor nem tudjátok mit kell csinálni?Mert eléggé bugos néhány hely és leakad állandóan kari,aztán egyszer csak kipurcan....

s0n1c
Akkor az max rankon nem lesz egy nagy összeg.
BEAST
Mastery pontonkent 20 silverrel no 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Lehet nullazni a pontjaidat, de elegge huzos ara van (20 silver / pont ha jol lattam) ez rank 20 korul mar 1gnek felel meg 😊

Salvaget csak betaban probaltam, de ha a talisman keszitest is felveszed melle sok beveteled nem lesz belole. Jelenleg Scavangerkedik a karakterem, rengeteg potion gyartashoz hasznalhato cuccot talalok, es meg tobb olyasmit amit vagy mas tud hasznalni, vagy eladhatom jo penzert 😊 Igy most 20on volt 34g penzem mount vasarlas elott... igaz a tegnap esti keep tamadasok, es a standard vasarolgatas miatt koltottem 10g-t 😄

s0n1c
Van respec, pénzbe kerül itt is, 80 silver az elsõ, de nem tudom, hogy növekszik e.
s0n1c
aurak miatt talán a chosen, de itt nem lehet spamelni, mint daocban
Hyder
😄DD

azt lehet esetleg tudni, hogy késõbb az elosztott pontokat lehet-e nullázni? mert ez DAoC ban elég körülményes volt, WoW -ban meg drága, de utóbbi elérhetõbb volt.

azt hiszem nagyon át kell nyálazni a karaktereket, melyiket mire fejleszti az ember 😊 (pl farmolós mehet salvage karinak stb)

ilyen ötleteid vannak esetleg?

pl.: (ez most hülye hasonlat lesz) de Paladinnak megfelelõ class az melyik?

Steam: [HUN]Feriggno

BEAST
Enis ilyen vagyok 😄 A chosenem pontjait mar joval elore kiosztottam, de igy ahogy haladok elore latom hogy is megy ez "elesben" es finomitgatom... jelenleg ott tartok hogy mar fogalmam sincs mi lesz 😄DD

Hyder
ofc, természetesen így van. csak szeretek elõre kalkulálni, tervezni 😊 sajnos ez IRL néha hátrány 😊

még nem tudom mire számítsak a játékkal kapcsolatban, csak azért próbálok így elõre tervezni egy életutat magamnak 😊

de akkor majd ahogy a game adja magát 😊)

BEAST
Ahhoz hogy egy tacticet/skillt megkapj, nem eleg elerni mastery pontban, de plusz egy pontot kell ratenni magara a kepessegre is, igy mar nem jon ki ez amit tervezel 😊

Lazarus
Hogy majd kialakul mire eléred azt a szintet hogy elkölthesd az elsõ "talent pontod", továbbá a magyarok közül még senki nem költött még el ennyi mastery pontot mint amit linkeltél 😊 Mindenki csak ismerkedik a játékkal, aki mást mond hazudik
Hyder
ha van valakinek Witch Elf karaktere, mit mondana errõl?

Hyder
nna, végre kezemben tartom a cuccost...igaz kicsit sokba fájt bõvíteni a gépet (na nem csak emiatt) de remélem megérte (9600gt gs + x-fi plat.)

majd este megy az install és nyomulok a szerveretekre, szerintem Witch Elf leszek, az megfelel néked mester? 😊

Hunnenkoenig
Ok, köszi!

Persze, minel többen jönnek, annal jobb.

Belinkeltem warblogra is utólagos engedelmeddel. Sok sikert a bulihoz! 😊
Hunnenkoenig
Köszi a valaszokat az aukcios hazzal kapcsolatban.

Az mmogames.hu-n ma 17 oratol elö közvetites lesz a jatekbol! Aki meg szeretne nezni müködes közben, az nezzen el az oldalra.

Sanko
miért nem fogadja el a billentyû mósosításaimat?

a mohának mindig a déli oldala fás

BEAST
Vannak orderes sorok is, de valoban ritkabb. Viszont ha megcsinaljak ugyan azt a "server klonozast" az eu servereknel amit az us oldalon irtak, akkor egy ingyenes karakter/guild/minden transfer kereteben ketfele mehet a high pop serverek nagy resze 😊

Továbbra is csak destru oldalon kell várni a legtöbb szerveren 😊 Orderesként még sose futottam sorba.
Hober Mallow
Eltharion-on van magyar orderes guild?

Sanko
köszi

MeoH
Fejlec piros betuk, de keszukj, hogy estenkent varni kell kb.30percet a bejutasra. A talan legtobb magyar, koztuk en is, a Karal Azgalon van, destru oldal.

fuck mmo's..i.,

Sanko
lol ennyi server.....hol vagytok?

BEAST
Milyen posta? 😄 Futar viszi ki, 100%-ig megbizhato.

Sanko
már meg van....postában úgy se b³zom....

Sanko
melyik serverre mennek a magyarok fõleg?

cdgalaxis.hu-n is megrendelheted, másnapra leviszi neked a futár...
s akkor kicsivel több zséért legalább lesz dobozos verziód.

Sanko
köszönöm 😄

HAF Rigel
Wownál is ez volt 😊 😊 aztán mi lett belõle <#wow1><#wow1>

Sanko
ok, nézem a linkeket

Sanko
na ez kész....

Original version of the game
European region This item is temporary OUT OF STOCK.
Preorder available. Estimated time of arrival is September 22, 2008.

This item is temporary OUT OF STOCK.
Preorder available. Estimated time of arrival is September 22, 2008.

küszike!!! látom ezek is felkészültek hogy játékosok jönnének a serverekre.... 😞

MeoH

fuck mmo's..i.,

Meg lehet venni:
ITT

vagy

ITT
Sanko
talán
http://gamecards.eu -n lehet van

Sanko
egy létezõ accounthoz venni egy serialt....kliens már installava

MeoH
Mit szeretnel pontosan Santa?

fuck mmo's..i.,

Valahol olyat olvastam, hogy mára ígérik az account management visszaállítását, akkor majd lehet fizetgetni ezerrel 😊
Meg azt ígérték, hogy a héten lesz végre armorynk is juhúúúú.