Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
végig is vertétek vmelyik winget vagy csak benéztetek az npckhez?

Per Aspera Ad Inferi.

Hober Mallow
Melyik szervereken van magyar destru guild?Egy orderesrõl tudok a Karag Dronon,igaz?

TDC Geronimo
Utálom azokat is meg a white lionokat is. A witch hunterekrõl nem is beszélve :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
O is az, botrany mit muvel amikor raveti magat egy kisebb seregnyi torpe ironbreaker 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Torzonborz
a goblinkám szokott maga alá piszkítani ha nagy baj van 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
<#hehe>

Hat az a Badlandes insta nagyon hangulatos lett 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Ez a játék napról napra jobb. Olyan helyek vannak benne, hogy magam alá piszkítok -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

cikasz
😊

http://www.akciofigura.hu

gondolom nem vagyok egyedül azzal a problémával h destru oldalon játszanék szívesen de sem Eltharionra sem Azgalra nem férek be állt. mire hazaérek munkából, melyik szervereken lehet még magyarokkal találkozni?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

MeoH
Hat igazabol a PQ dijazasat en sem ertem, mert ha lelkem kikopom akkor alt.ban szarabb helyen vegzek mint, ha epp besek a vegere 2ot utni... Nem lattok semmi logikat, hogy szamol a gep.
Es igen mokas miko healelek 1ett es kb. az osszes mod ram fordul es levagnak, azt utana meg baszogat a group hogy hol vagyok mert nem healalem es en vagyok a balfasz,stb😊
Na meg 1 kerdes: a klanok maradnak, vagy mennek klonszerverre?

fuck mmo's..i.,

Na csak megy ez. Itt vagyok énis:

Én

Bár még mindig szólni kell hogy a regisztráció mellé adják már a karaktert is, de gyorsak mint a villám <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

én is hasonló cipõben járok, azzal a kivétellel, hogy nem rendeltem meg még a wotlk-ot se, meg a who-val is kivárok, aztán meglátjuk majd, hogy milesz...

Hober Mallow
Inkább arról beszélek mikor ilyen 7-8 Rankos kariknak fenntartott PQ-n 15ös RAnkon leöli a mobokat....

Hober Mallow
Amúgy sikerült megoldani a problémát,akinek még ilyen asztalra kidobálós-kilépõs probléma áll fenn,annak üzenem hogy a megoldás egy régebbi video driver letöltése.valamiért az új drivereket nemcsipázza a war...

Krinyo
hát szerencse...nekem is volt hogy ütöttem 3at és kaptam zsákot 😄

RatBaG
pl stage 3ban megérkezik, 50%ról segít leverni a bosst, és kap egy zöld zsákot... mint pl én <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Krinyo
miért kellemetlen?

Hober Mallow
Na ja,de ez nem világot megrengetõ újítás😊Arról nem is beszélve hogy néha bizony kellemetlen is hogy mindenki bejöhet..😊

Lazarus
Úgy kellett volna hogy elõször felküldjük a 3 tankot, buffolva shieldezve, HoTozva. Megfognak 2-2 npc-t. Elõtte minden tankra kiosztunk egy healert, azok mennek másodszor és utána fölzergelhet a dps. Tudom nem volt 3 healerünk, de így is be lehetett volna osztani. Viszont taktika nélkül, mindenki megy amerre lát csak ledarálnak mindenkit. Egyszer healeltem és rámjött 4 npc amitõl instant haltam.

Nem akarok okoskodni, csak leírtam a véleményem.
Krinyo
a hangsúly a publicon van, nem kell szervezgetni a partyt -_-

Hober Mallow
Már bocs,de szerintem új-nak új de nem egyedi....ilyen többrészbõl álló questek amikben ölni kelett már a lineaeg 2 ben is volt....

Krinyo
pq elég nagy és egyedi újdonság

Hober Mallow
Ez a lopás oda vissza volt...ma már nincs valami baromi sok egyedi ötlet,majdnem mindent ami életképes más játékokból vesznek át😉

Forrest Tomee
Csak hogy megszólaljon a másik oldal is, én a Wotlk elõrendelésemet mondtam le, mert teszik ez a játék. Nagyon! 3 és fél év után 7 70es karakterrel a hátam mögött sok újdonságot nem tud már adni a WoW. Elég lett a 123658. heroic bagde farmból, a több órás raidekbõl odaragadva a gép elé. Nem beszélve a szerintem eléggé hibás pvp koncepcióról. Félreértés ne essék, nem szidom a WoW-ot, fantasztikus játék, rengeteg élményt adott, de amiket a kieg fog adni az újabb rókabõr, ami meg nem az innen lett 'lopva'.

Mikor lesz kész a klónozás vagy hogy van?
Hober Mallow
Igen azthiszem énis inkább elnézek wowra😉

zomgzerg
ezzel ki nincs így? az újdonság varázsa nem ér 15k-t két hónapra <#hawaii>

Hober Mallow
Igen ez egy jó ötlet!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Tatyla
alap,én maradok a WoW-nál és számolom a napokat a WotLK-ig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

0Fritz0
De, menjünk inni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hober Mallow
nincs senkinek valami ötlete?

Hober Mallow
Mostmár engem is kidobál asztalra a játék😄

Krinyo
online olcsóbb

Hamed
A kasztok, abilityk sokfelesege, osszetettsege, a pvp ugy egeszeben, meg maga az ujdonsag az ami magasan veri a wowot. A tobbi szempontot nezve(gepigeny, pve, kiforrottsag) meg van mit javitani. Bar meg senki se volt komolyabb bosson hogy errol nyilatkozzon, de a blizzardot nem hinnem hogy meg tudnak szorongatni high end pve teren, igaz nem is ez a fejlesztok fo celja.
Bug alig van benne, komoly jatekelmeny rombolo tenyezot en eddig nem lattam, latszik hogy jopar eve csinaljak es agyonteszteltek.

De megint felhoznam, hogy aki szereti a wowot es van meg ami motivalja meg lekoti az sztem varja ki a wotlk-et.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

blackravens.net-en pont van most egy cikk a war-ral kapcsolatban, deathcrow irta.
ott a cikk alatt a kommenteket érdemes végigolvasni, abból kb. elég jó képet kapsz arról, hogy általánosságban kinek hogy tetszik a game...

Torzonborz
de AoChoz képest több ígért feature mûködik és itt a lényeg.
persze az idõ majd mindent eldönt mint ott is.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Ez sem teljesen igaz 😊 Vannak hianyossagok, mint pl a Viper's pit, amibe meg mindig nem lehet bejutni, vagy a guild szovetsegek amiben meg mindig nem tudtak eldonteni hogy marad 2 fos, vagy csak bug es kesobb javitjak azt hogy ne azt irja ki "a beirt guild nem letezik" 😄 A chat elegge hibas meg, legalabbis elegge szepen kesnek a sorok. A PQ rendszert egyszerre imadom es utalom, a t2-t3 kuldetesek messze jobbak mint az elso teruleteken levok, viszont ez a sorsolosdi az idegeimre megy neha 😄 ... Biztos lenne meg mit sorolni, ezek nagyreszt "aprosagok". A jatek jo.

Hober Mallow
nem tudjátok mivan az eltharion szerverrel?Miután felmegyek kb 5 perc után kivág,utánna már felmenni sem enged....?

Torzonborz
azért itt már most az indulásnál mûködnek azok a dolgok amiket AoCnál csak ígértek és/vagy hót bugosak , késõbb javítottak stb.

BEAST
Szerintem korai lenne azt talalgatni mi lesz honapok mulva, AoCnal is ugy voltam az elso par heten hogy a vilag jateka lesz es megis mi lett belole 😄 ... Itt is az az erzesem hogy nagyon sokaig nagyon jo jatek lesz, 1-2 honap es kiderul tenyleg igy lesz e 😄

capaszabi
hali! kérdés a kliens a patchet peer to peer szedi, vagy "bátran lehet" mobil nettel is patchelni?
elöre is köszi

Torzonborz
egyértelmûen van jövõje. bár ez igazából akkor derül ki ha a többség akinek célja is van eléri rank40-et és elkezdõdik az igazi nagy csihi puhi. akkor válik el mennyire tudja lekötni az embereket s mennyi ideig.

vista/xp?
szerintem nem lesz problémád (nem-minimumon sem).

aláírás.

Tatyla
na fiúk,lányok egy nap híján egy hete kezdõdött a hivatalos normál start,kinek mi lett a véleménye mármint fõleg azok véleménye érdekel akik nem bétáztak?
van jövõje a game-nek vagy csak a fanatikus WAR-osok maradnak?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

én játszok a játékkal, vagy te? <#wink>
próbáld ki és kiderül...

Hober Mallow
Thy

Hyder
Területek és ott a Landmarks -nál vannak pl

vagy itt vannak a PQ-k

Steam: [HUN]Feriggno

Hober Mallow
Meglehet nézni valahol neten hogy egy adott régióban hány PQ található?

Lehet hogy van, viszont akkor hogy kell használni? A kézikönyv csak a következõket sorolja fel:guild, party, warband, shout, say.
Esetleg /1 ?
Hober Mallow
Szia,csak közölném hogy nem vagyok 14 éves....ha már a tudományos cáfolásnál tartunk.....