Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Close, but no cigar - your computer does not meet the minimum requirements. <#szomoru1>#szomoru1>
(order oldalon szimpatizáltam a runepriesttel és a bw-vel)
amúgy épp most van másik tab-on megnyitva a cdgalaxis-os megrendelõ a gammára (most van rá 1200 huf kedvezmény), minden kitöltve, de még filózok 1-2 kört, hogy rábökjek-e a "megrendelem" gombra (nem vagyok benne biztos, hogy megint szeretnék bekockulni <#wow3>#wow3>)
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Steam: [HUN]Feriggno
2,8-as sima intel proci, ati 9600 256mb, 1gb ram
Szerintetek ezen futna a game és ha igen akkor hogy?😊
Elõre is kösz
ezer és egy éve b@kker 😊
jó látni a régi bandát (igaz én tûntem el) de akkor is jó újra itt, veletek
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1. Ha várakat nézed az ütközésfigyelés miatt ranget elönybe van, nem kicsit. Ugyanis szûk helyeket 2 tank teljesen lefedi egymás mellett a bejutást. Mondjuk van valami classnak olyan képessége ami arrébb rúg, csak azt nem tudom, hogy ez aoe-e, mert fal mögöttem vagy másik player mögöttem és már nincs reptetés. Sõt azt se tudom ,hogy itt is ki lehet-e bontani a várfalakat ha a kapun nem tudsz bejutni, mint daocban😊)
2. open rvr kis csapatok között. Ami annyit jelent cc és burst dmg. Meg kell nézni ki tudja kivédeni assist-traint vagy kit tud a legkönnyeben kiszedni valakit. Melee vagy castre dd szekció. Ugye daocból ismert cc mindenkire és pbaoe mészárlás vagy a meleetrain. Reméljük mind2 életképes lesz😊) vagy 1ik se?😊)
3. open rvr zerg vs zerg ami fõleg váraknál és milegateknél alakul ki, ahogy láttam warba is van MG.😊 Na most ez a tipikus állóháboró am,it valószínû a szervercrash fog lezárni.😊 Itt teljesen mind1 milyen kasztal vagy, vagy kikkel. egymással szemeztek és megy az oda vissza futkosás.😊 Itt is elõjön, ha valaki erõsnek érzi magát és sok ranget ráfukuszál akkor várhatja a rezt...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Lesz trial vagy valami?Tudom,hogy most nincs de esetleg a közeljövõben?
★ 汤姆 李
Amikor én a wowo-ot vettem az volt a reklámszöveg, hogy itt nem kell farmolni és az elödökhöz képes teljesen más lesz. Na most 4 év múlva ott tartok, hogy wowba csak farmolni kell pvp+pve-be is. Azt nem értem mibõl gondoljátok, hogy kiegben ez máshogy lesz😊
main char: SS Chosen
alt: Witch Elf
asszem ezekre gyúrok majd mostanában
Jelenleg ugy tervezem hogy Tainted woundig rakom ki a discordot es szep lassan kimaxolom a Dreadet... de ha a kesobbiekben is ennyivel jobb lesz oldoklesre az 1h + shield akkor lehetseges hogy pont forditva lesz. Egy dolog biztos, mindig lesz nalam mindkettobol. 😊
Arrol viszont fogalmam sincs hogy melyik a jobb tank, eddig meg nem volt gondom a chosennel, meg akkor sem amikor kb tizesevel huztam ossze a nalam 2-3 szinttel nagyobb mobokat is... igaz ebbe mar az is beletartozik hogy ki mogott milyen healer all :d
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szóval kiegészíteném a kérdésemet nem csak az általam említett class -okra
na ebbõl még lesznek nagy pofonok 😊) csak sajnos uberguildben van így nem maradna megtorlatlan 😄
de én kitartok Kryn ék mellett, ha nagy nehezen sikerül majd ingame beszélnünk
szerintetek melyik a tankabb tank? 😊
szvsz: Chosen - Paladin, Black Ork - Amrsman (heavy tank)
DE írva vala, hogy inkább a Black Ork -nak van Shiekd spec -e, ugyanakkor heavy tank
nos csak azért kérdezem, mert nem tudom eldönteni, hogy 2h vs SS legyen a Chosen
pls, véleményeket várok
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Eddigi tapasztalataim alapján, itt pvpben is megvan a tipikus tank-heal-dps (melee és ranged) felépítés. Tankként én elsõsorban a +toughness és +wound cuccokat gyüjtöm be. Valamint igyekszem a party védelmezõ és ellenfél lassító, debuffoló morale és sima abilitiy-ket valamint tactic-okat elõnyben részesíteni. Ennek hatására megfelelõ supportal a hátamban szerintem elég jól támogatom a dpsek munkáját, ráadásul a dpsem kis mértékben marad el a 2kezes classtársaimhoz képest akik viszont mindent feláldozva a dps-re szinte semmi támogatásuk nincs a csapattársak fele, de healért van idejük kiabálni. :-)
Összegezve: eddigi tapasztalataink alapján jólenne már kialakítani egy ütös taktikát, ahol ha mindenki a feladatát csinálja akkor lesöprünk mindent.
nem szabad semmilyen tankot felhot-lni mielõtt felmegy, mert egybõl rádmennek a guardok..több tank kell (ha van)és egymást guardolják akkor nemlesz gond:-)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Azt hiszem a greenskin keepekben van még 1-2 bug amit javítgatni kell, ill. némi finomhangolás. De pár napja nem volt pl. ilyen szopós az ostrom, el is vettük.
Angel of Darknes
Casus Mortis
Dragonfly
anti hero