Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz a gyors választ!
Close, but no cigar - your computer does not meet the minimum requirements. <#szomoru1>
akkor peched van, mert nekem destru oldalon 1 class szimpi csak a chosen. az pedig nemigen tud healelni 😊
(order oldalon szimpatizáltam a runepriesttel és a bw-vel)

amúgy épp most van másik tab-on megnyitva a cdgalaxis-os megrendelõ a gammára (most van rá 1200 huf kedvezmény), minden kitöltve, de még filózok 1-2 kört, hogy rábökjek-e a "megrendelem" gombra (nem vagyok benne biztos, hogy megint szeretnék bekockulni <#wow3>)

1 gb ram az nagyon kevés lesz ,min 2 de ha több van az sem baj.

Tyler Durden
Képregény üzemmódban esetleg..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Hyder
skubi meg itt

csak nyomj a VirtualMark -ra

Steam: [HUN]Feriggno

Üdv!
2,8-as sima intel proci, ati 9600 256mb, 1gb ram
Szerintetek ezen futna a game és ha igen akkor hogy?😊
Elõre is kösz
Ezzel egyetértek egy mmo-ban nem lehet csak pvp a pve tartalom elengethetetlen.Én sem csak pvp-zek mellete csinálok questeket is.Én csak azt mondom hogy engem jobban lekött, hogy az endgame fõleg pvprõl szól "amit persze nem tudunk még hogy milyen lesz", és hogy pvp harcokért is fejlõdsz.Veled ellentétben nekem pont az tetszik hogy, a pvp-n van a hangsúly.Ez a játék a hozám hasonló gondolkodású embereknek készült, akik a pve-t szeretik nem sok izgalmat nyújt szerintem,legalábbis a wowhoz képest nem.

Hyder
Heyyyyy, Jock koma!

ezer és egy éve b@kker 😊

jó látni a régi bandát (igaz én tûntem el) de akkor is jó újra itt, veletek

Botond
Mintha ez ellentmondás lenne. Legalábbis nem lesz fegyelmezett csapatmunka, de assisttrain az lesz az számomra ellentmondásos. 😊
BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
add el és go vissza wow-zni és ha majd rájöttél mégsem olyan fasza majd veszel egy másik accountot war-ba és kezdheted elölrõl megen..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Ez mind oke, de ne feledd, hogy daoc régen volt. MMORPG akkor közel sem volt ekkora divat mint most. Sokkal nagyobb a játékos létszám, ezáltal sokkal nehezebb olyan társaságot összeszedni aki képes fegyelmezett harcra. Nemhiszem, hogy itt a mezz, aestun, pbaoe, pbaoe lesz a nyerõ. Sokkal inkább az assist train, a pvptankok és a healerek támogatásával. Ami biztos, hogy fotm classok ittis lesznek az épített csapatokba, dehogy milyen arányba az még kérdéses.

3 évig wowoztam... elegem lett belõle most ezt tolom szép és jó meg minden grafikája jobb mint a wownak meg még sok mindenben jobb de vmiért hiányzik a wowos hangulat... azon gondolkozok h eladjam e a wart <#szomoru1>

QuippeR
én még nem vettem meg a játékot (majd talán ma), és péntek óta játszom.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ez mind szép és jó de egy MMORPG-t nem lehet csak pvp-re felépíteni, mert ahhoz ugye játékos is kell, míg az NPC-k ugye mindig ott vannak. Warban szerintem pont elegendõ pve tratalom van, ami kicsit zavar, hogy aránytalan a questek xp-je a scenario xp-hez képest. Szerintem ennyire nem kellene pvp felé tolni az esetlegesen pve-n felnõni szeretõ játékosokat. A végjáték nagyrészben ugyis az RvR-rõl fog szólni.

Teljesen egyet értek ,felesleges vitatkozni melyik a jobb játék.A wow a pve-rõl ( insták ,raidek)szólt ,és ebben egy játék sem veheti fel vele a versenyt.Warban a pvp a lényeg ,amit egyelõre úgynéz ki jól kitaláltak.Én egy valamiért teszem a voksom a warhammere ,mert sokkal érdekesebb és izgalmasabb emberek ellen játszani ,mint buta mobok ellen akik mindig ugyanazt csinálják.Én sokkal nagyobb kihívást találok ebben mint bármi másban.Pl a cod4 elsõre nem tetszet ,bénán játszot a gép és nem volt kihívás benne.Utána egyik barátom mondta hogy játszak velük online,azóta is az egyik kedvenc játékom.Bármilyen stílusú játékról is legyen szó egy gép sosem veheti fel a versenyt egy emberel ,mert hiába írnak 10 ,20 külömbözõ variációt egy helyzet megoldására ,elõbb utóbb ki ismerhetõvé válik.Az emberek inprovizatív képesége határtalan, és ezért jobb ellenük játszani.Bár ez az én személyes véleményem , más biztos máskép látja.

Tényleg be lehet lépni béta accal játék nélkül, most néztem meg.😊)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Ha játszottál Daoc-cal akkor már sejtheted milyen taktikák lesznek.
1. Ha várakat nézed az ütközésfigyelés miatt ranget elönybe van, nem kicsit. Ugyanis szûk helyeket 2 tank teljesen lefedi egymás mellett a bejutást. Mondjuk van valami classnak olyan képessége ami arrébb rúg, csak azt nem tudom, hogy ez aoe-e, mert fal mögöttem vagy másik player mögöttem és már nincs reptetés. Sõt azt se tudom ,hogy itt is ki lehet-e bontani a várfalakat ha a kapun nem tudsz bejutni, mint daocban😊)
2. open rvr kis csapatok között. Ami annyit jelent cc és burst dmg. Meg kell nézni ki tudja kivédeni assist-traint vagy kit tud a legkönnyeben kiszedni valakit. Melee vagy castre dd szekció. Ugye daocból ismert cc mindenkire és pbaoe mészárlás vagy a meleetrain. Reméljük mind2 életképes lesz😊) vagy 1ik se?😊)
3. open rvr zerg vs zerg ami fõleg váraknál és milegateknél alakul ki, ahogy láttam warba is van MG.😊 Na most ez a tipikus állóháboró am,it valószínû a szervercrash fog lezárni.😊 Itt teljesen mind1 milyen kasztal vagy, vagy kikkel. egymással szemeztek és megy az oda vissza futkosás.😊 Itt is elõjön, ha valaki erõsnek érzi magát és sok ranget ráfukuszál akkor várhatja a rezt...

PSAV
az normális, hogy open bétás accal még be lehet lépni?

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Egyszer biztos. Én még nem láttam hogy olyan tul sok szó esett volna róla.. majd pár hónap mulva talán <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Megõrülök már,hogy az egész bétateszt alatt sem és most sem,hogy megjelent nem tudom kipróbálni ezt a játékot.Hihetetlen😞((
Lesz trial vagy valami?Tudom,hogy most nincs de esetleg a közeljövõben?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az a baj hogy két elfogult tábor vitatkozik+ ahogy olvastam ilyen játszottam pár órát war bétába és pro vagyok beírások vannak fõleg. Aki nem látta mind2 játék endgame tartalmát minek okoskodik ennyit?😊

Én warbandba látok mindenkit, úgy mint wowba ctraidben láttam.

Azt még hozzá tenném, hogy mindem mmoba farmolni kell. Különben minek maradnának?😊)

Ez olyan mint a fagyi. Ha én pár fajta fagyit szeretek és mindig azt kérem hiába jön ki új fajta fagyi ami lehet jobb is mint amiket én szeretek, ha nem kostolom meg. Röviden maradok a régi bevált gombocaminál amit eddig és ezután is szeretni fogok vagy néha beprobálok 1-2 újat is amivel sokat nem vesztesz, csak nyerhetsz.

Amikor én a wowo-ot vettem az volt a reklámszöveg, hogy itt nem kell farmolni és az elödökhöz képes teljesen más lesz. Na most 4 év múlva ott tartok, hogy wowba csak farmolni kell pvp+pve-be is. Azt nem értem mibõl gondoljátok, hogy kiegben ez máshogy lesz😊

capaszabi
köszi

capaszabi
a kérdés arra vonatkozott, van e beépitett, nem arra, hogy addon van e.

Hyder
Lehet, hogy itt van olyan de ez csak egy tipp

s0n1c
szerintem beépített nincs, de curseon láttam ilyen addont
capaszabi
kérdés: van beépitett raidframe, olyasmi, mint wowban grid a magasabb tier-ü harcokhoz healt segiteni?

Hyder
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek a döntésben

main char: SS Chosen
alt: Witch Elf

asszem ezekre gyúrok majd mostanában

capaszabi
na ezt akartam kérdezni, hogy miért van, hogy szétkasztolják a nagy böhöm harcost és nem sérül, de akkor ezért

s0n1c
Még egy fontos dolog, ami a shield mellett szól, itt a spelleket is tudod blokkolni, nem csak a melee támadásokat.
s0n1c
Pontosan így van, ezért jók itt a masteryk, mert bármelyikre specelsz eredményes leszel pvpben. Discord ftw.
capaszabi
Black ork, mert kibaszottkurvajólnézki! 😄

BEAST
En betegesen vonzodom a ketkezes kardokhoz <#idiota> ... de hiaba csap nagyobbat, jelenleg sokkal inkabb megeri 1h + shield komboval jatszani chosennel is. Nem a szokasos szar szoveg miatt mert "tank es tankoljon", amig nincsenek meg a magasabb szintu 2h mastery pontok (Oppressing blows, Rending Blade), addig egykezes fegyverrel is legalabb olyan jol lehet sebezni Discord aggal koszonhetoen a Discordant aurak + Blast Wave + Ravage trionak. Sot most ott tartok hogy eddig minden pontom a Discord agra ment el mert a Dread ag elso cuccai nem eppen erik meg a pontot, talan az elso tactic, de utana sokaig kb semmi. Discord agon viszont ott van a heal csokkento aura minden ellenre korulotted, a dot utest erosito tactic (ha a targetet healeli valaki az serul)...

Jelenleg ugy tervezem hogy Tainted woundig rakom ki a discordot es szep lassan kimaxolom a Dreadet... de ha a kesobbiekben is ennyivel jobb lesz oldoklesre az 1h + shield akkor lehetseges hogy pont forditva lesz. Egy dolog biztos, mindig lesz nalam mindkettobol. 😊

Arrol viszont fogalmam sincs hogy melyik a jobb tank, eddig meg nem volt gondom a chosennel, meg akkor sem amikor kb tizesevel huztam ossze a nalam 2-3 szinttel nagyobb mobokat is... igaz ebbe mar az is beletartozik hogy ki mogott milyen healer all :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Játékstílus kérdése, hogy offenzív (2h), vagy defenzív (snd), amelyik tetszik azt válaszd. Mindegyik tanknak van shield spece (hold the line), chosennek van masterybõl is, ha melee defre specel. Armsman nem jó hasonlat egyik tank esetében sem, ez nem wow, itt support vagy elsõsorban és SOHA nem mdps, vagy véded a healereket és szeded le róluk a meleeket (2h), vagy meleedps társaidat véded és segíted (snd).
Lazarus
maraudernek inkább agró dobó képességei vannak mint növelõ. Choppa pedig nincs a játékban. Destro oldalon az a 2 tank van amit elõször írtál. Fogalmam sincs melyik jobb tank 😊 Annyit tudok hogyha befutnak a tömegbe ugyan úgy kitudom õket healelni elég könnyen
Hyder
persze jókor, de most néztem meg még a Choppa és a Marauder -t is

szóval kiegészíteném a kérdésemet nem csak az általam említett class -okra

Hyder
na most lesz majd geb@sz 😊 megnéztem legjobb barátom ugyan ezen a szerveren nyomul, csak Order oldalon 😊

na ebbõl még lesznek nagy pofonok 😊) csak sajnos uberguildben van így nem maradna megtorlatlan 😄

de én kitartok Kryn ék mellett, ha nagy nehezen sikerül majd ingame beszélnünk

Hyder
Kérdés:

szerintetek melyik a tankabb tank? 😊

szvsz: Chosen - Paladin, Black Ork - Amrsman (heavy tank)

DE írva vala, hogy inkább a Black Ork -nak van Shiekd spec -e, ugyanakkor heavy tank

nos csak azért kérdezem, mert nem tudom eldönteni, hogy 2h vs SS legyen a Chosen

pls, véleményeket várok

capaszabi
tecsak ne várjál ki, gyere warozni, mert kell hiler az orkom seggébe ^^

Akit érdekel order guild Karag Dron-on, fórumonkon tud jelentkezni.

Szaruman
Van egy Stormbringers nevû is 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Igen ezeket a dolgokat kicsit át kellene beszélni mindenképpen. Ahhoz, hogy pro pvp guild legyünk (márha azok akarunk lenni) bizony ki kell osztani a szerepeket és nem bohóckodni.

Eddigi tapasztalataim alapján, itt pvpben is megvan a tipikus tank-heal-dps (melee és ranged) felépítés. Tankként én elsõsorban a +toughness és +wound cuccokat gyüjtöm be. Valamint igyekszem a party védelmezõ és ellenfél lassító, debuffoló morale és sima abilitiy-ket valamint tactic-okat elõnyben részesíteni. Ennek hatására megfelelõ supportal a hátamban szerintem elég jól támogatom a dpsek munkáját, ráadásul a dpsem kis mértékben marad el a 2kezes classtársaimhoz képest akik viszont mindent feláldozva a dps-re szinte semmi támogatásuk nincs a csapattársak fele, de healért van idejük kiabálni. :-)

Összegezve: eddigi tapasztalataink alapján jólenne már kialakítani egy ütös taktikát, ahol ha mindenki a feladatát csinálja akkor lesöprünk mindent.

Jockey
nem teljesen jó sztem a gondolatmeneted, vagyis csak a legeleje rossz
nem szabad semmilyen tankot felhot-lni mielõtt felmegy, mert egybõl rádmennek a guardok..több tank kell (ha van)és egymást guardolják akkor nemlesz gond:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Az ilyen hozzászólások után mindig az eszembe jutnak azok a tinédzser bakfisok, akik az elsõ szerelmüket a megismételhetetlen nonplusultrának tartják, aztán amikor vmilyen külsõ nyomás miatt kicsit kinyitják a szemüket és tapasztalatokat gyûjtenek, rájönnek, hogy ez abszolút nincs így és milyen kis naivak voltak. 😄

Ebben teljesen igazad van, csak a baj, hogy a 3 tankból 1-nél volt shield, a kurvagyors repop miatt a csapat egy része a hátulra poppoló npc-kkel volt elfoglalva, plusz a falban mászkáló és a falon átlövõ bright wizard sem segítette elõ túlságosan a dolgokat. 😄
Azt hiszem a greenskin keepekben van még 1-2 bug amit javítgatni kell, ill. némi finomhangolás. De pár napja nem volt pl. ilyen szopós az ostrom, el is vettük.

legalább 3 magyar order guild van már a Dornon:
Angel of Darknes
Casus Mortis
Dragonfly

insta?

anti hero