Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majdnem biztosra ki merem jelenteni, hogy nem lesz de nem is lenen jó ötlet.

-end gameben úgy is sokan leszünk
-mivel egy szerveren harcolók alakítják a harcvonalat, érdekes lenne ha külsõ szerverrõl segítenének vagy éppen rontanának a helyzeten
-jobban megismerheted az ellenséget a szerveren

Hamed
Nem tudjatok lesz vmikor cross-server scenario? Eleg gaz hogy foidoben mikor high/full a szerver neha 10 perceket kell varni a t2-es scenariokra ahol elvileg a legtobb player van jelenleg.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jah érem én azt csak azt akartam kifejezni hogy DoKal kicsit egyszerûbb healelni miközben téged ütnek😛 Kezdeti PQkban akár healtankolni is lehet. Bár ha nincs másik healer a csapatban herokat azért nehézkes. De nem lehetetlen.

Mobból meg 5db 3-4 szinttel magasbb mobnak is be lehet állni az arcába csapkodni komolyabb nehézségek nélkül igy tizenegynehányas rankon.

Késõbb ez gondolom változik majd de akkoris fun😄

s0n1c
én a shamanról beszéltem és a pvprõl 😄 chosenemmel én is besolozok 2-3 nálam akár 2 rankal is magasabb mobot, meg gondolom shamannal is lehet szépen kiteolgatni
DoK-al lehet soloban verni szépen pár szintel magasabbakat bár pl ironbreakernél elég sokáig tartott xD

Lehet még a végén átveszi a main szerepét a maraudertõl már csak 6 rankkal kisebb😛

Amúgy amin gondolkodtam hogy van egy tactic ami 15%al növeli a covenantok proc esélyét, és van egy ami 60%ra növeli a slowt a celeritybõl. Na most ha belegondol az ember hogy 35% eséllyel 60% slow a party minden támadásán + egy kedves kis dot de ez most nem is érdekes, akkor az elég kellemetlen tud lenni😊

Egyébként valaki okositson ki , ez hogy only one covenant may be active at any time ez azt jelenti hogy egy emberen csak egy lehet vagy egy DoK-nak csak egy lehet aktív?

TDC Geronimo
Erre van a "yer not so bad" 😊 APból ezzel sokkal nehezebb kifogyni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nekem eddig az eleje tetszett eddig a legjobban! lvl 5-ig egy mobot se bántottam, csak az ordereseket 😄 és milyen jó érzés chosennel a melee dps és a healerünk közé állni! azt a kínldást!
jó ez elviekben igaz, de amikor ütnek és fogy a hp, 5 dotot amíg felraksz, amik igaz hgoy instantotk de 25-35 ap-be kerül így mire oda érnél hogy insta heal nem marad pontod...ha meg "véletlen" tolsz magadra egy hotot kezdheted elõrõl a dolgot 😊

de igaz játszani kell vele, plusz még jönnek be új képességek is...

Ez erõsen függ a scenario-tól is. Van ahol nem is érik ez az 500as wint, mert elõbb letelik a limit idõ. Greenskin-Dwarf scenario szerintem a leggyorsabb. Sokkal jobban megéri tolni mint mint csak pve-zni.

köszi!
TDC Geronimo
Ezért kell játszadozni a Mork/Gork Waaghval, hogy instant legyen az a 3 seces heal.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
/channeljoin hun
meg tudnátok mondani, hogy hun chat-re hogyan lehet belépni ingame?
s0n1c
soloba nehéz, az biztos, kell melléd egy tank vagy egy zealot 😊
itt is durva az interupt, sámánnal nem tudom elcastolni a 3seces healt ha üt egy kari 😊
szóval vannak a hotok meg az insta morál heal és ha ezek elfogynak nyekk...

nekem single core 3.2Ghz P4 1.5G ram nvidia 7600GS és elfut rendesen amig nincsenek 60an a képen 😊
s0n1c
joh, de azért ott az interrupt is igen durva volt 😊 itt a mocra nincs szükség, mert a pushbacknak van limitje
igen, ezen gondolkoztam én is, beugrott, hogy a DAoCban igen nagy respektje volt a nagy RR-û kariknak és rengeteget kellet rajta dolgozni, de én nem a renownra gondoltam, hanem az XP-re magára, ami itt jön a scenariok altt, és a quest XPhez képest ennek milyen az aránya.

aláírás.

és itt nincs is moc pl a castereknek csak pár % crit meg stat növelés...kár

s0n1c
teljesen jó, hogy nehéz elérni a high rr-t, daocban sem láttam (4 év után) sok rr10 feletti karit
olyat tapasztalt vki, hogy nyomja a futást és nem áll meg a kari mikor elegedi vagy össze vissza pörög...olyan minta teleirta volna a bilentyü puffert, azt addig nem reagál mi meg nem csinálta végig...

PSAV

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

És merre lehet jó drivert találni hozzá? Mert én nem találtam még. Nvidia-oldalát ismerem vagy valami buherált driver omega meg társaik?

http://sw-outcast.comyr.com/

Lazarus
nvidia kártya alá már van jó driver. Atikon nem biztos hogy zökkenõmentesen fog futni, legyen akármilyen highend
MeoH
Hat kb 4eves VGAtol csodat ne varj, sztem ilyen felbontas mellett csak a csere segit.

fuck mmo's..i.,

vedd ki a cuccot a backpacked-be elõször, utána shift-(asszem right)klikk

aláírás.

jelenleg 13as witch hunterem van, és a PvP mozgat igazán (bár korrekt a PvE tartalom / questrendszer, meg jók a rewardok)..

tényleg így van-e, hogy PvPben több az XP? mert itt mindenki ezt írja, én viszont azt vettem észre, hogy ha egy adott idõ alatt lenyomok 3-4 scenariot, azaltt megvan cirka 8-10 quest, ha jól csinálom, és abból több xp jön.

emelett a szintek elõrhaladásával is mintha belassult volna: egyértelmû, hogy többet kell dolgozni minden szinten, de ha most ennyi kört kell lefutni egy rankért, mi lesz 35ön? 😄

aláírás.

Ecoterrorist
Szaszszevasz all!

Valaki már próbált talizmánt slotba pakolni??? Nos, van slotos cucc meg belevaló is, de az istenért sem tom összeszerelni!<#zavart1>

más: eddig elvoltam(inkább csak voltam) a jelenlegi konfigomal(AMD dual core 4200+, 2GB 800Hz ram, ATi Radeon 9600XT 256MB, de a game most sürgõsen elõtérbe helyezett egy komolyabb bevásárlást hardver ügyben. Egyértelmûen a videokari a leggyengébb láncszem. Néha annyira beszagatt, hogy lenyírom a fûvet a ház körül mire reagál a kiadott parancsra a kari...a hivatalos gépigény nem túl reális. Aszem 8800GT ill. ATi 3870, ATi 3850(AGP) -TÕL érdemes a high beállításal próbálkozni. Jelenleg 1440*900, balanced-high custom mixben, distance max középen >> próbálkozok. Mondjuk magányosan, külsõ részeken full high-on is szépen szalad, de PQ-nál vagy a városban....vá...r....jál....mi....d...já...r...t,....csak ....meg...i...........nt.......be.....szag...gat.....ez...a.....fos!😄
Van valakinek valami trükkje fps növelés ügyben(a vegyél új videokarit ismerem)..... <#sniffles>

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

én meg lusta lennék emiatt direkt nyomkodni a shift-et 😊

RatBaG
*nak

25ös szinten 75 wounds

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
black orcnek ez van

Da Toughest!

War Bellow

A grand war cry to proclaim yourself da toughest! All your attacks gain a 25% chance to increase your wounds by 114 for 10 seconds. You will be healed by the amount increased.

You may only have 1 War Bellow active at a time.

Per Aspera Ad Inferi.

s0n1c
Tankok lehetõségei miatt szerintem nem lesz (annyira) caster dominancia.
BEAST
Az hogy miert irtak ki ha nem igaz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát én mást láttam a postomba(vagy csak a fejembe)😊) Mind1 a mezz,stun,stb. A lényeg, hogy pld 3 melee hasít egy irányba vagy 3 caster csinálja a killeket.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

s0n1c
Mi a kérdés?
Lazarus
14:00 CET The cloning process is now complete and all eight English servers are now accessible.

???
Hát nemtom. Nekem a SHIFT+loot-al sincs semmi bajom. Emiatt tuti nem raknék fel egy addont :-)

Krinyo
jah a kib*szott headstart -_-

Krinyo
"Your account was closed because the previous subscription period expired."
Ez mi bazze? O_o

nem rendeltem meg.
még várok.
ráér ez még, mmo, tehát nem lóverseny -.-

(de ha netán megveszem majd, az elsõ addon, amit tutira felrakok, EZ lesz. már ob-be is hülyét kaptam emiatt.)

Hamed
Sztem meg jo hogy a pvp fele van eltolva a szintezes, tanulja csak meg az ember a kasztjat rank 40ig es ismerje meg az ellenfelet is. Ezert is jar tobb xp pvp-ert, hogy ne a non-flagged questelgeto carebearek huzzak fel magukat elsokent.
En egy level kb. 3/4-edet scenariobol hozom ossze es igy is egyket rank lemaradasban vagyok renownban. Rank 40 utan igy is szep moka lesz az RR80, hat meg annak aki pve-vel szintezett.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Chosen... eh...
chpsennel kapcsolatban... nemtom black orc tud e hilelni de chosen pl eleg jol 😊

kombinald ezeket a skilleket:
Corrupting Retribution Debuff

May only use one Chaotic Aura at a time.
You instill the power of the warp in your groupmates within 30 feet, causing their corrupted power to regenerate flesh and bone, healing them for 120 health over 3 seconds every time they defend an attack.
This curse will last until another curse is activated, or this curse is toggled off. After this, the curse will linger for another 12 seconds

Siphoned Energy Buff (tactic)

Any time you disrupt a spell, you will regain 157 health, and your movement speed will be increased by 30% for 5 seconds.

Shield Wall Buff

Requires Shield
Increases your chance to block by 100% for 10 seconds.
Lazarus
Neki ez tetszik, neked a dwarf. Ugyan annyira betegek vagytok <#gonosz1>
he? <#fejvakaras>

s0n1c
Ez övön aluli volt azt kell, hogy mondjam 😄
Botond
Mezz,stun pbae,pbae vs assisttrain vonalra gondoltam elsõsorban. -.-
"sokkal nehezebb olyan társaságot összeszedni aki képes fegyelmezett harcra" :-) Ez a pontos idézet tõlem. Azaz nemérzek ellentmondást.

De különben is menjél vissza kiságyat összeszerelni. Ne szóljál bele a nagyok dolgába <#hawaii>

plusz köv. héten megyek angliába, lehet ott még olcsóbb is lenne -.-

Scotty99
Nem tudjátok, hogy meddig nem lesz online a Karak-Azgal?

PS3 ID: ghost_hun