Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amig nem bõvíted 2Gre addig semenyire

Tyler Durden
Az van, wardb.com-on profiles-servers alatt találod.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

capaszabi
a kövin mennyire lesz játszhato 0-ra huzott graffal?
3ghz p4, x800gto, 1gb ram? mennyit dob rajta ha 2-ill 4-re bövitem a ramot?

capaszabi
inkább order/destru eloszlás kéne...

kérdés: nincs valahol valami kimutatás arról, hogy az egyes realm-eken milyen a class eloszlás? (hasonlóan módszerrel, mint a most már leginkább nem szuperáló warcraftrealms.com)

Tyler Durden
#8562-es postban írtak megoldást a szaggatásra, próbáld ki hátha neked is javít rajta valamennyit..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Forrest Tomee
Megjenelés elõtt 4 GB-osra bõvítettem a gépem, ennek ellenére a keep ostromoknál nagyon szaggat. Most egy 8600GTS videókarim van, ha lecserélem jobbra lesz változás szerintetek?

OFF:

szerintem állat 😊
egy kis mûvelõdés 😊

ON:
mégiscsak megrendeltem (1 try-t megér) + remélem hosszútávon is megéri majd a belefektetett pénzt...

Torzonborz
a régi nekem már nem jön be. aszongya szabály sértés miatt blokkolták. 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
elvileg ma kész lesz az új forum, addig mûködik az extras, aztán majd valami archívba lehet olvasni a régit is
ahogy nézte, átjerült az uj csicsa oldalra...konkrétan használhatatlanul lassú az egész

Torzonborz
a fórummal mi lett ? leszedtétek vagy tényleg extra volt olyan "kedves" és blokkolta ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

az oldalukon nézted a rendelésed státuszát? mert a 2. kodot nekem sem küldték el e-mailben egyszerûen a rendelésmhez be lett irva.

Köszönöm a válaszokat...az utolsó levelük szerint 17-én küldik <#pardon1> , persze semmi...jó betámadom a supportot, de legutóbb is egy kedves indiai hölgy válaszolt 'érdekes' mondatszerkezetekkel, és a tartalma az volt hogy náluk minden rendben...a vásárlástól számított 1 hét múlva tényleg le lehetett tölteni <#shakehead>

Üdv, Moonmagix Karag Dron (így még mindig)lvl16 Archmage

Igen a petek nagyon bénák, a mozgások kevesebb fázisból állnak ezért tünnek darabosnak, de ennek egyetlen oka, hogy a gamet nagy seregek összecsapására tervezték, ha sokkal jobbra csinálnák, nem lenne gép amin elfutna 😊

Nekem megjött. Sõt a magyar EA supportos gyerek állításával ellentétben, mindegyik álltalam rendelt gamere megküldték.

AnarchoiD
Talan valasz a kerdesedre, egy haver elkezdte a WAR -t es az alabbi videokkal , nepszerusiti barati korben 😉
Ami gep specet irtal , nos az eleg necces szvsz 😉

elso

masodik

harmadik

negyedik

es egy kis pvp

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Sziasztok! Lenne egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:

Anno daocoztam én is, mint ahogy olvasván a topikot sokan mások is. Ahhoz képest azonban a videokban sokkal darabosabb, sutább a mozgás combat közben, valahogy nem érezni annyira "valódinak". Vagy amik fent vannak videók a warhammermovieson azok mint cbetasok?

Külön esetlennek találtam a White Lion petjét, ahogy forgolódik. Semmi átmenet, csak egyszerûen animáció nélkül dob egy 30 fokos fordulatot.
(Illetve azok a high elfek, bár ez egyéni szoc problem, hogy nem birom a nyurga esetlen alkatukat :B )

Gépigényben látom vannak rendes szórások, gondolom ez idõvel javul. Pajtik közül, akikkel gnodolkozunk a váltáson wowról az egyiknek elég régi a gépe (2200+, Ati 9600xt) Esely, hogy élvezzen valamit low grafikán az RvRbõl?😛

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

s0n1c
alapvetõen egy fps portál, ahhoz képest szerintem jó lett 😄
Torzonborz
nem rossz és tudom hogy inkább a belbecs számít de a külsõ nem lehetne kicsit WARosabb ? 😊

Lazarus
Nincs, ez csak tömegjeleneteknél procol 😛
Lazarus
aham
RedDevilsza
Hát nekem a scenariokon van a legtöbb FPSem,a gond akkor van amikor az erdõben lovaglok a pacimon 😊 Erre nicns addonod?<#vigyor2>

Scotty99
Tehát akkor a BuffThrottle mappának kell az Interface/Addons mappában lenni, ugye? Játékon belül pedig beállítom, hogy milyen érték legyen?

PS3 ID: ghost_hun

s0n1c
Elindult a magyar közösségi oldal!

WARHAMMER HUNGARY
WTS war😄 ha kell vkinek szóljon. árban kiegyezünk.

Volt már olyan másnak is, hogy kiválasztott valamit a megnyert zsák tartalmából a roll során, és utána nem jelent meg a hátizsákjában?

Tegnap így maradtam le egy 3. helyezet -> zöld staff-rol, meg 1. helyezet -> kék boots-rol
Dizson
Ti amúgy Etharionon toljátok?

OFF:

ha valaki még nem hallotta volna, gecijó 😄

alapmû!

Devil_Gy
Meg lehet venni valahol online a gamet? Csak a kód kell és semmi más. Persze nem magyaro-n!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

TDC Geronimo
Havonta terveznek nagyobb patcheket. Biztos, hogy az elsõbe benne lesz ez a fix is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Lazarus
Túl szép hogy igaz legyen mi? 😊 Szarul van megírva a játék, még szerencse hogy legalább valaki ért hozzá és megoldja azt amire a Mythic nem képes
Krinyo
és hol a csapda? 😄

Lazarus
Sikerült megoldani a szaggatást 😊

EZZEL az addonnal. Eddig lowon 17 fps volt scenarion, most minden highon 40-50 fix fps 😊))))

Ide kell bemásolni, ha még nem létezik a mappa hozd létre.

Ha jól értelmeztem mindössze annyit csinál hogy a HoT és DoT buff adatokat a körülötted lévõ karakterek körül késõbb tölti be.

Ezzel a parancsal lehet beállítani a késleltetést:
/script BuffRefreshDelay = 0.5

Alapból fél másodperc
Én 3 másodpercel próbáltam
TDC Geronimo
1-2 nap és megunják azt jönnek azok is vissza :y

TDC Geronimo
ja hát nem lett valami sikeres ahogy nézem 😄

Lazarus
130as sor Karak-Azgalon, Zhufbar klón Low/Low
Fizetési adatokat azt irták október 1tól lehet megadni. Nem tudom betaztal e, de minden betas kapott 7 ingyen napot szerintem az járt le most.
A harminc napodat viszont csak akkor kapod amikor beirod a retail keyt. Ezt ugyebár elvben legkésõbb 18án meg kellett volna kapnod. Ha ezt nem kaptad meg akkor reklamálj iénél szerintem.

Helló ! EA Store-os preorderes-ektõl kérdezném, hogy kaptatok már végleges kódot ? A GOA-tól kaptam ma egy levelet, hogy az elõzõ elõfizetõi periódusom lejárt, de megújíthatom...gondolom a szeptember 24-ei hosszabbításra gondoltak...eltintve attól, hogy a free 30 napom hová lett, az account oldalon a 'Subscription' szürke és nem állítható semmi sehová...szóval még egy következõ havi díjat se tudok befizetni...

Üdv, Moonmagix Karag Dron Lvl16 Archmage

shaba23
hivatalos oldalról nem akar lejönni, mert a downloader mindíg hibával indul...😞 de azért kösz. Keresek torrenten EU klienst
s0n1c
Uh, hát ezt félre olvastam mea culpa!

EU kliens
Scotty99
US, tehát amerikai kliens, a haverodnak gondolom európai verziója van. Keress másikat, amelyiknek eu a vége, az lesz a megfelelõ.

PS3 ID: ghost_hun

shaba23
Mivel azt írtam, hogy VAN aki kölcsönadja (egyes embereknek ilyen barátai vannak, igen<#wow1>), így nem akarom a trialt megvárni, mert egy hétvége alatt el tudom dönteni, hogy adok érte 15k-t vagy nem. Ezért kellene nekem csak annyi info, hogy milyen klienst szedjek le.
s0n1c
Nem hinném, hogy bárki kölcsön fogja adni az accountját. Szerintem inkább várd meg a trialt.
shaba23
vásárlás elõtt szeretném kipróbálni a játékot, van aki kölcsönadja az accountját, de a lemezeket nem tudom elkérni (távolság) ezért aztáén le kellene töltenem a klienst. a Kérdésem, hogy van többféle (EU/US vagy csak egy? ilyet találtam:
Warhammer Online Age of Reckoning (WAR) - -
Torzonborz
kutyát nem érdekli itt a gagyi pw-d 😛

Scenario éri a legtöbbet. Ezzel akarták kiegyenlíteni az oldalak közötti különbséget.

más:
Igen jó volt a tegnap esti scenario, és ott még a heal is élvezetes volt, nem úgy mint a keep foglalásnál 😄
Vmi iszonyat milyen jól bírják a tankok a sûrûben, és pont elég az ha beszakítják a healereket, addig a range dmg dealerek tudnak osztani hátul.

Hamed
Scenariok utan is kap victory pontokat a realm? Azt hittem csak world rvr szamit:o

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Határozottan jobban megéri scenariozni... ha szervezett és hatékony a csapat. Példának okáért greenskin T2 scenarioban szervezetten 5 perc alatt meg lehet nyerni egy meccset, ami 11-12k xp-t jelent 19-20-asként. Minõsítem: ez baromi jó xp. Kicsit belekapva a tankos témába is, Gatyo a black orkjával 1h + pajzssal tökéletesen aggrozta a fronton az ordereseket, ezzel elõsegítve a még hatékonyabb aoe-t, leosztott vmi pitiáner 10k dmg-et, míg én összevakartam 60k-t a sorcererrel, ennek eredményeként 3 szinttel kisebbként kapott vmi minimális 800 xp-vel kevesebbet.

A tárgytól eltérve ezt a jutalmazási rendszert én nagyon jónak tartom, hiszen ugyanolyan fontos része a tank is a csapatnak mint a négyszámjegyû criteket osztó dmg dealerek. Ennek ellenére sajnos a csapatos játékhoz nem szokott, a cooperative single-player wowon (anti)szocializálódott embörök nem képesek a dolgukat tenni, mindenkinek a nuke gombot kell piszkálnia.

Eladnám a WARom dobozostól mindenestõl 😄 árban megegyezünk debrecenben személyesen adnám oda. ha kell vkinek akkor pm...