Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello,most kezdek karit. a witch hunter bejovos.Erdemes azt kezdeni,jo kaszt?

Jimi Hendrix

Sziasztok! Lehet valahogy duelezni a játékban?
Nem beszélni magyartot?

Ecoterrorist
ACTION POINT NOT ENOUGH! Lassan mán idegbajt kapok ettõl!
Havernál míg csak akkor aktívak a skillek(gyorsbill-n), mikor kijelöli a célt, addig nálam folyamat aktív >>> szal a kis zöld keret, ami a gyorsbill-k körül jelzi a köv. vagy ajánlot vagy mit tom hogy fogalmazam skill használatát az action point lényegesen lassab fogyásához az nálam nincs. Valami beállítás? Lock action bla, bla nem az! Köcce minden megmozdulást az ügyben!

Jha...aki Burlok szeron csapat és még Destruction oldali is...kontakt vazze!!!

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Ecoterrorist
Kötelezõ darab! Jelentem kattantam ill. kattantunk!<#email><#zavart1>

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

TDC Geronimo
pro

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

na milyen a game jerekek? bejövõs? megvegyem-õs? 😊
antgecc
Köszönöm! <#worship>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hamed
8 vagy 10 sec asszem. Tegnap probaltam ninjazni egyet de kiszurtak:S

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

s0n1c
Na ez viszont jó, mert felszedés nem túl gyors ahogy láttam.
BEAST
Tamadni nem lehet csak felszedni, az ellenfel is csak felszedni tudja.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

az ellen is fel tudja szedni...persze védeni kell

s0n1c
Úgy értem, hogy az ellen tudja e támadni, mert ha igen, akkor biza védeni kell.
nyilván nem, ha fel tudod szedni minek vernéd szét

s0n1c
Ezeket én is tudom, engem az érdekelne, hogy maga a banner támadható e, van e hpja?
BEAST
Ha kezben van ahogy Kryn is irta nem tudod hasznalni a sajat kepessegeidet, cserebe kapsz par zaszlocipelo skillt. Az elejen meg csak ket fele van, az egyik egy vedelmi cucc, egy ideig kevesebb sebzest kapsz be, a masik pedig a mar emlitett foldbe szuros dolog. Ilyenkor lerakod es korulotte mindenki megkapja a buffot, te is tudsz harcolni de csak 1 oran at marad lent utana eltunik. Tars is felveheti a zaszlot ha valamiert a hordozo erre nem kepes, ilyenkor megjelenik a postaladajaban.

Eleg hasznos holmi, PQ-t, Keep foglalosdit igen csak felgyorsitja, Scenariokban pedig eleg nagy elonyt jelent a harc elejen az a movement speed bonus😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nagyjából úgy ahogy Balázs mondja, bújtatott facecontrol van, de kapott 1-2 olyan ember is esélyt aki nem direkt vagy indirekt ismerõs. Egy biztos, közjátékokkal, drama-queenekkel, antiszoc, anticsapatjátékos emberekkel nem vagyok hajlandó tökölni, ezt tudja mindenki, az ilyenektõl minden litánia nélkül megszabadulunk. Eddig nem volt gond, az ismeretlenek is aktívan TS-eznek, illeszkednek befelé, az online emberek 99%-a jön az elõre meghirdetett ostromokra, több scenario csapat fut párhuzamosan, tehát normális emberek vannak és ami a lényeg, remek a hangulat.

mire is jo a standard?:x
Amikor kézben van semmit nem tudsz használni a skilljeidbõl, két lehetõség van, letenni és csapni vele egyet. Amikor leteszed ugye pbaoe fejti ki a rátûzött tactikok hatását, ilyenkor felveheti az ellen, ilyenkor kap nagy jóságot. Lerakás után azt mondják 1 óráig bírja ki önmagában, de majd jön Bíszt és jól megmondja, õ az egyik zászlóvivõnk.

ááááá

csak poén, nem vagyok azgalos : )

anti hero

QuippeR
ez egy enyhe célzás volt? 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

persze, de facecontrol van!
=)

anti hero

QuippeR
Kryn, Infernum vesz még fel embereket?

s0n1c
Tényleg ez hogy is van? Standardot le lehet verni, ha lerakod és dc akkor buktad, enemy el tudja venni?
Jópár napja standarddal toljuk a pq-kat, scenariokat is, nem egy, nem két standardot sikerült már elveszteni, zömében disconnectek miatt.
Ma ha minden jól megy meglesz a heraldry is.

azér ez inkább csak a melee karikra vonatkozik azok vannak nagyon szemelõtt, egy sorci/magus vonalk mögül soloba is ellodozik felteve hogy van egy team elotte akik tartjak a frontot 😊
Hamed
Ugyanolyan szerkoban van kb mindenki.

Angyalszarny = zealot
Goblin nagy bottal = shaman
Varazsloruhas elf = archmage
Torpe nagy bottal = rune priest

dragonfly guildhez kit kell keresni?

ranezesre

anti hero

hülye kérdés de hogy állapitom meg scenario kozbe hogy meik a hiler?😄
nem tudom pontosan, de nem hinnem. fura lenne : )
ha kovetik a daocos peldat, amit szinten nem tudok pontosan, akkor a guildpontokat lehet majd koltogetni erre arra (varfejlesztes anyamtyukja) ez persze csak theorycraft : )

anti hero

nem, de már alig várom : )

nálunk most lesz lvl20 körüli a társaság, tegnap egész este scenarioztunk es egyszer sem veszitettunk, Dronon Order nagoyn gyorsan hiv neha instant, neha 1-2perc. fini lesz
én tegnap dingeltem es vettem pacit 😄DD jeee

anti hero

guild rank vissza tud esni?

Hamed
Karak-Azgal sztem az egyik legjobb szerver lett, nem csak hazabeszelek. Order siman partiban van hiaba vannak kevesebben, scenariokon kb 50-50% a win/loss. Osszefutottam mar egesz komoly premade-el is t2-ben akik hazavagtak minket 500-0-ra 5 perc alatt pedig nalunk is volt mountos tank.
T3-ban mar azert jobb a destro, de amint felszintezik magukat a tuloldalon jo harc lesz ott is. Aki nem headstartos vagy kocka kb most er oda.

s0n1c
néztétek már standard bannert? qrvajó 😄
az meg hogy milyen rank milyen guild az egyenlore kb lofaszt nem mond el a guildrol, kábé.

vágod?

anti hero

nehéz hülye kérdésre válaszolni, yarly

anti hero

s0n1c
mennyiség != minõséggel
QuippeR
-ya rly
-no wai

ugorjunk.

hát akkor az vmi csodalaptop 😮

eddig akármenyi ismerõsöm próbálta 1G rammal, kb folyamtossan swappel a vinyó...aldorfba 1.6-1.8G a memoria felhasználása a gamnek nálam.

nem az volt a kérdés, hogy elindul-e 1G rammal, hanem hogy játszható-e...

Köszönöm ! Az EA Shop 'Orders' oldalon nemes egyszerûséggel lecserélték a headstart kódot a véglegesre... <#gun> és persze e-mailt nem küldtek, nekem meg eszembe nem jutott, hogy egy teljesített megrendelõt nézegessek...

Üdv, Moonmagix

"rvr szituk hogy alakulnak ezeken a servereken? "

mégis hogy alakulnának?

épitett grouppal mész = megbaszol soksok enemyt
puggal mész vagy soloba akkor meg megdöglesz..

anti hero

Hyder
Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

antgecc
Létezik esetleg olyan, hogy a war mapokat összrakva, puzzle mód egymás mellé rakva megtekinthetõ az egész világ? Eddig nem találtam ilyet és valahogy nem tudom összerakni a képet, hogy honnan hova tudok menni. A map neveket meg még szintén nem ismerem <#help>

Köszönöm elõre is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

capaszabi
ööö ezt hogy érted? havernak megy notebookon 1gb rammal.

a #8594-ben irták, hogy a wardb-n érdemes körülnézni, megtettem, elég korrekt képet adott.

- karak-azgal tényleg egy jól balancolt server lehet a player arányokat nézve, vannak komoly guild-ek mindkét oldalon (guild rank-ból gondolok erre, sok a rank 12+ guild). infernum és moth ha egybesûlne a legtekintélyesebb guild lehetne a serveren. (ahogy néztem elöbbibe van 3 mázsa chosen, utóbbiba meg épp az a hiánycikk)
- karak dorn-on a legerõsebb order guild úgy néz ki, hogy a kis hazánk fiaiból verbuválódott dragonfly <#eljen> (rank11, 88 memberrel, elég balance-olt a class eloszlás, sõt, fedeztem fel régi hunstarsos (õsrégi bs-es guild-em) neveket is a playerlistában <#smile>). itt a serverpop már nem annyira well-balanced, 160 fõs eltérés van a statisztika szerint az order-destru között utóbbi javára (nemtom ez stat amúgy mennyire megbizható).

rvr szituk hogy alakulnak ezeken a servereken?

Voltak szavazgatások a bétafórumokon is és az a baj, hogy ez a 47-53 ez valahogy úgy jön ki, hogy US-ben kábé 50-50, EUban pedig 40-60 és USben többen játszanak/szavazgatnak.
találtam egy ILYET viszont, bár ez globális felmérés.