Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PsyhoApu
Benn vagyok a csapatban, remélem jó gárda lesz 😊 Hajrá törpök!

http://kutyuszoba.blog.hu/

Jah, és Foxxi -nál!

Köszia türelmet!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Core: Karag Dron (EN) serveren baráti orderes társulat alakult Light in the Darkness nével, aki eddig még nem része egy közösségnek sem és nincsennek hardcore vágyai dobjon egy privit és legyen ingame. Félreértések elkerülése végett ez egy casual közösség szeretne lenni 😊

Keressétek: Ulrika-t vagy Varifieln-t!

Hivan egy 6os wich huneterem a Dragonback Mountain szerveren,van ott valami guild amibe belephetnek?Vagy csak aki partizna neha..Mi a nevetek,felvennenek freindsnek😄 pm-be is jo.koszi.

Jimi Hendrix

Ne itt jó.....

RF online official eredetire szeróre SOLUS cora fajra keresek játékosokat kezdöket profikat.
vagyunk kb 10-15 en magyarok szeretnénk ezt a számot növelni jo társaság stb... mindeben segitünk om rám vagy RF online topic itt

RF Online legjobb magyar játékosai, Xinaf lv 54 és öcsém Croni lv 53 AION-Kahrun-Asmo-Lv 50. Sorcerer

Core: Karag Dron (EN) serveren baráti orderes társulat alakulgatna, aki eddig még nem része egy közösségnek sem és nincsennek hardcore vágyai dobjon egy privit és legyen ingame 😊

Vagy keress ingame: Ulrika vagy Varifieln

Torzonborz
diákmunka ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

12+

Bucser
Akkor ne játsz. asszem egyébként is a ratingje 16+

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

14 évesen?
Saccard
Lehet trialt szerezni vhonnan? <#nevetes1>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Torzonborz
mennyé' dógozni vazz <#eplus2>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

akk csak havidíljas
TDC Geronimo
Nem. Vedd meg eredetibe, ha játszani akarsz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#bohoc>

anti hero

hi lesz a wh olinehoz tört szerver ?
TDC Geronimo
60k dam 40k heal mellett, nerfgyanus!

TDC Geronimo
crassus-e vagy

az a baj faszlámák, hogy nem az nezitek a lenyeget, hanem mindenki elkezdett vinnyogni, hogy juj szkvigherdergroup meg anyamtyukja full lvl10es az enemy grp?
who the fuck cares? 500-0 sztem akkor is szep teljesitmeny egy olyan scben ahol 1 halal is pont az enemynek -.- gondoltma megosztom veletek, mert az order pug mint olyan egy hanyinger..
erre cska a qq meg a fujfuj -.-

anti hero

BEAST
Pedig nem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
tudhattam volna, hogy megint 24/7 játszotok

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
😄D

Most gyere warozni, malavval kezdunk witch elf altokat amig a tobbiek utolerik a mainjeinket :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kapásból 4 db lvl 21 látszik a képen a kék csapatban ,grat ***lama <#idiota>

HP+

Lynx_TWL
10 malav

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Azért nézd meg az ellenfeleket is... 2 shaman és 8 squig herder. 😄
Már csak az lett volna ennél könnyebb, ha 10 r11-es squig herder van bent. 😄

BEAST
Nagy cucc a jatek legszanalmasabb scenario fajtajaban gyozni 😄 ... en mar elvbol nem jarok ezekbe, elf t3 szemetbe sem.

TDC Geronimo
retrinub

s0n1c
nerf wp!!4

anti hero

Szia!

Karag Azgalon vagyunk gyere! Írj ám vagy megkédezem kire kell, hogy fel tudjanak veni. Üdv: Aknirras
Bocsi hogy tönkreteszem a poént de Süsü egyfejü xD

0Fritz0
Kicsinálták Süsüt, szemetek! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ecoterrorist
...de...Witch Elf csak az van, hogy a másik haverarc-nál(több is van😄) aki a "Waaaagh világszemlélet" híve szintén mükszik a dolog. A "Lock"-t csekkoltam, de semmi. Rápróbálok egy újra telepítésre max >>> lehet nincs minden a helyén?!

Vaguny! Szal adaptive anti-aliasing? Aszem nálam is kikapcs akko...

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Sajnos nálam is ez van, gondolom Ati kártyád van?!Kapcsold ki az adaptive anti-aliasing-ot és megoldódik.

Mitol lehet az,hogy a karakterem fejen át latom a copfjat es szaja sincs, kivannak a fogai mint egy undeadnak?Frissitettem mar video drivert (xp).

Hyder
1. haverarc nál nem véletlenül Witch Elf van?

2. nincs leLock olva a gyorsbill?

Steam: [HUN]Feriggno

Hober Mallow
Hát igen,kitudja mi marad ebböl 1 hónap után😄

Ecoterrorist
Action point not enough = balf***-ul van beállítva a gyorsbill.-ed noob, azé fogy el olyan gyorsan az akció pontod! Szal, a kérdés továbbra is: nálam miért aktív az összes skill a gyorsbill.-eken annak ellenére, hogy nincs cél kijelölve?? Tuti valamit elnyomtam >> haverarc-nál bízza csak a cél kijelölés után aktivity oszt szépen is jelzi a cucc villágító, zöld kerettel a használandó nyomnivalót!😊)

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

De tudom 😊 Megy PMben. De nem nagyon hiszem, hogy ott el fogod tudni érni, bár azért próba szerencse 😊
nem tudod véletlen a ventri elérését legalább, nincs kedvem most ircvel szorakozni, nemigen használom azt

quakeneten fent szokott lenni #warhammeronline.hu csatin.
Nincs itt véletlen az a srác aki a közös ventrit csinálta, mert a régi forumon beszéltünk...de az eltünt :S

RatBaG
Oi gitface!

Ez egy kürt...

...itt kell megfújni.

Per Aspera Ad Inferi.

[HUN]Crassus
ezmiez?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ReTeK
Pedig a healer egész jó kis karakter még a pvpben is el lehet lenni.
Béta kulccsal tegnapig toltam, de AOC után nem mertem megvenni azonnal inkább várok egy hónapot.

ahogy elnézem mindkét oldalon a healer-ekbõl van masszívan hiány...

Kreeder44
Gondolom lehet duelezni mivel pvp-ben erõs a game próáld meg kihívni biztos ven vmi parancs v ilyesmi....

Kezdõ karinak meg olyat válassz ami simpi... úgy is idõvel leszel mestere a dolognak 😊 addig meg keserves az út bármivel is indulsz 😊
ui: jövõhéttõl én is jövök játszani... ahol régi callidusosok vannak jelezzenek pls