Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki a 3. tag? Angels of Darkness és a Casus Mortis kötötte tegnap.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mi sajna még csak 9es rankon vagyunk (talán már 10) de kevesen vagyunk ; (
anti hero
+400 pontom volt, vhol leghátul végeztem a rollommal. YAY karaj volt <#hehe>#hehe>
Per Aspera Ad Inferi.
"Ha nincsenek ellenségeid, akkor nem is vagy igazi egyéniség."
"Ti azért nevettek, mert más vagyok! Én azért nevetek, mert mind egyformák vagytok!"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
kibaszott jo hangulat es csihipuhi alakult ki, beverték mind2 ajtót, visszajöttek 3szor, ágyuztuk, olajat öntöttünk, kint a falakon kivül ment a csata... aztán kiszoritottuk õket és 2-3támadás után elmentek aludni vagy egy másik várhoz : ) mi meg visszafoglaltuk ha már összejött ez a pár ember.
én látok potenciált a játékban, a kidolgozottság remek, eddig látottak alapján igazán tetszik : ) és remekül szórakozunk
társaság fontos!
anti hero
anti hero
Azért az elsõ behívásos battlegroundban (meg nem mondom mi a címe) jól elkenitek a szánkat idõnként:-DDDD Fõleg ha nagyon random csapat jön össze.....Nyílván a tapasztalatlanság diktálja, de a kollégák csak rohangálnak össze vissza, koncepció nélkül az ilyen meccseken...nem baj az ilyen csatáknak is megvan az elõnye kijön az azt (ütök akit érek elv:-) )
A lényeg tökre élvezetes a játék.(kedd óta tolom)
Nyílván sokakban fogalmazódik a kérdés (bennem legalább is igen), hogy melyik a jobb? A wow vagy a war jobb? Talán korai még eldönteni a kérdést. Én még nem döntöttem. De az a kis szeletke ahol Rusnyával kóvályogtam, nálam mind hangulatban, mind kidolgozottságban veri a wow-ot..
bicajosblogom.blog.hu
Chaos/Empire t2 sokkal atlathatobb es ott van elet rendesen order reszrol is.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
amúgy meg igaz, tényleg úgy volt, hogy várok vele, de csajom nem ért rá 7végén, nekem meg kellett valami szórakozás.
ez lett helyette.
ha meg aoc sorsra jut a game, akkor meg max. lesz +1 doboz a polcon, nagy kaland. csütörtökig most úgyis ráérek, utána meg lesz 2 hét szünet.
#8722: benne vagyok, kb. este 6-tól leszek online, ha nem jön közbe senki és semmi. human kezdõ végén bóklászok valahol, rvr zóna környékén, wildor néven megtalálsz.
Jelentkezem...estefelé
bicajosblogom.blog.hu
Van olyan PQ amiben a törpéknek 100 orkot, az orkoknak 100 törpét kell lenyomni az elsõ feladatként.
EZt a PQ-t lenyomtam vagy 10x(jót tett a vérszomjamnak) még azon azután is, hogy elértem a PQ-nál az elite szintet. Egyszer sem vesztett a destruction. Talán a legjobb meccsnél olyan 40körüli orkot öltek le a törpék, mire mi elértük a 100at....
Szóval ez valahol tényleg necces....
KaraK Azgalon máshol is ekkora a destruction számbeli fölény vagy csak a törpék vannak kevesen?
bicajosblogom.blog.hu
hasonlóan ahhoz, mint ami pl. a thottbot-on is található.
még nem vettem fel tradeskill-eket (meg asszem lvl20-ig eladok minden vackot, kell pénz majd mountra), de valami hasznos kéne bw-nek.
alkimiára gondoltam, a hp potik miatt (bw elég szépen tudja sütögetni saját magát is, ha nem figyelek oda a combustion-re), csak nemtom van-e hasznosabb a számára...
Két hét, és a második karakteredrõl fogsz áradozni <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
dronon orderbe még sose volt sor egyszerûen megnyomod a playt és már tölt is. ez a különbség
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
név ugyanaz, mint a fórumloginem, szint 6 (tegnap a pókember 2 alatt ennyire futotta <#idiota>#idiota>), mai terv a lvl10-11
Rusnya néven a tróger black orkom már lvl10es. Közös bandázás végett szeretnék jelentkezni magyar guildhez a Karak Azgal-on.
Lehet tudni mi a felhozatal?
:-DD
bicajosblogom.blog.hu
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
anti hero
anti hero
nekem meg pont a sorci nem bejövös, bár nem rosszak a spelleffektjei, de szerintem a bw-é jobb.
bár ezt betudom a kissé piromán hajlamaimnak <#zavart1>#zavart1>
official fórumoktól és az azokon lévõ whine-tól meg inkább távoltartom magam, elég sok fejfájást okozott már a múltban is, nem hiányzik itt is...
amúgy hétvégén tényleg vagy 3 napon át hezitáltam, hogy mibe fektetessek energiát, csináltam chosent töröltem, csináltam bw-t, töröltem, csináltam rp-t, töröltem, mert nehéz volt eldönteni, hogy melyik legyen.
csak 1 karaktert akarok.
de egyik oldalnak az a baja, hogy miért nem healer lettem, másik oldalon ott van, hogy hûdefrankón nézne majd ki teljes vértben, harmadik oldal meg csak simán szimpi volt...
aztán gondoltam 1et, mondtam magamba, faxom az egészbe, ha nem vesznek fel guildbe bw-vel, mert sok van belõle, az se érdekel, akkor is az leszek és pont.
mert nekem az tetszik.
aztán valahogy a többi meg majd csak lesz.
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
pure win
anti hero
anti hero
röviden : destru = baszott hosszú sorok beloggolásnál, lassú scenario behivo és kevesebb enemy.
úgyhogy úgy döntöttek a kollégák, hogy orderbe megyünk.
amúgy vágyálmom egy destrus kari(zealot pure healre v dok hybrid picsazasra) de sajnos napközben dolgozom esténként meg csak 1 karira van idõm ; (
anti hero
végül a 2. született meg a karak-dorn-on...
bár az elsõ mellett is komoly érvek voltak, mivel healer mindig kell, meg a 3. mellett is, mert "looks so cool", de mivel már nwn-ben (sorcerer), meg a wow-ban is már a ranged magic dps voltak a kedvenceim (mage, wlock), igy itt is követem ezt a vonalat.
nameg a bw szintén "looks so coool" <#smile>#smile>
(s itt most kivételesen csak 1 karakterem lesz <#wink>#wink>)
Oldalunk: http://loftd.atw.hu/
Odamentem ugyebár megnézni kinyitom ajtót, közelebb megyek kijön a kis scenario feliratkozo ablak, erre rámcsukódik az ajtó én meg hiphopsz felkerültem a tetejére... Ha valamibe beakadok eddig mindig sikerült belõle kijönni egy kis ugrálással, most is csak rossz irányba , nem tudom mennyire jön le a képbõl de belül vagyok...
Na de ez lenne a kisebb gond. Hát mit csináljak kijönni nem lehet ugyebár, de ott a book of binding. Vissza is teleportáltam vele eddig mind szép és jó. Késõbb viszont elmentem scenariozni, és után visszarakott a kerítésen belülre😄 Na akkor mivel volt még fél óra CD a könyvön /stuck. Ekkor ugyebár kilogol automatikusan, utána visszalogolok és még mindig ott vagyok....
Szóval mentem játszok DoK-al a sorbanállást meg elütöttem azzal hogy itt firkantok nektek xD