Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy Prophecy guildbol egy kicsit hianyolom a csapatjatekot kene vmi megoldas erre :p
WoW az mar megjelenesekor is ronda volt. most se lett jobb... 😄
lvl6 kell a guild szövihez.
ki a 3. tag? Angels of Darkness és a Casus Mortis kötötte tegnap.

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

szeretek nyerni : )

anti hero

BEAST
Ugye ugye, ha velunk jatszanal 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jól hangzik!
mi sajna még csak 9es rankon vagyunk (talán már 10) de kevesen vagyunk ; (

anti hero

RatBaG
tegnap este 7 körül meglett a guild rank 14, uccu T3 elf terület, befoglaltuk az elsõ saját keepet <#vigyor3>. aztán 1kor bepróbálkozott egy nagyobb orderes csapat. az akkor még online kevés kis csapattal ASAP felvettük a védelmi pozíciókat és vártuk, hogy mikor törik be végre a kaput. sikerült végre kipróbálni a katapultokat, jól megsoroztam aoe-vel õket <#idiota> az elsõ emeletre nem tudtak feljönni, 2 chosen beállt, én meg oldalról vertem kupán azt aki szintbe került. szó szerint ki lettek verve a várból, aztán lendületbõl visszafoglaltunk a "szemközti" keepig mindent...
+400 pontom volt, vhol leghátul végeztem a rollommal. YAY karaj volt <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

antgecc
Wildor! Ezt a két idézetet neked ajánlom! Ahogy olvastam õket egybõl te jutottál eszembe! <#nevetes1>

"Ha nincsenek ellenségeid, akkor nem is vagy igazi egyéniség."
"Ti azért nevettek, mert más vagyok! Én azért nevetek, mert mind egyformák vagytok!"

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
rank20 - 15 g
BEAST
Szomoru, en viszont tegnap egyszer vartam a soromra delutan, akkor is egesz 20 ember volt elottem. Estere valoban nagyobb lett a sor, de az engem mar nem igazan erintett.

s0n1c
szerver lagokkal viszont jó lenne, ha csinálna valamit GOA, mert ez így gáz atm, fõleg scenariokban
antgecc
Mennyibe kerül a mount és hanyas szinten?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

tegnap t3 keepet vedtunk kb 15 emberrel kb ugyanennyi csunya es gonosz destru ellen.
kibaszott jo hangulat es csihipuhi alakult ki, beverték mind2 ajtót, visszajöttek 3szor, ágyuztuk, olajat öntöttünk, kint a falakon kivül ment a csata... aztán kiszoritottuk õket és 2-3támadás után elmentek aludni vagy egy másik várhoz : ) mi meg visszafoglaltuk ha már összejött ez a pár ember.
én látok potenciált a játékban, a kidolgozottság remek, eddig látottak alapján igazán tetszik : ) és remekül szórakozunk
társaság fontos!

anti hero

ez nem wow, lv20ra kb dupla annyi penzem volt, mint amennyi kellett mountra NULLA AHzásból, csak eladod a trashlootot meg a lecserlt itemeket es ennyi.... nem ez a lényeg

anti hero

Eszem ágában sincs megoldáson gondolkodni. Csak gondoltam, hogy megosztom: vannak más vélemények is. Én meg pont tapasztaltam, hogy ha máshol nem is, de egy PQ-ban kijött az amit a kritika irója írt.

Azért az elsõ behívásos battlegroundban (meg nem mondom mi a címe) jól elkenitek a szánkat idõnként:-DDDD Fõleg ha nagyon random csapat jön össze.....Nyílván a tapasztalatlanság diktálja, de a kollégák csak rohangálnak össze vissza, koncepció nélkül az ilyen meccseken...nem baj az ilyen csatáknak is megvan az elõnye kijön az azt (ütök akit érek elv:-) )
A lényeg tökre élvezetes a játék.(kedd óta tolom)
Nyílván sokakban fogalmazódik a kérdés (bennem legalább is igen), hogy melyik a jobb? A wow vagy a war jobb? Talán korai még eldönteni a kérdést. Én még nem döntöttem. De az a kis szeletke ahol Rusnyával kóvályogtam, nálam mind hangulatban, mind kidolgozottságban veri a wow-ot..

bicajosblogom.blog.hu

capaszabi
ja, tegnap "csak" 3x vártam végig a 350es sort...

Hamed
Sztem csak normalis pq-t csinalnak mashol ahol nem kell versenyezni a destroval. Dwarf/Greenskin t2 amugy se jon be nekem, egymas seggeben van a ket frakcio de majd mindenki non-flagged...

Chaos/Empire t2 sokkal atlathatobb es ott van elet rendesen order reszrol is.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Azt sosem ígérte senki, hogy minden chapterben, minden pq-ban azonos létszámú játékost fognak biztosítani mindkét oldalra, mellesleg létszámilag a Karak-Azgal szépen kiegyenlített. Amirõl te beszélsz, azt csak egy módon lehetne megvalósítani, de akkor a játék alcíme Age of Instancing lenne.

Haha. De amint látod legalább blogszerûen végigkövethetjük minden napját még a tökvakarásra is kiterjedõen.

francot, nem lesz több, akár fogadást is köthetünk rá.
amúgy meg igaz, tényleg úgy volt, hogy várok vele, de csajom nem ért rá 7végén, nekem meg kellett valami szórakozás.
ez lett helyette.
ha meg aoc sorsra jut a game, akkor meg max. lesz +1 doboz a polcon, nagy kaland. csütörtökig most úgyis ráérek, utána meg lesz 2 hét szünet.

#8722: benne vagyok, kb. este 6-tól leszek online, ha nem jön közbe senki és semmi. human kezdõ végén bóklászok valahol, rvr zóna környékén, wildor néven megtalálsz.

okké:-)))

Jelentkezem...estefelé

bicajosblogom.blog.hu

Pont most olvastam egy kritikát a war-rol. Az alapja az volt, hogy anno az összes sajtótájékoztatón arról nyilatkoztak a fejlesztõk, hogy kínosan próbálnak ügyelni a két oldal közötti egyensúlyra. Ez egyenlõre megdölni látszik, mert jóval több a destruction játékos, mint az order.

Van olyan PQ amiben a törpéknek 100 orkot, az orkoknak 100 törpét kell lenyomni az elsõ feladatként.
EZt a PQ-t lenyomtam vagy 10x(jót tett a vérszomjamnak) még azon azután is, hogy elértem a PQ-nál az elite szintet. Egyszer sem vesztett a destruction. Talán a legjobb meccsnél olyan 40körüli orkot öltek le a törpék, mire mi elértük a 100at....

Szóval ez valahol tényleg necces....

KaraK Azgalon máshol is ekkora a destruction számbeli fölény vagy csak a törpék vannak kevesen?

bicajosblogom.blog.hu

tradeskill-ekrõl nincs valahol valami frankó kis guide, hogy mibõl mit lehet csinálni a végén?
hasonlóan ahhoz, mint ami pl. a thottbot-on is található.

még nem vettem fel tradeskill-eket (meg asszem lvl20-ig eladok minden vackot, kell pénz majd mountra), de valami hasznos kéne bw-nek.
alkimiára gondoltam, a hp potik miatt (bw elég szépen tudja sütögetni saját magát is, ha nem figyelek oda a combustion-re), csak nemtom van-e hasznosabb a számára...

picket
Nem tartod a szavad. Elõször azt mondtad, hogy nem veszed meg egybõl, mert nem tudni milyen lesz. Egy hét sem telik el, és megvetted. Most azt mondod, hogy csak egy karaktered lesz. Ez annyira hihetõ tõled, mint hogy holnaptól elektronikus-remete leszel, és nem tévézel, fórumozol, játszol...
Két hét, és a második karakteredrõl fogsz áradozni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Pont 6-os az Archmage-em. Délután és/vagy este tolhatnánk együtt is akár 😊 Míg mondjuk el nem éred a 10-et, mert onnantól folytatnám a mainem, a swordmastert 😊

akárhányszor néztem - nem sokszor - de mindig 100+ és kb 15perc

dronon orderbe még sose volt sor egyszerûen megnyomod a playt és már tölt is. ez a különbség

anti hero

BEAST
<#zavart1>

BEAST
Pedig egy ideje nem olyan veszes mar a sor ;p

Torzonborz
rusnya black orcra mindig szükség van 😄 ha érdekel magyar guild pm rám 😉

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

karak dron-on, a nemhivalatos hun core szerón' <#smile>
név ugyanaz, mint a fórumloginem, szint 6 (tegnap a pókember 2 alatt ennyire futotta <#idiota>), mai terv a lvl10-11

Sziasztok!

Rusnya néven a tróger black orkom már lvl10es. Közös bandázás végett szeretnék jelentkezni magyar guildhez a Karak Azgal-on.

Lehet tudni mi a felhozatal?

:-DD

bicajosblogom.blog.hu

antgecc
Melyik srveren indítottál?

Semminek nem vagyunk az elrontója! Sõt! Köszi hogy szóltál <#taps>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

van kis magyar Alliance 2-3guilddal, ha meglépitek a kellõ guildszintet lvl4 v 6 nem emlékszem, akkor csatlakozzatok, PQzáshoz, openrvrhez, ilyesmihez meg guildek közötti csitcsatre csináltuk : )

anti hero

tény

anti hero

izlések és pofonok, ahogy mondani szokták <#smile>
nekem meg pont a sorci nem bejövös, bár nem rosszak a spelleffektjei, de szerintem a bw-é jobb.
bár ezt betudom a kissé piromán hajlamaimnak <#zavart1>

én a kinézet miatt lettem bw, meg mert tetszik a ranged dps, mint szerepkör (wow-ban is ez volt a favorit, meg utálok alapban is loholni az ellenfelek után, jöjjenek inkább õk hozzám, ha akarnak valamit <#vigyor3>).
official fórumoktól és az azokon lévõ whine-tól meg inkább távoltartom magam, elég sok fejfájást okozott már a múltban is, nem hiányzik itt is...

amúgy hétvégén tényleg vagy 3 napon át hezitáltam, hogy mibe fektetessek energiát, csináltam chosent töröltem, csináltam bw-t, töröltem, csináltam rp-t, töröltem, mert nehéz volt eldönteni, hogy melyik legyen.
csak 1 karaktert akarok.
de egyik oldalnak az a baja, hogy miért nem healer lettem, másik oldalon ott van, hogy hûdefrankón nézne majd ki teljes vértben, harmadik oldal meg csak simán szimpi volt...

aztán gondoltam 1et, mondtam magamba, faxom az egészbe, ha nem vesznek fel guildbe bw-vel, mert sok van belõle, az se érdekel, akkor is az leszek és pont.
mert nekem az tetszik.
aztán valahogy a többi meg majd csak lesz.

Sziasztok! Szívesen csatlakoznék Eltharion serveren destru klánhoz, csekély pvp tapasztalattal de nagy lelkesedéssel 😊))

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

tegnap guildi 100k dmgt tolt ki (elsõ volt a listán mijj meglepo) közben a második dude vmi 40kval volt második.
pure win

anti hero

nemfikából, de sztem irtó hülyén néznek ki (fõleg a destrus counterparthoz képest :G)

anti hero

AndrewCB
Úgy jó a BW, ahogy van! Semmi gond nincs vele. Destro oldalon is van olyan kaszt, amivel lehet ugyanolyan vagy jobb dps-t osztani! Csak destro oldalon sok a pistike és sírnak! Ennyi!

Ez azért jó kõr volt lvl 14-en! <#vigyor2>

beáldoztam magam a guildérdeknek : (((

röviden : destru = baszott hosszú sorok beloggolásnál, lassú scenario behivo és kevesebb enemy.
úgyhogy úgy döntöttek a kollégák, hogy orderbe megyünk.

amúgy vágyálmom egy destrus kari(zealot pure healre v dok hybrid picsazasra) de sajnos napközben dolgozom esténként meg csak 1 karira van idõm ; (

anti hero

s0n1c
Lelkiekben készülj fel rá, hogy BW elõbb utóbb kapni fog nerfet, eszméletlen burstre képes és mindenki sír a forumon emiatt 😊 T1-ben még nem érezhetõ annyira de T2 közepe vége felé már nagyon. Viszont kurvajól néz ki, az biztos (mint minden a WAR-ban 😛)!
antgecc
Úgy emlékszem te nagy waaagh fan voltál, mostmeg látom orderes vagy. Valamirõl lemaradhattam. <#fejvakaras>

én 3 napig hezitáltam a runepriest, bright wizard és chosen között...
végül a 2. született meg a karak-dorn-on...
bár az elsõ mellett is komoly érvek voltak, mivel healer mindig kell, meg a 3. mellett is, mert "looks so cool", de mivel már nwn-ben (sorcerer), meg a wow-ban is már a ranged magic dps voltak a kedvenceim (mage, wlock), igy itt is követem ezt a vonalat.
nameg a bw szintén "looks so coool" <#smile>
(s itt most kivételesen csak 1 karakterem lesz <#wink>)

Szeretettel várunk! Ugy ahogy mindenki mást is 😊 Orderesek gyûljetek! <#wave>

Hmm mivel ma belefogtam egy SWbe és eddig nagyon bejön, és lehet emiatt új életet kezdek order oldalon ha ez megtörténik majd jól jelentkezek hozzátok😊

No, megalakultunk. Mindenkit szeretettel várunk! Elsõsorban casual (nem hardcore) guild vagyunk, a HC-hez mérten egyszerübb célokkat.

Oldalunk: http://loftd.atw.hu/

Hát ma gyönyörú dolog történt velem...

Odamentem ugyebár megnézni kinyitom ajtót, közelebb megyek kijön a kis scenario feliratkozo ablak, erre rámcsukódik az ajtó én meg hiphopsz felkerültem a tetejére... Ha valamibe beakadok eddig mindig sikerült belõle kijönni egy kis ugrálással, most is csak rossz irányba , nem tudom mennyire jön le a képbõl de belül vagyok...

Na de ez lenne a kisebb gond. Hát mit csináljak kijönni nem lehet ugyebár, de ott a book of binding. Vissza is teleportáltam vele eddig mind szép és jó. Késõbb viszont elmentem scenariozni, és után visszarakott a kerítésen belülre😄 Na akkor mivel volt még fél óra CD a könyvön /stuck. Ekkor ugyebár kilogol automatikusan, utána visszalogolok és még mindig ott vagyok....

Szóval mentem játszok DoK-al a sorbanállást meg elütöttem azzal hogy itt firkantok nektek xD