Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler Durden
Elolvastam, egy régebbi postjánál volt szó bújtatott facecontrol-ról, emiatt kérdeztem rá.

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

már megvannak 600an, "betelt a keret", sorry ;d

amúgy legalább elolvastad azt, amit irt?

anti hero

Hamed
Hat nekem nem hianyoznak ezek az arcok akiket csak az motival hogy magyarokra vadaszhat, bar tuti paran azert is az ellenkezo oldalra mentek.
Sztem jobb igy, hogy barmikor rerollozhat az ember a masik oldalra nem kell torolni mindent. Akkora nem lesz ez a community mint a wowos, egy szerverre zsufolva veglegesen el kellett volna koteleznie magat az embernek.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tyler Durden
Kryn nálatok a guildbe még van felvétel, vagy már betelt a keret? /esetleg melyik class az amelyikbõl hiány van/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Devil_Gy
mi volt a mai peccsben(-ekben)?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Megvan azért a pro és a kontra is a sokguildes dologban. Mint már korábban ezerszer leírtam, jó magyar szokás szerint nem tudunk egy szekeret tolni, mindenki a saját kis szemétdombján akar kapirgálni. Ez egy ilyen guildrankos, nagy csapatot igénylõ játéknál, mint a war kifejezetten hátrányos, pláne, hogy a szövetségek egy közös csatornán kívül lófaszt sem adnak. De azért ott van az elõnyös oldala is, mégpedig az, hogy pl. wildor és társai agyatlanságait nem kell elviselni a guildchaten. 😄 Amúgy kit érdekel kit ölök meg, rvr-ben aki piros és elénk áll, az úgyis pusztul. 😄

Az elmúlt napokban 5-10 perces volt a legnagyobb amit tapasztaltam, vasárnap csúcsidõben. Azt mondanám egyre jobb a helyzet.

Sephi
En is arra gondoltam...de hogy lehet mar nevet csak ugy atirni???

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jockey
sztem meg így van jól ahogy van..
ha ki akarod próbálni a másik oldalt megteheted és magyarokkal, nem külön szerveren kell bohóckodnod, mert a kijelölt magyar szerveren már egyik oldalon van karid..
Az, hogy wow-ba mi volt édesmind1, mivel itt nocs crossbg és aréna, hanem openfieldek vannak, így ez tökéletes, az, hogy kishazánk fiai 600 aláguildbe bohóckodnak ezzel sincs semmi gond. Elõbb utóbb mindenki belátja, hogy önmagába nemsokat ér és ha egyesülni nem is akar majd köt szövetséget. Ez eleve sokkal több a community szempontjából, mint amit wow valaha is adott...Itt egymásra lesznek utalva az emberek, nem pedig 15-30fõre korlátozva, mint wow-ba..itt igenis segítened kell és segítséget kell kapnia a kissebb klánoknak ha érdemben akarnak részt venni a háborúban és elõbb utóbb ezt mindenki felismeri (lásd már most szövetségek kötõdnek hazai klánok közt). No ilyen nem volt és nem is lesz a szeretett játékodban..szal maradjunk anyiban ez minõségben más játék a community szempotnjából..
az, hogy páran meg arra recskáznak, hogy hány magyar playert zúztak be, hát istenem, nekem egy ellenfél van csak a piros, leszarom milyen néven és ki bújik mögötte..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Karak Azgal szerveren destro oldalon milyen a sor helyzet estenkent?

[HUN]Crassus
Sarodh= Szarod? nem valamelyik haverod szórakozott??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

antgecc
Hát ennek fényében jobb is, hogy nem ez a neved <#duhos2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Haha, nem tudsz a sorok közt olvasni, direkt írtam, hgoy "akarsz te majd még...". 😄

Nem, a jó hasonlatok szoktak tetszeni, de ez most szar volt. 😊

na estig kitalálok majd egy karit akkor es izzitsd a invite-ot 😄
bar ezek a hosszu sorok nem túl vonzoak..

a hasonlatom meg tokeletes volt : )

anti hero

Sephi
Nem volt baj 4 elozo MMO-nal es most ennel baj lesz...?

Oszinten en nem is tudtam, hogy ez a jelentosege...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Az admin tehát Cloud rajongó. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Siman lehet hogy itt tiltolistan van:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sephirot

Sephi
Neeem. Mas MMO-kba siman hasznaltam 😊 Nem a nev a baj... szerintem valamit atomra elbaxtak... de meg mailt sem kaptam rola!!!

akkor nem vágom.
nézz utána guglin, hogy mit jelenthet a sephirot (már ha jelent vmit egyáltalán). lehet, hogy valami tiltólistán van/volt vmi miatt ez a név.
eredetileg azt hittem, hogy ékezetes karakter miatt, mert azt faxul kezeli a game, de igy passz.

Sephi
Eredeti : Sephirot

Mostani : Sarodh

.....

Nem vettem komolyan és épp eléggé ismerlek ahhoz, hogy tudjam, akarsz te majd még nálunk is játszani. 😄
A hasonlat a zenekarral szép... lenne, ha nem egy pofonegyszerû játékot akarnál összehasonlítani egy olyan mûvészi tevékenységgel, amihez egy életen keresztül történõ gyakorlás sem elég. 😄

és mi volt a régi karid neve, hogy át kellett irni? s mi lett az új?
volt benne ékezetes karakter?

szerintem meg alapjáraton hülyeség volt igy szétvagdosni a magyar community-t.
igy ezzel most azt értük el, hogy nincs egy közös szerver, hanem kis hazánk fiai millió+1 helyen szét vannak szórva sok kis pici guild-ben.

véleményem szerint jobb lett volna kijelölni 1 core + 1 orvr servert és hello. vagy lehet elég lett volna összvissz 1 server is.

aztán akkor lehetne csinálni 80-100-200 fõs guildeket simán, 60+ egyszerre online aktiv taggal egyidõben, igy meg azon filóznak 10-15-ösével az emberek, hogy mit csináljunk, kivel szövetkezzünk, mert kevesen vagyunk (persze összeolvadás szóba se jöhet, mert a többség 20 körömmel kapaszkodik bele a kis saját elképzeléseibe, s abból aztán semmi szín alatt se enged - ez is jó magyar szokás amúgy).

szóval lehet azt mondani, hogy a wow-bs feeling az suxx, de tagadhatatlan elõnyei is voltak a dolognak 😊
arról nem is beszélve, hogy jó magyar szokás szerint külön élvezet nekünk az, ha ellentétes frakcióban lévõ magyarokat ölhetünk halomra rvr keretein belûl x)
arról nem is beszélve, hogy milyen überfrankó is flamelések kerekedhetnének ebbõl, /spithegyekekkel karöltve 😄

csak gondoljatok bele, hogy beast-éknek, meg kryn-éknek mekkora feeling lenne, ha végigkergethetnének a fél who világon, besz*rnának a gyönyörtõl 😄

wow-ból is nekem a crossrealm elötti bg-k maradtak meg a legjobban. allis-ként akkora feeling volt bezúzni molokay-ékat és bandáját (szintén magyarok voltak), amire még most is nagyon szivesen emléxem vissza. ahhoz képest a mostani bg-k egy nagy 0-ák... 3 tonna ismeretlen arc, azt ennyi.

bocs, elkalandoztam -.-

Sephi
Gyerekek, nem voltam online 4 napig a jatekban es amikor ma reggel beleptem mar nem az a nevem volt amivel a karit felhuztam 13-ra hanem valami teljesen mas.

Magyarul atirtak a nevem... halottatok mar ilyenrol?

(ja az itemeket amikor meg az eredeti nevu karimmal elkudtem soha nem ertek celba)

megnyugtatlak, te is félreismertél <#wink>
meréncukivagyok <#idiota>

Devil_Gy
a többi ok. (sry dual post)

Devil_Gy
pont errõl beszélek! Ajánlott Order ORvR Dragonback Mountain és alig van magyar. asszem az olvasással nincs baj itt 😉

Jockey
semmilyen kibaszás nincs, csak mondjuk érdemes kérdezni mielõt csinálsz bármit..
a többség core szervereken van, mivel a war-ba sok értelme nincs az open pvp szervereknek, ezért nem nagyon találsz magyar vándorokat...
a kijelölt core szerverek mindegyikén van több magyar klán is..
az, hogy egyesek nemtudják elolvasni vagy nem akarják elolvasni az ajánlott oldal/szerver-t az meg nem ami hibánk..
sztem még nem késtetek a rerollal..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ez jó, tetszik 😊

Torzonborz
ööö najó tényleg hagyjuk.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

szerintem nemkell senkit koordinalni mindenki csinalja ami elõre megvan beszélve és nincs probléma
RatBaG
karak azgal. perpill egy nemzetközi guildben vagyok, de egyébként van jó pár magyar guild is a serveren...

Per Aspera Ad Inferi.

Devil_Gy
Ezt az ajánlást valaki kibaszásból csinálta?? 😄 A ORvR: Dragonback Mountain (EN)serveren order oldalon kb 10 (abból 8 mi vagyunk haverok) magyarral ha találkoztam mindmind a destro oldalon tesped. Az ORvR: Eltharion (EN)pedig pont fordítva 😄 Vagy mindenki Core serveren unatkozik?

Drachomir
szaisztok egy kerdesem lenne.. shattered crystalon lehet vasarolni Time Code-ot es new account codot. Elmeletben ezek csak a North Americas servereken hasznalhatoak? szerintettek futhatnak ezek a codeok EU.s servereken? vagyis ha valaki vasarol egy ilyen new acc codot akkor hol fog jatszani a karijaval?

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

s0n1c
que?
MeoH
Hat nemtudom hany mmoval jatszottal eddig, de amelyik guild/clan/legio, stb. kicsit komolyabb, ott bizony van Ventri/Ts hasznalat, es sok helyen kotelezoen...

fuck mmo's..i.,

Torzonborz
jó mindegy felesleges errõl beszélni. szerinted nem fontos, szerintük igen. sokkal jobban meg lehet egymást érteni és sokkal közvetlenebb mint a cset ráadásul pvpnél nagyon jól jön mivel jobban lehet koordinálni az embereket.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

ez csak vicc -.- ne vedd már véresen komolyan..
biztos vagyok benne hogy ti szépek és jók vagytok - efelõl tényleg semmi kétségem, egyszerûen itt tolom most és kész : )
és nincs idõmtöbbre.
na : )

épitett groupokat amugy meg ne fikazzad : ) amikor az egesz ugy szol mint amikor egy nagy zenekar jatszik; az a legszebb. ebben resztvenni; öröm.
ennyi.

anti hero

ha olyan fontos lenne a ventri beleraktak volna a kliensbe.
Torzonborz
hmm naja ez kb így van de nem akartam így fogalmazni 😄

Unipsycho : pm-ben ment fórum cím.

Zacsi melyik szerveren toljatok? Nehanyan keresunk egy franko kis guildet ahol jol lehet szervezetten pvp-zni. A jelenlegi guildunk eleg inaktiv.

Nem tudom kire gondolsz. TS alapú scenariozás megy, egyszerre 2, akár 3 csapattal is... Én egyelõre csak akkor kaptam ki, mikor soloban néztem be scenariokba.

Mindettõl függetlenül amúgy sincs abszolút semmi különlegesség abban, hogy 6 ember bemegy a szokásos tank/dps/healer felállásban, mindenki ugyanazt az egyegyetlen egy dolgot csinálja, amit csinálnia kell és ennek eredményeként 5 perc alatt beveri az ellenfelet. Ne értékeljük már túl azt, hogy megértjük a skillek leírásában mind a 6 szót és logikus sorrendben tudjuk nyomkodni õket. 😄

van assist ennel tobb nemkell teamplayhez 😉
s0n1c
ventri az pedig egy elég alap dolog a teamplayhez, mondhatni anélkül baszhatod
hát nemelmexem mi a cime fejbol igy melohelyrol nemtok belogni hogy megnezzem 😄
Torzonborz
mondjuk ezt inkább a saját fórumunkon kellene felvetned.

ventrire nemfogok már montam :p
de ettol fuggetlenul szolhatnatok ha van valami mer egy emberrel timeltem eddig osszesen
Torzonborz
kicsit szét vagyunk szóródva de ettõl függetlenül van csapatjáték . esetleg ventrire is feljöhetsz néha 😛

Értettük eddig is, hogy félreismerted a wildort, nem kell tovább bizonygatni. 😄