Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
amúgy legalább elolvastad azt, amit irt?
anti hero
Sztem jobb igy, hogy barmikor rerollozhat az ember a masik oldalra nem kell torolni mindent. Akkora nem lesz ez a community mint a wowos, egy szerverre zsufolva veglegesen el kellett volna koteleznie magat az embernek.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha ki akarod próbálni a másik oldalt megteheted és magyarokkal, nem külön szerveren kell bohóckodnod, mert a kijelölt magyar szerveren már egyik oldalon van karid..
Az, hogy wow-ba mi volt édesmind1, mivel itt nocs crossbg és aréna, hanem openfieldek vannak, így ez tökéletes, az, hogy kishazánk fiai 600 aláguildbe bohóckodnak ezzel sincs semmi gond. Elõbb utóbb mindenki belátja, hogy önmagába nemsokat ér és ha egyesülni nem is akar majd köt szövetséget. Ez eleve sokkal több a community szempontjából, mint amit wow valaha is adott...Itt egymásra lesznek utalva az emberek, nem pedig 15-30fõre korlátozva, mint wow-ba..itt igenis segítened kell és segítséget kell kapnia a kissebb klánoknak ha érdemben akarnak részt venni a háborúban és elõbb utóbb ezt mindenki felismeri (lásd már most szövetségek kötõdnek hazai klánok közt). No ilyen nem volt és nem is lesz a szeretett játékodban..szal maradjunk anyiban ez minõségben más játék a community szempotnjából..
az, hogy páran meg arra recskáznak, hogy hány magyar playert zúztak be, hát istenem, nekem egy ellenfél van csak a piros, leszarom milyen néven és ki bújik mögötte..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem, a jó hasonlatok szoktak tetszeni, de ez most szar volt. 😊
bar ezek a hosszu sorok nem túl vonzoak..
a hasonlatom meg tokeletes volt : )
anti hero
Oszinten en nem is tudtam, hogy ez a jelentosege...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sephirot
nézz utána guglin, hogy mit jelenthet a sephirot (már ha jelent vmit egyáltalán). lehet, hogy valami tiltólistán van/volt vmi miatt ez a név.
eredetileg azt hittem, hogy ékezetes karakter miatt, mert azt faxul kezeli a game, de igy passz.
Mostani : Sarodh
.....
A hasonlat a zenekarral szép... lenne, ha nem egy pofonegyszerû játékot akarnál összehasonlítani egy olyan mûvészi tevékenységgel, amihez egy életen keresztül történõ gyakorlás sem elég. 😄
volt benne ékezetes karakter?
igy ezzel most azt értük el, hogy nincs egy közös szerver, hanem kis hazánk fiai millió+1 helyen szét vannak szórva sok kis pici guild-ben.
véleményem szerint jobb lett volna kijelölni 1 core + 1 orvr servert és hello. vagy lehet elég lett volna összvissz 1 server is.
aztán akkor lehetne csinálni 80-100-200 fõs guildeket simán, 60+ egyszerre online aktiv taggal egyidõben, igy meg azon filóznak 10-15-ösével az emberek, hogy mit csináljunk, kivel szövetkezzünk, mert kevesen vagyunk (persze összeolvadás szóba se jöhet, mert a többség 20 körömmel kapaszkodik bele a kis saját elképzeléseibe, s abból aztán semmi szín alatt se enged - ez is jó magyar szokás amúgy).
szóval lehet azt mondani, hogy a wow-bs feeling az suxx, de tagadhatatlan elõnyei is voltak a dolognak 😊
arról nem is beszélve, hogy jó magyar szokás szerint külön élvezet nekünk az, ha ellentétes frakcióban lévõ magyarokat ölhetünk halomra rvr keretein belûl x)
arról nem is beszélve, hogy milyen überfrankó is flamelések kerekedhetnének ebbõl, /spithegyekekkel karöltve 😄
csak gondoljatok bele, hogy beast-éknek, meg kryn-éknek mekkora feeling lenne, ha végigkergethetnének a fél who világon, besz*rnának a gyönyörtõl 😄
wow-ból is nekem a crossrealm elötti bg-k maradtak meg a legjobban. allis-ként akkora feeling volt bezúzni molokay-ékat és bandáját (szintén magyarok voltak), amire még most is nagyon szivesen emléxem vissza. ahhoz képest a mostani bg-k egy nagy 0-ák... 3 tonna ismeretlen arc, azt ennyi.
bocs, elkalandoztam -.-
Magyarul atirtak a nevem... halottatok mar ilyenrol?
(ja az itemeket amikor meg az eredeti nevu karimmal elkudtem soha nem ertek celba)
meréncukivagyok <#idiota>#idiota>
a többség core szervereken van, mivel a war-ba sok értelme nincs az open pvp szervereknek, ezért nem nagyon találsz magyar vándorokat...
a kijelölt core szerverek mindegyikén van több magyar klán is..
az, hogy egyesek nemtudják elolvasni vagy nem akarják elolvasni az ajánlott oldal/szerver-t az meg nem ami hibánk..
sztem még nem késtetek a rerollal..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Per Aspera Ad Inferi.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
fuck mmo's..i.,
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
biztos vagyok benne hogy ti szépek és jók vagytok - efelõl tényleg semmi kétségem, egyszerûen itt tolom most és kész : )
és nincs idõmtöbbre.
na : )
épitett groupokat amugy meg ne fikazzad : ) amikor az egesz ugy szol mint amikor egy nagy zenekar jatszik; az a legszebb. ebben resztvenni; öröm.
ennyi.
anti hero
Unipsycho : pm-ben ment fórum cím.
Mindettõl függetlenül amúgy sincs abszolút semmi különlegesség abban, hogy 6 ember bemegy a szokásos tank/dps/healer felállásban, mindenki ugyanazt az egyegyetlen egy dolgot csinálja, amit csinálnia kell és ennek eredményeként 5 perc alatt beveri az ellenfelet. Ne értékeljük már túl azt, hogy megértjük a skillek leírásában mind a 6 szót és logikus sorrendben tudjuk nyomkodni õket. 😄
de ettol fuggetlenul szolhatnatok ha van valami mer egy emberrel timeltem eddig osszesen