Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devil_Gy
a cultivating skillnél mikor növekedig a gyártósor száma?😄

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

BEAST
Mindig el kell fogadni 😊 ... de 1.01tol mar nem kell majd scrollozgatni az aljara xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

QuippeR
olyan van egyébként még valakinek, hogy ahányszor elindítja a játékot, újra el kell fogadnia az EULA-t? vagy telepítsem a lemezekrõl a játékot, az open beta klienst meg felejtsem el?

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

s0n1c
Ööö, én csak azt nem értem, hogy ha már egyszer a DAoC-nál eljátszották a franciák, a Mythic miért akart megint ugyanabba a szarba lépni? Nincs más net szolgáltató európában...? Vagy mégis miben reménykedtek?
Frankie
Üdv D 😊

Tudsz esetleg pár karakter nevet? Privátban ofc.

France Telecom network problems
Good morning,

these current connection errors are caused by a European internet infrastructure problem. The situation is as follows: a major connection between Paris and London is currently severed. GOA are but one of many who are affected by this, with the result that a large part of our players can currently not access the patcher or our website.

We are in direct contact with our ISP, French Telecom, urging them to resolve this as soon as possible. Naturally, this is a very serious problem and they are diverting all technical resources needed to meet this.

-Magnus

Love, Peace and WAAAAGH!!
GOA Community Manager, WAR

WoW még mindig :P

Csõ Frankie, Karak Azgal, Van Wallen és Schrek is

Frankie
Ahoj, régi PT-s arcok mely szerveren nyomjátok? 😊

MeoH
Igertek oket 1 kiegeszito formajaban, majd 1x csak.

fuck mmo's..i.,

s0n1c
Az biztos, hogy vissza fogják tenni, de azt nem tudni, hogy mikor.
Na ez vicc, a GOA semmit az égvilágon nem rak ki a honlapra, a fórumban egy Mythic-es csávó magyarézkodik helyettük :

Hi all,

It appears that, as some of you have seen, GOA is experiencing network issues and are working to correct them.

Due to these technical difficulties we'll be working with GOA to ensure our European players remain informed until they're able to take over communications once again.

Thank you all for your patience and understanding

Sziasztok! Arról lehet tudni vmit h a kihagyott kasztokat mikor teszik vissza a játékba?😊)

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

Érdekes, Karag Dronra beloggol, Karak Azgal Login timeout

Regisztráltam szept 19-én...Your Code has been correctly registered. It also gives you access to the following components which have been activated:

Warhammer Online: Age of Reckoning
1 month - WAR

Mindenesetre már Warhammeralliance-n is sirnak :http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=126994

Hyder
a Core -on csak ha RVR Flagged vagy akkor tud betámadni ellen, az ORvR -en bármikor ha összefuttok

Steam: [HUN]Feriggno

Strahd_
Mi a kulonbseg a Core es az ORvR szerverek kozott?

Kojiro
köszi az infot, de sztem nem olvastad el elég figyelmesen, amit írtam 😊

Kojiro ergo sum.

valami pacherbaja van. asszongya, hogy nem tudja meghívni a patchet az adott helyrõl, aztán nem indul el...

olyan 9 óra óta

demég a belogin képernyõ sem jön fel...

nálatok?

bicajosblogom.blog.hu

Lazarus
Nekem is :/
(tegnap errorral nyavajgott, aztan vegul is rajottem, hogy nem artana mar regisztralni a vett WARt, mert eddig a beta accal toltam : )

azota mukodik ;o)

anti hero

be tudok lepni gond nelkul : )

anti hero

s0n1c
Én sem tudok belépni, de én dolgozom.
s0n1c
a karaktered rankjánál nem lehet magasabb a renown rankod, kivéve rank40 után, de mouseover mutatja is az itemnél, hogy milyen core és milyen renown rank kell hozzá
antgecc
Próbálgatom itt a renown buildeket. Én úgy gondolom sokkal jobb, ha vmire ráfekszek és kimaxolom amennyire lehet az egyes statokat, minthogy mindenre pakolok 2-2 pontot.

Ti hogy csináljátok?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Devil_Gy
asszem bizonyos rank felett csak a várba lehet venni cuccokat. persze ha az adott oldalé amiben vagy!

Ti amúgy be tudtok most lépni ? nekem fél órája patch errort mond

valszleg magasabb rank kell ozzá, kattindsd ki hogy only useable vagy mi, akkor látsz mindent, és megveheted elõre a neked való cuccokat. Amúgy kb 5 szinttel magasab rank kell az egyes cuccokhoz mint renown igy az elején

Hi all!!!

A köv. kérdésem lenne:tudna valaki bõvebb felvilágosítást adni a renow systemmel kapcsolatban mert pl.:lvl 15-n renow 16-on bemegyek a keepbe és semmi cumot nem tudok venni mind 1 kalap ......

nem elég valamelyik szint??!!
s0n1c
guild registernél
Szia mindenki

Ma lenne idõm játszani erre kb 10 perc után kidobott és azóta sem enged vissza azzal a hibaüzenettel, hogy nem kommunikál a patcher a patcher serverrel. Na most az én gépemmel/kliensem van valami gáz, vagy nálatok sem megy?

bicajosblogom.blog.hu

Devil_Gy
köszi de kinél lehet?

kell hozzá 6 ember partyban, akik még nem tagjai guildnek. elmentek Aldorfba (gondolom a destronak meg az õ fõvárosuk) és megformoljátok a guildet kemény 50s-ért.

Devil_Gy
erre ötlet?

Jockey
Karag dron-n találod a legtöbb magyar orderest, szett ott próbálkozz, fõleg ha még low lvl a karid...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Kojiro
Amúgy még nagyon az elején járok... szóval, ha valahol Order ORvR serveren vagytok sokan, megyek!

Kojiro ergo sum.

Kojiro
valaki tolja Dragonback Mountain-on Order-ben?
privi rám, ha láttok, vegyetek friend listbe... stb...
SG-sek mindenek fölött 😊

Kari neve: Koji

Kojiro ergo sum.

Amúgy én azon járatom az agyam hogy fell the weak vagy barrage kell nekem bár inkább utóbbi felé hajolk mivel úgyis lesz shadow sting...

Ha jól tudom renownból lesz mégegy ( tehát összesen kettõ), tome marad egy.

ezen mi a boss, ez egy noob champion trashmob -.-

anti hero

Lazarus
Újabb career tactic slotok 20-30-40es szinten nyílnak? Renown és Tome slot nem lesz több?

Utánanéztem a Tome tacticoknak és ez ez megtetszett. A továbbfejlesztett változataihoz (egyik, másik) nem találtam leírást, összefügenek a sima változattal valamilyen módon, vagy hogy megy ez ha nekem az erõsebb kell?
Lazarus
Ebbõl a Zealotom se maradhat ki <#vigyor2>
Strahd_
es Beast is 😛

Strahd_
koszonom

Egy biztos High Elfek randak .P

csak neked, hogy legyen min filózni, kb. igy fognak kinézni a karik 40-en.

witch hunter, bright wizard, warrior priest

sorcerer, disciple of kain (witch elf hiányzik, mert az csak csaj lehet)

archmage, swordmaster, shadow warrior, white lion (petes class)

squig herder (pet-es class), black orc, shaman

runepriest, ironbreaker, engineer ("pet-es" class)

chosen, marauder, zealot, magus (pet-es class)

Devil_Gy
hogy lehet guldet csinálni és hol? :S

BEAST
Mar hogy lennek randa <#rinya> ... de majd ha lesz fekete festekem! <#nevetes1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
jo randa vagy 😛

BEAST
Elfelejtettem befesteni az uj csatacsukaimat, ezert nem is mutattam <#idiota>

TDC Geronimo
Mai szépséges pók boss Gunbadbe -.-

Amúgy nagyon pwn kis hely. Vissza kell még menni mindenképp majd.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uccsó csata kemény lehetett.
ahogy látom, térd alatt lekaszálták a lábaid 😊