Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es itt szeretnem megemliteni mennyire elveztem tegnap a 2 zealot, 1 dok vs 1 runepriest, 1 archmage, 2 warrior priest harcot, a scenario 15 percebol 10en keresztuk csak egymast utottuk xD
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Igazabol mar neha azon is elgondolkozom hogy egyaltalan mi VAN nalunk, mert akarhany pug jatekban voltam, az ordernel mindig tobb bright wizard volt mint nalunk sorc, magus ritkabb mint a feher hollo, bezzeg engineerbol van boven 😄 Mar majdnem a hajamat teptem amikor keep foglalasnal 4en csapkodtuk a 10 ironbreakert aki bealltak a kapuba, es ebbol a negybol en voltam a chosen, a masik harom 2 witch elf volt meg egy dok 😄
Mondjuk vegulis ez teljesen mindegy mert ugyis csak guildes csapatokkal jo igazan hadakozni, de a pugok valahogy igy neznek ki 😄
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WoW még mindig :P
anti hero
nem az opsagrol van szo hanem arrol, hogy elbasztak hogy ilyen ratyi tankot adtak ordernek es mi lesz ha meg megjon a sotet elfeknek a black guard az lol lesz sztem siman 1:5 arany lesz a 2 oldal tankjai kozott -.-
lofaszt nem tudunk kezdeni 3-4tankos assistal ahol meg gyogyember is van -random mind2 csapatban -.-
anti hero
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Ez a régi warhammeralliance-es szavazás még a kaszt kivételek elõttrõl.
Ez alapján a hammerer a legnépszerûtlenebb kaszt volt nem csak a törpöknél de az egész order oldalon is. A KotBS népszerûbb volt, de még így is nagyon messze volt a legnépszerûbbtõl (kilencedik volt a 12 kasztbólt).
Igazából ezek a kasztok akkor lettek a "legnépszerûbbek" amikor kivették õket, akkor hirtelen mindenki azzal akart volna lenni...
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jimi Hendrix
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
az szjababaszott kurva eletbe, hogy Orderbe ennyire hianyoznak a tankok..
anti hero
Fixed an issue that was allowing players to use the "Pounce" ability without an enemy target. The ability now requires an enemy target to jump towards.
Végre vége az orderes scenario exploitnak.
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
Dodge blow egy kitérést jelent, ügyesség alapút de teljessen mindegy táv vagy melee. a Parry pedig háritást ami weapon skill alapú és ugyancsak lehet vele bármit háritani.
Igazából figyelniük kéne mire jönnek ki az addonos curse-ön és azokat a dolgokat kéne beépítgetni szépen lassan 😊
Átöltöztetõs addon, itemlineklgetés, satöbbi... Szerintem amúgy figyelni is fognak erre, hisz az autoloot már be is került.
1.01-es patchben milyen lényegi újítás jön? Én nem nagyon láttam benne új contentet inkább csak bugfix meg 1-2 dolog kap némi tupírt. Ja és leszedhetem az autoloot addont 😊
fuck mmo's..i.,
DODGE - ranged attack
PARRY - melee attack
Az evade pedig csak amolyan gyûjtõnév a kitérésre, tehát végsõ soron mindkettõt jelenti egyben.
Legalábbis elvileg 😊
Amúgy a GOA megint nagyon kényelmesre veszi...
Ígérték múlt hétre a realm war-t erre ehéten bejelentik, hogy mégse lesz még, egyenlõre nem tudják mikor lesz.
Az account management befizetéssel kapcsolatos részeit startra ígérték, nem lett kész, október 1re halasztották. Erre ma, október 2-án bejelentik, hogy inkább majd október 6án jön.
Nem kapkodják el a dolgokat, reméljük ez nem fog megint valami komoly bakihoz vezetni 😊
A dodge a ranged attack elõli, az evade pedig a melee attack elõli kitérés?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Tudtommal Kicsirigo és Ivan order oldalon tolják... bár Ivánt már gyõzködtem, hogy jöjjön és növelje a sort az Azgalon.
Wallentinus
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ha ezt a 2 -t megjegyzed akkor eléggé egyértelmû a különbség😊 parry-je fegyvernek van evade-je meg karakternek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Melee támadások ellen ugyan ez a tulajdonság a Parry.
Pontosabban:
Az evade egy gyûjtõfogalom a játékban a támadások elkerülésére.
Amikor úgy hivatkozik rá, hogy "evade attacks" (például az initiative-nél) akkor arra gondol, hogy melee és ranged támadásokra is vonatkozik a dolog.
Amikor azt írja, hogy evade ranged attacks, akkor a dodgera gondol.
Amikor azt írja, hogy evade melee attacks akkor a parryra gondol.
Ezt amúgy egy baki zavarja össze, miszerint a dodge leírásában "Evade chance szerepel". De attól még ez elvileg így van. Na persze elég kaotikusan írtam ezt le, úgyhogy nem csodálom, ha nem érthetõ 😊
"
09/29 15:00 CEST - Realm WAR pages: delayed
We have previously announced that the European Realm WAR pages would be online toward the end of last week. Unfortunately, we've run into delays. We're hoping to have them online as soon as possible, but for now I can't provide an ETA. I'll get back with one as soon I have one.
"
Mondtam én, hogy múlt hétre volt ígérve 😄