Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
Mondjuk lehet ez azert is mert meg igy is gyorsabban haladtunk mint szerettunk volna, igy mar lassan t3 vegen meg mindig kevesen vagyunk. Poenbol kezdtem par altot amig tobben utolernek minket es t1 scenariok/rvr zonak meg mindig tele vannak, es ott mar tenyleg mas az arany, tele vagyunk healerekkel meg casterekkel, masik oldal meg kb csak bright wizardokbol, warrior priestekbol meg witch hunterekbol all 😄

Es itt szeretnem megemliteni mennyire elveztem tegnap a 2 zealot, 1 dok vs 1 runepriest, 1 archmage, 2 warrior priest harcot, a scenario 15 percebol 10en keresztuk csak egymast utottuk xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Epp errol beszelek en is, vagyis amikor nem guildesekkel megyek scenarioba/rvr zonaba. Eleg ritka hogy rajtam kivul van egyaltalan chosen, bar megesik hogy ketten vagyunk a scenarioban... bar neha keepeknel sincs tobb 😄 Black orcbol egyenesen hiany van szvsz, az utolso black orcot talan egy hete lattam, az is Gatyoe volt 😄 Random scenariok altalaban ugy neznek ki hogy 2-3 chosen vs 2-3 swordmaster 4-5 ironbreaker, eleg ritka a zealot, igy talan akad 2 goblin shaman, naluk meg 2-3 runepriest 2-3 archmage/warriorpriest 😄
Igazabol mar neha azon is elgondolkozom hogy egyaltalan mi VAN nalunk, mert akarhany pug jatekban voltam, az ordernel mindig tobb bright wizard volt mint nalunk sorc, magus ritkabb mint a feher hollo, bezzeg engineerbol van boven 😄 Mar majdnem a hajamat teptem amikor keep foglalasnal 4en csapkodtuk a 10 ironbreakert aki bealltak a kapuba, es ebbol a negybol en voltam a chosen, a masik harom 2 witch elf volt meg egy dok 😄

Mondjuk vegulis ez teljesen mindegy mert ugyis csak guildes csapatokkal jo igazan hadakozni, de a pugok valahogy igy neznek ki 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ez a GOA kész, beirja, hogy 8kor szerverleállás 7.40-kor, menjünk biztonságos helyre, majd egy perc múlva minden szerver leáll, gz.

WoW még mindig :P

hát nem tudom Pio, bizonyára elég reprezentativ ez a felmérés én akkikel beszéltem mind a lovagokat meg a troll vadászt (ami a hammererhez hasonló) hiányolták az order oldalról és egyiknek sem volt fogalma se, hogy benne lettek volna, mivel nemigazán bujták évekkel ezelött a warhammer forumokat. Az meg, hogy nincs tank nálunk az tény (nem tudom azgalon mi a helyzet, de gyanitom ott se jobb, csak teljesen máshogy néz ki egy destros szemszögébõl) elég kevek favorizálják a stöpszli törpéket vagy a béna szoknyás hülyesapkás elfeket...a tuloldalt meg ott állnak az állig felpáncélozott choosenek meg black orkok. Azért nem véletlen van 60-40% destro-order arány.

wp az nem tank ezt be kell latni, es ahogy kozelit a lvl40 annal jobban tavolodik, hogy meleet nem birok megolni, tuddpselnek, csak castereket, mondjuk azokat legalabb gyorsan.. zz

anti hero

hat epp ezt ugatom, hogyha nincsenek fent a guildik, akkor lofasz nincs nem ironbraker es swordmaster, amig a masik oldalon mindig van 1-2ork es 2-3-4 chosen..
nem az opsagrol van szo hanem arrol, hogy elbasztak hogy ilyen ratyi tankot adtak ordernek es mi lesz ha meg megjon a sotet elfeknek a black guard az lol lesz sztem siman 1:5 arany lesz a 2 oldal tankjai kozott -.-
lofaszt nem tudunk kezdeni 3-4tankos assistal ahol meg gyogyember is van -random mind2 csapatban -.-
QQ

anti hero

Igen.
sziasztok, lehet, hogy még korai ezt kérdeznem, de csak hivatalos szerver van?

AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.

Ez a régi warhammeralliance-es szavazás még a kaszt kivételek elõttrõl.
Ez alapján a hammerer a legnépszerûtlenebb kaszt volt nem csak a törpöknél de az egész order oldalon is. A KotBS népszerûbb volt, de még így is nagyon messze volt a legnépszerûbbtõl (kilencedik volt a 12 kasztbólt).
Igazából ezek a kasztok akkor lettek a "legnépszerûbbek" amikor kivették õket, akkor hirtelen mindenki azzal akart volna lenni...
Devil_Gy
Dragonback Mountain serveren megalakúlt az 1etlen magyar guild 😄 soksok (8) lelkes playerrel egyenlõre. aki arra téved és érdekli a csapat tell: BSK, Fuse, Nadar vagy Bhengal- ra.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Hamed
Hat azgalon csak tor anroc megy az exploit meg lavas szopatas miatt. Szoval lehet keves IB meg WL van, de az mind ott szintez 31-ig. Ettol fuggetlenul is kb 50-50 a win/loss😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Devil_Gy
attól még OP hogy kevés van belõle 😊

BEAST
Nalatok lehet, Karak Azgalon tele van az Order oldal Ironbreakerekkel, swordmasterekkel es mindig van naluk legalabb 2x annyi Runepriest es Archmage mint nalunk goblin es zealot 😄

az a baj, hogy baromira nem. Sajnos a Myth vmi érthetetlen okból a legnépszerübbnek várható kasztokat vette ki order oldalrol. mardt 2 melee kasztunk, az iron breaker meg a swordmaster amikkel kb senki nem játszik. Ellenben destro oldalon ott vannak a marauderek, choosenek, orkok mindegyik népszerû jo kis kaszt...eredmény order oldalon a warrior priestek probálják tartani a frontvonalat nagyából semmilyen eredménnyel. Hát itt van elbszva rendessen a ballance.

BEAST
Ez most nagyon szar volt mert a DoK es a Warrior priest ugyan olyan eros kasztok ugyan arra a feladatkorre. Ezek utan az "Ironbreaker op" ellen felhozni, amihez hasonlo jelenleg nincs is a jatekban, eleg nagy butasag.

Devil_Gy
Disciple OP. 1:1

TDC Geronimo
Hát errõl az új patchrõl csak rosszat olvasok 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Tele vagytok OP ironbreakerekkel, legyen elég az -.-

Eltharion szerveren milyen gyakran kell ilyen 1oras sort allni?

Jimi Hendrix

van olyan destru klán aki nem azgalon vagy eltharionon tolja?

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

nah kifagyott a gamma, ugyhogy jovok QQzni kicsit;
az szjababaszott kurva eletbe, hogy Orderbe ennyire hianyoznak a tankok..
QQ

anti hero

TDC Geronimo
Ne örülj, mert azt írják fórumon, hogy nem lett fixálva. Kiírja, hogy nincs target, de attól függetlenül ellövi -.-

Jó, akkor inkább annak örülök, hogy a rootolt target modellje nem csúszik többet utánam... ugye? 😄

BEAST
Vagy nem 😊 US serverekre ma tettek fel es csak egy hibauezenetet ir ki a jatek hogy "jaj nincs targeted" de ugyan ugy hasznalhatjak 😄

White Lion
Fixed an issue that was allowing players to use the "Pounce" ability without an enemy target. The ability now requires an enemy target to jump towards.

Végre vége az orderes scenario exploitnak.

Frankie😄 En Eltharion-on vagyok destro oldalon😄 Vegre latni egy regi arcot😄

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

Te most az asztali szerepjátékok szabályairól beszélsz? Mert az nem különösebben érdekes az MMORPG szabályai szempontjából szerintem....

Az MMORPGben:
DODGE

PARRY

Ahogy azt eddig is hajtogattam, de most már zárjuk le, mert egy 2 postra hivatott témából csináltunk megint 20postosat ;-)
ha warhammer szabályokat nézzük akkor nem igaz.
Dodge blow egy kitérést jelent, ügyesség alapút de teljessen mindegy táv vagy melee. a Parry pedig háritást ami weapon skill alapú és ugyancsak lehet vele bármit háritani.

A note alapján mondtam, hogy azért tartalmi újítások nem lesznek, de persze lesz egy rakás nagyon fontos foltozás a dologban. Például az aoe CC-k után végre mozdulatlanok lesznek a mobok (asszem errõl volt már itt is szó a fórumon) és jasonlóak. Az új chatre is kíváncsi vagyok, bár a patchnoteban igazából szinte csak új chatablak létrehozás körüli témáról van szó, de meglátjuk, hátha végre átlátható lesz... 😊
Igazából figyelniük kéne mire jönnek ki az addonos curse-ön és azokat a dolgokat kéne beépítgetni szépen lassan 😊
Átöltöztetõs addon, itemlineklgetés, satöbbi... Szerintem amúgy figyelni is fognak erre, hisz az autoloot már be is került.
TDC Geronimo
Na épphogy írtam már ki is írták mikor teszik fel EUra _)

TDC Geronimo
Nagyobb dolgok majd az 1.1el jönnek. Javították a "target is out of range" bugot pl. Chatet pofozták ki meg az UIn 1-2 dolgot megint. Itta note amúgy. Engem ez a sor érdekel a legjobban "Continued improvements have been made to client stability and performance" bár szerintem ez csak a szokásos sor, ami benne lesz az összes noteba, mint ahogy ezt megszokhattuk.

Jaja, nem is azért mondom, csak ehhez hasonló elõjelei voltak a szar openbétának is. Amit mondjuk nem bántunk meg, mert a +1 ingyenhét jobban jön ;-)

1.01-es patchben milyen lényegi újítás jön? Én nem nagyon láttam benne új contentet inkább csak bugfix meg 1-2 dolog kap némi tupírt. Ja és leszedhetem az autoloot addont 😊
TDC Geronimo
Most tették fel ezt az új 1.01es patchet US szerverekre. EUra mikor teszik fel azt egyelõre homály fedi, pedig jöhetne, mivel lesz benne 1-2 érdekes dolog, meg talán javítanak valamit a teljesítményen is.

MeoH
Jo hat nem loverseny, meg igazabol nem letszukseg, csak USban mar startkor mindez mukodott 😛

fuck mmo's..i.,

Rosszul érted.

DODGE - ranged attack
PARRY - melee attack

Az evade pedig csak amolyan gyûjtõnév a kitérésre, tehát végsõ soron mindkettõt jelenti egyben.

Legalábbis elvileg 😊

Amúgy a GOA megint nagyon kényelmesre veszi...
Ígérték múlt hétre a realm war-t erre ehéten bejelentik, hogy mégse lesz még, egyenlõre nem tudják mikor lesz.
Az account management befizetéssel kapcsolatos részeit startra ígérték, nem lett kész, október 1re halasztották. Erre ma, október 2-án bejelentik, hogy inkább majd október 6án jön.
Nem kapkodják el a dolgokat, reméljük ez nem fog megint valami komoly bakihoz vezetni 😊
Frankie
Szerver ugyanaz vagy Karag Dron (mármint ha õk order)

TDC Geronimo
Jó akkor mob, elírtam.

antgecc
Akkor jól értem?
A dodge a ranged attack elõli, az evade pedig a melee attack elõli kitérés?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jónapokat

Tudtommal Kicsirigo és Ivan order oldalon tolják... bár Ivánt már gyõzködtem, hogy jöjjön és növelje a sort az Azgalon.

Wallentinus

Frankie
Eddig Schreck, Wallen, Zajci, Deadman, Hamed, jómagam, te, jön Iván és Kicsirigó is. 😊

Hehe, lassan visszater a regi banda 😊

Bucser
és ha esetleg még visszavezetjük klasszikus papíros rpg könyezetbe akkor evade-t az ember harc közben csinál dodge-ot pedig környezeti hatásra. (idõigénye teljesen más a 2 action typenak evade egy szúrás elkerülésére kell míg dodging során helyzetet és helyet is váltassz.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

RatBaG
milyen néven vagytok? jöhet a pm <#wave>

Per Aspera Ad Inferi.

MMORPG-nél általában a dodge a ranged attack elöli, míg az evade a melee attack elöli elugrás, kitérés. Az, hogy itt warban ez igaz-e azt nemtudom (nem néztem még). A parry az teljesen más. Az a saját fegyverrel való hárítás.

antgecc
Teljesen jól írtad le! Köszi szépen! <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Bucser
Az evade elkerülés a parry pedig fegyverrel hárítás.

Ha ezt a 2 -t megjegyzed akkor eléggé egyértelmû a különbség😊 parry-je fegyvernek van evade-je meg karakternek.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A kettõ ha úgy vesszük ugyan az. A lényeg, hogy nincs evade tulajdonság, csak dodge, ami azt mutatja meg, hogy milyen eséllyel tudod elkerülni (evadelni) a ranged támadásokat.
Melee támadások ellen ugyan ez a tulajdonság a Parry.

Pontosabban:
Az evade egy gyûjtõfogalom a játékban a támadások elkerülésére.
Amikor úgy hivatkozik rá, hogy "evade attacks" (például az initiative-nél) akkor arra gondol, hogy melee és ranged támadásokra is vonatkozik a dolog.
Amikor azt írja, hogy evade ranged attacks, akkor a dodgera gondol.
Amikor azt írja, hogy evade melee attacks akkor a parryra gondol.

Ezt amúgy egy baki zavarja össze, miszerint a dodge leírásában "Evade chance szerepel". De attól még ez elvileg így van. Na persze elég kaotikusan írtam ezt le, úgyhogy nem csodálom, ha nem érthetõ 😊
Jeeeehaaaa, tudtam, hogy nem vagyok õrült:

"
09/29 15:00 CEST - Realm WAR pages: delayed
We have previously announced that the European Realm WAR pages would be online toward the end of last week. Unfortunately, we've run into delays. We're hoping to have them online as soon as possible, but for now I can't provide an ETA. I'll get back with one as soon I have one.
"

Mondtam én, hogy múlt hétre volt ígérve 😄
antgecc
Próbálok utánajárni a dolognak, de nem megy. Vhol azt írják dodge, vhol azt, hogy evade. Ugyanaz lenne a kettõ?

antgecc
Ingame mi a különbség evade és dodge között? <#fejvakaras>