Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem latom meg a lvl40et de egyre jobban ugy erzem, hogy egy jo grpba nincs hely doknak vagy wpnek ;o

anti hero

pontosan

anti hero

s0n1c
1v1be erõsek, wp-vel karöltve, de ki nem szarja le, jó grpal belehet zúzni egy fgnyi wpt vagy dokot is.
QuippeR
miért? csak mert én nem vettem észre az alatt a 19 szint alatt, hogy nagyon durvább lenne mint a többi kaszt.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

BEAST
Az elfek ratyik, viszont a swordmaster eleg erosnek tunik amikor egymast utjuk 😊 a torpek viszont egesz jok lennenek, anno wowban is gondolkoztam hogy torpe vagy hulam palam legyen elsore... amit utalok az a helikopteres mountnak csufolt valami :/ Ja es az Ironbreaker OP 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

sztem nagoyn fainul neznek ki a WPk amugy, ez is egy szempont volt valasztasnal

anti hero

WP az tenyleg lvl11-es SCben volt csucs, erted 3asaval lehett enemyt olni, kulonosebb erofeszites nelkul (gear + jozanparasztesz skill kell (detaunt, es okos celpontvalasztassal))
de nagyon gondolkodam, hogy kiprobalok vmi tankot -.-
Orderesek nagggggyon csunyak tho :G

anti hero

s0n1c
Mindkét classra mindig szükség lesz, úgyhogy szerintem mind1 😊
BEAST
Bagoly mondja :p ... Azert egy warrior priesttol ez vicces, bar igaz hogy en jokepubb vagyok nagyobbat utok es tobbet healelek mint masok, de ez skill, nem class overpowerseg 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dok az overpowered -.-

anti hero

BEAST
En most a chosennel es a dokkal vagyok igy, bar azert annyira megse 😄 Eleg biztos hogy chosen maradok, de tenyleg nagyon healerfuggok a tankok. De itt healelni is legalabb annyira fun pvpben mint "tankolni" 😄

BEAST
nekem meg egy eve is voltak 5-10 fpseim AH es a battlemasterek kornyeken 😄

antgecc
Nekem 12-es a swordmaster-em, 10-es az archmage-em, és jelenleg ott tartok, hogy nem tudom melyiket vigyem tovább. Ha tankolok, akkor gyorsan halok, mert nincs heal. Ekkor bejövök healelni, de nincs tank... Érdekes helyzet. Nem tudom melyiket folytassam, nem tudom melyiket érdemesebb. Healerként talán kicsit hasznosabbnak éreztem magam. Játékélményre mind2 tetszik.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
Hány éves game a wow? 4? Nekem a wow se futott többel mint 5-10 fps az elején, kb. 1 évig fal felé fordulva raideltem 😊 Egy kiforrott 4 éves játékot ne hasonlítsunk már össze egy 2 hetessel. WoW releasekor ugyanúgy megvoltak ezek a problémák, mint szerver lag, crashelések, kurva nagy sorok, annyi, hogy talán az a motor picit jobban volt optimalizálva, mint ez.

A játék nagyon jó és sokkal kevesebb buggal indult, mint amivel ált. az mmok szoktak, bugfixelni és optimalizálni kell ezerrel, ez vagy megtörténik vagy nem, ha nem az gáz. De attól, hogy sírunk nem lesz jobb.
Ecoterrorist
...nálam proci: AMD x64 dual core 4200+, Ram: Kingmax DDR2 2GB

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Ecoterrorist
Üdv!

Ez a "tweak" cucc nálam is bevállt...mondjuk új videokarit így is vennem kell! ATi Radeon 9600XT jelenleg! Tweak elõtt 0-15fps között. Most egy erõs balanced/high custom mixben, 1440x900 beállításban szinte akadás nélkül szalad.

Szerverek még kaki! Jó, hogy pont a szabadnapomon szerelnek.

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

capaszabi
ok tweak tweak tweak, de könyörgöm. wow: (ok, hogy régi motor, de akkoris) p4 3ghz, 1gb ram, 9600xt = gyönyörüen fut, war: p4 3ghz, 4gb ram, 4850 Toxic = soloban 15-20fps, scenarion 10fps, wb 5> fps. Kicsit irreális. Tudom, a proci a gyenge láncszem jelenleg, de azért nem 5> fps-sel kéne futnia ilyen videokarin ennyi memoriával...

Nekem attól is gyorsult már , hogy kikapcsoltam a Nod-ot 😄
Forrest Tomee
Érdekes, hogy tank hiányt emlegettek(Karak Dron) én, mint IB pont healer hiányt érzek nagyon.
Jelenleg 23as a kis dúvad, de a scenariok jelentõs részében alig van healer, kivéve a dwarf scenariókat, ahol jön pár pap.
Az elfeknél már nem is várom a healt. Ha van is archmage az 85%, hogy dmg-el(dmg-elne ha nem lenne röhej a sebzése egy normális dmg kaszthoz képest) és nem a heal-el foglalkozik. Még mókásabb mikor heal helyett beül a nyílpuskagépbe és ott szórakozik...
Míg a másik oldal tele van sámánokkal(mókás kaszt, elhiszem, hogy szeretik) és gyakori a csípõficamos zealot is.
Így az esetek nagy része tényleg abból áll, hogy fogom a kétkezes baltámat(REKLÁM:Akinek kétsége van, hogy az IB tud-e dmg-elni annak elárulom, hogy nagyon-nagyon durva aratást lehet 2kezessel végezni, csatlakozzatok az Order-hez!) befutok a healerre vagy mágusra lecsapom aztán szép lassan enegem is leütnek.
Még 1 észrevétel, most hogy 23-as lettem nagyon nem mennek a scenariok. Tegnap délig max. 1 hívott be, szóval nem éri meg sietni mert a játékosok zöme még 10-20 között van.

jo azert vannak kivetelek
(ti <3)

anti hero

BEAST
<#ijedt>

s0n1c
Itt egy kis tweak memory leakek és fps problémák kezelésére, nálam maximálisan bevállt, nyertem kb. 15-20 fpst.
Hülye Destros Eltharionosok 😄 Amúgy már láttam egy Lelketlen nevezetût Scenario közben (gyorsan meg is öltem ).Tegye fel a kezét aki magára ismer ^^.
s0n1c
Ez így van, de bosszankodáson kívül sajnos nem tudunk mit csinálni 😊 Remélhetõleg ki lesznek javítva minél hamarabb ezek a hibák, sajnos látszik, hogy az optimalizálásra nem maradt elég idejük.
Faki néven játszol az Eltharion szerveren? Ha igen, akkor már jópárszor voltunk együtt scenarioban. Én chosen vagyok
a chosenek neve kuss !+
;D

anti hero

capaszabi
olvasom, de tököm tele van már vele, hogy ostoba hibaüzenetek vannak, rosszabb esetben meg még hibaüzenet se, csak kidob desktopra, nem indul el stb. szerverlag, kliens rendszerigény/élvezet aránya totál retardált. wb ui-ja még mindig megeszi az összes memóriát, 1.5 órás sorok 4-5 szerveren csucsidõben... tudom, most indult, és be kell lõni a dolgokat a usermennyiséghez, és ez idõbe telik, de bosszantó dolgok.
ami mindezt kompenzálja, az a hangulat, hogy bármerre megyek, érezni, hogy háboru van, nem csak a wow "szedjél virágot a vérengzõ orkok faluja mellett" küldik.

capaszabi
igy néz ki a szerverkarbantartás warhammeréknél? ^^

s0n1c
less QQ more pew-pew ^_^
lattam : )

anti hero

áá nem, csak senki nem volt onlány na mondom, most megyek es beutom a rr20at vegre, erre berakott egy adag Dragonfly-jal scenario, na lattam lelki szemeim elott ahogymondjak a chaten, hogy na itt a kocsog aki beugatott sgn : ) .. es irtak hogy SZIA BALAZS
na mondom, ok : ) vágom én ; )

de tegnap igy nezett ki összes sc: jon 100csillio destru, nalunk termeszetesen senki nem tamad, befutok-kifutok kicsit szetoszlanak, befutok leverek egy healert es megolnek. rewind. play.
t.t

anti hero

Néha olvasni is kellene... Karbantartás van!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nekem is!

capaszabi
"the server has closed your connection;you have been disconneceted" ez WTF? login és into után, az EULA görgetése közben.

igen ez a tankhiany nekem annyira az agyamra ment tegnap, hogy megvaltas volt amikor elszallt a jatek es kimentem egy cigire ;o

anti hero

rezes
Remelem arra gondolsz, hogy probaltam eletbentartani egyeduli tannkkent a papirokat magam korul<#nevetes1>
Egyebkent ez igy valoban gaz, tegnap este kb 10/10 buktunk legtobbszor kronikus tankhiany miatt.Hiaba vagyok OP class 6-7 ember engem is agyonver utanam meg hullanak a tobbiek is.Remelem rajonnek paran hogy mekkora josag az IB es rerollolnak.

Fonok.Ki az a corporation?

Ezért kell mindkét oldalon játszani 😊.
Egyébként ez pl. zseniális a játékban, csinálsz egy karaktert és 10 perc múlva mehetsz scenariózni, nem is 0 eséllyel.
s0n1c
Ez tényleg így van 😊 Mindig a másik oldalnak k**va anyja 😄
BEAST
Konnyu teged levenni a labadrol 😄DD

jah es akkor a Dragonfly-osoknak uzennek;
bocsi az altalanositasert, tudtok koszonni 😊 tegnap ereztem a szeretet amugy..
<3

anti hero

lehet szomszed fuje effekt ?

ha ugyerzed, hogy a random cspat raadasul tokhulye is, akkor biztos : )

anti hero

s0n1c
Kezdeti tapasztalatként az is le van írva az ominózus cikkben, hogy hõsünk 5 nap alatt nem találta meg az ah-t. Azonkívül, hogy gratulálok neki innen eme remek teljesítményhez, kb. ennyire mérvadó az egész iromány.
nos, õk szóltak elõre :o)

anti hero

s0n1c
Hiába van sok chosen, ha a 80%-uk mdpst játszik. Bár szerintem teljesen normális a class eloszlás, mindegyikbõl van elég, ugyanez igaz az ellentétes oldalon is.
Dopti
Nah most kiadta hogy: Game closed try laterz<#szomoru1> Joccakát mindenkinek

Dopti
WHO.com on server status: összes megy. Nállam az összes szürke. Nállatok mennek? Gondoltam belogolok pár talizmán erejéig<#falbav>

BEAST
Hol nincsenek balance gondok? 😄 amugy itt szerintem a tukorkasztokkal nincs tul sok gond, elony leginkabb az olyan kasztoknak eszreveheto amibol nincs a masik oldalon. Ilyen peldaul az ironbreaker a kismillio stun/knockback skilljevel, vagy a chosen az auraival.

Hali Srácok!
Vannak balansz gondok, vagy már minden rendben e téren? Azért kérdem csak, mert - egyrészt még nem játszom, így ne mtudhatom 😊 - illetve gamestaron ez volt kiemelve kezdeti tapasztalatként, azaz problémaként.
BEAST
Neha tenyleg az az erzesem 😄

picket
Alap. Átlag 10 pléjerbõl 5 nincs is <#idiota>

&#3237;_&#3237;