Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hober Mallow
Szerintetek egy 6600Gt Celeron 2,8Ghz proci +1,5Gb ramos configon elindul a játék?

RatBaG
nem <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Tome unlockod nem volt közben?

RatBaG
aztán elvetõdtem a rózsaszín elefántok elõl

meg ugye kirakott egyszer a Holdra. bementem vagy 30szor a portálba, legtöbbször a szigetre rakott. kb 20 másodpercig enged ott maradni aztán "a láthatatlan erõk visszarántanak"...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
na szóval, lowlevel környékén már majdnem elkommandóztam a sacellum arena mögé, csak épp lekúrtak a cél elõtt. 30 felett már simán lehet mászkálni.

lemásztam itt + a lebegõ szigetekbe vájt alagutakban kell kóvájogni

hogy ide juss

the cake is a lie

WTF

vki már járt itt... és unatkozott

ismét bementem. "Onedin kapitány, eltévedtünk!"

aztán empire terület miniatûr házakkal

kihalt falu kopár várral

jeges kráter megfagyott mobokkal

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
ez nem nagy szám, mutass olyat ahol pl megelõzöd healben a healereket. nekem már sikerült... és ez szomorú <#gonosz3>

<#vigyor3>

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
khmm az enyém Földes kép... <#wave>

Per Aspera Ad Inferi.

Aquli
üdv!
tudnátok linkelni egy olyan videót, ami viszonylag jó minõségû, tisztán a játékmenetet mutatja be (lehetõleg nappal), és nagyjából átérzõdik a game hangulata?
köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

PSAV
ne csak t2 scenario legyen ittegy videó t3-ról 😊

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

TDC Geronimo
Ki az a tehetséges shaman ott alul? <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

E-peen polírozás:

Dragonback Mountain szerveren order oldalon magyar guildet keresnék... nevem Caghosef lécc valak iinveljen be egybe!
Lazarus
Jockey
lol

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hi all!

Kérdezném, hogy más se tud belogolni Eltharion szerverre?

WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.

0Fritz0
Ha már a holdas képeknél tartunk... tartom és emelem. 😊

(www.apukamnaktobbholdjavanmintneked.hu) <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Ennek igazából egy kender videónak kéne lennie ezzel a felgyorsított idõvel. 😊

A jobb oldalon lévõ "állapotjelzõ" addon-nak mi a neve?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

RatBaG
a mai nap folyamán érdekes helyeken jártam, de mivel kurva késõ van, csak egy kis ízelítõ délutánig...
szeretném kérni frank sinatraról a fly me to the moont...

csak maradt egy hangyafasznyi choppa a játékban <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Lazarus
Ezen felbuzdulva:

Healbot videóm

Nem "egy gombot spammelõs" (kettõt ^^)
nem, de ma kurva jókat toltunk. meglett lvl26 es realmrank20 😄
JEEEE

opvp kicsit zerges volt, de fun
sc meg hát nem tudom a másik group mindig olyan "useless"nek tunik -.-

anti hero

jah, kicsit több mint ált feletti IQm van, hát ezt benézted ;g

nah de legyen elég az egotripbõl, és azt tanácsolom neked, hogy próbáld ki a játékot.
kurva jó : )

anti hero

vice
van itt vki, akit érdekelne egy digitálisan letöltött (direct2drive), legális WAR account 9000 ft-ért?

másik kérdésem: guildbõl hogy lehet kilépni?

Eltharion (EN szerveren) kit keressek,ha belepnek egy magyar guildbe?
6-os sorc

Jimi Hendrix

BEAST
Viszont Praag <3 nagyon szep, meg hangulatos, meg minden :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
Kryn
Lacc
Kit kell keresnem, ha szeretnék csatlakozni az Infernumhoz?
Még semmit sem lehet tudni arról, hogy milyen lesz a high end pvp. Nyilván a lvl 20 bg teljesen más.
WoW-hoz képest már most látszik, hogy van változás. Abban nem volt pvp ebben meg van <#hehe>
Nekem zealotom van és én sem 1 gombot spammelek pedig az igazi healbot.

aha kozben eszrevettem a warcrftmoviesnal fent hogy van warhammer resze is😊 http://www.warhammermovies.com/

nem tudom eszrevetted e azt az "is" szocskat a hozzaszolasomban, az pont a WOW-ra akart utalni. remeltem hogy warhammerben vegre nem 1-2 gombot kell nyomkodni, mivel kacsintgatok enis warhammer fele.

de sajnos ebben a videoban csak azt lattam hogy 90%ban aoehealt spammel, neha egy-ket hottal es egy zold beames spellel dusitva.

a kovektezo hozzaszolasoddal meg csak magadat minositetted, mert keptelen voltad megerteni azt, hogy pont abban remenykedem, hogy itt vegre valtozas van a wowhoz kepest. de lathatoan nem sok iq szorult beled, mert nem sikerult ertelmezned amit irtam.

kb semmit nem tudok a warhammer online rendszererol, es csak ez a video votl eddig amivel betekintest nyerhettem annak pvpjebe. de ezekszerint mivel azt mondjatok, hogy rengeteg gombot kell hasznalni, akkro ez a video nem volt hiteles ennek bemutatasaban.
tudtok esetleg mutatni jobb pvp moviekat? van olyasmi oldal warhammerhez, mint a warcraftmovies.com?

BEAST
De! Tobb is van mint kellene :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
Nem fizetik elegen a guildadót, vagy mi van? 😄
BEAST
Inkabb kezdj el itt jatszani -.-

majd bekoszonok mar nektek, Rizike meg mindig vagy lvl3 v 4 :o)

anti hero

nálunk meg pont folditva, destru dominancia van a vilagban -.-
de legalabb nincs panasz arrahogy mindig van enemy ;o)

anti hero

TDC Geronimo
15 a legjobb esetbe tedd hozzá :d
Amúgy tényleg fun volt, fõleg, ahogy vonultunk kifelé és az úton kószáló ordereseket tömegesével mészároltuk le <#hehe>
Viszont ez a képregény üzemmód nem lesz valami élvezetes egy idõ után 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BEAST
Nalunk az order befoglalta Chaos Wastet, Praagot... viszont Mawnal megallitottuk oket! 😄 15 fpsem volt, de nagyon elveztem 😄

johat valahogy vissza kell terelni valahogy ezt az alacsonyintelligenciaju eletformat a wow topikjaba, ott legyen inkabb -.-

on: nagoyn állat kis opvpt nyomtunk delutan, t3 zonaba, volt varvesztes, meg objectek foglalása, allohaboru, jott a zerg, mokazas, soksok killlll :G jeee
kéne mar a lvl31 wtfpwn célokra -.-

anti hero

Torzonborz
mindegyikben gombot kell spammelni , akkor meg !? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

BEAST
Ez ovon aluli volt! <#ejnye1>

nem, az a wow

anti hero

Lazarus
Ha átöltözöl sebzõs gearbe és átnyomod a taktikjaid akkor elérhetsz egy minimális DPS-t, de healben nagyon legyengülsz. Sámán nem tudom mennyire jó dps, de ilyen szempontból lehet hogy jobb az.
BEAST
nem

Hi. Arra lennék kiváncsi hogy Chosenek tudnake Hammer típusu fegyvereket használni ?
nincs dps

Hmm es a zealot csak siman healbot vagy esetleg van valami kis dpse is?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Mert a 2 kozott hezitalok most.😊

BEAST
Zealot

Chaos oldalon a zealot vagy a shaman jobb healben?

Bucser
igen anno én még closed beta elején indítottam egyet. nem volt rossz pedig.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mi a magyar guild neve a Dragonback Mountain-son? átmegyek akkor oda.. 😄