Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg ugye kirakott egyszer a Holdra. bementem vagy 30szor a portálba, legtöbbször a szigetre rakott. kb 20 másodpercig enged ott maradni aztán "a láthatatlan erõk visszarántanak"...
Per Aspera Ad Inferi.
lemásztam itt + a lebegõ szigetekbe vájt alagutakban kell kóvájogni
hogy ide juss
the cake is a lie
WTF
vki már járt itt... és unatkozott
ismét bementem. "Onedin kapitány, eltévedtünk!"
aztán empire terület miniatûr házakkal
kihalt falu kopár várral
jeges kráter megfagyott mobokkal

Per Aspera Ad Inferi.
<#vigyor3>#vigyor3>
Per Aspera Ad Inferi.
tudnátok linkelni egy olyan videót, ami viszonylag jó minõségû, tisztán a játékmenetet mutatja be (lehetõleg nappal), és nagyjából átérzõdik a game hangulata?
köszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kérdezném, hogy más se tud belogolni Eltharion szerverre?
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
(www.apukamnaktobbholdjavanmintneked.hu) <#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A jobb oldalon lévõ "állapotjelzõ" addon-nak mi a neve?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szeretném kérni frank sinatraról a fly me to the moont...
csak maradt egy hangyafasznyi choppa a játékban <#idiota>#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.
JEEEE
opvp kicsit zerges volt, de fun
sc meg hát nem tudom a másik group mindig olyan "useless"nek tunik -.-
anti hero
nah de legyen elég az egotripbõl, és azt tanácsolom neked, hogy próbáld ki a játékot.
kurva jó : )
anti hero
másik kérdésem: guildbõl hogy lehet kilépni?
6-os sorc
Jimi Hendrix
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WoW-hoz képest már most látszik, hogy van változás. Abban nem volt pvp ebben meg van <#hehe>#hehe>
Nekem zealotom van és én sem 1 gombot spammelek pedig az igazi healbot.
de sajnos ebben a videoban csak azt lattam hogy 90%ban aoehealt spammel, neha egy-ket hottal es egy zold beames spellel dusitva.
a kovektezo hozzaszolasoddal meg csak magadat minositetted, mert keptelen voltad megerteni azt, hogy pont abban remenykedem, hogy itt vegre valtozas van a wowhoz kepest. de lathatoan nem sok iq szorult beled, mert nem sikerult ertelmezned amit irtam.
kb semmit nem tudok a warhammer online rendszererol, es csak ez a video votl eddig amivel betekintest nyerhettem annak pvpjebe. de ezekszerint mivel azt mondjatok, hogy rengeteg gombot kell hasznalni, akkro ez a video nem volt hiteles ennek bemutatasaban.
tudtok esetleg mutatni jobb pvp moviekat? van olyasmi oldal warhammerhez, mint a warcraftmovies.com?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
de legalabb nincs panasz arrahogy mindig van enemy ;o)
anti hero
Amúgy tényleg fun volt, fõleg, ahogy vonultunk kifelé és az úton kószáló ordereseket tömegesével mészároltuk le <#hehe>#hehe>
Viszont ez a képregény üzemmód nem lesz valami élvezetes egy idõ után 😞
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
on: nagoyn állat kis opvpt nyomtunk delutan, t3 zonaba, volt varvesztes, meg objectek foglalása, allohaboru, jott a zerg, mokazas, soksok killlll :G jeee
kéne mar a lvl31 wtfpwn célokra -.-
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
anti hero
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF