Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomszed fuje effekt, en pont ugyanezt latom order oldalon : ) balfaszokkal megyunk mindig

mi is talalkozunk masik groupokkal akik egyutt mennek es hala istennek egyenlore elpicsazzuk oket javareszt, de volt mar olyan is hogy vesztettunk (omg).

anti hero

BEAST
Nem tudom, neha en is hianyolom, bar igy azert jobb mert a sok randomnak nem kell mindig teljesen random csapattal mennie premadek ellen, hanem neha van eselyuk felpremade mellett jatszani. Es ha minden jol megy eleg nagy elmeny lehet nekik 😄

Viszont nalunk botrany amit a destruction muvel scenariokban, ha van healer az nem healel... ha healel akkor is gyengebb mint barmelyik masik orderes. nerf :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Ratyi orderesek " ne is mondd, majd megbasz az ideg néha, amikor látom mitcsinálnak : )
SCbe miert nem lehet fullwargrouppal menni? 😞

anti hero

ezek a plecsnik* csak a waripriesten neznek ki butan vagy mas classoknal is nagoyn termeszetellenesen log a levegobe???
este majd rakok egyshotot, sztem ez eleg gazul nez ki 😞

*- mint pl amit 1000 chaos megolese utan lehet kapni

anti hero

BEAST
Tegnap megint elfoglaltak Praagot es megindultak Maw fele, ahol a kozel haromszoros tulero ellenere ismet feltartoztattuk oket. Ezutan Butcher's Passen keresztul probalkoztak, ez mar elegge keson volt, igy alig 10en probaltuk vedeni a dolgokat... de hala a kicsiny de lelkes csapatunk kitartasanak es a siege weapon merchantnak a keepben 😄 egesz odaig visszatartottuk oket a falnal majd a keepnel is, hogy lejart az idejuk 😄

Ratyi orderesek :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nem tudom en sokkal jobban elvezem, ha pl tobb enemy van egy csataban, es mindenkibol kikenyszeritik, h a maxot jatssza és gyozunk...

(nehogy felreertsd a totalis ownage nem egyenlo birkak leolesevel, bar neha az is fini..)

anti hero

eleg sok lila choent latni, a zold szebb volt : )
en barna csuhában tolom

anti hero

Running
Oki csávók, este akkor felveszlek titeket. Még fejlõdnöm kell mert csak 7. szintû vagyok, de igyekszem, szerencsére most nincs nyár, nem kell annyit csajozni, meg sörözni.<#idiota>

BEAST
Milyen igaz <#eljen>

RatBaG
fél fülemet odaadnám(a másik már úgyis leszakadt), ha t3ban talebac dam-el fejlõdhettem volna, nem a köcsög tor anroc mindig... az kurva jó kis scenario

Per Aspera Ad Inferi.

Frankie
Köszönöm a válaszokat!

Az én Gothic3on edzõdött szemeim ezt szinte észre sem vették pedig csak 2gb ramom van😊

Ecoterrorist
Szasz!

Én ezt a "megoldást" eszközöltem

FPS esés problémára

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

TDC Geronimo
*meg

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Várni a fixre. Nekem 4 van és így is be-beszaggat megy lemegy az fps egy idõ után. Optimalizálatlan sajna.

Frankie
Urak egy olyan kérdésem lenne, hogy optimalizáció 😊
Mit érdemes kilõni/javítani/változtatni, hogy a folyamatos vinyó buzerálás megszûnjön? (3g ram mellett azért ez elvárt lenne szvsz)

BEAST
Vagy ram, ugyan az mint aocban, Vesgar :p

Running
Köszönöm nagymester. 😄

TDC Geronimo
Majd írj rám ingame.(Quigglez)

Nem mondod!

antgecc
Az a KKK, amire te gondolsz <#gonosz3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Forrest Tomee
Karak Dron-on meg csak a Talabec Dam(vagy valami ilyesmi nevû) megy.
Egész nap semmi más. Persze a játékosok zöme azt sem tudja mi a feladat és míg valaki a bombával rohangál a tömeg középen feszül...
Sajnos sok a 21 alatti még szerintem, és nem töltik ki a scenariokat.

KK-s voltál és vmi klánba akarsz beállni? Bocs, mi nem fehér lepedõben és vicces csúcsos sapkában gyülekezünk, vmit nagyon félreérthettél.

Torzonborz
csak az egyik oldalon lehet karid.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Running
Két kérdés:
1. Karak Azgal-on Destru oldalon csináltam egy harcos ribit. Gondoltam rá order oldalon meg csinálok egy másik karit. De nem engedte. Egy szerveren nem lehet mindkét oldalon kari?

2. Infernum klán érdekelne, mert a Fritz is ott van, és mindig oda megyek ahol õ is van. Mit mondhatnék magamról. KK-s vagyok, aszem ennyi elég. Szal kit kell keresni, meg hogyan? 😄

Solid Snake
Milka fighter <#idiota>
capaszabi
ha valami ****34.dll-t hiányol, akkor rakd fel a 2-es dvd-rõl a directx-et

Hamed
Tanusithatom... kezdek en is lilat hanyni tor anroc-tol, es rohadt messze van meg a rank30.
Tegnap bejelentkeztem mindenhova kiveve TA, es kb 20 perc mulva hivott csak be egy masik.

Amugy meg sztem nem szamit ki viszi el elsore a cuccot, ha szar a setup siman buko van, meg akkor is ha szintben magasabb az egyik csapat.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

BEAST
Valojaban ez teljesen igaz lenne ha a destructiont orderrel helyettesitened 😄 Mivel meg mindig mukodik a White Lion ugrabugra target nelkul, es meg mindig az a csapat gyoz az artifact megszerzese utan akinel tobb knockback van, igy az order mas scenariot nem is ismer 😄

Nem ismerem a Tor Anroc scenariot, de nincs rajta esetleg valami felszedhetõ buff/item vagy akármi, ami DPSt növel? Mert esetleg valami ilyesmi megoldás lehet még 😊
Amúgy nem ez az a scenario, amit mindenhol szidnak, hogy szarul van megtervezve és emiatt destru ownage (nem tudom miért, mondom, nem ismerem) és csak erre lehet bejutni T3ban mert az anyámasszonykatonája destrusok akik félnek egy kis kihívástól csak erre mernek bejelentkezni? 😊
huhu ez tetszik

BEAST
Ekkora damaget ket modon lehet elerni egy scenario alatt... 1. te a tier vege fele jarsz rankban, az ellenfeleid meg mind low levelek hozzad kepest 2. az ellenfelek vannak olyan hulyek hogy leallnak a tankokkal bohockodni ahelyett hogy a healereket meg a castereket csapkodnak 😄 Amugy meg Tor Anrocnal szarabb scenario szvsz nincs is a jatekban 😊

Es a mai kep! <#integet2>

Krinyo
inkább add meg a 2 sör tartozásod 😊

s0n1c
Cssss, neszójjábe 😊
Krinyo
aluggyámá b+ 😄

s0n1c
Ha a dpst az ellen zavarja / nem védik eléggé, akkor nem tud dpselni, ilyen egyszerû 😊
en csak azt nem ertem, hogy ha kryn csinalt 124k dmg-et, akkor a tobbiek mit csinaltak?
a tobbiek kb. sehol sincsenek...az order oldal dps-e class-ai biztos galoppozva steppeltek fel-ala, vagy nemtom... eleg erdekes, na...

OFF:
tegnap voltam londonban...bazeg, komolyan mondom, annyi randa es kover not, mint ami ott van, meg nem lattam 1 kupacban. bar jobban belegondolva, miota itt vagyok, a ket kezemen meg tudnam szamolni, hogy mennyi jo angol csajt lattam (amelyik jo csaj, az altalaban bevandorlo).

ON:
tegnap who-t is lattam akcioban adtak 25.99£-ert.
szinte ereztem elore, hogy ez lesz, de mar mind1 -.-
na joccakat.

Hát ha nem fog továbbra se sikerülni akkor megrendelem az EA store-ról, de ott meg drágább 😞

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

BEAST
Millioszor jobbak azok a csatak ahol a ket oldal kozel ugyan ugy szerepel mint a ratyi "hudeownoltukoket" meccsek. Az eddigi legizgalmasabb harcom is dontetlen lett, azota sem volt olyan jo scenariom.

Én is náluk próbálkoztam elõször, de az évek óta használt kártyám "további vizsgálatokat igényel, teljesítés elõtt" üzenetekkel nem fogadták el <#shakehead> (más is járt így...). Szétnézve az EAStore-t választottam, ott egy perc alatt lezajlott a fizetés, és máris tölthettem a klienst a saját EA Download Managerük-el (nos ezt azért elbénézták, mert csak 3 nappal késõbb kezdett a telepítõ lejönni, de akkor 3 óra alatt lenn volt...) Ott is van USA meg európai, ez kell neked: http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_IE/DisplayHomePage

Üdv, Moonmagix

Nehogy a .com-on vásárold meg, mert akkor asszem US verziót fogsz venni és játszhatsz az USAsokkal.

http://www.direct2drive.co.uk/
Itt vásárolj mindenképp.
Sajnos a többiben nem tudok segíteni 😞
RatBaG
kb ezért megy a sírás sorc-bw tengelyen...

*(ja hát én nem daocoztam)

Per Aspera Ad Inferi.

Fuh köszi hogy szóltál, már egybõl az US verziót vettem volna.. 😄

Lazarus
euroért vagy fontért vedd, dolláros nem lesz jó. Tudom, nem ez volt a kérdés de azért szólok elõre 😊
Sziasztok!

Szeretném online megvásárolni a játékot, de az az igazság, hogy még sosem vásároltam online bankkártyával és nem igazán tudom hogy is kell ezt. 😊
Letöltöttem a játékot a war-europe-ról, gondolom ezután már csak a kulcsot kell megvenni online.A direct2drive.com-ról akarom rendelni, el is jutottam addig, hogy beraktam a kosárba és beírtam a kártyám számát is(igen, lehet online vásárolni a kártyámmal) meg a többi adatot, de mikor rányomok a continue checkout gombra, nem csinál semmit.Mit rontottam el?

Botond
Találtam pár screenshotot, hogy 2en leownoltuk odint. 😊 Ilyen "you killed ez meg az". 😄
"kihalt falu kopár várral" ezt ugy hivjak, hogy Camelot -.-

nem reszletezem miert van a jatekban, lehet pár embernek ismerõs a placc ;d

anti hero

lál ez meg MI? lol

nálunk a 22es wizi csinal 150k demizst-.-

nulla halál az a minimum, ilyen shotot rakjálki pliz, totális ownaget, ne ilyen gyoztunk veletlenul shotot ;o)

anti hero

Hmm, ezek jópofa dolgok, kár, hogy ha jól értem, akkor destru-only. 😞 A szép rank10 környéki backért is mászhattam a destru pve terep kellõs közepére...
Remélem ez nem lesz végig így...
valaki játszik a játékkal vista alatt? nekem 32bites ultimate+sp1-en hibaüzenettel kilép...