Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi is talalkozunk masik groupokkal akik egyutt mennek es hala istennek egyenlore elpicsazzuk oket javareszt, de volt mar olyan is hogy vesztettunk (omg).
anti hero
Viszont nalunk botrany amit a destruction muvel scenariokban, ha van healer az nem healel... ha healel akkor is gyengebb mint barmelyik masik orderes. nerf :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
SCbe miert nem lehet fullwargrouppal menni? 😞
anti hero
este majd rakok egyshotot, sztem ez eleg gazul nez ki 😞
*- mint pl amit 1000 chaos megolese utan lehet kapni
anti hero
Ratyi orderesek :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(nehogy felreertsd a totalis ownage nem egyenlo birkak leolesevel, bar neha az is fini..)
anti hero
en barna csuhában tolom
anti hero
Per Aspera Ad Inferi.
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mit érdemes kilõni/javítani/változtatni, hogy a folyamatos vinyó buzerálás megszûnjön? (3g ram mellett azért ez elvárt lenne szvsz)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Egész nap semmi más. Persze a játékosok zöme azt sem tudja mi a feladat és míg valaki a bombával rohangál a tömeg középen feszül...
Sajnos sok a 21 alatti még szerintem, és nem töltik ki a scenariokat.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
1. Karak Azgal-on Destru oldalon csináltam egy harcos ribit. Gondoltam rá order oldalon meg csinálok egy másik karit. De nem engedte. Egy szerveren nem lehet mindkét oldalon kari?
2. Infernum klán érdekelne, mert a Fritz is ott van, és mindig oda megyek ahol õ is van. Mit mondhatnék magamról. KK-s vagyok, aszem ennyi elég. Szal kit kell keresni, meg hogyan? 😄
Tegnap bejelentkeztem mindenhova kiveve TA, es kb 20 perc mulva hivott csak be egy masik.
Amugy meg sztem nem szamit ki viszi el elsore a cuccot, ha szar a setup siman buko van, meg akkor is ha szintben magasabb az egyik csapat.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Amúgy nem ez az a scenario, amit mindenhol szidnak, hogy szarul van megtervezve és emiatt destru ownage (nem tudom miért, mondom, nem ismerem) és csak erre lehet bejutni T3ban mert az anyámasszonykatonája destrusok akik félnek egy kis kihívástól csak erre mernek bejelentkezni? 😊
Es a mai kep! <#integet2>#integet2>
a tobbiek kb. sehol sincsenek...az order oldal dps-e class-ai biztos galoppozva steppeltek fel-ala, vagy nemtom... eleg erdekes, na...
OFF:
tegnap voltam londonban...bazeg, komolyan mondom, annyi randa es kover not, mint ami ott van, meg nem lattam 1 kupacban. bar jobban belegondolva, miota itt vagyok, a ket kezemen meg tudnam szamolni, hogy mennyi jo angol csajt lattam (amelyik jo csaj, az altalaban bevandorlo).
ON:
tegnap who-t is lattam akcioban adtak 25.99£-ert.
szinte ereztem elore, hogy ez lesz, de mar mind1 -.-
na joccakat.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Üdv, Moonmagix
http://www.direct2drive.co.uk/
Itt vásárolj mindenképp.
Sajnos a többiben nem tudok segíteni 😞
Szeretném online megvásárolni a játékot, de az az igazság, hogy még sosem vásároltam online bankkártyával és nem igazán tudom hogy is kell ezt. 😊
Letöltöttem a játékot a war-europe-ról, gondolom ezután már csak a kulcsot kell megvenni online.A direct2drive.com-ról akarom rendelni, el is jutottam addig, hogy beraktam a kosárba és beírtam a kártyám számát is(igen, lehet online vásárolni a kártyámmal) meg a többi adatot, de mikor rányomok a continue checkout gombra, nem csinál semmit.Mit rontottam el?
nem reszletezem miert van a jatekban, lehet pár embernek ismerõs a placc ;d
anti hero
nálunk a 22es wizi csinal 150k demizst-.-
nulla halál az a minimum, ilyen shotot rakjálki pliz, totális ownaget, ne ilyen gyoztunk veletlenul shotot ;o)
anti hero
Remélem ez nem lesz végig így...