Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hálistennke már igen korán realizálódik a játákban, hogy ez csapat játék, és valaki megszokja vagy sírva fogja otthagyni az egészet, amiért valljuk be nem fogok krokodil könnyeket ejteni. Elején vagyunk, solo kari is sok van elõbb utóbb ez le fog tisztulni..Jogos a probléma és meglévõ, de ez van. Ettõl függetlenül én arra reflektáltma, hogy ha 5 ember összejön scenarióba és használja agyát, az esélyek nagyon durván a gyõzelem felé billen és ez a fontos..😊
ha solóba jelentkezem be, akkor én már alapból úgy indulok neki, hogy bkni fogjuk és nem érhet csa kellemes meglepetés..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csak kezdenének ezek az idióták lekopni a játékról...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
lehet sírni stb, de a mi tankjaik is tudnak knockback-lni (legalább is vesgar dobálják õket rendesen..)
Tegnap t3 sc-l 1 et vesztettünmk..lehet szerencsés vagyok? nemtom...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Tor Anroc amugy leginkabb setuptol fugg. Ha sok IB, BW van a tuloldalon elore tudom hogy cumi lesz, kiveve ha nincs nagyon healeruk. Bejonnek a tomegbe es addig forgolodnak amig belokik a hordozot vagy a healert a lavaba.
Nem a knockback a gaz, hanem az irrealis tavolsag ahova ellok. Zealotkent kaptam vegre kb-t rank25-on. Na mondom vegre en is szivathatom a nepet, erre jo ha 5 meterre loki el az ellent, az IB knockback meg szinte athajit a palya masik vegere. Ez am a balance, nyilvan a tanknak kell ilyen eros defenziv kepesseg nem a csuhasnak...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Ez nagyon tetszik! Jó ötlet!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
de nembaj, en azert kedvellek (titeket), barmennyire is utalsz <#hawaii>#hawaii>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
bar en azt hittem utaltok a sok nyivakolasom miatt <#sir>#sir><#rolleyes>#rolleyes>
amugy most sir helyettem mas, nekem nincs tol sok idom net elott logni - mikor haver estenkent kicsit atengedi a ceges laptopjat, csak akkor - napkozben meg dzsavelunk fel-ala angliaban (jo idot is kifogtuk, 18-20 fok napkozben), qrvajo, meg siman kibirnek igy par honapot, csak fizesse valaki...szal' szponzorokat keresek, a 'segitsuk wildor kirandulasat alapitvanyhoz' <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
Jól értem, hogy ezek a beállítások csak akkor mûködnek, ha dobozos verzióm van? Ha pedig patchelt beta kliensem, akkor nem?
2 napja csatlakoztam ehhez a játékhoz, és eddig nagyon tetszik😊Persze van még min fényesíteni de minden így kezdte a legelején😊Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha elmegyek a destro fõvárosba akkor a grafika erõsen visszaesik. Az emberek teljesen elmosottak lesznek a polcokon nem látszanak a könyvek csak foltok. Ha kijövök és visszamegyek a T1 területre akkor nincs semmi gond minden szép részletesen kidolgozott. Próbáltam a jó pár hozzászólással ezelõtt leírt nvidia kártya beállítást de ez nem hozott erdményt.Mondjuk nem is az fps-el volt a bajom. A gépem egy E8400-as core2-es 3.0Ghz, és egy (erõsen cserér szoruló, egyszerre nem volt pénz a proci+alaplap és a vidókari cserére😊) nvidia 7600GT. A kérdés hogy valahol az én vidókarimban lehet a hiba, vagy valami beállításnál, vagy ez még a program kiforratlansága, és ráfogható az optimalizálatlanságra? Ja és érdekes hogyha inspectelek egy játékost akkor a karakter lapon mutatja szépen a részleteket de ott áll mellette az összemosott kari. Ha van valakinek hasonló gondja örülnék ha megosztaná velem😊
Karag Azgal szerón keresnék majd nem túl HC magyar guildet.Dolgozom elég kaotikus beosztással úgyhogy nem bagyok mindyg online de azért benézek naponta pár jó kis RvR meccsre😊 Jelenleg lvl9-es Witch elf vagyok és Szívrabló néven találtok meg ha valaki ingame érdeklõdne felõlem😊
Mindenkinek jó kalandozást és az "ellenség" hasznos felaprítását a várostromoknál😊
Bocs ha kicsit hosszú lett.
Üdv:Ungi
na bazmeg <#duhos2>#duhos2>
Per Aspera Ad Inferi.
engem se vettek fel a X guild-be, mondvan, hogy tul sok atm a bw, s inkabb healerek, tankok kellenek...
akkor kicsit problemaztam magamban miatta, de most mar nem erdekel... azzal jatszom, ami nekem tetszik, s nem azzal, amit mas akar es pont.
end of story -.-
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
anti hero
Nincs sor mi...
" Kor (nem számít, csak tájékoztatásnak):
Mainnek szánt karrier:
Eddigi tapasztalat:
Korábbi MMO klánokban elfoglalt pozíció:
Miért akarsz ide jönni:"
Ennyit kell írni és kész , sokan még erre sem képesek .
Néztem a jelentkezéseket aki tegnap jelentkezett az is felvettük. 100 fölött van a létszám sokkal többet nem is nagyon lehet NORMÁLISAN vezetni.
Nem nagyon értem miért mindig a Df ez kezditek el szídni , célozgatni .
Rank 14 guild vagyunk , guild pénzbõl finanszírozunk egy várat ( bár néha nem jút rá mert 144g/nap). Tegnap is T3ban várat foglaltunk tartottuk . Probálunk jó rvr játszani , van amikor megy van amikor nem . Vannak a guildban jó emberek és kevésbé . Egyébként a játékot is mindenki tanulja .
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Egyszerû taktikát szoktam követni. Hagyom hogy a többiek belemenjenek a sûrûjébe, én meg hátramaradok és azokra vadászok akik áttörnek az elsõ vonalon és a mágusokat akarja szekírozni. Tehát amolyan hátvéd, testõr szerep az ami nekem bejön.
Vagy én is belemegyek a tömegbe, és mindíg azt ütöm akinek a legkevesebb hp-ja van. Kellemes törpe tulajdonsággal meg tudom ragadni, és néhány mp-ig mozdulatlanságra kényszerítem az ellent. Igaz magamat is, de én bírom az ütéseket. Így õ elfutni nem tud, tuti halál 😊
http://kutyuszoba.blog.hu/