Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
jó hát értem én, nincs ezzel semmi baj.
Hálistennke már igen korán realizálódik a játákban, hogy ez csapat játék, és valaki megszokja vagy sírva fogja otthagyni az egészet, amiért valljuk be nem fogok krokodil könnyeket ejteni. Elején vagyunk, solo kari is sok van elõbb utóbb ez le fog tisztulni..Jogos a probléma és meglévõ, de ez van. Ettõl függetlenül én arra reflektáltma, hogy ha 5 ember összejön scenarióba és használja agyát, az esélyek nagyon durván a gyõzelem felé billen és ez a fontos..😊
ha solóba jelentkezem be, akkor én már alapból úgy indulok neki, hogy bkni fogjuk és nem érhet csa kellemes meglepetés..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
naja elég durva amikor gyökketõ hp-val ugrálok sámli körül hogy adjon már egy kis healt erre a gyökér meg lazán elhúz onnét. :/

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Engem csak az basz fel, de kegyetlenül, hogy ideális esetben bemész guild partyval, így a másik 6 random idiótát viszed a hátadon, ilyenkor tudsz nyerni, de ha soloban mész be, akkor legyen akármennyi healer, elvétve látsz 1-2 kisebb healt, aminek egyenes következménye, hogy veszted a scenariot. Olyan aberráltak az emberek, hogy dps-nek sámánt meg zealotot indítanak, plusz ha van két idióta (rendszerint tank és healer) akik haverok, tuti külön csapatba állnak távol a többiektõl, hogy még véletlenül se healeljen mást a haverján kívül. Ez van sajnos, ez a wow-betegség, solozik aztán anyázik, hogy mindenki feltörli vele a padlót, 10 fõs guildet alapít, hogy a Jocóval meg a Fecóval officer lehessen, azt hiszi, hogy minden kaszt jó minden szerepkörre, healerrel dps, tankkal ranged, melee dps-el tank, stb.
Csak kezdenének ezek az idióták lekopni a játékról...

BEAST
Persze hogy dobalom oket 😊 de az IB knockbackje aranytalanul erosebb mint barmelyik masik kaszt hasonlo skillje. Az en targetjeim csak akkor repulnek be a lavaba ha tokeletesen a dolgok szelen allnak 😄, IB majdnem barhonnan bevag ha jo iranyban all 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Mi is ott voltunk 😄 azert Malav Eekjetol meg a mi knockbackjeinktol is repkedtek 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
nemtom srácok, tom sírni jó, de én tapasztalatom alapján t3 sc legyen az láva vagy sem 75%-ban nyerünk destro oldalon
lehet sírni stb, de a mi tankjaik is tudnak knockback-lni (legalább is vesgar dobálják õket rendesen..)
Tegnap t3 sc-l 1 et vesztettünmk..lehet szerencsés vagyok? nemtom...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Torzonborz
az hogy egy böhöm nagy BO ilyen nagy kb-t csinál még ok elfogadom na de hogy kis tömpszli seggdugasz IB ...röhej. tegnap is t3 avelornban ment rvr s leginkább a hídon és környékén ment a hent . elég "mókás" volt ahogy a hídon repültek az emberek szanaszéjjel IB-tõl .

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
Jah csak az a baj, hogy idegi kiképzés. Sajnos warbandel nem lehet jelentkezni scenariora, 1 grp meg hiába premade, ha a többi idióta módon játszik. Plusz ált. többen vannak order oldalon. Nekem is nagyon fájó pont, hogy azt nézik, hol érvényesülhetnek jobban, High Pass Cemetery az egyik legjobb scenario egész gameba t3-ban, béta óta egyszer sem láttam 😊
Hamed
T3-ban kb. 50-50 az utobbi egy het alapjan. Guildes csapattal nyilvan jobb.
Tor Anroc amugy leginkabb setuptol fugg. Ha sok IB, BW van a tuloldalon elore tudom hogy cumi lesz, kiveve ha nincs nagyon healeruk. Bejonnek a tomegbe es addig forgolodnak amig belokik a hordozot vagy a healert a lavaba.

Nem a knockback a gaz, hanem az irrealis tavolsag ahova ellok. Zealotkent kaptam vegre kb-t rank25-on. Na mondom vegre en is szivathatom a nepet, erre jo ha 5 meterre loki el az ellent, az IB knockback meg szinte athajit a palya masik vegere. Ez am a balance, nyilvan a tanknak kell ilyen eros defenziv kepesseg nem a csuhasnak...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

nembaj legalább jó kiképzés a destructnak 😄
capaszabi
a probléma nem az, hogy fölény van, hanem hogy csak 1 fajta scenario megy minden tieren, mégpedig az, amire order queue-ol, mert elönyös neki. t2 templom, t3 tor anroc.

capaszabi
csilldúd. olvass könyvet, vacsorázz, borotválkozz, nézd a mónikasót, stb.<#nezze>

60-40 order talán :S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Forrest Tomee
Azgalon Orderes fölény van a scenariokban? Valahol azt olvastam aránylag 50-50%. Mi a helyzet valójában, mert filózom, hogy bevállalva a várakozást a sámánomat viszem fel a priestemmel ellentétben...

Tyler Durden
Ezt nagyon jó lenne mihamarább bevezetni, mert sajnos sokan csak a need gombot ismerik, tök mind1 milyen loot esik..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

antgecc
"While in scenarios, players will no longer be able to select "Need" in their loot windows unless their career or race can use the item being offered. Please note: players of a lower level than required by the item are still able to roll."

Ez nagyon tetszik! Jó ötlet!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Jah, most még a szokásosnál is jobban elhúzódott a nap. De úgy döntöttem, hogy holnap, azaz ma, maradok itthon. Szóval mehet a tömény scenario farm a t4-ért. 😄

Kojiro

Kojiro ergo sum.

BEAST
very soon vagy shortly? :d

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

antgecc
De most jófej, mert elégedett, hogy kinnt lehet Angliában! <#nevetes1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

BEAST
Dehogy utalunk 😄 csak irrital amikor csak ugy omlik beloled az elegedetlenseg 😄D

ja, gondoltam elvezted volna <#rolleyes>
de nembaj, en azert kedvellek (titeket), barmennyire is utalsz <#hawaii>

0Fritz0
Meggondolandó, olcsóbban megússzuk ha kint maradsz. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

meg akar megtortenhet az is, jovo heten mar ujra otthon leszek (sajnos, vissza a kokorszakba <#shakehead>), s tudok gammalni <#kacsint>

bar en azt hittem utaltok a sok nyivakolasom miatt <#sir><#rolleyes>

amugy most sir helyettem mas, nekem nincs tol sok idom net elott logni - mikor haver estenkent kicsit atengedi a ceges laptopjat, csak akkor - napkozben meg dzsavelunk fel-ala angliaban (jo idot is kifogtuk, 18-20 fok napkozben), qrvajo, meg siman kibirnek igy par honapot, csak fizesse valaki...szal' szponzorokat keresek, a 'segitsuk wildor kirandulasat alapitvanyhoz' <#zavart1><#idiota>

TDC Geronimo
Ma bementem t4es scenarioba. Itt is csak az elfes ment, ami behívott 5 sec alatt. 3x voltam bent és mindháromszor farmolták a 40es orderesek a destructiont és kb negyed annyian voltunk mindig, mivel lelépett mindenki és cserélõdtek az emberek. Tor Anroc után újabb 10 szintnyi szenvedés már ide látom <#szomoru1>

TDC Geronimo
Lemaradtál mai RvRrõl -.-

... külön öröm lett volna ha mi utasíthatunk el. 😄

BEAST
Nem hogy Sorcot kezdtel volna nalunk XD

TDC Geronimo
Kliens probléma, nem a géped.

antgecc
"This fix sems to work for only the RETAIL hard copy version of Warhammer Online, as the BETA client is setup differently. Make sure you are using the retail version if you are having issues, then do the following. "

Jól értem, hogy ezek a beállítások csak akkor mûködnek, ha dobozos verzióm van? Ha pedig patchelt beta kliensem, akkor nem?

Ja kimaradt hogy 4Gb ram van a gépbe és Win xp Sp3 van fent.A játékot meg highon nyomom de ha visszább veszem akkor se változik a helyzet.
Sziasztok😊

2 napja csatlakoztam ehhez a játékhoz, és eddig nagyon tetszik😊Persze van még min fényesíteni de minden így kezdte a legelején😊Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha elmegyek a destro fõvárosba akkor a grafika erõsen visszaesik. Az emberek teljesen elmosottak lesznek a polcokon nem látszanak a könyvek csak foltok. Ha kijövök és visszamegyek a T1 területre akkor nincs semmi gond minden szép részletesen kidolgozott. Próbáltam a jó pár hozzászólással ezelõtt leírt nvidia kártya beállítást de ez nem hozott erdményt.Mondjuk nem is az fps-el volt a bajom. A gépem egy E8400-as core2-es 3.0Ghz, és egy (erõsen cserér szoruló, egyszerre nem volt pénz a proci+alaplap és a vidókari cserére😊) nvidia 7600GT. A kérdés hogy valahol az én vidókarimban lehet a hiba, vagy valami beállításnál, vagy ez még a program kiforratlansága, és ráfogható az optimalizálatlanságra? Ja és érdekes hogyha inspectelek egy játékost akkor a karakter lapon mutatja szépen a részleteket de ott áll mellette az összemosott kari. Ha van valakinek hasonló gondja örülnék ha megosztaná velem😊

Karag Azgal szerón keresnék majd nem túl HC magyar guildet.Dolgozom elég kaotikus beosztással úgyhogy nem bagyok mindyg online de azért benézek naponta pár jó kis RvR meccsre😊 Jelenleg lvl9-es Witch elf vagyok és Szívrabló néven találtok meg ha valaki ingame érdeklõdne felõlem😊

Mindenkinek jó kalandozást és az "ellenség" hasznos felaprítását a várostromoknál😊

Bocs ha kicsit hosszú lett.
Üdv:Ungi
Crokin
Valószínûleg kisebbségi...

Repatarurgyán

RatBaG
csak odafûzi a végére, hogy "tipikus magyar"... tipikus magyar.
na bazmeg <#duhos2>

Per Aspera Ad Inferi.

Van magyar guild az eltharion szerveren destru oldalon?
mind2 egyszerre!! képzeld el... na jóvan mind1 hagyjuk abba, mindenkinek van rossz napja, de hogy mér kell mindjárt beszólogatni... tipikus magyar 😊
ezen ne legy meglepove.
engem se vettek fel a X guild-be, mondvan, hogy tul sok atm a bw, s inkabb healerek, tankok kellenek...
akkor kicsit problemaztam magamban miatta, de most mar nem erdekel... azzal jatszom, ami nekem tetszik, s nem azzal, amit mas akar es pont.
end of story -.-

Hamed
Ize.. most leptem be, egy deka sor nem volt azgalon.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Tatyla
ilyenkor egyél hangyát vagy szopogassál görénybelet<#eplus2>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

0Fritz0
Lassan eldönthetnéd, hogy akkor most te végül is egy "elbaszott agyú" vagy "jót röhögõ" -e vagy. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem akarok off-ot, így csak annyit mondok: Gondoltam egybõl támadni fog mindenki, de jót is röhögök rajtatok
ez volt az egyik ok, mi miatt kis tarsasagunk becelozta a dron order oldalt, soha nem láttam még sort és enemy is bõven akad...

anti hero

antgecc
megértelek, de azt kell mondjam: nem kötelezõ azon a serveren játszanod. Senki nem kényszerít rá.

s0n1c
Ha ilyen indulatokat vált ki belõled egy számítógépes játék akkor javaslom, hogy válassz valami olyan hobbit, ami nem idegesít fel ennyire 😊
Mi nem vészes neked?? Tegnap este kb. 1,5h-t álltam sorba hogy bejussak!! Már annyira ideges voltam, hogy legszivesebben összetörtem volna a játékot a géppel együtt! A jó ku**a annyukat, hazajövök munkából este 7kor és még szenvedjek, 1,5h-t hogy játszhassak azzal a játékkal amit már kiffizettem nekik. ÁÁÁ felbaszták az agyam nagyon...
Nincs sor mi...
HAF Rigel
Nem értem ez a DF igy Df úgy . Milyen 2 oldalas jelentkezés ?
" Kor (nem számít, csak tájékoztatásnak):
Mainnek szánt karrier:
Eddigi tapasztalat:
Korábbi MMO klánokban elfoglalt pozíció:
Miért akarsz ide jönni:"
Ennyit kell írni és kész , sokan még erre sem képesek .
Néztem a jelentkezéseket aki tegnap jelentkezett az is felvettük. 100 fölött van a létszám sokkal többet nem is nagyon lehet NORMÁLISAN vezetni.

Nem nagyon értem miért mindig a Df ez kezditek el szídni , célozgatni .
Rank 14 guild vagyunk , guild pénzbõl finanszírozunk egy várat ( bár néha nem jút rá mert 144g/nap). Tegnap is T3ban várat foglaltunk tartottuk . Probálunk jó rvr játszani , van amikor megy van amikor nem . Vannak a guildban jó emberek és kevésbé . Egyébként a játékot is mindenki tanulja .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

PsyhoApu
Tank karaktert viszek egy törpe ironbraker-t.
Egyszerû taktikát szoktam követni. Hagyom hogy a többiek belemenjenek a sûrûjébe, én meg hátramaradok és azokra vadászok akik áttörnek az elsõ vonalon és a mágusokat akarja szekírozni. Tehát amolyan hátvéd, testõr szerep az ami nekem bejön.
Vagy én is belemegyek a tömegbe, és mindíg azt ütöm akinek a legkevesebb hp-ja van. Kellemes törpe tulajdonsággal meg tudom ragadni, és néhány mp-ig mozdulatlanságra kényszerítem az ellent. Igaz magamat is, de én bírom az ütéseket. Így õ elfutni nem tud, tuti halál 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

eh.. nemis lattam hogy ilyen van a taunton eddig :x
hmm mondjuk igaz 😄 ha nemakarnak 30%al tobb dmget bekapni tolem akkor engem kell utniuk :>