Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
1.01 már rég kijött, 1..02-t pedig a hivatalos európai oldalon kiírt hír alapján ma délben kezdik el telepíteni és dél körül lesznek újra szerverek.
Egyébként van valami tuti módszer a gyors szintezéshez?Mert most rank 13-as vagyok, de 2-3 óra questelésbõl összejön kb 8k xp scenariobol meg ugye több csak kicsit nagyon idegesítõ hogy zsinórban veszítjük el a 10. meccset ilyen 500-30 akra 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
anti hero
Sokaknak rossz hír viszont, hogy egyenlõre nincs Paypalozás. Amit elfogad: American Express, Mastercard, Visa. És persze gamecard.
A másik meg, hogy eleinte mondtam, hogy milyen szemétség, hogy nekünk a patchek 1-2 nappal az USesek után vannak, de az 1.01-nél és úgy fest az 1.02-nél is nagyon jól járunk ezzel, mert eddig mindkétszer egész napos kínlódás volt az USAsoknak, mire nekünk fellövik addigra meg a rejtett hibák javítva vannak és nekünk viszonylag balesetmentes a patchelés. A játék korai szakaszában amikor rengeteg a patch szerintem ez nagyon jó.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
nekem amugy a legnagyobb halálom mikor healelem a dd-t és mikor már kicsit többen jönnek orderesek fogják magukat aztán elszaladnak mellettem , hogy engem üssenek ne õket persze ilyenkor halunk minden ahogy az kell.<#idiota>#idiota>

██
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viszont tegnap kiderült hogy néha azért megesik hogy elég jó healer banda jön össze mindkét oldalon😊
1. r28 wp 144 k
2. r 21 sámi 103k
3. r25 zealot 93k
4. 21 wp 83k
5. 27 sámi 74k
mondjuk ennyi healt egyszer láttam csak scben, eredménye az lett hogy anrocban egyik csapat sem érte el az 500 pontot😄
más: érdekes hogy bár én teljesen jól elvagyok és elfogadható dmg-t tolok sc-kben a többi sw általában alig több mint a felét. Én is láma vagyok de hogy a többi ennyire béna lenne?:S
És kipróbáltam egy witch elfet igy scben lvl4en lvl8as IB fél hpját kb 3 sec alatt eltüntettem ez mi?:S Mondjuk cserébe nagyon papír is.
Triathlon for life

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Videókat ne youtubeon nézegess mert ott nyilván gagyi. Van egy magyar srác, aki egész jó minõségben feltöltött egy rakás videót amikben nincs semmi vagdosás, machinálás, hanem egy az egyben felfedez a srác WPvel. Nem tudom, hol érhetõek el a videók, de valaki talán be fogja ide írni...
Itt egy random összehasonlító mintakép, na persze ez se mond el sokat arról, hogy ingame milyen a játék:
A gép amit írsz jó lenne, de 1 gigarammal ki fog dobálni asztalra a játék. 2 gigaram 8-10ezer forint jelenleg, 3mal már jól megy a játék.
Mac bõvítéshez nem értek 😞
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ezen a gépen(P4 3GHz, 2Gb ram, 7800GS) elfutna jól a game? Szeretném megvenni de potyára nem akarom. Elõre is thx a választ!
Amúgy a gépbe amit leírtál venni kell egy jobb videókártyát és menni fog a játék talán még fullon is. A mostani gépeden pedig ha nem is fullon, de menni fog.
Amúgy 1980×1200ban elég naiv elvárás fullgrafikát várni egy mai játéktól 1 darab HD 2600 proval, szerintem ezt Te se gondolhattad komolyan. Ilyen felbontás még egy viszonylag új crossfire/sli rendszert is meg tud izzasztani egyes játékoknál.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Egy QnAban azt válaszolták arra a kérdésre, hogy lesz-e, hogy "Sose mondjuk azt, hogy soha, de megjelenni csak PC-re fog." Szóval ebbõl ember legyen a talpán, aki kitalálja, hoyg lesz-e hivatalos mac verzió...
bankkártyás fizetés:
* 1 month for 12.99€
* 3 months for 35.97€
* 6 months for 65.94€
Gamecard: 29.99€
A CDgalaxisban és az 576ban a feltöltõkártya 6990.-, neten vásárolva (házhozszállítással?) 6290.-
magyarul elvileg fillérre ugyanannyi, mint a wow, de szó esett valami árleszállításról a bankkártyás váráslásnál, de errõl még nem tudni semmit, ha elérhetõ lesz végre a befizetõ oldal majd leírjuk.
(paypal-al is meglehet oldani a fizetést?)
elõre is köszi
pás
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
amúgy nem értem miért foglalkozik Kryn azzal, hogy a mi guildunk mikor lesz rank40. nálunk játszik? nem.
az hogy mikor lesz rank40 az ráadásul 20ad rangú kérdés épp.
anti hero
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
guildrank az RPbol es INFbol jon ossze. namost ha benne vagy egy fatoku gyujtoguildben ahol meg szarul is erzed magad, akkor meg szarabbul is jarsz...
en annyira nem aggodom.
anti hero
mivel még kicsi vagyok ahoz, hogy rendsen odategyem magam a guild eventekhez sokat scenariozok, hogy gyorsabban utolérjem a többieket. Hát, katasztrófa. Destruction oldalról beszélnék, nemtom orderen mi van, de az elmúlt egy hétben kb 20szor mentem a tier2-es templomos scenarioba, egyszer ha nyertünk....
Pedig még arról sincs szó, hogy néha-néha nem mi visszük el elöször a zászlót.
Ha ordernél van, lehet látni, hogy szépen mindenki visszafejlõdik védekezésbe...onnantól kezdve szinte esélytelen, hogy visszaszerezzük még idõben...
Nálunk ez úgy néz ki, hogy szegény zászlós egyedül kóvályog a háttérben miközben mindenki épp hentel.....1-2 order megkerüli az épületet és már le is csapták a zászlóst...
20ból 19szer tuti bukta....Egy másik scenarion (Power gate vagy vmi ehez hasonló a neve) azért sokkal jobbak vagyunk....Néhányan felérték már ésszel, hogy amíg a nagyja szembõl nyomja az ordert, a fõbejárat felõl meg kell kerülni a az order bázis kerítését és szépen el lehet hozni a zászlót....itt rendszeresen nyerünk....
De alapvetõ és többnyire költõi kérdés:
1. Miért nem kommunikálnak az emberek legalább félszavakban?
2. Ugy összeségében miért nem kommunikálnak? Karak Azgalon szinte egyáltalán nem megy semmilyen chat.
érdekes mindenesetre....
Rusnya voltam BO, Karak-Azgal
bicajosblogom.blog.hu
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
egyáltalán nem
been there, done that, got that t-shirt -.-
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
tudod van olyan hogy alliance, ha kevés az ember zergelni, nekunk épp most pénteken lesz alliance varfoglalás és kocsmázás asszem : )
anti hero
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/