Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vagy neked talán jól esne ilyeneket olvasni WAR-ban?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nem lesz ebbol egyhamar endgame:SS
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem kértél áldást Sigmartól? ;-)
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
En ezert figyelek elsosorban a dps kasztoka, mert ok tizedelik a legjobban az ellenfelet, viszont par backlash meg dot es veguk ha nem figyel a healer. Tankok ha nem kapnak fokuszt siman elvannak egy darabig egy hot-tal.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
A kezdeti videóknál elrontódott a hangfelvétel, de az utolsó videóknál normális lett - rájöttem mi okozta a hibát
http://blog.filefront.com/Meridian74/
http://www.taxierden.hu
anti hero
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Steam: [HUN]Feriggno
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Persze ez csak egy sámán véleménye. 😊
witch hunterrel vagyok, lehet azzal majd valaha is jol sebezni a pisztolyal? mert eddig csak arra jo, hogy a menekuloket hatba lojjem 😄
Fene ebbe a leallasba, tegnap vettem a jatekot, es ma nezhetem a dobozt :S
Running, aimbot sincs... 😊
Amúgy Eltharion serveren keresem casual destru guildemet, jelenleg egy 14-es black orcom van.