Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6 várat elfoglaltunk /flex

anti hero

s0n1c
Fõvárosba van egy könyvtár (térkép bal felsõ szélén), ott npcktõl lehet behúzni azt, amit unlockoltál.
Bartn73
Hali Most azt elöbb kaptam 1 trófeát(1000 empire megöléséért) és nemtom most azt hogy tudom használni vagy nemtomitcsinálni vele?Mert látom a képét a Tome of ....-ba az Items oldalon rákkatintok de sokminden nemtörténik(vagy eggyátalán ez a trófea? ja ésmég 1db köpeny is van ott nyereményként de vele is ugyanez a helyzet)Köszi ha valaki tud segitteni

Timber
😄 WoWtam egy darabig aztan most WHOzom 😊 Karak Azgalon vagyok Dest oldalon... leginkabb Poompa nevu kis gobbo shammieval 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

Rank 40 / renown rank 80

s0n1c
Eh, de rég láttalak 😊 (in a galaxy far, far away)
Timber
indits healert es maris nyertek ha csinalod a dolgod 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

BEAST
<#email>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Am itt mennyi a max szint?😄<#conf>
Oksa😊 Köszi Lazarus szal ti mindmegvettétek..😊 ok akk sztem én is ezt teszem😄😄
RatBaG
na ne mondd <#violent><#eplus2>

Per Aspera Ad Inferi.

TDC Geronimo
Vissza lettek verve már Praagig -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

RatBaG
az order a the maw-t támadja, destrosok sorakozó! (azgal)

Per Aspera Ad Inferi.

valaki mondjon már egy szervert mindegy hogy mennyi magyar van rajta, ahol gyakran vagy mindíg nyer a destru scenarioban mert az eltharion kezd az agyamra menni ezzel a napi 2 winnel 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lazarus
Kérdezett valamit én meg segítettem. Hol itt a probléma? Tört szerverek semmilyen tekintetben nem illegálisak Magyarországon és szerintem jót is tesz a hivatalos szerveren játszó közösségeknek hogy nem kell a fiatalabb korosztállyal egy levegõt szívniuk.

Vagy neked talán jól esne ilyeneket olvasni WAR-ban?
Legyen. Pölö jáccá <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lazarus
1 hónapja se megy a játék... 😊
Hamed
Nebazz, hogy t4-ben is csak 12-20k xp jar egy gyoztes meccsert? Mar most tobb mint 400k xp kell, hogy 28-ra lepjek. 39-40 mennyi lesz, 2 millio?
Nem lesz ebbol egyhamar endgame:SS

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

De a törtszerver az illegális és az azon való játékkal a maffiát támogatod és több halott drogos meg prostituált csecsemõ lesz az utcákon 😞
Nincs jobb dolgod itt? Aki akarja megtalálja...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lazarus
Ez jobb játék, van tört is
Mondjuk hülye kérdés me látom fenn h onnan lehet megrendelni ! XD
XDDDDDDDDDDDDDDDDD nah most a poént félretéveXD nekem bejön ez a game ! most tört vagy eredeti? én is szeretnék játszani😊
0Fritz0
Az egér eredeti, a bill. kissé törött.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Cs all! Ti ezt a gamet eredetin (vagy törten) toljátok???😮
"... - rájöttem mi okozta a hibát"

Nem kértél áldást Sigmartól? ;-)
Hát kár, hogy nem jöttél késõ este letoltunk Beastel 4-5 t4 scen-t mindegyik destro gyõzelem... WTF?! 😊 12-20k xp/ run

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hamed
Sztem jobb taktika stealtherkent ha a BW/Sorcit szedi ki eloszor, egy healer jobban tudja huzni az idot es addig levagjak a tobbiek. Egy BW/Sorc-nak kevesebb hp-ja van, es ha nem kap rogton detauntot vagy cc-t a WH/WE nem lehet megmenteni egy healerrel akkora burst dmg-et tol. (felteve ha nem volt sokat stealth-ben es van eleg AP)

En ezert figyelek elsosorban a dps kasztoka, mert ok tizedelik a legjobban az ellenfelet, viszont par backlash meg dot es veguk ha nem figyel a healer. Tankok ha nem kapnak fokuszt siman elvannak egy darabig egy hot-tal.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Az a srác az én voltam, itt vannak a videóim a warhammer kezdésrõl meg az idõközben a többi...

A kezdeti videóknál elrontódott a hangfelvétel, de az utolsó videóknál normális lett - rájöttem mi okozta a hibát

http://blog.filefront.com/Meridian74/

http://www.taxierden.hu

tegnap atspeccingeltem WPmet healre es egesz jo kis support heal az en szeretett grpomnak <333

anti hero

0Fritz0
Viszont megnyugtat a tudat, hogy híl hiányában hamarosan a többi tárasam is velem együtt élvezi a porfürdõt. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

van server, kalandra fel ! 😊
Hyder
lvl 20 -ra kb 2x annyi manid lesz mint a mount. én mindent felszedek és eladok, ritkán van tele a zsák és 19-en már jóval 30g fölött járok

Steam: [HUN]Feriggno

nemtom, lementem egy dungeonba, ahol kiolt egy chapion (rank 3-an voltam), viszont elotte a mobok dobaltak egy rakat cuccot, amit hasznalni se tudtam (kopenyek, fegyverek, ov, stb), lehet onnan lehet jo penzeket szerezni, bar meg nem neztem meg, mennyi a mount?

MeoH
Boven lesz penzed mountra.

fuck mmo's..i.,

Hogyan lehet gyorsan sok pénzt szerezni?Van egy olyan érzésem, hogy lvl20-ig nem lesz meg a pénz a mountra 😞

kocka vagyok, kocka vagyok, servert adjatok!
ALacsonyabb szinteken valóban szenvedés az rvr, és ha 10 percig ütnél egy 1-2 szinttel nagyobbat akkor sem halna meg 😄 (legalábbis én ezt vettem észre) De ez idõvel javul valamennyit.

na igen, bar meg csak par orat jatszottam, de sok videot neztem, nekem is a healerek es bufferek az elsodleges celpont 😊
BEAST
De te elfogult vagy, hiszen a shamanok hullanak el elosszor amikor a witch hunterek megjelennek 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
A WH szerintem túl kemény is: nagy sebzés, viszonylag sok HP/jó védelem, láthatatlanság.
Persze ez csak egy sámán véleménye. 😊

jahh.. 2gbyte mem van

witch hunterrel vagyok, lehet azzal majd valaha is jol sebezni a pisztolyal? mert eddig csak arra jo, hogy a menekuloket hatba lojjem 😄
Akinek sebesseg gondjai voltak mar a menuben is nemtom mit csinal, nekem a sima nootbookomon muxik (2ghz core2, X1600 256mb).
Fene ebbe a leallasba, tegnap vettem a jatekot, es ma nezhetem a dobozt :S
0Fritz0
Valami büdös tapló, mindig eltakarta a kilátást a sámánom elõl. <#bohoc>

Running, aimbot sincs... 😊

ronda és finom?
Targetelni TAB-bal lehet, bár elég szarul van megoldva, de szerencsére a mai peccsben ezt fixálták.

Amúgy Eltharion serveren keresem casual destru guildemet, jelenleg egy 14-es black orcom van.

Pedig a legjobb xp zsinórban nyerni a scenario-kat. A Dron-on order oldalon ez mûködik 😊.
BEAST
nem, de gef4en sem megy a jatek 😄

Running
Lusta szar vagyok, zúmóni is lehet valahogy?