Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a marauderrõl meg a witch elfrõl sokat nem tudok mondani, mert csak scenariokban találkozom velük ellenfélként😊)..a marauder nekem nem tûnik keménynek😊)...a witch hunter szép dps-t tud kiosztani, de asszem elég papír védelme van...inkább közelharcos mint ranged...asszem van cloakja (vagy itt minek hívják)..nekem a guildben sokan panaszkodnak, hogy nem az igazi..bár van aki meg nagyon jól tolja vele.

Sztem érdemes rászánni 1-2 hetet arra, hogy többféle kasztot próbálgatsz ki és majd utána döntöd el melyik tetszik a legjobban. Igazán nem maradsz le semmirõl és már lvl1tõl tesztelheted pvpben is a scenariokban. Az is igaz azoban, hogy a tier vége felé látod, hogy igazán mit ér más kasztokkal összehasonlítva....tehát érdemes legalább 11ig elvinni a karikat.
BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jo lenne ha a witchelfet nerfelnék már a picsába, jah
;D

anti hero

melyik kari übertáp ?😊
nerf biza :S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Kicsirigo

Nerf pls <#merges2>

szeretném segítségeteket kérni abban, hogy 1-2 kasztról valaki mondjon pár szót. Mert az szép és jó amit leír az WAR honlap , de más MMO-kból kiindulva nem mindig igaz.
Szóval destruction oldalon két kaszt is érdekelne: a marauder és a witch elf míg orderen inkább a witch hunterrel szemezgetek. Ha jól gondolom a marauder az ilyen közelharci dps , aki képes a karjait 3 különbözõ fegyverré változtatni. A witch elf , az ilyen eltünõs mérgezõs , a witch hunter meg távolról lövöldöz és szintén van stealthje. Amennyiben hiba csúszott a számításaimba , vagy ki tudnátok egészíteni azt amit leírtam, azt nagyon szépen megköszönném.
hát tudnám dijazni, ha orvr felé tolnák el a témát, mert wow-ban már épp eleget "scenario"-ztam <#rolleyes>

asszem kicsit túl sok koffein volt ebben az energiaitalban <#merges2><#fejvakaras>

s0n1c
A jó contentre épített game egyszer már sikerült nekik a daocban (bár én csak classicon játszottam a vége felé, ha jól tudom a TOA kieggel elcseszték az itemelést). WAR-ban viszont nagyobb közönséget próbálnak megcélozni, aminek jelentõs részét a wow community teszi ki, akik bizony AV grinden nevelkedtek. Szal nehéz ez, egyszerre szeretnének megfelelni két hozzá állásban és gondolkodás módban gyökeresen eltérõ communitynek. 1.1-ben jön az openRvR boost, majd meglátjuk.
én csak simán rátaposnék a fejükre a 90 kilómmal, hogy érezzék a törõdést <#gonosz3>
komolyan mondom, irl egy rohadt nyugodt ember vagyok, de ha meglátok egy ilyen emoboyt kapásból viszketni kezd a tenyerem <#gun>

hát erre akkor szerintem várhatsz még.
jó rewardokra egyszerûbb építeni egy gammát, mint jó content-re, lásd pl. wow.
és az emberek 99,999999%-át 80%-ban érdekli a reward és 20%-ban a content, ami sokadszorra már úgyis uncsi lesz (kérdés, hogy fejlesztõk hogy fognak majd állni a késõbbiekben ehhez a kérdéshez).

a jó grp esete, nos igen, az viszont player- és csapatfüggõ, s a jó, skilles, és ami még fontosabb, jól irányított(!) grp az ritka, mint a fehér holló.

nekem a legjobb grppvp élményeim a sokat fikázott wow-ban még bc elött voltak, mikor bloodpanther irányította a bandát stables-rõl (Hunstars + You are in combat mixelt csapat volt, s akkoriban kökeményen meg kellett verekedni azért, hogy velük pvp-zhess, mert durva volt a szelektálás is a jelentkezõk között), mindenki pattant az utasításra, mint a villám, s holott kõkemény és szigorú volt a csapatvezetés, de ugyanakkor meg olyan simán és olajozottan mûködött az egész 15 fõs pvp gépezet, amit öröm volt nézni.

bizom benne, hogy itt is ez lesz.
ehhez kell majd egy csapat és egy olyan vezetõ, akire mindenki hallgatni fog...

szal összegezve nekem vmi ilyesmi gamma kéne 😊
remélem, hogy ez lesz az majd a végén.
kicsit offtopik is voltam, de sorry.

0Fritz0
<#eljen><#eplus2>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Nem új, csak most már populáris.
Alapdivat lett a tiniknél.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BEAST
naja nem artana :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RatBaG
ez csak a "The Liberator" titlet adta, inkább menjünk lair bosst ölni, találtam vagy ötöt.

Per Aspera Ad Inferi.

Jah vágom, ezeket kis buznyáknak gondoltam, az ilyenekre szoktam mondani barátnõmnek, hogy úgy tarkónbasznám, hogy magához térne. 😄

s0n1c
Nem is mondtam, hogy rossz, csak pl. ennek kapcsán sem értettem, hogy miért olyan új dolog ez az emo style, mikor ezt a Cure már rég ellõtte.
TDC Geronimo
Majd ma megyünk azt beverjük 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

<#ejnye1> a cure es robert smith a maguk koraban istenek voltak! kar hogy a sok drog miatt ma mar csak arnyekaik maguknak, de amugy jo az : )

anti hero

s0n1c
Hoppá én sem vagyok túl kultúrált, self dorgálás!
s0n1c
Ilyen elbaszott (szembe belógó (festett) fekete) hajú, sminkelt arcú, lánynak kinézõ fiúk/fiúnak kinézõ lányok. Ha emlékszel még a The Cure nevû zenekarra kurva régrõl, na akkor néztek ki kb. így a rajongók.
Emocionális rövidítése. Divatból marha érzelmes, gusztustalanul feketére festett lények.

@Jockey: köszi-köszi! <#wink>

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

biztos láttál már a városban.
ilyen fekete-fehér kockás-pöttyös nyakkendõs, haja az egyik szemébe lóg, szintén kockás pöttyös ff tornacipõ ilyesmi fiúkat és lányokat.
az az emó

anti hero

RatBaG
ez a bácsi egy 29es champion badlandsen. tegnap mentem becserkészni a tome unlockért. mondom 29es, mi bajt okozhatna... aztán kezdésnek megkínált 3.9k-val, majd még kb a felénél 3.5k-val <#wow1> a vége felé csak immátkozni tudtam, hogy nehogy elnyomjon még egy ilyet... ja egyébként ilyen szokásos 100akat ütögetett

Per Aspera Ad Inferi.

naaa-haha azok ti vagytok : ) lila pancelos chosen es haver goblinjai :o)
<#wilting>

szivmelengeto ez a sok egyeterto ppl (es goblin)
<3

anti hero

Soha nem vágom mifasz ez az emos, csak itt szoktam látni a fórumon.

Jockey
egy dolgot még érdemes megjegyezni.
Mindig van nálunk jobb player, vagy a group setup-k miatt mindig lesz az ideálisnak hitt setup ellen is hatékony fegyver, ha értõ kezekben van. Ebben ez a szép, megtalálni mmi mûködik és elviselni, hogy az is megdönthetõ...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

s0n1c
szal emos vagy
Jockey
Szia!
Ha szted pvp-t (annak minden elõnyével és hátrányával, álá bevernek mint a szöget ha úgy alakul néha) akkor ez a te játékod. Fagyások nálam nincsennek stabil agamma ámábr lagos néha nagy tömegben. De egyetlen játék ahol npc ölés nélkül is tudsz fejlõdni. Ez a sikerek és sikertelenségek mellett is sztem büntet bármilyen jelenleg lévõ mmo-t a piacon.
Balance gondok vannak,de korántsem olyan durva sztem..Egy dolog fontos, ez team pvp és minden más hozzáállást el kell felejteni. Ha ez megy, ez a te játékod...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

igy van, szende szuz vagyok, hipererzekeny es szuperintelligens .
DOOM. foleg nekem.

anti hero

TDC Geronimo
Nem csak ez a fórum van ám 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Bhalage-al kell egyetértenem (sajnos <#hehe>), mert ezt más nem döntheti el helyetted.
Valaki már adogatja el az acc-át, mások meg erre rántják a répát.

Ez a tálcán felkínált információ érzésem szerint masszív túlzás, mivel napok óta arról olvasok, hogy fujj-fujj bw. --> nem sok hasznos információhoz tud jutni az ember a sok flame és fikázás között. A venni a fáradtságot nem tudom mire kell érteni. Pörgessek vissza 10419 hozzászóltást és olvassam végig? Nem könnyen megvalósítható dolog. Mellesleg megértem, hogy milyen a valóságban, nagyon derék dolog, így tovább, ne keveredjen bele a rapper, dohányzó kemény 16. életévüket koptató fiatalok körébe, de ezt a jó magaviseletet nem volna butaság itt is megtartani. Érzésem szerint nem kérdeztem trehányul, s bunkón, de ezt kaptam cserébe.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

mert ha az irom, hogy megéri, akkor az segit, megveszed?
es ha neked azutan nemtetszik?

a jatekbnak megvannak a hibai, amik ellenere szerintem rettenetesen szorakoztato. (<- sajat maganvelemeny, vagod)

nem tahosagbol irtam azt amit irtam, hanem mert igy gondolom.

van rola millio cikk, olvashatod a forumot, hogy aki jatszik vele az jol szorakozik, megnezhetsz a youtubeo millio videot.

az a 10k HUF meg ne jelentsen mar problemat, vagy nemtudom... ugyis havidijas es utana pengetned kell a moneyt..

anti hero

Jeffjohnson
hát az utóbbi idõben csak az megy rajta ,hogy a BW mekkora OP <#ravasz1>
de gyanítom nem azoknak szólt a kérdés akik erre az olvass vissza választ adják

s0n1c
Kultúráltabban, ha kérhetném!

Ha szereted a pvpt akkor vedd meg.
Részint a védelmére kell keljek, mert valójában nem tahó, csak erõsen eljátsza itt a fórumon. Ismerem véletlenségbõl személyesen és 16 éves bakfisokat megszégyenítõen szende szûz a való életben és ezt minden viccen kívül mondom, én ezért sem veszem komolyan.
Másrészt ez a beszólása pont nem az álbunkóbbakból való és tényleg igaza van, venni kell a fáradtságot és az amúgy is tálcán kínált információkat fel kell magadnak dolgozni, csak ez a fórum is tele van velük.

Jeffjohnson
én is hasonló cipõben járok pár napja már nagyon gondolkozom azon ,hogy megvegyem-e?!

Frankie
Vedd meg érdemes kipróbálni.

s0n1c
i sense flame

(pedig a scenario nagyrészt annak a rétegnek készült)
Az agysejtpusztítóra gondolsz, melynek nevét nem mondjuk ki? 😄

Nem tahó megnyílvánulást vártam, hanem személyes tapasztalatokat, hogy mennyire vészesek ezek a problémák --> mi az ajánlata, tippje a már játszó személynek --> van-e értelme még beruházni rá vagy érdemes várni, amig jobban kiforrja magát a játék?
Ha nincsen meg a játék, nem voltam bétában, nincs trial lehetõség, akkor mégis honnan a f@szomból szopkodjam ki, hogy mégéri-e vagy nem...?
Taníts kérlek, ha te ilyen szinten bölcs vagy, s határozott.
Köszi

Ez amúgy tényleg teljesen így van mourkain temple-tor anroc-serpent passage mindenkinek mert az a leggyorsabb xp/rp, pedig pl phoenix gate kb ezererszer jobb mint mourkain lehet taktikázni több utvonal van mégis oda 20percet kell várni az invitera mourkainra meg insta behívnak.
És ugyanez van az open rvsr-el is jelenleg az emberek nagyrésze inkább serpent passage-be megy mert ott sokkal több rp-t kap hiába nagyobb fun az open rvsr(még a jelenlegi kicsit broken formában is)

Sajnos egy bizonyos game behozta ezt a szemléletet a pvsp-be is.

Lourker

ne más döntse már el neked, hogy megéri-e vagy nem......

anti hero

kicsit meleg van itt, nyissunk ki egy ablakot! ;od

anti hero

Javítottak-e már irányításon, stabil-e, kidob a szerver, kurva nagy balance gondok.
Valahogy elkezdett lankadni az érdeklõdésem a játék irányába. Nem éri még megvenni?

BEAST
mindjart sejtettem 😄

s0n1c
ez egy fagyi ikon, ha elforgatod, szal csak a fagyit szeretjük, nagyon 😄D
BEAST
<#ijedt>