Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lineage 2 höz vannak egész normális tört szerverek nade miért?! mert annó úgy ahogy van lenyulták az egész szerver proggit... ilyen itt aligha lehetséges. A másik meg az ,hogy egy tört szerver sohasem nyújtja azt az élményt ,stabilitást, sebességet, játékosmennyiséget mint tört társai! Nem beszélve arról ,hogy szerintem hosszútávon az MMO-k jelentik majd a PC-s játékbiznic túlélését kulcsát a konzolokkal szemben. Szóval csakis off. legyen.
ON:
Biztos milliószor ismételt kérdés de itt mindenki az Eltharion-on tolja aki Destruction oldalon játszik? Ha igen akkor van e olyan klán ahol a hozzám hasonló kezdõket(csak warban)szívesen látják? Olyan klán lenne a legjobb aki aktívan használja a Ventrit/TS-t nem csak a chat-et.
Reverse engineeringben és assemblyben járatos emberek kellenek hozzá, legalábbis ilyeneket próbálnak egybefogni az emulátorgyártáshoz, ami még az én csekély hozzáértésemmel is egyértelmûsíti, hogy ide bizony nem elég a hobbiprogramozás hanem nagyon, nagyon mélyre kell ásni ahhoz, hogy emulátort csinálhass.
A wow szerintem egy ennél egyszerûbb rendszer lehet, hisz már az open béta leges legelején, amikor még fel se merült, hogy ez ennyire sikeres lesz és még csak pár hete lehetett beszerezni a klienst voltak sandbox szerverek.
De persze nem értek hozzá kellõen ahhoz, hogy biztos legyek mindebben, mint ahogy szerintem senki más ezen a fórumon... Kivéve persze ha valaki maga is csinált már házi emulátorprogramot MMO klienshez (nem, ez távolról se egyenlõ azzal, hogy valaki beüzemelt otthon egy wow szervert és még azzal se, hogy NPCket is pakolt bele 😊 ).
Ehez sem lesz 😊 wow más alapokon nyugszik, mint az új játékok.
gogo 576/cdgalaix
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Utána beállítás gomb, OK, újraindítod a gépet és játszol.
Ha megint kilép, akkor növeled a méretet.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(Ha nem válik be, akkor ez is csak egy fícsör 😄 )
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha játszani akarsz, meg kell venned eredetibe.
ez van...
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
drivereken kivul meg egy virusirto vagy tuzfal se fut a hatterben...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
AuctionSearchWindow.Search()
Auctionos makró, hogy el ne fáradjon az ujjatok a sok gépeléstõl. Tárgyat berak a slotba, makrót megnyom, sasolod az árakat.
/flex
Mennyire találkozik a két oldal scenarion kívül ? és ez miben nyílvánul meg? tehát egy - egy ostromban például, ha jól gondolom, mert erre szól az RvR rendszer... vagy mégsem? <#confused>#confused><#pardon1>#pardon1>
Törpe kezdõfaluba, meg witch elfként is azt a feladatot kaptam, hogy az ágyúval vagy ezzel a íjat kilövõ géppel nyírjak ki pár embert, de nekem nem akarja használni a fegyvert, pedig elõször sikerült.... szóval az lenne a kérdésem, hogy azon kívül hogy a fegyverre jobb klikkel kattintok, kell - e még valamit csinálnom? remélem emlékszik még valaki 😊
amugy meg..
http://www.youtube.com/watch?v=v4W_8BP6jIM
A kék mióta epic?
Elõzõbe nem rakta be, láma vagyok
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Azért nyertünk mert volt pár jó healer aki tette a dolgát szemben az orderes healerekkel. De képzeld ha azok is healelnek hülyéskedés helyett, akkor feltörölték volna velünk a padlót élen a bright wizardal.
Felhívnám a figyelmet, hogy a második helyen levõ we több enemyt ölt meg, és többet végzett ki, mellesleg a destruction nyert. Akkor mirõl beszélünk?
Pár nap és megvan.
toa nem cseszte el szerintem a játékot, csak átalakította és felgyorsította. szerintem sokkal élvezetesebb volt az rvr toa-val mint nélküle. én örültem volna egy ilyen "rétegjátéknak" megint de hát az gondolom nem éri meg 😄
/off
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az iránt érdeklõdnék, hogy Karak Dron-on milyen magyar Order guild van és hol lehet hozzájuk jelentkezni?