Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jeffjohnson
Off:
Lineage 2 höz vannak egész normális tört szerverek nade miért?! mert annó úgy ahogy van lenyulták az egész szerver proggit... ilyen itt aligha lehetséges. A másik meg az ,hogy egy tört szerver sohasem nyújtja azt az élményt ,stabilitást, sebességet, játékosmennyiséget mint tört társai! Nem beszélve arról ,hogy szerintem hosszútávon az MMO-k jelentik majd a PC-s játékbiznic túlélését kulcsát a konzolokkal szemben. Szóval csakis off. legyen.

ON:
Biztos milliószor ismételt kérdés de itt mindenki az Eltharion-on tolja aki Destruction oldalon játszik? Ha igen akkor van e olyan klán ahol a hozzám hasonló kezdõket(csak warban)szívesen látják? Olyan klán lenne a legjobb aki aktívan használja a Ventrit/TS-t nem csak a chat-et.

Ja igen, kifelejtettem, hogy eddig annyira jutottak a hozzáértõ népek ott az emupedián, hogy sikerült legyártaniuk egy programot, amivel bele lehet túrni a .myp fájlokba és ki lehet szedni az adatokat fájlonként, de a formátumokat (kiterjesztéseket) még nem ismeri fel szóval minden .txt-ben jön ki aztán lehet kísérletezni 😊. Ilyen szempontból mondjuk a wowosok elõnyben voltak, mert mpq turkáló programból már totalcommander plugin is volt amikor jött a wow 😊
Pedig igen is nagyon eltér az egész rendszer az MMO-knál szerintem. Empuepdia-n van külön fórumrész is a WARnak de eddig senki nem tudott komolyabban belemenni.
Reverse engineeringben és assemblyben járatos emberek kellenek hozzá, legalábbis ilyeneket próbálnak egybefogni az emulátorgyártáshoz, ami még az én csekély hozzáértésemmel is egyértelmûsíti, hogy ide bizony nem elég a hobbiprogramozás hanem nagyon, nagyon mélyre kell ásni ahhoz, hogy emulátort csinálhass.
A wow szerintem egy ennél egyszerûbb rendszer lehet, hisz már az open béta leges legelején, amikor még fel se merült, hogy ez ennyire sikeres lesz és még csak pár hete lehetett beszerezni a klienst voltak sandbox szerverek.

De persze nem értek hozzá kellõen ahhoz, hogy biztos legyek mindebben, mint ahogy szerintem senki más ezen a fórumon... Kivéve persze ha valaki maga is csinált már házi emulátorprogramot MMO klienshez (nem, ez távolról se egyenlõ azzal, hogy valaki beüzemelt otthon egy wow szervert és még azzal se, hogy NPCket is pakolt bele 😊 ).
Lazarus
Nem nyugszik más alapokon csak annyira populáris hogy elkerülhetetlen volt. Ettõl függetlenül mai napig nincs az offical szerverekhez hasonló játékélményt nyújtó emulator
Lotro is kint van 1+ éve és nincs tört szerver. Guild Warshoz sem.
Ehez sem lesz 😊 wow más alapokon nyugszik, mint az új játékok.
gogo 576/cdgalaix

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Örök hála és Grungi Örök Potencia Rúnája legyen aktív rajtad életed végéig!
0Fritz0
A Sajátgép ikonon jobb klikk, tulajdonságok, speciális fül, teljesítmény mezõben "beállítások" gomb, speciális fül, virtuális memória mezõben módosítás, ott kiválasztasz egy vinyót/particiót (lehetõleg ne azt, amin a játék is fut), egyéni méret: min. 2 megától -> ameddig gondolod és amíg van hely a vinyón (legalább száz megákban gondolkodj, kezdésként legyen 500).
Utána beállítás gomb, OK, újraindítod a gépet és játszol.
Ha megint kilép, akkor növeled a méretet.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Rádobnék, csak nem tudom hol kell, mert annyira tudom használni a gépem, hogy dupla klikk aktuális játék(na jó, azért nem, de a lényeg, hogy az ilyen állítgatásokban nem vagyok otthon). Merre kell véghezvinni ezt az akciót a gépen? Köszi=)
0Fritz0
Dobj még pár megát a lapozófájlra, hátha.
(Ha nem válik be, akkor ez is csak egy fícsör 😄 )

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sziasztok! Miért van az, hogy szinte percre pontosan óránként crashel a game és kilép? Illetve, ha nagyon belaggol, akkor is kilép magától. Mindent levettem minimumra. Gépen valahol esetleg lenne valami beállítás, ami segíthet?
de gondolom majd lesz.Wowhoz se volt 1 honap után
nincs tört szerver.
ha játszani akarsz, meg kell venned eredetibe.
ez van...

Ha nem vezsem meg eredetibe a játékot el se tom inditani?szoval nincs valami tört szerver még hozzá vagy valami?? mer ugye miko elnditom kéri az accoutot és nem tom tovább pecselni
Jeffjohnson
Black Orc és a DoK között gondolkodom

Lazarus
Ha van melletted egy tank és össze tudtok dolgozni atom imba. egyszerre ki tudtok nyírni 4-5 másik játékost. Willpower helyett elég STR-re gyúrni, sok olyan képessége van amivel minél nagyobbat ütsz annál nagyobbat healelsz. Soloban nem próbáltam
Jeffjohnson
Disciples of Khaine-ról van valakinek tapasztalata?

Tûzfal nem volna hülyeség, driverben a 3D settingszek be vannak konfigurálva jóságosra? vertical sync meg ilyen fps korlátozó dolgok ki vannak szedve?

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Pari
es defualt 0-n minden quality beallitas nvidianak es a gamenak is

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
AMD 3700+(single)1mb chace,Asus A8n-e ultra,gainward 9600GT(512),4gb ram(kit),3x250gb sata(kulon win,kulon war,kulon page) winxp hu sp3
drivereken kivul meg egy virusirto vagy tuzfal se fut a hatterben...

milyen konfiggal?
Solid Snake
Ez beépített ficsõr, igy kedveznek a kevésbé skiles playereknek <#idiota>
Pari
baro, kar hogy 5fps korul mozgok orvrbe es 60korul scbe...

Jockey
lelottek a szervereket?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

"With the addition of the new region-wide and RvR-wide chat channels we have seen a marked increase in Open RvR participation. In order to encourage this trend even further, we have made an additional adjustment to the experience awarded for killing enemy players in an Open RvR area. Previously we increased this amount by 50%. As of today, that bonus has been raised to 100%. With this change players killed in Open RvR will now be worth double the experience than those killed in scenarios!"

TDC Geronimo
jézusom te itt?! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Strahd_
Van valahol valami jo leiras hogy melyik alapanyag kombinaciobol mi jon ki Apothecary-nal?

Lazarus
/script TextEditBoxSetText( "AuctionHouseWindowCreateSearchItemName", EA_Window_Backpack.GetItem(CreateAuctionWindow.itemInventorySlot).name )
AuctionSearchWindow.Search()

Auctionos makró, hogy el ne fáradjon az ujjatok a sok gépeléstõl. Tárgyat berak a slotba, makrót megnyom, sasolod az árakat.

/flex
Dopti
Ott a pont <#eljen>

elvileg felhoz egy háromgombos menüt, use, repair és abandon asszem. na ott use.

Másik kérdés :
Mennyire találkozik a két oldal scenarion kívül ? és ez miben nyílvánul meg? tehát egy - egy ostromban például, ha jól gondolom, mert erre szól az RvR rendszer... vagy mégsem? <#confused><#pardon1>
Jabar
career: hammerer = epic 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Hy megint lenne egy kérdésem :
Törpe kezdõfaluba, meg witch elfként is azt a feladatot kaptam, hogy az ágyúval vagy ezzel a íjat kilövõ géppel nyírjak ki pár embert, de nekem nem akarja használni a fegyvert, pedig elõször sikerült.... szóval az lenne a kérdésem, hogy azon kívül hogy a fegyverre jobb klikkel kattintok, kell - e még valamit csinálnom? remélem emlékszik még valaki 😊
Wowos ill. más játékbeli tapasztalatokból kindulva a lila az epic, nem?
amugy meg..
http://www.youtube.com/watch?v=v4W_8BP6jIM

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

0Fritz0
Az király, mert akkor tele vagyok epic cuccokkal. 😊
A kék mióta epic?

Dopti
http://img395.imageshack.us/my.php?image=doptilolm139jn2.jpg

Elõzõbe nem rakta be, láma vagyok

Dopti
Esett egy epik az imént 😄

Szaruman
Omg omg nerf shaman <#idiota><#idiota><#idiota>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Kicsirigo

Azért nyertünk mert volt pár jó healer aki tette a dolgát szemben az orderes healerekkel. De képzeld ha azok is healelnek hülyéskedés helyett, akkor feltörölték volna velünk a padlót élen a bright wizardal.

Jeffjohnson
Tescoban nem lehet kapni :=( baxxák meg...

Még jó, hogy senki sem a damage done-t nézi ugye? 😊
Felhívnám a figyelmet, hogy a második helyen levõ we több enemyt ölt meg, és többet végzett ki, mellesleg a destruction nyert. Akkor mirõl beszélünk?
Nekem is u.ezek voltak a legjobb élményeim a WoW-ban, amikor BC közeledett, nem voltak raidek a HC klánokban(többeközt a miénkben is) és mentünk életre-halálra PvP-zni, volt egy Coxx nevü vezetõnk istencsászár player meg dirigáló és nagyon hangulatosak voltak a premadek. Remélem WAR is ilyen lesz vagy min. hasonló 😊
Pár nap és megvan.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Jeffjohnson
egyetértek Wow a kiegig volt jó én annó Menzoberanzáék csapatában voltam azt már nem tudom milyen klán volt mert én csak hozzájuk csapodtam eleinte kispadon csücsültem de aztán bekerültem a nagy pvp farmer teamben és a legjobb az egész wowban talán ez az idõszak volt ha ilyen lesz a WAR is akkor asszem sokáig maradok.....na most megyek a Tescoba megvenni a gamét mivel holnap minden zárva 😊

Pari
(...sokkal elvezetesebb volt rr10es grpba...mert pugba es rr5 alatt insta death😊

AngeLujo
kis off 😊
toa nem cseszte el szerintem a játékot, csak átalakította és felgyorsította. szerintem sokkal élvezetesebb volt az rvr toa-val mint nélküle. én örültem volna egy ilyen "rétegjátéknak" megint de hát az gondolom nem éri meg 😄
/off

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Egy karaktert, tárgyat, bosst, npct, mobot, lehet buffolni(erõsíteni) ill. nerfelni(gyengíteni).

Running
mit jelent az hogy nerfelni?

Hali!
Az iránt érdeklõdnék, hogy Karak Dron-on milyen magyar Order guild van és hol lehet hozzájuk jelentkezni?
PSAV
játszanak és olvasd el még1x

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Egyébként a fentebb található szervereken játszanak is magyarok vagy csak játszottak ? meg melyik oldalon van az eltharionon meg a dragonon magyar közösség?