Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
de meglattam 😞

Strahd_
en pont az ellenkezojet latom 😊 tul sok healer keves aki oljon voltam olyan sc be ahol magus es healer tultenges volt 😊 500-0 ra kaptunk ki

TDC Geronimo
Shamannal ugyanúgy kell az intes gear solozáshoz, mint zealotnál.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
gondolom arra értette, hogy ha solozik/questel akkor intes gear kell a dmg miatt, bár ez szerintem nem csak zealotnál van így, nekem is két gearem van, tank meg solozos/dps/questelõs
TDC Geronimo
Nem értem, miért kéne intre gyúrni? Csak willpoweres cuccaim vannak, mivel healbot vagyok és ahhoz az kell.

TDC Geronimo
Közel se, mivel sokkal hamarabb hal shaman, mint a druida wowba :p

Hamed
Lehet a "mindig zoldebb" effektus van, de sztem is jobb healer a samli. Legalabbis t4-ben. Atlagosnal picit jobb jatekosnak tartom magam, de sc-ben szinte mindig lehagynak a healer samanok.
Mint lejjebb is irtatok pont ez a gaz, hogy allitolag ez egy pure healer kaszt, de a healing spelljeit megis szetszortak a 3 mastery fa kozott. Plusz samannak csak intellectre kell gyurnia, mig nekunk willpowerbol jon a heal es int-bol a dps, szoval es allandoan oltozkodni kell meg tactic-ot valtogatni.

Egyre inkabb azt latom, hogy zealot inkabb ilyen support/off-healer szerepre jo az eros hot-ok es a gyors rez, aoe silence miatt. A 3 sec-es nagy heal-t csak tankra erdemes elnyomni, a tobbi kaszt meghal mire vegiger. (foleg ha pushback is van kozben) De meg tankra is jobb a dark medicine+cordial ugyanennyi ido alatt mert mobilisabb vagy.
Aztan ott van ez a harbinger es a hozza kapcsolodo millio skill/tactic, ami sztem ugy gaz ahogy van. Egy komoly harcban rohadtul nincs ideje a healernek arra hogy befusson es rarakja vkire. A legtobbszor az lett a vege, hogy egybol fokuszt kaptam es magamat kellett mentenem. Ertem, hogy inkabb szolo pve-re valo, csak akkor ne ezek legyenek mar a mastery agak vege fele.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

aha, tehát a sámli olyasmi, mint a resto druida a wow-ban, abszolút imbaság, mig a zealot olyasmi, mint a holy pala csak cloth-ban.
hmm... nos, ezesetben visszavonom, amit a #10569-ben irtam <#vigyor>

Köszi!
Jockey
értem
low szinten effektivebbnek tûnt a zealot, és a pumpa healnek mintha lószar ap igénye lenne..
mindenestre annyi shámán van sztem kell sok zealot is, nem jó az se ha csak 1 fajta heale van..:-)
van amúgy nálunk már magas zealot?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

TDC Geronimo
Sõt 5 heal spell után van annyi Waaaghod, hogy instantba lövöd az AP szívást is.

TDC Geronimo
Mint mondtam a pumpálós heal miatt másodpercek alatt 0án vagy APból. Shamannal shield fel, 3 hot ami már most tickel együttesen olyan 1100 körül és ugyanúgy nem kell megállnod a HoTok miatt. Sok különbséget amúgy meg nem látok a két healer között. Mindkettõvel lehet ugyanolyan effektíven healelni. Csak shaman nagyobb fun szerintem :p

Lazarus
Jockey
ha egy 17el még összehozod akkor korrektnek tûnik..😛

0Fritz0
Az "Ey, Quit Bleedin", "Don' Feel Nuthin", "Mork's Buffer", "Yer A Weaklin'" és a "Life Leaka"-t tudja futás közben is osztani a sámán (Talán még a "'Ere We Go!"-t is), a többihez állnia kell.
Legalábbis lv27-es szintig. Az ágak spell-jei nincsenek köztük.

A group heal-hoz 3mp kell a sámlinak. Ezzel olyan 700-1100 közötti HP-t lehet kiosztani. (lvl27)

De majd Gero megmondja a frankót. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A random scenariok ötletét én is támogatom. Kicsit uncsi, gogy t3ban nálunk csak tor anroc ment..nagy néha egy-egy temple of ishe avgy doomfist crater....t4-en meg serpents shard..ami sztem a legszarabb scenario a játékban ( bár itt hozzá kell tennem, hogy t4bõl csak 1 thunder valley-t láttam még...de az meg hamar véget ért mert kevés ember volt az egyik oldalon.)

pq-kal nálunk is gond van..nagyon nehéz embert találni rá, pedig jön vele szép xp meg influ is.

Szombaton találtam egy fasza kis groupot, végigpörgettük a ch15-16 os pqkat az empire-nél meg a törpéknél..léptem vele egy szintet. Sokkal jobban élveztem mint serpents passaget 100adjára egy nap.

Orvr-bõl is kevés van. Az eltharionon ahogy én látom fõleg Avelorn pörög, a többi nem nagyon. Szervezettség hiánya miatt viszont elég szopó ezekben részt venni, mert mindenki csak rohangál.

Guilddel még anno rengeteg t2 raidet csináltunk, azok nagyon bejöttek, de azóta kicsit oszlott a nép, abbahagyták sokan meg lemaradtak a szintekben (pedig én is csak esténként nyomom pár órát meg 7végén ha van idõm).

Mount Gunbad vicces volt. ilyenbõl kellene még több. Mostanában nálunk azt csinálja a nép esténként. Mindig van legalább 1 full warband.Csak az meg már nem ad sok extra dolgot 32esként.

Van esetleg vmi más ilyen insta 30+ra?

s0n1c
Boldogot! Hanyadik, 15? :F
0Fritz0
Búldog Szülinapot! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nah, csak Strahd meg ne lássa ezt...

Jockey
nem akarok belekötnyeleskedni, mert gyakorlatig fingom nincs hihg lvl-n mi zu, de az az ista spammelhetõ lófütyi direkt heal futás közben azért az nagy ász nem?
shaminak csak dotja van ami futásból megy, heal+dot-hoz állni kell direkt heal meg kurva lassú és lassúl damage-re nem?

Jockey
thx:p

TDC Geronimo
Ugyanazok a healjei vannak, mint a shamannak a pumpálós kivéteélvel, ami úgy eszi az APt, hogy másodpercek alatt kifogysz. Shamannak 2* erõsebb a shield spellje is. Nekem most 900dmg nyel el. Ott van még az AP szívás ami pure win. A mastery ágról meg annyit, hogy míg a zealotnál szét van szórva mindenfelé a heal spellek, addig shamannak egy ágon van az összes, ergó itt az összes heal spellt fel tudod maxra húzni ellenben a zealottal.

Natessék itt a válasz a sok rinyálásra. 😄

Boldog Születésnapot töki! 😄

TDC Geronimo
De van, csak nem játszik rajta senki, mivel SP megy mindig -.-

Ez miért ilyen biztos? Ahogy láttam a zealotnak meg minden ága erõsíti vmely healjét plusz azért ott van a spammelhetõ instant nocd heal is ami masteryk nélkül is ütõs, nem beszélve az 1 sec cast timeos, nocd-s direct heal + hot-ról, meg van neki 3 sec cd-s grp healje is. A sok buff és debuff mellett azért ez elég ütõs kis arzenálnak tûnik, bár nem tudom a gyakorlatban hogy mûködnek összehasonlítva a sámánnal.

Jockey
nincs gond ton anroccal szvsz
általában itt a tank dönt, ahol kevesebb van az az oldal szopik.
tegnap pl akkor átalába vesztettünk mikor csak én votam tank (healer láz vandestruba, hálistennek:-)
Erõsítsetek meg t4-be nem lesz ilyen lávás faszság amõgy ugye?

Jockey
egyet értek
én is rengeteg healer altot látok+ tegnap t3-ba pl volt olyan, hogy 3 healerem volt kláncsapatba..:-)
csináltam is screesh-t róla..Jah és 1-2 kivétellel mindig nyertünk sc-t, pedig nagy sírások voltak régen..:-)
"ez egy új nemzedééék...":-)

Lazarus
Ha ennyire utáltok Tor Anroc és Murkainbe járni miért jelentkeztek rá be? Szerintem megéri 10 percel tovább sorban állni. Ha meg a lapozással és join-olgatással van baj, van rá fasza addon amivel ki lehet ixelni Tor Anrocot.
TDC Geronimo
Mikor beastel kezdtünk kb 3 hete kiskarit már akkor is csak healerek voltak szinte t1-be. Tovább sajna nem jutottak vele a tapasztalatok alapján <#idiota>

Igen, azzal vannak problémák t4-ben még, de úgy látom nem sokáig lesz ez így, ugyanis már régóta terveztem, hogy kipróbálom a zealotot és hétvégén meg is tettem. Mellesleg iszonyat élvezetes healelni pvp-ben vele, még annak ellenére is, hogy a célpontjaimat néha beverik, mint a szöget. Szóval a lényeg, hogy kb. 3-4 nordenwatchon voltam, ahol a 12 emberbõl 8-9 healer volt, csak zealotok és sámánok, de hihetetlen módon minden alkalommal rettenetesen elpicsáztuk a sokkal kiegyensúlyozottabban felálló ordert. Ezen felül is sok lowlvl healert lehet látni, tehát kezd helyreállni a dolog a fejekben úgy érzem.

TDC Geronimo
Tévedsz. Magasabb szinten a shaman már jobb healer, mint a zealot. Shamannak van olyan mastery ága, ami az összes heal spellt erõsíti, míg a zealotnak el van szórva 3 ágra, plusz van instant res tactikája is, ami megintcsak egy jó dolog.. A hybrid elképzelésrõl meg annyit, hogy lehet így akarta mythic, de egyelõre a shaman egy healbot és minden másra haszontalan.

utolsó mondatot realizáltam én is, s nem is eképpen cselekedtem, trust me, war eléggé uncsi solozva 😊
na de mindegy, scenariokat szerintem úgy lehetne legegyszerûbben változatossá tenni, ha levennék az opciót, hogy külön x sc-be lehessen jelentkezni, helyette úgy mûködne a rendszer, hogy az összes jelentkezõt beleszórná egy nagy "kondérba", aztán kikapna ebbõl X mennyiségû playert, vagy grp-ot mindkét oldalról, és sorsolna nekik egy random sc-t a választási lehetõségek közül.
igy megszünne az, hogy zsinórban 40+ alkalommal mehetsz m. temple-be, mert másba cseszik jelentkezni a jónép (pedig szerintem is jobb a másik kettõ).

bár ez lehet ki lett már tárgyalva régebben...

s0n1c
Én a healer mennyiséggel nem vagyok kibékülve destro oldalon... Csak azt hallom sok felõl, hogy kínszenvedés vele a szintezés ezért inkább rerollolnak dps classra, jah meg ott felelõsség sincs.
zealot jobb healer, az olyan pure healer kategória.
sámli az inkább hibrid class, annak dps-elnie is kell, hogy erõsítse a heal-jét. legalábbis, ha jól tudom, igy müxik.

amúgy érdekes a bw és a chosen differencia. elöbbivel nagyon gáz pve-zni, mert egyfolytában a combustion-öd kell figyelni, hogy nehogy kinyird saját magad a spelljeiddel, ugyanakkor pvp-ben meg atomimba a dmg, amit ki birsz vele tolni, chosen meg pont a fordítottja ennek.
pve-ben simán-lazán ölheted halomra megállás nélkül a nálad 2-3 szinttel nagyobb mobokat (amik úgy szétcsapkodnák a bw-t, hogy öröm lenne nézni), pvp-ben viszont inkább utility vagy (feltartóztatás, casterdefense, ilyesmik), mint dps.

Nem csak low szinten nehéz pq-hoz embert találni, hanem magasabban is. Ennek úgy érzem egyrészt az az oka, hogy a rewardok sorcerer szemszögbõl egyszerûen nem érik meg a fáradtságot (bár más kasztoknál ez nincs így, mert a guildiek gyakran farmolnak pq-kat), másrészt t4-re aránytalanul megnõ az egyes stagek teljesítéséhez az alapkövetelmény, harmadrész mindenki inkább pvpzik. Nem tartom nagy történetnek ennek a javítását, a rewardokat kell kicsit vonzóbbá tenni.
Soloban bemenni scenarioba még mindig egyenlõ a hajhullással, guildes partyval lehet nagy gyõzelmeket elérni, vagy egyenlõ körüli eredményeket, ha egy komolyabb premade áll a másik oldalon akkor azért néha begyalulnak, köszönhetõen a t4-re még jobban megerõsödõ bw-k, engineereknek. T3-on tor anrocot kellene még vmilyen módon bekorlátozniuk és porig nerfelni... akarommondani kijavítani a fenti kasztokat, vmint az rvr renown bónuszt növelni és visszavenni a serpent's passage bónuszaibiól és tökéletes lenne a pvp. Már így is a legélvezetesebb amit daoc óta láttam, de ezek még szükségesek lennének és egy szavam nem lenne.
Amúgy tényleg szarul csinálod, mert ez nem wow, nem a magányos farkasok játéka.

Strahd_
Shaman es Zealot kozott azert meg vacilalk en jo healer akarok lenni akikkel le lehet nyomni az olyan bekepzelt BW ket mint te 😛

downfallal, meg quakkal még nem találkoztam, gondolom vmi highlvl skill lehet, de ez a repel, reple akármi, nem birtam megjegyezni a nevét, szal eléggé uselessnek tûnik.
én mordukain t-ben általában arra próbáltam használni, hogy a tome cipelõ orderest berugdossan vele a mieink közé, hogy ott szétkapják jól.
ami általában persze nem jött össze, mert vagy elakadt valamiben, vagy a lag miatt másik irányba repült el, mint kellett volna <#vigyor>

amúgy chosen még low szinten is pofásan néz ki igy tökig felpáncélozva, amint lóbálja a kis kétkezes csatabárdját. olyan conan-os feeling...amúgy ha már itt tartunk, az a csatabárd tényleg lehetne egy kicsit nagyobb <#hehe><#idiota><#zavart1>

helyes, jó választás volt 😊

BEAST
Chosennek ott a downfall vagy a quake knockdownnak, a knockback meg ahogy irtad melee dps elrugdalasara jo, de szerintem siman jo arra is hogy rangedeket a sajat melee seregunk koze lokjuk :d

UI: mekkora nub vagy, teljesen rosszul latod a szitut <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Gyere Wildor Destro oldalra es akkor a healel nem lesz gondod en szinvesen healellek 😊 ami az en gondom keves ertelmes tank van low zonaban aki hajlando elfogadni hogy healeljek es ezert cserebe meg kell osztania az inf et es az xpt 😊

hát én azt vettem észre scenarion azért figyeli ki mit csinál, én sokszor kaptam sokkal több xpt mint a BWk akik 3x anyit sebeztek mint én, csak mert a zászlóst ütöttem vagy healeltem..volt olyan 3x öltem meg a zászlost, persze azonnal szézkaptak utána...igy az egést sc leadott sebzésem nagyából picsafüst volt...mégis én kaptam legtöbb xp-t

Strahd_
Wildor vegul nagy nehezsegek aran dontottem 😊 es Zealot lettem 😊

na most lehet megint osztani, hogy mekkora nub vagyok, meg rosszul látom a szitut, meg wildor hülye, meg csak whineol már megint, stb.
úgyis ez lesz megint, de nem érdekel különösebben, nekem ez volt a véleményem, lehet szeretni, vagy nem szeretni, kinek mi szimpi.

(ja s még mielött valaki megkérdezné, hogy miaf*szt kerestem destro oldalon, megsúgom, a legeslegelsõ kari amit lekreáltam és felvittem elsõ nekifutásra lvl8-ig, az egy chosen volt)

na hétvégén kipróbáltam elég jól a gammát, rááldoztam jó két-három napot, már amikor futotta rá idõ az egyéb irl elfoglaltságok mellett.
pár gondom van vele:
- low szinten pq-khoz embert találni gyakorlatilag lehetetlen a szervereken <#szomoru1>. az öljünk le egyedül, vagy +1 emberrel együtt 80+ mobot egyesével meg valahogy nem fun. reinforcment pontok pedig kellenének a rewardok miatt. szal ez a mobfarm (mert ez biza az) nekem egy idõ után baromira nem jön be...
- a 40valahányadik alkalommal is lefutott mordukain t. scenario már több mint uncsi egy idõ után, arról nem is beszélve, hogy ahogy elnézem orderben tömve vannak healerekkel és bw-kkel, destru oldalon meg ha 1 healer van, az már csodaszámba megy (bár lehet csak én voltam peches a hétvégén <#rolleyes>). ezért általában 80%-ban destru bukja m. temple-t, mert order belegyalulja a bw-kkel a jónépet a földbe simán (bw tényleg durván op). steamroll van szó szerint <#zavart2>
- a chosen szerintem tök olyan, mint a wow warriorja. healerekkel a hátában omg, darálunk feeling (bár ez relativ, mert a wow warrijához képest itt kb. pi**afüst a chosen sebzése), healerek nélkül meg nézelõdünk a cc-kben, meg döglünk, mint a villám seperc alatt.
- ez a chosen knockback dolog mire jó? gondolom a "vakarjuk le a healerekrõl a dps"-t miatt lett kitalálva, csak az a a gebasz, hogy az order dps 80%-a ranged, õket meg leginkább ez nem hatja meg. egy knockdown imho 100x hasznosabb lenne a knockback helyett, de ez csak privát vélemény. knockback range ráadásul röhejesen kicsi is. plusz, ha melee-t knockback-elek még futhatok én utána. szal' eléggé useless feelingem van a dologgal kapcsolatban.
- a fentiek fényében a sokadik m. templet zsinórban elbukni valahogy nem fun, igy mennék questelni, de questekért + mobokért meg olyan kevés xp jár, hogy beleõszülök, mire úgy szintet lépnék. ez so sad szitu megint... értem én, hogy pvp game, de azért abba is bele lehet csömörleni egy idõ után (vagy nem? <#nemtudom>) szal kéne, hogy questek után jobban jöjjön az expi. szerintem.
- nem értem az egész xp osztási rendszerét a scenarioknak. valahogy nem találom balanced-nek a dolgot. pl. én miért kapok kevesebb xp-t a végén, mikor nyerünk, mint az, aki 1,5x több sebzést csinált mint én, de ugyanakkor az aktivitásunk meg mindkét player esetében 100% volt. én azért kapok kevesebb xp-t, mert nem csinálok annyi sebzést, mert nem pure dps class vagyok? ez fair? szerintem nem igazán.

na igy hirtelen ennyi jutott eszembe.
tegnap lejárt a free hónap, most hezitálok 2 kört, hogy feltöltsem-e...

ami viszont pozitiv volt, hogy ha 2-3 healer állt a chosenem seggében, akkor nagyon fun volt úgy a scenario <#eljen><#smile> s általában(!) nyertük is...pláne akkor, ha voltak olyan hülyék az orderesek, hogy leálltak ütni engem, ahelyett, hogy hátrafutottak volna kinyirni a healereket <#ticking>

amúgy jó game lesz ez, csak még ki kell forrnia magát...

Sziasztok. Tegnap megalakult a Light in te Darkness sötét oldala Karak Azgal szerveren (desrtu oldalon) neve: Light of Narbondel.

Elérése ha szeretnél jelentkezni: Guild A Guild hûen Orderes társához, a NEM HC (hardcore) szintet szeretné tartani olyan játékosokkal akiknek nincs nap 20 órájuk játszani!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Köszi! Siker van 😉

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Lehet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

császtok lesz a warhammernek free trial v vmi kiprobálható verziója?
Lazarus
/who Prophecy
/who Infernum
Karak-Azgal szerón, destro oldalon még mindig keresek guildet <#wilting>

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling