Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mint lejjebb is irtatok pont ez a gaz, hogy allitolag ez egy pure healer kaszt, de a healing spelljeit megis szetszortak a 3 mastery fa kozott. Plusz samannak csak intellectre kell gyurnia, mig nekunk willpowerbol jon a heal es int-bol a dps, szoval es allandoan oltozkodni kell meg tactic-ot valtogatni.
Egyre inkabb azt latom, hogy zealot inkabb ilyen support/off-healer szerepre jo az eros hot-ok es a gyors rez, aoe silence miatt. A 3 sec-es nagy heal-t csak tankra erdemes elnyomni, a tobbi kaszt meghal mire vegiger. (foleg ha pushback is van kozben) De meg tankra is jobb a dark medicine+cordial ugyanennyi ido alatt mert mobilisabb vagy.
Aztan ott van ez a harbinger es a hozza kapcsolodo millio skill/tactic, ami sztem ugy gaz ahogy van. Egy komoly harcban rohadtul nincs ideje a healernek arra hogy befusson es rarakja vkire. A legtobbszor az lett a vege, hogy egybol fokuszt kaptam es magamat kellett mentenem. Ertem, hogy inkabb szolo pve-re valo, csak akkor ne ezek legyenek mar a mastery agak vege fele.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
hmm... nos, ezesetben visszavonom, amit a #10569-ben irtam <#vigyor>#vigyor>
low szinten effektivebbnek tûnt a zealot, és a pumpa healnek mintha lószar ap igénye lenne..
mindenestre annyi shámán van sztem kell sok zealot is, nem jó az se ha csak 1 fajta heale van..:-)
van amúgy nálunk már magas zealot?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Legalábbis lv27-es szintig. Az ágak spell-jei nincsenek köztük.
A group heal-hoz 3mp kell a sámlinak. Ezzel olyan 700-1100 közötti HP-t lehet kiosztani. (lvl27)
De majd Gero megmondja a frankót. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
pq-kal nálunk is gond van..nagyon nehéz embert találni rá, pedig jön vele szép xp meg influ is.
Szombaton találtam egy fasza kis groupot, végigpörgettük a ch15-16 os pqkat az empire-nél meg a törpéknél..léptem vele egy szintet. Sokkal jobban élveztem mint serpents passaget 100adjára egy nap.
Orvr-bõl is kevés van. Az eltharionon ahogy én látom fõleg Avelorn pörög, a többi nem nagyon. Szervezettség hiánya miatt viszont elég szopó ezekben részt venni, mert mindenki csak rohangál.
Guilddel még anno rengeteg t2 raidet csináltunk, azok nagyon bejöttek, de azóta kicsit oszlott a nép, abbahagyták sokan meg lemaradtak a szintekben (pedig én is csak esténként nyomom pár órát meg 7végén ha van idõm).
Mount Gunbad vicces volt. ilyenbõl kellene még több. Mostanában nálunk azt csinálja a nép esténként. Mindig van legalább 1 full warband.Csak az meg már nem ad sok extra dolgot 32esként.
Van esetleg vmi más ilyen insta 30+ra?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
shaminak csak dotja van ami futásból megy, heal+dot-hoz állni kell direkt heal meg kurva lassú és lassúl damage-re nem?
Boldog Születésnapot töki! 😄
általában itt a tank dönt, ahol kevesebb van az az oldal szopik.
tegnap pl akkor átalába vesztettünk mikor csak én votam tank (healer láz vandestruba, hálistennek:-)
Erõsítsetek meg t4-be nem lesz ilyen lávás faszság amõgy ugye?
én is rengeteg healer altot látok+ tegnap t3-ba pl volt olyan, hogy 3 healerem volt kláncsapatba..:-)
csináltam is screesh-t róla..Jah és 1-2 kivétellel mindig nyertünk sc-t, pedig nagy sírások voltak régen..:-)
"ez egy új nemzedééék...":-)
na de mindegy, scenariokat szerintem úgy lehetne legegyszerûbben változatossá tenni, ha levennék az opciót, hogy külön x sc-be lehessen jelentkezni, helyette úgy mûködne a rendszer, hogy az összes jelentkezõt beleszórná egy nagy "kondérba", aztán kikapna ebbõl X mennyiségû playert, vagy grp-ot mindkét oldalról, és sorsolna nekik egy random sc-t a választási lehetõségek közül.
igy megszünne az, hogy zsinórban 40+ alkalommal mehetsz m. temple-be, mert másba cseszik jelentkezni a jónép (pedig szerintem is jobb a másik kettõ).
bár ez lehet ki lett már tárgyalva régebben...
sámli az inkább hibrid class, annak dps-elnie is kell, hogy erõsítse a heal-jét. legalábbis, ha jól tudom, igy müxik.
amúgy érdekes a bw és a chosen differencia. elöbbivel nagyon gáz pve-zni, mert egyfolytában a combustion-öd kell figyelni, hogy nehogy kinyird saját magad a spelljeiddel, ugyanakkor pvp-ben meg atomimba a dmg, amit ki birsz vele tolni, chosen meg pont a fordítottja ennek.
pve-ben simán-lazán ölheted halomra megállás nélkül a nálad 2-3 szinttel nagyobb mobokat (amik úgy szétcsapkodnák a bw-t, hogy öröm lenne nézni), pvp-ben viszont inkább utility vagy (feltartóztatás, casterdefense, ilyesmik), mint dps.
Soloban bemenni scenarioba még mindig egyenlõ a hajhullással, guildes partyval lehet nagy gyõzelmeket elérni, vagy egyenlõ körüli eredményeket, ha egy komolyabb premade áll a másik oldalon akkor azért néha begyalulnak, köszönhetõen a t4-re még jobban megerõsödõ bw-k, engineereknek. T3-on tor anrocot kellene még vmilyen módon bekorlátozniuk és porig nerfelni... akarommondani kijavítani a fenti kasztokat, vmint az rvr renown bónuszt növelni és visszavenni a serpent's passage bónuszaibiól és tökéletes lenne a pvp. Már így is a legélvezetesebb amit daoc óta láttam, de ezek még szükségesek lennének és egy szavam nem lenne.
Amúgy tényleg szarul csinálod, mert ez nem wow, nem a magányos farkasok játéka.
én mordukain t-ben általában arra próbáltam használni, hogy a tome cipelõ orderest berugdossan vele a mieink közé, hogy ott szétkapják jól.
ami általában persze nem jött össze, mert vagy elakadt valamiben, vagy a lag miatt másik irányba repült el, mint kellett volna <#vigyor>#vigyor>
amúgy chosen még low szinten is pofásan néz ki igy tökig felpáncélozva, amint lóbálja a kis kétkezes csatabárdját. olyan conan-os feeling...amúgy ha már itt tartunk, az a csatabárd tényleg lehetne egy kicsit nagyobb <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1>
UI: mekkora nub vagy, teljesen rosszul latod a szitut <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
úgyis ez lesz megint, de nem érdekel különösebben, nekem ez volt a véleményem, lehet szeretni, vagy nem szeretni, kinek mi szimpi.
(ja s még mielött valaki megkérdezné, hogy miaf*szt kerestem destro oldalon, megsúgom, a legeslegelsõ kari amit lekreáltam és felvittem elsõ nekifutásra lvl8-ig, az egy chosen volt)
pár gondom van vele:
- low szinten pq-khoz embert találni gyakorlatilag lehetetlen a szervereken <#szomoru1>#szomoru1>. az öljünk le egyedül, vagy +1 emberrel együtt 80+ mobot egyesével meg valahogy nem fun. reinforcment pontok pedig kellenének a rewardok miatt. szal ez a mobfarm (mert ez biza az) nekem egy idõ után baromira nem jön be...
- a 40valahányadik alkalommal is lefutott mordukain t. scenario már több mint uncsi egy idõ után, arról nem is beszélve, hogy ahogy elnézem orderben tömve vannak healerekkel és bw-kkel, destru oldalon meg ha 1 healer van, az már csodaszámba megy (bár lehet csak én voltam peches a hétvégén <#rolleyes>#rolleyes>). ezért általában 80%-ban destru bukja m. temple-t, mert order belegyalulja a bw-kkel a jónépet a földbe simán (bw tényleg durván op). steamroll van szó szerint <#zavart2>#zavart2>
- a chosen szerintem tök olyan, mint a wow warriorja. healerekkel a hátában omg, darálunk feeling (bár ez relativ, mert a wow warrijához képest itt kb. pi**afüst a chosen sebzése), healerek nélkül meg nézelõdünk a cc-kben, meg döglünk, mint a villám seperc alatt.
- ez a chosen knockback dolog mire jó? gondolom a "vakarjuk le a healerekrõl a dps"-t miatt lett kitalálva, csak az a a gebasz, hogy az order dps 80%-a ranged, õket meg leginkább ez nem hatja meg. egy knockdown imho 100x hasznosabb lenne a knockback helyett, de ez csak privát vélemény. knockback range ráadásul röhejesen kicsi is. plusz, ha melee-t knockback-elek még futhatok én utána. szal' eléggé useless feelingem van a dologgal kapcsolatban.
- a fentiek fényében a sokadik m. templet zsinórban elbukni valahogy nem fun, igy mennék questelni, de questekért + mobokért meg olyan kevés xp jár, hogy beleõszülök, mire úgy szintet lépnék. ez so sad szitu megint... értem én, hogy pvp game, de azért abba is bele lehet csömörleni egy idõ után (vagy nem? <#nemtudom>#nemtudom>) szal kéne, hogy questek után jobban jöjjön az expi. szerintem.
- nem értem az egész xp osztási rendszerét a scenarioknak. valahogy nem találom balanced-nek a dolgot. pl. én miért kapok kevesebb xp-t a végén, mikor nyerünk, mint az, aki 1,5x több sebzést csinált mint én, de ugyanakkor az aktivitásunk meg mindkét player esetében 100% volt. én azért kapok kevesebb xp-t, mert nem csinálok annyi sebzést, mert nem pure dps class vagyok? ez fair? szerintem nem igazán.
na igy hirtelen ennyi jutott eszembe.
tegnap lejárt a free hónap, most hezitálok 2 kört, hogy feltöltsem-e...
ami viszont pozitiv volt, hogy ha 2-3 healer állt a chosenem seggében, akkor nagyon fun volt úgy a scenario <#eljen>#eljen><#smile>#smile> s általában(!) nyertük is...pláne akkor, ha voltak olyan hülyék az orderesek, hogy leálltak ütni engem, ahelyett, hogy hátrafutottak volna kinyirni a healereket <#ticking>#ticking>
amúgy jó game lesz ez, csak még ki kell forrnia magát...
Elérése ha szeretnél jelentkezni: Guild A Guild hûen Orderes társához, a NEM HC (hardcore) szintet szeretné tartani olyan játékosokkal akiknek nincs nap 20 órájuk játszani!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling