Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szerinted az a wowos jellemvonás+ az a vérpisti aki nem oda ment és nem olyan karit csinált amit te vagy ti páran ajánlotok. Tudom én az senkit se érdekel, hogy melyik szerveren milyen balance van, amit írnak oda menj.
Elmondanám, hogy 8 éve mikor Daoc kezdõdött direkt úgy mentek a magyarok, hogy egymás ellen rvrezhessenek, de most esett le, hogy 8 éve vérpisti vagyok mert magyarok ellen is szeretnék játszani és nem csak angolok,oroszok,csehek,stb ellen.
Másik meg még mindig nem értem bennem mi a wowos jellemvonás, mert én wowba se röhögtem,köpködtem,stb sosa senkit pvpbe, mert szerintem gyerekes.(viszont wowba ez megszokott volt a gyerekek miatt)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
direkt a kezdetektõl minimum 2 server ki volt jelölve, különösebb elõny/hátrány nincs. ezek után kb behatárolható, hogy milyen szándékkal indít vki direkt a másik oldalon karaktert. most tekintsünk el az olyan esetektõl, hogy régi haverok mind ott vannak, stb. persze aztán jön az, hogy vajon õk miért ott vannak...
Per Aspera Ad Inferi.
Heal nélkül nincs miért hátrafutnod 1 jól sikerült aoe után, mert majdnem biztos hogy a visszasebzés megöl.
anti hero
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
anti hero
Per Aspera Ad Inferi.
Karak-Azgalon lévõ megnemnevezett destros magyar guildnál ugylátom ez a wowos odamegyek a hulládhoz és kiröhögöm elég nagy divat.😊
Renown Items Guide
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=153490
Steam: [HUN]Feriggno
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
ch csinalas ha segitenek neked...
nekem 1 mob 24-100 xp kozott van es lassan olok
sc 0-10k xp kozott mozog 15 percert
kuldi 600-3000xp kozott mozog
ergo ahogy irtak a tobbiek, csinalod a kuldiket ch kat es kozben varod hogy behivjon az sc
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a leggyorsabb mód szerintem, a scenario-zás egybekötve questeléssel.
tehát gyakorlatilag amig be nem hiv sc, addig csinálod, meg futkosol a questek után.
ezt amiatt gondolom, hogy egy átlag mobot leölni olyan 230 xp körül van, mig egy sc, ha nyered, akkor 8-10.000 körüli xp, s max. 15 perc alatt lemegy egy.
Csinalj egyet, rank20-ra par nap alatt fel lehet huzni, nagyjabol kepet kap az ember az adott kasztrol. Mindenki probalkozik meg, meg rerollol, altozik, szoval t1-t2-ben is van elet.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Zealotra visszaterve, leirva valoban jok a kepessegei, gyakorlatban aztan kicsit mas lesz a dolog. A ritualok grp-ra es egy fix teruletre hatnak. Statikus pve harcoknal ez jo, rvr-ben nem. Group heal ugyanez, rvr-ben jo ha 2 ember van range-en belul. Chain heal-t hatekonyan ostromnal lehet csak hasznalni mikor sok ember van egy kis helyen.
Harbingert igenylo spellek/tactic-ok leginkabb szolo pve-re jok, rvr-ben gyenge a hatasfokuk.
Ettol fuggetlenul nem rossz ez a kaszt, inkabb ugy modositanek, hogy a pve heal az erossege, a shaman rvr-ben jobb.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
kulsore bejon a zealot es a shaman is 😊 igy ez a resze nem donto.
ami donthet melyikkel jar jobban a guildem ha 40 leszek...
mivel meg csak 2,5 nap van a kariban es igy 16/16 os 😊 nem egy nagy vesz ujrakezdenem