Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
A törpök a lore miatt követnek el rendszeresen öngyilkosságot, vagy inkább ne is próbáljam megérteni miért ugranak a lávába és a szakadékba? Vagy ez amolyan törpe büszkeség? Nem zavar mert az XP-t így is megkapjuk és legalább hamarabb túlvagyunk rajtuk, csak egy kicsit mégis ... érdekes <#fejvakaras>
Értem én, hogy amit kitalált valaki oda kell menni mindenkinek. Most ezek szerint aki nem oda ment az vagy nem olvasott elötte forumot és preorderes volt, belépett ránézett és oda ment ahol valami balnce volt.
Most szerinted az a wowos jellemvonás+ az a vérpisti aki nem oda ment és nem olyan karit csinált amit te vagy ti páran ajánlotok. Tudom én az senkit se érdekel, hogy melyik szerveren milyen balance van, amit írnak oda menj.
Elmondanám, hogy 8 éve mikor Daoc kezdõdött direkt úgy mentek a magyarok, hogy egymás ellen rvrezhessenek, de most esett le, hogy 8 éve vérpisti vagyok mert magyarok ellen is szeretnék játszani és nem csak angolok,oroszok,csehek,stb ellen.
Másik meg még mindig nem értem bennem mi a wowos jellemvonás, mert én wowba se röhögtem,köpködtem,stb sosa senkit pvpbe, mert szerintem gyerekes.(viszont wowba ez megszokott volt a gyerekek miatt)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hát a baráti emote nálam mást jelent, de lehet van akinél az a baráti emote , hogy mindig amikor meghal a karid odajön és röhög. Én már öreg vagyok és ezért nem esett le eddig, hogy ez baráti.😊

RatBaG
volt még vmikor az elején egy-két vérpisti aki benyomta ezt a "csak azért is azgal ordert indít, hogy honfitársat pwnolhasson" dumát, mert hogy mekkora dolog az X+1. ellenfélnél, hogy gibszjakabHUN a neve woohoo...
direkt a kezdetektõl minimum 2 server ki volt jelölve, különösebb elõny/hátrány nincs. ezek után kb behatárolható, hogy milyen szándékkal indít vki direkt a másik oldalon karaktert. most tekintsünk el az olyan esetektõl, hogy régi haverok mind ott vannak, stb. persze aztán jön az, hogy vajon õk miért ott vannak...

Per Aspera Ad Inferi.

Kívánom, hogy a legnagyobb problémád legyen az életben, hogy kapsz egy emoteot. Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg egy teljesen baráti dolog volt, ráadásul nem is a wow miatt, lévén nem csak order oldalon van sok daocos, hanem a másikon is pl. köztünk?

Oda nem "mehettem"(akartam), mert acc nem az enyém és a tulaj ott játszik orderbe, de nem merem leírni mert várom Ratbag miként jön ki az indokaival,wowos vonásaimmal, hogy én miért vagyok azgalon...sõt BW.

3TOMI3
ember vicc volt nem kell mindenre ugrani...

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Ja akkor te meg az vagy aki sose játszott ellenem?😊) Persze tudom én, hogy ha BW elõkerül egybõl általánosítani kell...Mellékesem megjegyzem, hogy egymagam játszom és ezért mindig pug-gal megyek ahol ha jó a memoriám a hétvégi kb 16 óra játékomból(ami csak sc volt) 3-5 sc-be kaptam is healt és 1 olyen TA-ba voltam ahol életben is tartottak nem csak 1 hotot kaptam, de nem csak engem hanem a többi játékost is mert senki se halt meg 1x se. Tudom ez a pár heales sc-m is csak azért volt mert a BW op...
Heal nélkül nincs miért hátrafutnod 1 jól sikerült aoe után, mert majdnem biztos hogy a visszasebzés megöl.

amugy kar hogy nem dronra jottel, mindig szukseg van a jofajta disznoperzselo dude-okra

anti hero

3TOMI3
akkor te vagy az aki mindig a healer seggébe fut pár dotozás után 😄

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

azgal orderben eleg sok ex-daoc player jatszik ;d

anti hero

Én lehet hülye vagyok ehhez, de nem tudom én milyen wowos jellemvonást hoztammal magammal és mit árul ez el rólem. Mondjuk ha te ilyen nagy médium vagy hogy a betük között is olvasol valamit, akkor érdekelne, hogy te mit oksokodtál ki ebbõl.

RatBaG
akkor ezek szerint te is hoztál magaddal egy kis wowos jellemvonást, ha az azgalon indítottál bw-t. természetesen mindenki ott és azt indít amit akar, de sokat elárul magadról...

Per Aspera Ad Inferi.

Azt elfelejtettem hozzáírni, hogy hétvégén elég sokat nyomtam és t3as scenariok mindegyikébe voltam. Nagyon ritkán hívott be 2x egymás után TAba.

Nem tudom destro mit sír T3-as TA sc miatt. Semmi mást nem csinálnak csak lökik bele az embereket a lávába és kb ezzel elég nagy arányba nyernek is pug vs pugban. Legjobb amikor tudod, hogy azért fut oda melléd, és elkezdtek helyezkedni, hogy ne tudjon a lávába lökni és közbe semmit se csinál...csak körberohangáltok mint a birkák. Rájöttem , hogy nekem is moral 1es dartsozást kell eröltetni BW-ként.😊A legmulatságosabb amikor löknek valakit és a levegõbe még rálöksz még1et,de kifejezetten jó a hátsó sorkban lévõ caster/healereket is röptetni.
Karak-Azgalon lévõ megnemnevezett destros magyar guildnál ugylátom ez a wowos odamegyek a hulládhoz és kiröhögöm elég nagy divat.😊

Erre gondoltál?
Renown Items Guide

MrStokes
Ezt mar en is elkonyveltem magamban: order oldalon iszonyat, h mennyire hianyoznak a tankok, ellenben a destrusokkal, ahol kb minden negyedik ember Chosen-t inditott, vagy legalabb van neki Chosen altja. :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
Végülis haverok miatt order(Karak Azgal) oldalra mentem de 11 szint alatt 1 kezemen meg tudom számolni hányszor nyertünk.... BW ide vagy oda ha nincsennek tankok lemosnak minket mint ablaktörlõ a galambxart. Ma reggel volt az elsõ alkalom hogy egymás után 2x nyertünk. Ha van is tank akkor azok is olyan büdös lamák hogy futnak mint a csirke mind1 ,hogy már rég full HP ra nyomtam Shieldeltem és HOT-oltam akkor is csak szalad ha lenne csirke kaszt akkor sztem azt idított volna.

BEAST
Tudja, ezert kert egy hasonlo, reszletes listat a renown cuccokrol :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kicsirigo
Szerintem ezek PQ revardok amiket linkeltél nem renown

Strahd_
item lista alapjan ott ki tudom szurni ami nekem kell , csak szerettem volna latni valahogy egybe maskent rendezve 😊 mint itt pl

http://www.warhammeralliance.com/forums/showthread.php?t=153490

Strahd_
nem, a gearekre gondoltam

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Strahd_
Van valahol leiras ahol meg tudom nezni a reown rewardokat?

ez mondjuk nagyban függ attól is, hogy mikor játszol. Esténként én nem tudok küldizni scenario közben anyira gyorsan hív be, hétvégén délelött amikor még játszani szoktam, akkor meg a scenariok nemigen mennek...

Eladó egy acc 1hét ingyen játékkal még, van rajta egy 17es marauder meg pár kis alt.6k.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

MrStokes
Ezt azert jo tudni, mert eddig Ch 11-12-ig tenyleg az ervenyesult amit Wildor leirt, sc-vel sokkal gyorsabban lehet fejlodni. Na persze ez order oldalon Karak Dron szerveren.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Strahd_
mellesleg a legjoban ugy mehetsz ha valakivel osszeallsz es egyutt mentek ugyanannyi ido alatt legalabb dupla mennyisegu mobot oltok meg ergo a dropod tobb lehet 😊 de pl nekem ha valakivel megyek akkor joval tobb mint 2* a fejlodesi szorzo 😊 ezert is orulok minden partynak

Strahd_
ami jo fejlodes

ch csinalas ha segitenek neked...

nekem 1 mob 24-100 xp kozott van es lassan olok
sc 0-10k xp kozott mozog 15 percert
kuldi 600-3000xp kozott mozog

ergo ahogy irtak a tobbiek, csinalod a kuldiket ch kat es kozben varod hogy behivjon az sc

BEAST
Foleg miota szintre hoztak a t3-t4 questeket es nem 3 meg 6 ezer xpket adnak ch20 felett hanem 10 meg 16 ezer xpket 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Azgalon destro oldalon, ha nem guildes grpal mész scenariozni akkor legtöbb esetben elveszíted. A BW rinya mellett "sajnos" az order pug jobban játszik. Max lowrankon éri meg jobban a scenario, t3-t4ben szerintem már a questelés jövedelmezõbb.
Snomag
naja, csak az a baj, hogy nem mindig van nyero formaba az oldal, es sok bukott sc egymas utan (foleg ha megy 15percig) nem annyira jovedelmezo 😄

szerintem meg pont, hogy azzal lassú 😊
a leggyorsabb mód szerintem, a scenario-zás egybekötve questeléssel.
tehát gyakorlatilag amig be nem hiv sc, addig csinálod, meg futkosol a questek után.

ezt amiatt gondolom, hogy egy átlag mobot leölni olyan 230 xp körül van, mig egy sc, ha nyered, akkor 8-10.000 körüli xp, s max. 15 perc alatt lemegy egy.

Jeffjohnson
haverok már tier3-on vannak jó lenne utolérni õket

s0n1c
Szerintem questekkel, de megkérdezhetem, hogy miért akarsz gyorsan fejlõdni?
Jeffjohnson
hogyan lehet a leggyorsabban fejlõdni?

Hamed
Dehogy akarom😊
Csinalj egyet, rank20-ra par nap alatt fel lehet huzni, nagyjabol kepet kap az ember az adott kasztrol. Mindenki probalkozik meg, meg rerollol, altozik, szoval t1-t2-ben is van elet.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Strahd_
Ne rontsatok mar el a kedvem....

Hamed
Arrakis, de kb 1 hete nem logoltam be vele. Megvarom mig no egy kicsit a nepesseg t4-ben, mert eleg nehezkes lett a fejlodes. Scenario-ban kb. fejbol tudom a neveket mind2 oldalon, pve zonak meg eleg kihaltak. Addig szorakozok egy BW-al dron-on, tenyleg egy agyatlan tab+dot kaszt. Vicces hogy egy rank14 instant spell adja a BW dps legnagyobb reszet.

Zealotra visszaterve, leirva valoban jok a kepessegei, gyakorlatban aztan kicsit mas lesz a dolog. A ritualok grp-ra es egy fix teruletre hatnak. Statikus pve harcoknal ez jo, rvr-ben nem. Group heal ugyanez, rvr-ben jo ha 2 ember van range-en belul. Chain heal-t hatekonyan ostromnal lehet csak hasznalni mikor sok ember van egy kis helyen.
Harbingert igenylo spellek/tactic-ok leginkabb szolo pve-re jok, rvr-ben gyenge a hatasfokuk.
Ettol fuggetlenul nem rossz ez a kaszt, inkabb ugy modositanek, hogy a pve heal az erossege, a shaman rvr-ben jobb.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Te amúgy milyen néven is játszol?

TDC Geronimo
Nincs az az isten, hogy még egyszer én healert szintezzek :p Black Guard lesz a következõ -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

s0n1c
fagyi!
Snomag
sztem meg nagyon fiatal a jatek ahhoz, h ezt barki is tudhassa... amugy meg szerintem minden class hasznos, szoval tenyleg azzal ko jatszani ami tetszik

Most végignézegettem a zealot abilityket és tacticokat és nagyon durva szinergiákat látok benne, az ap töltõs, a dmg után defensive target healelése és fordítva tactic, plusz csapaton ugráló instant heal 10 sec cd-vel, stb. stb. Ez alapján úgy érzem jól kell tudni játszani a zealotot és így azért van heal potenciálja. Szóval Malav, húzz fel zealotból is egyet és kíváncsian várjuk a fejleményeket. 😄

Strahd_
nekem a healer role tetszik 😊

kulsore bejon a zealot es a shaman is 😊 igy ez a resze nem donto.

ami donthet melyikkel jar jobban a guildem ha 40 leszek...

mivel meg csak 2,5 nap van a kariban es igy 16/16 os 😊 nem egy nagy vesz ujrakezdenem

s0n1c
Na ez az, ez minden classra elmondható, senki se látott még gearelt 40eseket pvpzni ennek ellenére mindenki rohadt okos már most.
s0n1c
szerintem meg azzal játszál, ami tetszik és ne az alapján dönts, hogy mások mit mondanak
Strahd_
De amit leir logikus 😊

Szerintem ez a személyes preferenciája, egyikõnk sem látott még 40 vagy akörüli zealotot.

Strahd_
ezek alapjan akkor erdemes abbahagyni a zealot ot es shamant inditani ha o sokkal jobb healben 😞