Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki mondta, hogy csirkekent nem lehet gyilkolni?😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
winyó sztm. azért kerreg, mert a ramod nagyon kevés és a winyóra pakolja azokat a dolgokat, amiknek a ramban már nincs hely, ezért kerreg és darabos.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
anti hero
anti hero
Kit kell keresni és hol ? 😄
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
Karak Azgal szerveren játszom Destro oldalon Shino néven, mint Witch Elf. 6. szinten járok. Valaki szeretne partyzni bátra keressen.
google elsõ találat, leszeded, windows/system mappába berak aztán restart.
nálam ez volt. most lejöttem megnézni az ajánlott szervereket 😄
Nem tudok dönteni, hogy mi legyek. Ez még a kisebbik gond, de szervert is kéne választani. <#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#mf1>#mf1>
fuck off, goblins ;d
anti hero
Legközelebb több vizuális smileyt használj ':-)' helyett. <#hehe>#hehe>
Kizárólag tanácsnak írtam, amit írtam, hisz az alapján, hogy saját fórum helyett ide írsz nincs saját fórumotok és lehet, hogy most még nem parás, mert nincs sok megbeszélni való, de késõbb tuti kelleni fog és "jobb félni, mint megijedni" alapon akár Te is 2 perc alatt beregisztrálhatsz egyet és megkérhetsz egy officert, hogy írja be a klán ingame adatlapjába a címet. Arról nem is beszélve, hogy ezzel szerzel egy pirospontot az officereknél és mivel írtad, hogy anyagi és nem idõbeli gondok miatt nem töltesz accot még idõd is van most rá elvileg.
Nem külön TOPIKra gondoltam, hanem külön fórumot tudsz a linken regisztrálni saját URLlel és saját adminjogokkal. Igaz elég primitív fórum, de a célnak tökéletesen megfelel, lehet rajta megbeszélni, szervezni. Ha értesz az ilyen jellegû dolgokhoz akkor persze érdemesebb fellõni egy phpbb fórumot valami extrás tárhelyre.
Nem kell mindig mindenben a támadást látni, na...
1. nem gondolom, hogy ezért új topikot kéne nyitnom.
2. jogos, hogy a klán saját forumába kéne bejegyeznem az ilyen "belsõ" infókat, de ezt gyorsabban elértem, talán megbocsátható
3. valahol azt olvastam, hogy ez a forum a warhammer online-ról szól. Meg minden másról ami ehez a témához tartozhat. Ennek ellenére töröltesd ki a postom, ha zavarja a harmóniád
bicajosblogom.blog.hu
lejárt az elõfizetésem és péntekig nem lesz pénzem, hogy megújítsam.
kedves Prophecy vezérkar addig ne rugjátok ki se Graveyardot se Rusnyát.
köszönöm a türelmeteket
:-D
bicajosblogom.blog.hu
Max 2 területet mehetsz vissza...nem 2 tiert hanem csak 2 részt. Azon túl már csirke leszel.
Nekem eddig sosem volt gond átmenni a destru quest területére..nekik sem a miénkre...simán lehet ott is harcolni...sztem itt inkább van értelme az orvrnek mint mondjuk az aocban volt a pvp szervereknek ahol ffa miatt nem volt értelme semminek..mindenki vs mindenki.
No, ez az én véleményem.
Kedves SG fórumozók, magyarok! <#worship>#worship>
Kb egy héttel ezelõtt megtörtént az elsõ magyar klánszakadás a WAR történetében. Néhányan úgy döntöttek, hogy itthagyják hõn szeretett Order oldalunkat és átmennek Destrora, ahol könyebb az élet (?). Mindezt tették hatalmas endgame játéktapasztalattal (rank 22-31 <#hehe>#hehe><#wilting>#wilting>) és mégtöbb vehemenciával.
A helyzet a szerveren egyesek szerint aggasztó (több a destros), a többség szerint pedig inkább üdítõ, ugyanis semmi nincs ami az ingerszegény környezetnél rosszabb lenne.
Guildünk gyakorlatilag restartolt. Sok új arcunk van, és ez azt jelenti, hogy még eddig egy 40esünk sem. Nem tudom ez máshol hogy megy.
A szakadás óta már legalább 10 új embert vettünk fel, és a szintekkel is szépen haladnak az emberek.
Nem vagyunk HC guild, de kockáink azért akadnak.
Szeretettel várunk a tudtommal egyetlen Order ORvR magyar guildben, a Fist of Sigmarban. Jelenleg Rank 12-es a guild.
Fist of Sigmar
Koji
Kojiro ergo sum.