Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eltharionon , destruction oldalon tolom, valamelyik klánba beférnék ?😊
semo1
Ha kell valakinek az accom PM 5k egy 7 ingyenes+

Pari
Hol, a nyulon tul?

Ki mondta, hogy csirkekent nem lehet gyilkolni?😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

+1G ram mindenképp, videokari nem anyira kell azon el kell futni, ismerek olyat aki szarabbon játszik, de 2G ram mindenképp kell.

0Fritz0
Némi agyrém a mai (tegnapi) megmozdulásokról:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

grafkártyád cseréld le és +1, de erõsen javasolt +3gb ram beszerzése.

8600 gts és 2gb ram alatt neki se kezdenék személyszerint :/
winyó sztm. azért kerreg, mert a ramod nagyon kevés és a winyóra pakolja azokat a dolgokat, amiknek a ramban már nincs hely, ezért kerreg és darabos.

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Jeffjohnson
ettöl féltem én is 😞 a karimat biztos támogatja a game mert láttam a felsoroltak között

nomeg a geforcehez nemertek az jo-e

anti hero

sztem 1gb ram szuk keresztmetszet

anti hero

Jeffjohnson
Nincs valami tippetek miért "darabos" a játék? játék közben folyton dolgozik a vinyóm. Athlon 3800+ 1GB ram geforce 7600gs em van most raktam friss winfost de az se segített. Játékban minden le van huzva a legkisebbre

Pari
nope, altomat szintezgetem(lv9), szoval tudom, hogy egy fg-t osszeszedni egy egy pqra nem leanyalom...

Jeffjohnson
igazából mind1 csak Destro oldal és ORvR legyen 😊

Jeffjohnson
Eltharion-on milyen magyar klánok vannak?

Meggyõztél 😊
Kit kell keresni és hol ? 😄

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling

Az se rossz, mert ott fogunk a Light in the Darkness tagokkal egy Destros guildet alapítani, szal ha akarsz, akkor beszállhatsz és akkor ha orderezni akarsz akkor jöhetsz Karag Dronra a másik guildünkbe.
no. kijátszottam magamat mára.

Karak Azgal szerveren játszom Destro oldalon Shino néven, mint Witch Elf. 6. szinten járok. Valaki szeretne partyzni bátra keressen.

Gyertek Karag Dronra Orderbe a Light in the Darkness guildbe! Ott vagyok sörpap, de sajnos csak a héten kezdtem és a constans crash miatt csak 10-es vagyok, és jó lenne pár hasonló tierû kalandozó, sörvedelõ pajtás. 😉
Jeffjohnson
már megvan megy csak meglehetõsen darabos a játék pedig minden nullára van butítva

d3dx9_34.dll kell neki?
google elsõ találat, leszeded, windows/system mappába berak aztán restart.
nálam ez volt. most lejöttem megnézni az ajánlott szervereket 😄

Karag Dronon viszonylag kényelmesen lehet találni csapatot még tier1-ben is a népszerûbb PQ-kra. Nem lehet, hogy az zavar meg, hogy Te és a baráti köröd T4ben tevékenykedtek és azért hiszed azt, hogy mások is ott vannak fõleg? Vagy csak a Dron lett túl casual szerver? 😊
Jeffjohnson
vagy gyere az Eltharion-ra és healellek én 😊

Sáska
ok, thx<#wink>

Pari
Nezd azzal legy ami szimpi, de az eleje verhugyozos lesz, mert nagyon keves kezdo van atm, mindenki main karija most mozog 30-40 kozt, alig vannak also szinteken pq-ba emberek, healed nem lesz, szal ha healer leszel lassu lesz a fejlodes, ha tank/dps akkor meg keservesen healmentes

Pari
Moth, meg van meg1,de a pontos nevukre nem emlexem, de a dark callidussal es a mothal voltak egy alliancebe

Jeffjohnson
az ORvR szerver?

sztem Karak Azgalon jó csapat van ha destru oldalon leszel.
Jeffjohnson
én is most kezdem ha elindul a game az elöbb valami error miatt nem akart most nyomtam rá egy full file check-et hátha segít...

Nah. Töltõdnek a pöccsök. 16%.
Nem tudok dönteni, hogy mi legyek. Ez még a kisebbik gond, de szervert is kéne választani. <#falbav><#idiota>

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

valaki tolja clar karondon?
RatBaG
menj közelebb és ne spammeld a spelleket... szivesen máskor is <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

Sziasztok, az "out of range" meg a" not enough action points" visszajelzést nem lehet valahogy kikapcsolni?

Sáska
Thx:-)
esetleg meg is tudod oket nevezni?😛

Pari
csak a zöld a szep, a sok koszos sapadt arcu le lesz igazva😛

Pari
igen.

Sáska
Karak Azgal serveren destro oldalon a Prophecy es az Infernum-on kivul vannak mas magyar guildek is?

TDC Geronimo
<#sniffles>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tobb vizualis smiley segit!
<#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#mf1><#mf2><#mf1>

fuck off, goblins ;d

anti hero

Ja boccs a végére inkább ez: <#vigyor>
A szokás nagy úr ezekhez a szmájlikhoz meg sokat kell kattintgatni vagy magolni mindenféle hülye kódokat. Legalább az alapvetõ szmájlikat értelmezhetné a fórummotor és átválthatná olyan édi sárga fejekre az ilyen félreértések elkerülése végett 😊
Támadásnak érezte és védekezett.
Legközelebb több vizuális smileyt használj ':-)' helyett. <#hehe>

\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" &#8212; Canalys Analyst Tim Coulling

Hajjj, de letámadtál... Egy szóval se írtam hogy zavar, ha gondolod olvasd át a postom még egyszer, hogy ellenõrizd.
Kizárólag tanácsnak írtam, amit írtam, hisz az alapján, hogy saját fórum helyett ide írsz nincs saját fórumotok és lehet, hogy most még nem parás, mert nincs sok megbeszélni való, de késõbb tuti kelleni fog és "jobb félni, mint megijedni" alapon akár Te is 2 perc alatt beregisztrálhatsz egyet és megkérhetsz egy officert, hogy írja be a klán ingame adatlapjába a címet. Arról nem is beszélve, hogy ezzel szerzel egy pirospontot az officereknél és mivel írtad, hogy anyagi és nem idõbeli gondok miatt nem töltesz accot még idõd is van most rá elvileg.
Nem külön TOPIKra gondoltam, hanem külön fórumot tudsz a linken regisztrálni saját URLlel és saját adminjogokkal. Igaz elég primitív fórum, de a célnak tökéletesen megfelel, lehet rajta megbeszélni, szervezni. Ha értesz az ilyen jellegû dolgokhoz akkor persze érdemesebb fellõni egy phpbb fórumot valami extrás tárhelyre.
Nem kell mindig mindenben a támadást látni, na...
bár nincs kedvem hülyeségekrõl vitatkozni, de három dolog azért az eszembe jutott:

1. nem gondolom, hogy ezért új topikot kéne nyitnom.
2. jogos, hogy a klán saját forumába kéne bejegyeznem az ilyen "belsõ" infókat, de ezt gyorsabban elértem, talán megbocsátható
3. valahol azt olvastam, hogy ez a forum a warhammer online-ról szól. Meg minden másról ami ehez a témához tartozhat. Ennek ellenére töröltesd ki a postom, ha zavarja a harmóniád

bicajosblogom.blog.hu

Addig kedveskedj nekik azzal, hogy beregelsz egy klánfórumot a forum.sg.hu-n, hogy ne itt kelljen az ilyen dolgokat megbeszélni és cserébe lehet, hogy elnézik Neked ezt az amúgy elnézhetetlen botlást ;-)
sziasztok

lejárt az elõfizetésem és péntekig nem lesz pénzem, hogy megújítsam.

kedves Prophecy vezérkar addig ne rugjátok ki se Graveyardot se Rusnyát.

köszönöm a türelmeteket

:-D

bicajosblogom.blog.hu

Ez hülyeség...nem tudsz visszamenni lvl40ként tier be mert klassz kis csirke lesz belõled.

Max 2 területet mehetsz vissza...nem 2 tiert hanem csak 2 részt. Azon túl már csirke leszel.

Nekem eddig sosem volt gond átmenni a destru quest területére..nekik sem a miénkre...simán lehet ott is harcolni...sztem itt inkább van értelme az orvrnek mint mondjuk az aocban volt a pvp szervereknek ahol ffa miatt nem volt értelme semminek..mindenki vs mindenki.

No, ez az én véleményem.
Jeffjohnson
A gankelés része volt eddig is szinte minden mmo-nak amivel játszottam. Wowban 60-70es karik gankeltek STV ben nem mondom ,hogy nem sírt a szám miatta de csak a gank miatt nem megy el a kedvem tõle.

Szerintem csak egy töredék játszik az Eltharionon, meg amúgy sincs semmi értelme az orvr-nek. A legtöbb helyen nagyon nehéz, vagy egyszerûen szinte képtelenség átmenni az ellenfél pve területeire, arról nem beszélve, hogy nem is éri meg, mert a választott oldaladnak egy darab kvesztje sem szól oda. Kb. csak hátránya van, mivel orvr-en akár 40-esként is vissza lehet menni tier1-be és rettentõ kihívásként halomra kaszabolni a rank 1-11-eseket.

Kojiro
Jelentés a Dragonback Mountainról:

Kedves SG fórumozók, magyarok! <#worship>

Kb egy héttel ezelõtt megtörtént az elsõ magyar klánszakadás a WAR történetében. Néhányan úgy döntöttek, hogy itthagyják hõn szeretett Order oldalunkat és átmennek Destrora, ahol könyebb az élet (?). Mindezt tették hatalmas endgame játéktapasztalattal (rank 22-31 <#hehe><#wilting>) és mégtöbb vehemenciával.
A helyzet a szerveren egyesek szerint aggasztó (több a destros), a többség szerint pedig inkább üdítõ, ugyanis semmi nincs ami az ingerszegény környezetnél rosszabb lenne.
Guildünk gyakorlatilag restartolt. Sok új arcunk van, és ez azt jelenti, hogy még eddig egy 40esünk sem. Nem tudom ez máshol hogy megy.
A szakadás óta már legalább 10 új embert vettünk fel, és a szintekkel is szépen haladnak az emberek.
Nem vagyunk HC guild, de kockáink azért akadnak.
Szeretettel várunk a tudtommal egyetlen Order ORvR magyar guildben, a Fist of Sigmarban. Jelenleg Rank 12-es a guild.

Fist of Sigmar

Koji

Kojiro ergo sum.

Jeffjohnson
*"túlélésének kulcsát" csak még korán van....meg amúgy is fogalmazásgátlót szedek<#bohoc>