Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Nálunk éppen fordítva van. Másfélszeres túlerõt is beverünk, ami után az order elmegy inkább BOt foglalni, ahol nincs senki :p Aztán persze elkapjuk ott is õket <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Régi jó öreg CS-s idõkre emlékeztet amikor az assaulton a T-k mindig bekempeltek, mert "õk gyõzni jöttek nem játszani" azt jól el is cseszték a szórakozását mindenkinek 😊 Kábé ez van most itt is, ott a két egyenlõ csapat, karnyújtásnyira van az iszonyatosan jó móka, a jó kis pvp móka de helyette farkasszemezhetünk a warcampõrökkel mert az egyik fél csak nyerni hajlandó, játszani nem. mintha az élete múlna rajta.... :S Kicsit most elegem is van a játékból 😞 Azt hittem ide nem fog bejönni ez a mentalitás, de tévedtem 😞
Krinyo
Orderesek ma ugyanezt csinálták, ez nem destro tulajdonság

pláne ha nem lenne az összes tierben az, hogy a destru bent seggel a warcampjében az õrök védelmében és csak akkor jön ki, ha 10szeres túlerõben van. Eddig nem nagyon openrvreztem, de többet néztem ki a destrusokból, nekem nagy csalódás, amit csinálnak. Pedig kábé egyenlõ csapatunk van T2ben és T3ban is, szóval a skill döntene, de nem jönnek ki csak ott gubbasztanak, gyáva nyuszik... 😊
TDC Geronimo
Jó kis RvR megy Caledorba meg úgy általában mindenhol. Rég élveztem játékot így, mint ezt <3

Ahet
Feltételeztem, hogy vannak akik már olvasták csak gondoltam kicsit elterelem az egymás okosításáról a témát valami más - a játékkal kapcsolatos irányba.
Majdnem sikerült ... 😛

ja és wörldpíííííííísz vagy forkáosz kinek-kinek izlése szerint 😉

The gods have disconnected you ...

Valóban 1.0.4, de ha megnézed õk szúrták el, mert a címben 1.0.3 van
(nem mintha ez olyan fontos lenne)
már olvastam tegnap :p
Ahet
Azért a lényeget remélem kiszûröd majd a posztból. 😉

az 104 😉)
Jah... meg jobbgomb a nevedre es flag for RVR maris open szervert csinaltal magadnak 😊
Ahet

Timber
de en choppat akarooook 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

😊

ez a paul gyerek BIZTOS goblinnal jatszik, ahogy kinez😄

Lazarus
Paulnak miért van rózsaszínre festve az összes körme? <#nevetes2>
TDC Geronimo
Két új bemutató a Blazing Sun-ról és a Black Guard-ról

Eladó egy acc nov.2-ig ingyen játékkal, van rajta egy 17es marauder meg pár kis alt.6k.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

TDC Geronimo
BGk kegyetlen jól néznek ki. Kiváncsi vagyok ezekre az eventekre.

Strahd_
😊 nem tudom engem nem hoz lazba hogy 1 hettel elobb jatszhatok egy adott classal mint masok 😊

Errõl én úgy tudom csak annyit mondtak, hogy lesz egy event a játékba kerülésük kapcsán és ez az event lesz a heavy metal event, a headstart pedig ezek alapján bárkinek elérhetõ lesz, csak játszani kell hozzá 😊
Pari
Nem ugy volt, hogy egy nagy event kereteben lehet majd a realm szamara unlockolni a ket "uj" classt? mert akkor hogy a rakba lehet headstart, ha addig nem elerhetoek,amig a szervereken a realmok meg nem dolgoznak erte?
...vagy az a choppa es slayerre vonatkozot?

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

s0n1c
Jól is teszik, az alapok megvannak (és jók), elsõ hónapot "túlélték", innen már csak felfelé lehet ívelni.
Hmmm, hmmm Heavy Metal event napi feladatokkal és PQ-kal és aki részt vesz bennük 1 héttel elõbb startolhat az új karrierrel, illetve jön egy új scenario is melyben egy nehézfémgyárat lehet elfoglalni. Minden tierbõl elérhetõ, +10% renownt ad.

És ugye most indul a witching night levadászandó boszorkánytanyákkal, õsi harcosok szellemeivel, rvr zónában található PQ-kal, spéci itemekkel, maszkokkal, backekkel...

Nem pihennek a babérjaikon a srácok 😊
Ööööö valakinek volt már dolga a GOA supporttal? Csak mert írtam nekik egy tök jelentéktelen kérdést (elérhetõ lesz-e a Red Alert 3hoz járó Kossar's Helm bónuszitem az EUban) és ennek függvényében a Blizzardból kiindulva úgy jövõ hét közepére datáltam a választ erre 10 percen belül ott figyelt a válasz (sajnos nemleges de ez most lényegtelen) a postaládámban.
Strahd_
ez az en bajom 😊 egyedul szar olni zealottal 😊 nehez masokat megyozni hogy nekem farmoljanak 😛

Ha már a guide-oknál tartunk:
Tome Tactics Guide

Jockey
jah, kicsit rossz a memori, nem egymás ölése miatt mentünk anno DAOC-be egy szerverre, hogy egymást gankolhassuk, hanem mert tapasztalatlanok voltunk és csak szerverben állapodtunk meg.
a mai megoldás sokkal ésszerûbb és logikusabb..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
testvérem ez nem wow, valamit kavarsz..
ott számított az open itt nem, de gyõzködd magad nyugdtan, csak elõtte nézz szét a t4es mapokon is lol...

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Nem feltétlenül errõl van szó az õ esetében. Mint ahogy mondtam, van ismerõsöm aki order oldalon játszik, de csupán azért, mert daoc óta volt ideje összerázódni, összebarátkozni úgy a guildjével, hogy mindenféle fórumok választása ellenére elsõsorban velük tartson. Nem beszélve arról, hogy az sg meg a warblog csak egy réteg, közel sem látogatja ezeket a magyar játékosok 100%-a.

Jaj kispofám, aranyos ahogy próbálkozol, de ne vedd fel ezt a stílust.

Strahd_
tok egyszeru mert nem az SG a vilag kozepe es csak azt tudjak hogy kepzeld ott sok magyar jatszik, de jo akkor megyek en is oda a witchhunterremmel...

kesobb rajon par idiota direkt a destro oldalon van hogy a honfitarsait olhesse....

Hamed
Hagyjuk, a pr0k open szerveren toljak, de veletlen se a questelok szivatasa miatt. Aztan mikor egy csomo unlock meg tome tactic nem lesz elerheto rajonnek megerte-e az open szerver.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Strahd_
Igen ilyenre 😊 remelem ki lesz bovitve a zealot infokal is majd 😛

TDC Geronimo
Pve realm :d butavagy

lál
ez meg kifaszom

anti hero

Alap, azóta is bármilyen honlap nem elérhetõ elsõ körben mindig arra gondolok, hogy mivel haragíthatták magukra saviort. Utána pedig mindig Lazarus videója jut eszembe. Azok voltak a régi szép idõk.... ^_^
: )
látom nagyon megmaradt benned ez a "fenyegetés"
;O)

anti hero

Na igen, látszik hogy nálad kb, ennyit tesz az open RVR hogy át lehet menni a kisebb teruletekre, kisebbeket gankolni, ez jó😊 Magadból indultál ki biztosan, de ez nem baj. Gankolni próbáltal es tobb jott vissza? na látod ez benne van a pakliban.
Ahhoz képest hogy nem akartál "észérveket" elorángatni, azért jó nagy tanítást kaptam.
Kiváncsi voltam, hogy ha nem a szokásos témákat érintem, ki az aki felveszi egybol, hát te voltal az😊 De ezen a "kamaszosan ahogy te is" jót vidultunk itt.
A classomat el sem árulom, sztem már tudod.
Ja és ne érts félre, semmi személyes.

Srácok, szedjétek már össze Magatokat, 10667 hozzászólásból csak egy nyamvadt allakhazamos link a hasznos? Hát mi van veletek! Kicsit több konstruktivitást, különben visszajön savior és tönkreteszi az sg-t is.
Szaruman
Ezt azért egy sorcerer is eljátszotta tegnap. 7564 xp és 360 rp volt 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

s0n1c
Na igen, ez olyannyira kezdetleges próbálkozás a flamere, hogy még törlésre sem méltó 😊
Nem tudom ki volt, vagy hogy egyáltalán mi voltunk-e, csak sejtem, mert sokan daocoztunk anno a guildbõl. Akkor én is öreg vagyok, de én vhogy nem venném/vettem zokon, hogy régi daocos ismerõsök megismernek. Egy vengeances régi ismerõsöm még msn-en is megtalált, ráadásul még azt is találta mondani kaján vigyorral, hogy jól lemostak minket tor anrocban, én meg még örültem is neki, mert ezer éve nem láttam és jót beszélgettünk. Ne legyél wowfóbiás, bár tudom, sokmindent elrontott a fejekben.

Erre jössz te és "olyan magyarosan" túllendülve "egymás oltogatásán" szépen "oltasz" mindenkit. Ez ám a betyár virtus. Ha csak az olvasásnál maradtál volna, bölcsebb maradtál volna.

Már a hozzászólásodból kitûnik, hogy nincs értelme észérveket is elõráncigálni, de azért teszek egy próbát. Gondolkodjunk csak el rajta, miben is különbözik az orvr a coretól? Át lehet menni egymás pve területére és gankelni a kisebbeket akik kvesztelnek, pq-znak? Ahhoz milyen képességek kellenek? Arról nem is beszélve, hogy próbáltál már átmenni destrosként order területre mondjuk dragonwakeben? Elárulom, nem lehet, így meg rettentõ sok értelme van az orvr-nek, kutyagolni fél órát azért, hogy 1-2 kvesztelõs emberrel féregeskedj, akik 10 percen belül többedmagukkal úgyis lecsapnak.
Szal' csak úgy kamaszosan, ahogy te is: "hajrá arc, oltogasd magadat, tudod, csak úgy magyarosan".

Hamed
Core szerver mint pve realm? Egy jatekot jatszunk-e? Gyenge alreg flame kiserlet😊

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jeffjohnson
Witching Night approaches and all across the Old World, evil creatures awake to wreak mayhem. The twin moons bathe the land in pale light as this is the only time all year when they are both waxing full. The brave – or the foolhardy – hunt the twisted abominations that are called by the celestial confluence but will you be hunter or hunted?

From October 30th until the 3rd November, you will be able to take part in the deadly festivities of Witching Night. Fight in special Public Quests, unlock new rewards and look out for power hidden in dark places.

Katt ide bõvebb infóért

Eddig csak olvasgattam ezt a csodás kis fórumot, de most gondoltam akkor irok én is valamit..
Elsö és legfurább észrevételem, hogy azok osztják itt a legnagyobb RVR bölcsességeket akik Core szerón játszanak, kicsit furcsa ez nekem😊 (lol...pve realmers...)
Vártam hogy végre valami hasznos dolog is elokerul azon túl, hogy a BW mekkora OP, de sleepwalker renown item guideján kivul, hát hogy is mondjam...
Szóval arcok hajrá, oltogassátok csak egymást, tudjátok olyan magyarosan!
Písz
RatBaG
kb felfedted a különbséget: a legtöbben magyarokkal EGYÜTT óhajtanak játszani, nem magyarok ELLEN...
persze lehet csak engem nem izgat egyáltalán, hogy most István vagy Igor van pirossal a random ellenfelek feje felé írva.

Per Aspera Ad Inferi.

Azé annyira nem vagy öreg 😊 jó lesz az a daoc indulás 2002ben is 😛
Btw emlékeim szerint mindenki leszarta az elején, hogy milyen nemzetiségû játékost óhajt ölni. Akkor inkább az döntött kinek melyik frakció tetszik.
Késõbb persze ez 1 idõre megváltozott 😄

BEAST
Igen ez valami rossz szokas naluk :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."