Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Majdnem sikerült ... 😛
ja és wörldpíííííííísz vagy forkáosz kinek-kinek izlése szerint 😉
The gods have disconnected you ...
(nem mintha ez olyan fontos lenne)
The gods have disconnected you ...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
...vagy az a choppa es slayerre vonatkozot?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
És ugye most indul a witching night levadászandó boszorkánytanyákkal, õsi harcosok szellemeivel, rvr zónában található PQ-kal, spéci itemekkel, maszkokkal, backekkel...
Nem pihennek a babérjaikon a srácok 😊
Tome Tactics Guide
a mai megoldás sokkal ésszerûbb és logikusabb..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
ott számított az open itt nem, de gyõzködd magad nyugdtan, csak elõtte nézz szét a t4es mapokon is lol...
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
kesobb rajon par idiota direkt a destro oldalon van hogy a honfitarsait olhesse....
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ez meg kifaszom
anti hero
látom nagyon megmaradt benned ez a "fenyegetés"
;O)
anti hero
Ahhoz képest hogy nem akartál "észérveket" elorángatni, azért jó nagy tanítást kaptam.
Kiváncsi voltam, hogy ha nem a szokásos témákat érintem, ki az aki felveszi egybol, hát te voltal az😊 De ezen a "kamaszosan ahogy te is" jót vidultunk itt.
A classomat el sem árulom, sztem már tudod.
Ja és ne érts félre, semmi személyes.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Már a hozzászólásodból kitûnik, hogy nincs értelme észérveket is elõráncigálni, de azért teszek egy próbát. Gondolkodjunk csak el rajta, miben is különbözik az orvr a coretól? Át lehet menni egymás pve területére és gankelni a kisebbeket akik kvesztelnek, pq-znak? Ahhoz milyen képességek kellenek? Arról nem is beszélve, hogy próbáltál már átmenni destrosként order területre mondjuk dragonwakeben? Elárulom, nem lehet, így meg rettentõ sok értelme van az orvr-nek, kutyagolni fél órát azért, hogy 1-2 kvesztelõs emberrel féregeskedj, akik 10 percen belül többedmagukkal úgyis lecsapnak.
Szal' csak úgy kamaszosan, ahogy te is: "hajrá arc, oltogasd magadat, tudod, csak úgy magyarosan".
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
From October 30th until the 3rd November, you will be able to take part in the deadly festivities of Witching Night. Fight in special Public Quests, unlock new rewards and look out for power hidden in dark places.
Katt ide bõvebb infóért
Elsö és legfurább észrevételem, hogy azok osztják itt a legnagyobb RVR bölcsességeket akik Core szerón játszanak, kicsit furcsa ez nekem😊 (lol...pve realmers...)
Vártam hogy végre valami hasznos dolog is elokerul azon túl, hogy a BW mekkora OP, de sleepwalker renown item guideján kivul, hát hogy is mondjam...
Szóval arcok hajrá, oltogassátok csak egymást, tudjátok olyan magyarosan!
Písz
persze lehet csak engem nem izgat egyáltalán, hogy most István vagy Igor van pirossal a random ellenfelek feje felé írva.
Per Aspera Ad Inferi.
Btw emlékeim szerint mindenki leszarta az elején, hogy milyen nemzetiségû játékost óhajt ölni. Akkor inkább az döntött kinek melyik frakció tetszik.
Késõbb persze ez 1 idõre megváltozott 😄