Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Az emberek megosztják egymással itt a gondolataikat, élményeiket, sérelmeiket stb. Erre való a fórum nemde? ;>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok. Ne haragudjatok meg.. Olvasgatom itt a sok hsz-t s csak nevetni tudok ezen a sok sírás ríváson. Erre van ez a fórum? Ha igen elnézést. Ha meg ennyi bajotok van a játékkal miért nem a készítõknek sírjátok el a dolgot?😊 sok értelmét nem látom az itteni blamálásnak csak sok új játékos kedvét veszitek el /Aoc/ 😊 Én mindég azt mondom sirj a készítönek, hogy ez igy nem jó az ugy nem jó, vagy álj össze barátaiddal s csinálj egy jobb mmorpg-t amitben minden tökéletesen megfelel az izléseteknek. Ha meg nem jön be a játék ne fizesd be ennyi. Azt hittem ezen a fórumon jutok valami infóhoz jó ötletekhez a játékkal kapcsolatban. De csak nyavajgások vannak itt 😄

http://sw-outcast.comyr.com/

Nálunk nagyon nehéz pqba embert találni ch16+. sema guildbõl sem amúgy nem nagyon csinálják õket ami sztem elég gáz mert fasza kis történeteik vannak és a drop is jó...meg a 10. serpents passage után amúgy is kell valami kis felüdülés.

Nekem azzal van nagy bajom, hogy egy kurva scenariót kell játszani egyfolytában és az azért elég hamar unalmassá válik....fõleg akkor ha folyamatosan szopóágon van az ember.

Nálunk olyan este 11 tõl érdemes sokat scenariózni vagy pedig délelõtt. Akkor kiegyenlített...délután-kora este általában nagyon durván szopunk és csak felidegesítem magam, hogy mennyi hülye van (papírruhában beszalad 6-7 destrus közé és ordít, hogy heal me!!).

Az is nagyon tetszik amikor a salvage cuccot senki sem veszi föl..mert szerintük azzal kevés pontot lehet elérni😊)...így aztán szopunk ilyen 12-500ra😛

guilddel egy fokkal jobban megy, de egy group sajna nem tud csodát tenni...a bajom ezzel az, hogy egy -egy ilyen jól sikerült sc utén kapok kb 3k xpt meg 4-500 renown pontot és így nagyon lassan haladok a szinttel. Amikor gyõzünk akkor az éáltalában 20k xp körül van és 2-4k renown között...az úgy azért más sokkal jobb.

A live event viccesre sikeredett..tegnap sikerült pár órát orvr-rel töltenem aminek igen örültem.

Egy kicsit sztem még lehetne emelni a quest xpt és akkor úgy is fel lehetne pörgetni a szinteket ha épp nincs senki online vagy unod a scenariokat.
Nekem a pq "grind"-ek ugy néztek hogy sc, kijöttem rögtön jelentkeztem majd megöltem általában 2-3 mobot és hivott be ujra. Persze igy 27esen értem ch12be xD

Strahd_
en mint ujonc azt lattam vannak emberek PQ ban 😊 nemelik onzo playerekbol, de azert oldalkocsikent siman nekem is megvannak elitre a PQ-k

Én nem rég kezdtem a játékot, de ha pq- zni akarok mindig találok partyt/warbandot, csak venni kell a fáradságot és ki kell nyitni az open party ablakot. Tegnap este pedig hatalmas open rvr csata volt Ostlanden legalább 40 ember mindkét oldalt.

Te néha olyan szinten nem vagy köszönõviszonyban a realitásokkal, hogy az már másnak fáj.

Snomag
En 1 honappal release utan inditottam a karimat es nem ezt tapasztaltam. Altalaban talalok embereket PQra, ha meg eppen nincs senki, elmegyek SCzni es probalkozom kesobb, szoval nem remenytelen ez egyaltalan 😊

de, mindez átjött, csak én az a fajta vagyok, aki nem szereti, ha a züd csik nem fut el a végéig, hanem csak félig-meddig van kitöltve.
ja tudom, egyéni szocproblem, de hát ez van 😊))

tehát aki a kezdetekkor indult, az most happy, mert dömping volt a pq-kban, aki meg késõbb csatlakozik be/majd, az meg ba***a meg magát.
hát ez frankón meg lett designolva mit ne mondjak x)

(/flame on 😛)

Strahd_
nah akkor elbuktam meg egy embert akivel tudok partizni 😞

Jockey
egyrészt, másrészt én továbbran is tartom magam 6év mmo-s után, hogy pvp érdekel, ezért jöttem who-zni, minden más érdektelen számomra. Elég nagy a klán, általába van sc partner, de ha nincs (elmúlt pár hétben mindig volt), ha félórám van játszani akkor bejelentkezek simán egyedül is sc-be és hihetetlen de lvl28on még mindig nemtudom felhúzni magam, ha puggal szopunk, mert úgy megyek be, hogy az esélyeket 0 közelire várom, így minden nyereség vagy szoros meccs akár katartikus élmény is lehet.
Cuccok is rendben vannak szvsz, nem túl imbák a pq-s cuccok sem és renow cuccok is korrektek, sztem ez nagyon el van találva, pont annyit ad a pq-s, hjogy akinek +2 stat-ra áll a cerka megkaphassa, de ne legyen akkora elõnye, hogy akinek cerka nem áll rá lénygesen hátrányban legyen.
Of corse szerver pop sok kérdést vet fel (mondjuk azgalon ez a legideálisabb), de ezen is csiszolnak majd, ha jól látom már lehet költözni majd ligh szerverrõ médiumra..
Nekem war mindennel együtt telitalálat eddig, azt kell mondjam.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Na igen, a cél látható, viszont ugye az event csak 5 napig tart. Persze lehet reménykedni abban, hogy ez az 5 nap elég arra, hogy megszerettesse az orvr-t az emberekkel, viszont szerintem jobb lenne, ha ez nem csak egy event lenne, hanem igenis lennének PQ-k az orvr területen is a keepfoglaláson kívül. Például ezt a mostani PQ-t ki kéne terjeszteni az egész orvr zónára és ha az egyik oldal eléri a 100-200, vagy akár még több killt akkor mindig spawnoljon egy boss, ami patrolozna, vagy állna valahol, van rá jópár óra, hogy csapatot szervezzenek rá és megöljék és ha meghalt indul is újra a számláló.
A lényeg, hogy ezt az egészet a játék világának egyik legfontosabb eventjétõl függetlenül lehetne megoldani, mert egy általános problémára egy 5napos event nem jelent általános megoldást.
De persze ahogy mondod, lehet, hogy most tesztelték az ötletüket az 1.1-ben induló orvr influence rendszerrel kapcsolatban, satöbbi, ezek mind megfordultak a fejemben, ezért is mondom, hogy én még bizakodó vagyok annak ellenére, hogy ez az event egyenlõre nagyon karcsúra sikerült (még van 4 nap durvulnia, bár nekem ma lejár az accom és legkorábban a heavy metal eventre töltöm fel szerntem, úgyhogy errõl csak hallani fogok). Én is abban bízom, hogy az egész inkább egy "bújtatott PTR" volt az 1.1-hez.
Hamed
Hat ja, pve egyszeruen nem eri meg. Unalmassa valik a jatek, hiaba vannak otletes pq-k. En mar csak akkor questelek ha olyan idoben jatszom mikor nincs nagy elet. Az elso karakteremet egy honap alatt vittem el 31-ig joreszt questelessel, neha sc. A masodik ket het alatt mar 28-as csak pvp-vel (sc es open). Szinthez illo geart olcson lehet kapni ah-ban, bar igazabol annyira nem szamit, legyen rajta main stat+wounds azt kesz. Plusz nem ~20-as renown szinttel er az ember 40-re, hanem boven 30 felett, igy nem kell annyit farmolni kesobb.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Snomag
' Ti a játék MINDEN létezõ tartalmát végigcsináltátok már és az alapján mondjátok, hogy ebben bizony nem kell grindelni semmilyen célért?'

Termeszetesen nem, es ezert is irtam, hogy a legnagyobb karim 22es, hogy csak arrol tudok nyilatkozni amit eddig tapasztaltam, nem pedig e-peen noveles celjabol.

En csak nem ertem ezt a 'holnap mar a nap se kel fel' tipusu hozzaallast.

Krinyo
voltak is tegnap sokan, alig fértünk be a kocsmába zászlót védeni 😄

Jockey
pio értem mit mondasz, de ez esetben én sem tom mit húzod fel magad ezen.
Lehet én vagyok túl optimista, de engem 1 dolog fogott meg ebbõl az eventbõl (mellesleg annyira nem érdekel hogy maradok egyenlõre sc-l), az hogy orvr-t bónuszolják és ösztönzik az mebert menjen ki. Ez fontos és kellõen szépen bújtatott cél és amiért többen sírtak lehet arra megoldást hoz, hogy még több orvr lesz, többen rjönnek itt dupla olyna jól járnak és van sc-n kívûl más is.
A többi nem érdekel...

Jockey
ne pq-z..
itt semmi nem kötelezõ ember, nem érted meg?
Én 1 db pq-t csináltam végig aminek közel felét egyedül farmoltam ki. Azt is cak azért mert a BO-nak lvl 11 óta nem volt 2h axe q rewardja.
Ezen kívül egyetlen egyszer nem farmoltam (lvl4es elsõ pq-t eltekintve, de már ott sem érdekelt) pq-ba. Minek? Van renow item, kb egyformák, ha megnézed szinte semi különbség nincs, mert lvl40ig fõképp a szintedtõl függ (skilleidtõl) hogy mit érsz és a csapatodtol, klánodtol. Ez nem solo player játék, lehet te hiányolod a partykat, de csatlakotzz egy klánhoz és máris lesz partnered, ha nem klánon belül a klán szövetségesei által. ezen nemtom mit nem lehet felfogni.
Ha nem jött volna át, NEM MUSZÁLY ÉS KELL farmolnod inf-t, ezer más fejlõdési lehetõség van.

Krinyo
"famolnod kell az infulence pontokat pq-ban, legtöbbnyire egyedül, mert party még csak véletlenül sincs, szal ölheted halomra egyesével a mobokat, ha kellenek a rewardok"
Aki most kezdi a wart annak lehet, mert a többiek a main karival tolják, ahogy én is azzal toltam rengeteg pq-t és mindig volt warband sok taggal, és egyáltalán nem volt grind szaga a dolognak, megöltük a bosst, és mentünk a köv pq-hoz ahol más volt a feladat. Ha meguntam akkor mentem rvr-ezni, sczni, questelni. És ezek után sem "kell farmolnod" az inf pontokat, ha nagyon ráizgultál egy dologra max megveszed aukciósházban, szinte fillérekért. Ráadásul itt még a pénzért sem kell csinálnod szinte "semmit"

sok évvel a megjelenés után nem ártott 😄 muhaha; elég idõgyilkos game volt a wow bácsi is hajdanán, de a lényeg, hogy fejlõdni tud, végülis nem játszanak kevesebben vele 😄
ez persze nem jelenti, hogy etalon lenne mindenki számára. én példul már pottyintok rá, de persze már nem ismerem a változásokat így nem jellemzem.
thx
"de legalább nem úgy mûködik mint wowban ahol lvl1-tõl csak annyiból áll a játék hogy farmold a csirkéket"

a wow már rég nem igy mûködik, jobb ha tõlem tudod.
szintezés kb. egy vicc lett már, óránként lehet lépegetni szépen, kényelmesen, questeléssel! a szinteket, szal' nem vágom, hogy kapcsolódik ez össze azzal, hogy lvl1-tõl csirkéket kell farmolnod -.-
wow-ban atm egyetlen 1 dolgot kell farmolni, az pedig a honor.
de wotlk-kal remélhetõleg ezt is kiirtják majd, vagy legalábbis átteszik egy sokkal élvezhetõbb formába.

ezzel ellentétben ott a war, ahol famolnod kell az infulence pontokat pq-ban, legtöbbnyire egyedül, mert party még csak véletlenül sincs, szal ölheted halomra egyesével a mobokat, ha kellenek a rewardok, vagy ott vannak a reinf. pontok, ami detto ugyanaz kb. mint a honor, csak egyik helyen motyót veszel belõle, másik helyen meg ability-ket -.-

instákat meg ugyanúgy mindkét gammában le kell farmolnod, ha teneked pont az az 1 db kinézett cucc a legnagyobb vágyálmod, szal' itt különbség nincs.

na most akkor hol is kell többet farmolni?

A legutóbbi hivatalos bejelentés 750ezer eladott példányról szólt úgy tudom.
Holnap járnak le az EU-s SE preorderezõ+bétázó accok elõször és jövõ héten a CE preorderezõ accok, tehát onnantól kezdve már tényleg csak azok lesznek az aktív accok, akik újratöltöttek, tehát onnantól fog kiderülni, mennyi embert tartottak meg a készítõk a belekezdõk közül. Illetve remélhetõleg lassan az eladott példányszámról is lesz új adat.
Konkrétan azt mondták, hogy a játék összes tartalma elérhetõ lesz grindelés, kockulás nélkül, legfeljebb késõbb, mint másoknak, innen az elvi fenntartások, hisz erre most rácáfoltak és én pont emiatt kezdtem lelkesedni a játékért. Még nem is az a baj, hogy ki kell seggelni 48K influencet, mert a casual is kiseggelheti heti 2× 2 óra pvpvel, a probléma az, hogy adnak rá 5 napot.

És még 1×, nem magam és az az undorító lila nõi maszk miatt írom, amit írok... 😊 Aki ezt azért hordja majd, mert csak a legkockábbaknak jár és hozzá adott sokan az epeenjéhez, annak egészségére, de az tuti, hogy úton útfélen le fogják b*zizni 😄

És (ez persze fõleg Krinyonak szól) ne hasonlítgassuk a legimbább epikek beszerzését egy FUN itemhez, ami azt hivatott jelképezni, hogy részt vettél egy eventen. Vannak olyan itemek, amiket presztízsbõl lehet beszerezni, szerintem egy event itemei ne ilyenek legyenek. Ebben az esetben ellenpéldának pont nem jó a WoW, mert bár sok másban tényleg agyatlan grindelést vár el, de az ünnepek ott "mindenkinek járnak", egyik ünnep se arról szólt, hogy kockulj, hanem volt bennük néhány ötletes, vicces, esetleg egy kis felderítésre sarkalló küldetés, amiket bárki megcsinálhatott simán a rendelkezésre álló idõ alatt, a fõ kérdés az volt,hogy érdekel-e annyira az event, hogy rászánd azt a pár órát. Emellett sokkal színesebbek is voltak, mint ez itt, szerintem ez is vitán és fanboizmuson felül áll.

Na persze lehet, hogy a WAR készítõinek a felfogása az, hogy ezeken az ünnepeken is legyen "kockareward", ami végül is ha elvonatkoztatunk az elõzetes ígérettõl tényleg belefér.

Lehet, hogy wowot jöttem keresni a warba? ;-) De az biztos, hogy ez az event, ami most van a warban egy vicc nem csak a wowoshoz, hanem a felhajtás után elvárt szinthez képest. Lehet, hogy demagógnak tûnök, de a demagógia tudatos cselekvés és sajnos én egyenlõre így látom, még ha demagógnak is tûnök. És hidd el, én sajnálom ezt a legjobban, Te is tudod jól, hogy bár próbáltam objektív lenni, de nagy pártolója voltam a játéknak... 😞
Ja és ez persze távolról se jelenti azt, hogy a játék rossz lenne, félre ne értsetek, csupán ez az event egy nagy csalódás számomra több szempontból is, tehát ilyen szempontból egyéni a hisztim, az tény 😊
hány elõfizetõ van már köbö?
Hát igen, jó lenne, ha lehetne mindenhol egyformán pvpben húzni, de az ugye nagyon esetleges 😞 Én tier2-be és tier3-ba tudtam betekinteni és tier2-ben bár volt 1-1 warband, de egész egyszerûen nem mentek be az emberek a PQ területre, tier3ban pedig amíg egyenlõek voltunk nem jött ki a destru, amikor pedig este kábé 4szeres túlerõben voltak akkor nem volt sok esélyünk. Ez szerverfüggõ, errõl nem 100%ig a készítõk tehetnek. Legfeljebb annyiban, hogy ezt bárki megmondhatta volna, hogy a rosszul balanszolt szervereken ez azt jelenti, hogy az egyik oldal nemigazán fog tudni Lordokat ölni, ezért kéne valami alternatíva.
Pio, most olyan demagóg voltál, mint a hozzánemértõ politikusaink. Az, hogy azt mondják: nem a grinden fog alapulni a játék nem egyenlõ azzal, hogy semmi olyan nem lesz benne, ami grindre adna okot. Senki nem mondta neked, hogy el kell érned a maximumot az event alatt, ez azoknak van, akik naponta rengeteg órát tudnak a játék elõtt tölteni, egyszerûen nem te vagy a megcélzott személy ezek szerint, úgy ahogy például én sem. A lényeg a warban, hogy ha itt grindelsz, nem lesz komoly elõnyöd belõle, csak apró trófeák, titulusok, stb. Vagy ha ezeket is akarod, akkor tessék, tölts több idõt a játékkal, nekem személy szerint semmi bajom azzal, hogy x kitüntetés csak majd hónapokkal késõbb fog a vállvédõmön lógni. Tökéletesen igaz, hogy ha még ezeket a kis csecsebecséket is a játékosok után vágják, akkor elveszik az értékük.

Hamed
Most ugy irjatok ezt mintha ez lenne a legnagyobb baja a jateknak😄D

Ha vki besokall az fps vagy balance dolgok miatt azt mondom igaza van, de ezen dramazni... Bar ha belegondolok hogy mennyi xp kell majd 39-rol 40-re lehet meg nekem is elmegy a kedvem😄

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Krinyo
A lényeg az volt hogy nem kell ahhoz grindelni hogy olyan jó cuccod legyen amivel már képes vagy leölni az ellent, és közben még élvezed a játékot is. Ebbõl a szempontból szerintem tökléletesen betartották a szavukat a készítõk, attól mert akad egypár olyan ember aki a játéktér minden négyzettcentiméterét kiakarja farmolni és az össze fellelhetõ geart megakarja szerezni a játékban, még nem jelenti azt hogy "a rohadékok hazudtak, nem ezt igérték". Felkéne fogni hogy ez is egy mmo, és nem lesz epic cuccod ingyen, de legalább nem úgy mûködik mint wowban ahol lvl1-tõl csak annyiból áll a játék hogy farmold a csirkéket.
Ezzel az event dologgal ne gyere már légyszives mert ez meg vicc, hogy szegény átlag játékos sanyika aki bús, szomorú és sirdogál a sarokban mert nem kap maszkot a virtuális partira. Ha olyan egyszerû lenne a megszerzése akkor a nagy farmerek mennyivel rendelkeznének az event végére? Mindenki abban a szarban rohangálna és teljesen elvesztené az "értékét", ugyanúgy ha az epic cuccokat meglehetne szerezni napi 2 óra játékkal, mindenki abban mászkálna és akkor mitöl különbözne egy alap lvl1es geartöl amit szintén megkap mindenki, mitõl maradna az epic?
Mindettõl függetlenül ez egy olyan játék ahol végre NEM KELL grindelni a szinten maradáshoz, végre nem kell egy második munkahelynek tekinteni az mmot, aki meg vért akar izzadni az a hello kitty online-ban is megtalálná a maga lvl1-es dinszóját amit kedvére farmolhat napi 12 órában.

48k infulence?
loál!
már 9k-nál is azt hittem beleöszûlök, de eeez...vicc.

most kezdek igazán örülni neki, hogy nem frissítettem az acc-om.
majd ha ezeket a sz*rokat kiirtják belõle, onnantól megyek vissza war-ozni -.-

Pari
Nezd Pio ennek az eventnek tobb hatso celja is volt, a legfontosabb az, hogy az embereket visszacsalogass orvrbe, hogy teszteljek az uj drop ratet, a megnovelt xp es renown bonust, es hogy ez ne csak egy feloras pq legyen hat felvittek jol az event influancet, hogy tovabb kelljen ott lenni.
de ha egy normalis pvp grpba vagy akkor ez a pq se grind hanem rvrezgetes kozben pqzgattok haverokkal, na egyedul farmolgatni az grind, ha meg 4x annyi az ellen az meg szop@s

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ams
te elvagy Pió...

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jó teszt amúgy ez számomra is, mert most írom az elsõ negatív hangvételû véleményemet a játékról és kíváncsi vagyok, hogy ezzel párhuzamosan a többi fórumozó postjaimra való reakciója is negatív lesz-e vagy valami értelmes is kisülhet a dologból (ehh, nehéz körülírni, hogy fanboiokból állunk-e vagy olyanokból, akik megértik mások aggályait a játékkal kapcsolatosan, mégha nem is értenek vele egyet, mert mást várnak a játéktól).
És ezzel azt hiszem megdöntöttem az 1 ember által zsinórban elkövetett postok rekordját ;-)
Hát ez besz*rás, fáradt vagyok, vagy mi 😄
Na szóval 48k (negyvennyolcezer) influence pont kell, írok itt össze vissza, megyek is inkább aludni... 😊
Helyesbítések:
A 48ezer az 35ezer, máshol annyit is írtam, elírás.
5 napos az event elvileg, utánanéztem.

Amúgy a legnagyobb karim már 20 és feledik szintû, szóval durvulok 😉
Öööö.... a legnagyobb karakterem 20as szintû, amit ráadásul csak tegnapelõtt ért el majdnem 2 hét kihagyás után, akkor most én nyertem? 😄

De most nem fogok még egy példát keresni, másról beszélünk és kész.
Készítõk mondták: MINDENT el lehet érni a játékban unalmas grindelés nélkül
Én mondom: nem lehet MINDENT, mert a 48ezer influence 4 nap alatt való kifarmolásának 2 módja vagy agyatlan mobgrind vagy napi 24óra az rvrzónában tekintve, hogy onnan piszok lassan jön.
Ti mondjátok: nincs igazam, mert Ti úgy játszotok, hogy nem grindeltek ki semmit.
Én kérdezem: Ti a játék MINDEN létezõ tartalmát végigcsináltátok már és az alapján mondjátok, hogy ebben bizony nem kell grindelni semmilyen célért?

Itt egy amolyan elvi dologról van szó, a készítõk ígértek valamit, amit sajnos nem tartottak be. Ettõl függetlenül a játékban lehet és van is rengeteg olyan dolog, ami nem grindfest és nagyon jól el lehet vele szórakozni, ha nem lenne már rég nem játszanék, mert a heti 1-2 napos, napi 1-3 órás játékidõmmel igencsak összeegyeztethetetlen a grindelés 😊

Persze, hogy aki akar az grindelhet, ha a világ legváltozatosabb MMORPGjét csinálták volna meg a készítõk Te akkor is beállhatsz egy spawnpontra és grindelheted az ott megjelenõ mobot. A lényeg, hogy a készítõk azt mondták, hogy a WARban nem lesz olyan cél, aminek az eléréséhez ez lesz az eszköz, hogy itt bármilyen cél elérhetõ casual játékkal, legfeljebb lassabban.
Aki nem akar grindelni, nem szedi ki, aki szeret grindelni kiszedi, ez nyilvánvaló. A baj itt azzal van, hogy aki nem szeret grindelni, de szeretne lassan de biztosan MINDEN tartalmat elérni és megvette a WAR-t, mert a készítõk azzal reklámozták, hogy itt ez lehetséges lesz, az most jól megszívta, mert itt és most bizony vagy megölöd 4 (vagy 5, nem emlékszem) nap alatt a minimum 4500 mobot/playert a 45ezer influenceért, vagy így jártál. És aki esetleg több karakterének is szeretné azt a maszkot?

És ez még nem is olyan stresszes, mert oké, nem lesz egy nulla statos csak fun szerepet betöltõ maszkod. Csak aggasztó, hogy ha már a játék történelmének legelsõ (és tudtommal a warhammer fantasy univerzum egyik legfontosabb) eventjét ilyenre csinálják, akkor vajh milyen lesz a többi? Én személy szerint abban bízom, hogy tanulnak ebbõl a srácok és a többi sokkal komolyabb lesz (Heavy Metal event exkluzív scenarioval például odab*sz), de sajnos a többség nem így gondolja a fórumok alapján.

Mint szinte mindig, most is némileg általánosságban, elvi szinten "kötözködök", nekem nem olyan fontos ez a dolog, hogy igazából síkra szálljak érte, de aki szorgalmasan bújja az IGN illetve a warhammeralliance fórumokat az bizony láthatja, hogy tonnaszám fogalmazódnak meg hasonló gondolatok.
Snomag
'hogy az egész gyakorlatilag egy mobgrindelés és az RvR PQ is gyakorlatilag annyi, hogy az rvr zóna egy részére rávágtak egy számlálót és.'

Hat figy, Krinyohoz csatlakozom, aki grindelni akar, az grindelhet akarhol. En azt tudom, hogy nekem a legnagyobb karim az 22es (par % es 23) de en meg nem ereztem egyaltalan azt, hogy nekem most grindelnem kell akarmikor is, hogy elerjem a kovetkezo szintet. Persze, ha minden nap 10orat jatszik az ember, akkor eleg hamar monotonna valik minden, de ez nem a jatek hibaja.

Az orvr, sc, pq es sima questeles boven eleg ahhoz, hogy sztem ne zombuljon be az ember.

Az, hogy Neked nincs igényed arra, hogy megismerd a játék különbözõ tartalmait még nem zárja ki, hogy azokhoz amúgy kõkeményen grindelni kell.

Ez körülbelül olyan, mintha az eladó azt mondja, hogy "ez a DVDlejátszó lejátszik minden formátumot" és akkor én azt mondom, hogy ez nem igaz, mert az xvidet nem játsza le, mire Te jösz és azt mondod, hogy ez abszolút baromság, mert az mp3at lejátssza.

Itt a készítõk azt mondták, hogy minden tartalom elérhetõ lesz agyhalott grindelés nélkül, én azt mondom, hogy ez nem igaz, mert tessék parancsolni, itt a tartalom, amihez kõkemény grind kell, ráadásul fun cuccról van szó, amitõl nem leszek tápabb és adnak rá 4 napot vagy mennyit aztán 1 évig (jobb esetben) pápá, erre te azt mondod, hogy abszolút baromság, mert amire Te használod a játékot ahhoz nem kell grindelni.

Másról beszélünk, na, ez a lényeg...

Nekem ezek az eventek a gyengéim, wowban is imádtam õket és ma direkt amiatt megfogadtam, hogy warozok, beloggoltam, húúú, denevérek mindenfelé Altdorfban, de poén, teljesen be lettem sózva aztán jött a pofáraesés, hogy az egész gyakorlatilag egy mobgrindelés és az RvR PQ is gyakorlatilag annyi, hogy az rvr zóna egy részére rávágtak egy számlálót és... tovább nem tudom mondani a korábban vázolt okok miatt. Illetve most este visszanéztem, de most már kábé 4× annyi volt a destrus, úgyhogy hanyagoltam a dolgot 😄
Krinyo
abszolút baromság, aki grindelni akar az bármelyik mmoban talál magának grindelni valót, én pl egy dekát se grindeltem és eddig csak fun volt a játék, sok pvp-vel, haverral... még questet se csináltam igazán alttal csak párat és így vagyok 21.

Ezesetben helyesbítenék, még a jönnek a boszik --> megölöd õket ---> useolod az üstöt ---> spawnol egy rakás szellem ---> megölöd õket láncolatot se csináltátok, hanem agyhalott módjára grindeltétek a szellemeket, ez így még siralmasabb.
Ne értsd félre, egy pillanatig se szeretnék Rád rosszat mondani, mert ez teljesen szubjektív, van, aki szeret grindelni, van aki nem. A problémám az, hogy azt ígérték ebben a játékban majd nem errõl fognak szólni a dolgok, de úgy néz ki az "MMO forradalom" még várat magára 😞
Grindelés.... beseggelsz az egyik üsthöz és ott grindelsz, mint valami agyhalott egész nap, hogy meglegyen valami item amitõl hosszabb lesz fél centivel az epeened. Még jó, hogy azt ígérték ez más lesz, mint a wow és nem kell grindelni... ;-)
De még ha nem akarod az influencet összeszedni csak a ToK kiírást... 1×re spawnol valami 3-5 boszorkány az üstnél és az üst respawnol olyan 5 percenként...
Annak jó ez az event, akinek a szeverén tényleg igazi pvp alakul ki ennek hatására és annak, aki szeret grindelni. Elõbbi sajnos nálunk nem alakult ki utóbbiból pedig köszönöm nem kérek, nekem egy back nem ér annyit, hogy itt is csináljam azt, amit utáltam a wowban.
Hajj, pedig eddig nagy propagandistája voltam a játéknak, de ettõl az eventtõl többet vártam 😞 Remélem holnap jönnek valami ötletesebb ToK kvesztek.
2-en farmoltunk spiritet végig.volt 1 hely ahol 5mpként jönnek vissza 2-3-4 db és leöltük öket.nekem nincs meg a sapka csak a barátomnak,neki csak azért lett meg, mivel joval hamarabb kezdte farmolni az influence-t.

ja és ma volt valamilyen 48lvl lord az aldorfban😛kb 50en voltunk😄
és zöld lootok voltak<#boxer>
TDC Geronimo
Hogy lett ennyi idõ alatt ilyen sok influenced? Mi toltuk rvr pqt vagy 4* és kb 2 mm-t ment fel a csík oO

tök jó a live event😛

Eléggé jol néz ki a cloack😄
Meg a ghost form a potival😛

ti is csináljátok meg<#wow1>
Tehát négyszer kéne megcsinálni ahhoz, hogy készen legyen? Nem valami fantáziadús.... :\
TDC Geronimo
RvR PQ igen. Stage 1 után jön egy lord, akit ha megölsz, akkor azt 3-nak számolja.

TDC Geronimo
Nálunk kezdik megtanulni az emberek, hogy a WBtõl vissza kell fordulni és hagyni kijönni õket is. Mondjuk így is van pár idióta, aki ránk húzza a herokat. Legtöbbször kiegyenlített adok-kapok megy. Egyszer mi söpörjük végig õket aztán õk minket. Nekem nagyon tetszik és élvezem is. Úgy érzem nagyon jó szervert választottunk. A múltkori alliance event is hatalmas volt. Volt vagy 5 warbandnyi alliance tag és úgy ment a harc 2 fronton is. Keepeket foglaltunk, BOkat praagba stb. Ennél már csak jobb lehet 😊

Amúgy a Witching Lordokat hol lehet fellelni? Remélem az RvR PQkban... 😊
Még egyszer mondom, rosszul kezdtem neki, nem az a lényeg, hogy az order vagy a destru csinálja, hanem hogy csinálják egyáltalán.
Mondjuk az, hogy BOt foglalnak és az, hogy a warcampben bújkálnak azért elég drasztikus különbség 😊
Nyilván általánosan a játékosokra értem de a saját szemszögembõl írom le. Dronon ez megy reggel óta az tuti. Mondjuk a T2-t hamar otthagytuk a rákba és elfoglaltuk a keepeket. Azt se jöttek ki védeni, az volt az év vicce 😄
Nagyon remélem, hogy szép lassan mentalitást fognak váltani a játékosok és szórakozni fognak járni nem nyerni, mert ez így elég uncsi 😞 És az a baj, hogy errõl nem a készítõk tehetnek, mondom, ott viszketett a tenyerem, hogy milyen zsírkirály RvR buli van készülõben azt dél óta állok egy warcamp elõtt 😄