Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kojiro ergo sum.
Érdekelne, hogy warhammer mennyire játszható a napokban, mert készülök megvenni, és tudni szeretném, hogy várjak-e még vele, vagy már most élvezhetõ és játszható game.
Ill. érdekelne, a véleményetek, hogy wow vs warhammer-ben melyik gyõzne és miért?
Elõre is köszi
Halottvagy [eR] Arijuen
Karag Dron,Order oldalon<#vigyor2>#vigyor2>
Karag Dron:
Elsalin 37lvl WH
Szentharcos 34lvl WP
ersekker..melyik szerver, melyik oldal?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem akar valaki komoly guildot alapitani vagy netán csinált valaki?
Olyan guildot ahol 20-30 fö van és napi 3-4 óra game,sok insta.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
No, orvr nekem is nagyon bejön..szeretem a nagy harcokat...a gond az, hogy a t4es területeken már nagyon kevés orderest lehet összeszedni..és így nagyon nem megy a keepek visszaszerzése...ha meg netán mégis sikerül..pár órán belül ismét destru kézre kerülnek...kb 8-10 emberrel nem lehet 2-3 full warbandet feltartóztatni..egy darabig megy a védelem, de aztán elõbb-utóbb csak betörik a kaput és onnantól gáz van...azért párszor még így is ki szoktuk õket verni...de aztán szépen lassan felõrlõdünk😊)...renownban meg xpben ezek nagyon jók..és nem mellesleg a legjobb móka a játékban....t2-ben meg t3ban általában az order ellenõrzi a területeket...csak t4re nem matrad ember, vagy abbahagyja vagy új karit kezd stb.
No, mindegy azért nem adjuk fel..hátha elõbb-utóbb kiegyenlítõdik a két oldal...akkor onnatól nagyon fasza lesz.
Mondjuk a legviccesebbek azok akik mondják, hogy õk igazából nem szeretnek pvpzni...jó, hogy orvr szerverre jöttek mi?😛
Kipróbáltam minden megoldást amit a neten találta, mindegyik segített egy kicsit, de nem annyira hogy a diavetítés feeling alábbhagyjon (2 FPS-rõl 3-ra)
Belesírtam a külföldi fórumokba is, számos bugreportot is küldtem. Nemtudom mi mást tehetnék. Nincs kedvem visszamenni wowozni :/
Szóval kicsit ilyen sült galambosnak érzem a történetet.
csak csupan pve nem szorakoztato
vegyesen meg isteni , de mindenhez kell tarsasag hogy jo legyen 😊 sajna scenario is szedett vedett tarsasaggal inkabb idegesito es kevesebb xpt hoz mintha egy marauder tarsasagaban PQ t csinalnank 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nezegesd a sajat servered reszet a forumon, ott is a destrusok sirnak? 😊 Ugy altalaban leginkabb a bw/engineer/magus trioval vannak problemak, legalabbis egyes kepessegeikkel. Ezeket szepen javitjak is a kovetkezo patchekben 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ez igazából csak serpents passage-ra vonatkozik....érdekes módon más scenariókban sokkal kiegyenlítettebb a dolog még 40esek ellen is.
kedvencem a reikland hills meg a howling gorge. érdekes mód pénteken meg szombaton elég sûrûn váltottak a scenariók, de vasárnap csak ap pörgött. próbáltam, csak másra bejelentkezni, vagy csak arra nem...de úgy meg nem volt invite...várom az 1.05öt nagyon.
Orvrben durva amikor 40es warbandek megindulnak...akkor azt nem tudjuk kiegyenlíteni..és elõbb-utóbb bukunk. Ennek ellenére fura fórumokat olvasni, mert ott meg mindig a destru sír, hogy az order mennyire op...lehet csak nekem sincs sosem szerencsém.
Hybrid és Scarman

nem tudom más szervereken, hogy van, de az Eltharionon a t4 es zónák szinte teljesen kihaltak..az emberek nagy része 30 fölött elkezd vmi más karit is húzni..és inkább a t1-t2 zónákban van pörgés...ezért aztán nálunk szépen lenyomták praagot meg reiklandot a destrusok..ami azért nem túl jó dolog.
A múltkor sikerült egy kis védelmet összeszervezni és akkor nem is tudták praagot unlockolni..csak aztán nem volt ember...úgyhogy ment az unlock meg az elfoglaás is...reikland dettó.
A t4es scenariók is tele vannak 40es destrusokkal ...és bizonyos idõpontokban nem is érdemes scenariózni mert egyzsreûen bedarálnak...ilyen 200-300xpt tudsz összeszedni...az meg azért nem túl sok. Van egy-két fasza szervezett destru guild akik nagyon odabasznak pvpben. Ami nem is lenne rossz, ha order oldalon a résztvevõk kb fele legalább tudná hogy mit kell csinálni.
Orvr fasza csak még néha mindig iszonyúan belassul...fazsa kis képregényessé válik..sok ember azért nem jön..ezzel kéne valamit csinálni.
Gondolom, a kotbs meg a black guard még elvisz majd embereket t4bõl...szal újabb szopás lesz😊)
Egyelõre lvl 35 vagyok, de nagyon nehezen megy a fejlõdés mert esténként amikor van idõm játszani a destru tarol scenariókba és akkor alig kapok vmi xpt..questekkel megint nem jön...és én valahogy szeretem látni, hogy növekszik az xp csík. ha esetleg van idõm nagynéha délelõtt vagy délután játszani akkor nem gond mert általában végig nyerünk és akkor simán jön a 20-22k xp meg erre mág rá a 2 sc quest a +7k xpvel...úgy azért már látszik, hogy történik vmi.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
http://sw-outcast.comyr.com/
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram