Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eladó WAR game, nov. 18-án jár le. Akit érdekel árajánlattal együtt küldjön egy pm-t itt.
Kojiro
erre csak azt tudom mondani, hogy ha mind2 játék most indulna, akkor a war gyõzne

Kojiro ergo sum.

KurtVampire
Sziasztok!
Érdekelne, hogy warhammer mennyire játszható a napokban, mert készülök megvenni, és tudni szeretném, hogy várjak-e még vele, vagy már most élvezhetõ és játszható game.
Ill. érdekelne, a véleményetek, hogy wow vs warhammer-ben melyik gyõzne és miért?
Elõre is köszi

Halottvagy [eR] Arijuen

Bandras Dasilva!

Karag Dron,Order oldalon<#vigyor2>

Karag Dron:
Elsalin 37lvl WH
Szentharcos 34lvl WP
Bár azt még hozzátenném, hogy én pl azért nem mentem pár ismerõssel egy szerverre mert nem akartam destru lenni...szal nekem van a legkevesebb jogom itt pofázni...
😛...ja, ez igaz..nem néztem...tiszta gyp vagyok ma...mindegy az ötlet azért nem rossz...bár asszem nehéz lenne sokakat rávenni, hogy pl kezdjék elõrõl.

ersekker..melyik szerver, melyik oldal?
Strahd_
csak ez alapjan nem tudni melyik server melyik oldalra gondol 😊 bar lehet csak nekem nem tiszta.

TDC Geronimo
ATIm van így mind1, de miféle fix, mert itt igazából nem a kártyákkal van a gond, hanem az enginnel. Ezek a "fixek" kb semmit se érnek.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Nvidia kártyákhoz van már rá egy fix.

De attól nem rossz ötlet.
Sztem van már pár ilyen...bár lehet esett a létszám mostanában.
TDC Geronimo
1.0.5rõl azt írják, hogy rosszabbul fut mint eddig :s

hali

Nem akar valaki komoly guildot alapitani vagy netán csinált valaki?
Olyan guildot ahol 20-30 fö van és napi 3-4 óra game,sok insta.
Én indítottam egy sorcit eltharionon ugy megnézni milyen is az orvr és ami engem zavart hogy amikor az open partykat kilistázo ablakot megynitod core-on ugyebár onnana meg tudod hogy PQznak vagy mit csinálnak. Orvren viszont mindegyikhez RVR van írva, így ez számomra elég fura... Core-on legalább ha egy party mellé RvR van írva az tényleg RvRezik. Persze amikor mar guild van meg stb akkor mar én sem hasznalom (dron) az open partyt max ha nagyon nincs fent senki, de az elején akkoris zavaro .

0Fritz0
Azt a képregényt nem találtam meg, de helyette itt van ez. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az rvr és orvr különbség warnál úgyis mind1, itt úgy mondanám, hogy semmilyen számottevõ különbség nincs a kettõ között.

Szerintem tuti legmagasabb prioritásként kezelték ezt, csak lesz már vmi javítás a nagy patchben. Mondjuk nekem az otthoni gépem nem a legújabb, erõs középkategóriás, de átlagosnál jobb beállításokkal nem szokott szaggatni rvr-ben.

Nézegetem a saját forumokat...

No, orvr nekem is nagyon bejön..szeretem a nagy harcokat...a gond az, hogy a t4es területeken már nagyon kevés orderest lehet összeszedni..és így nagyon nem megy a keepek visszaszerzése...ha meg netán mégis sikerül..pár órán belül ismét destru kézre kerülnek...kb 8-10 emberrel nem lehet 2-3 full warbandet feltartóztatni..egy darabig megy a védelem, de aztán elõbb-utóbb csak betörik a kaput és onnantól gáz van...azért párszor még így is ki szoktuk õket verni...de aztán szépen lassan felõrlõdünk😊)...renownban meg xpben ezek nagyon jók..és nem mellesleg a legjobb móka a játékban....t2-ben meg t3ban általában az order ellenõrzi a területeket...csak t4re nem matrad ember, vagy abbahagyja vagy új karit kezd stb.

No, mindegy azért nem adjuk fel..hátha elõbb-utóbb kiegyenlítõdik a két oldal...akkor onnatól nagyon fasza lesz.

Mondjuk a legviccesebbek azok akik mondják, hogy õk igazából nem szeretnek pvpzni...jó, hogy orvr szerverre jöttek mi?😛
Lazarus
2.8Gz Core2Duo, 4GB ram és Ati 2600XT. Nem volt még olyan játék a gépemen ami ne futott volna medium-high beállításokkal tökéletesen, szaggatás nélkül (Ut3, Crysis, Far Cry 2, Fallout 3, stb.), a Warhammert leszámítva.

Kipróbáltam minden megoldást amit a neten találta, mindegyik segített egy kicsit, de nem annyira hogy a diavetítés feeling alábbhagyjon (2 FPS-rõl 3-ra)

Belesírtam a külföldi fórumokba is, számos bugreportot is küldtem. Nemtudom mi mást tehetnék. Nincs kedvem visszamenni wowozni :/
Van egy olyan érzésem, hogy ezt bármelyik szerver bármelyik oldaláról el lehetne mondani szervezettség nélkül, még akkor is ha full/full a népesség. Tenni kell arról, hogy ezek kialakuljanak. Kell a nagy, komoly szövetség, amihez meg persze kell a nagy, komoly guild is. Tegnap este mi is beköszöntünk praagba egy kis grpal, hogy bo-kat foglaljunk, mire 5 perc múlva meg is jelent a 3-szoros túlerõ, akik aztán jól földbe is döngöltek. Eddig tökéletesen egyezik a kettõnk története, csakhogy mi ezen a pontot hívtunk némi alliance erõsítést. Az mondjuk már más történet, hogy aztán velük is visszaüldöztek a warcampbe, mert az orderesek még többen lettek, de ahogy Bíszt is írja a végére részben emiatt, na meg ugye fõleg a kezdõdõ alliance event miatt óriási csata alakult ki. A mi szerverünkön kb. úgy megy ez, mint azon a régen linkelt waros képregényen, ami a dolgok alakulását visszafelé mutatja a nagy ütközettõl a kis gankelésig. 😄 Ha vki tudja linkelje már. 😄
Szóval kicsit ilyen sült galambosnak érzem a történetet.

Strahd_
lehet a pve is szorakoztato 😊 szerintem egyensulyba kell tartani mert csak csupan scenario nem szorakoztato,
csak csupan pve nem szorakoztato

vegyesen meg isteni , de mindenhez kell tarsasag hogy jo legyen 😊 sajna scenario is szedett vedett tarsasaggal inkabb idegesito es kevesebb xpt hoz mintha egy marauder tarsasagaban PQ t csinalnank 😊

BEAST
Az EDO ramokkal lesz a gond, erzem 😄 Amugy ugy tenyleg szivas, nem tudom milyen konfigod van, de remelhetoleg 1.1-ig dolgoznak ezen a probleman is 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lazarus
😞 Én mindenhova Fastest Framerateel megyek és így is szaggat -_-' 100v100-nál valszeg bevágna egy kékhalált, pedig az ajánlott konfigot a gépem minden szinten jócskán felülmúlja. Jó lenne ha legalább az kiderülne végre melyik hardwaret kell kicserélni hogy rendesen fusson
BEAST
Scenariokba egy ideje mar nem is igazan jarok, mert ennyi erovel maradhattam volna a jateknal minek nevet nem ejtjuk ki 😊 Max a chaos-empire teruletek elfoglalasa miatt amikor neha behiv, de ez a "farmoljuk-a-renownt-mert-az-milyen-meno" stilus nem igazan jon be. Rvrben raadasul meg izgalmasabb is 😄

Nezegesd a sajat servered reszet a forumon, ott is a destrusok sirnak? 😊 Ugy altalaban leginkabb a bw/engineer/magus trioval vannak problemak, legalabbis egyes kepessegeikkel. Ezeket szepen javitjak is a kovetkezo patchekben 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Szerencsere Karak Azgalon ilyen problema nincs. Barmikor elmesz Battle Objectiveket foglalni 2-3 emberrel, szinte garantalt hogy jon par ellen akivel el lehet szorakozni. Estenkent, de leginkabb pentek-vasarnap kornyeken viszont mennek a jo nagy rvr harcok. Szombaton es vasarnap is legalabb 100-100 fos csatak voltak, egesz ejszaka 😄, bar a teruleteket lockolni nem sikerult a rendszer hianyossagai miatt, megis eleg jol szorakoztam 😊 Igaz ezeket a csatakat mar Fastest Framerate beallitassal kellett jatszanom, de ugy legalabb megvolt a 40-50 fps harc kozben is 😊

van kiegyenlítés..de csak 36 ra húz fel..és az nem az igazi...36 és 40 között nagy a difi...fõleg, hogy sok már amúgy is bõven 40es renown felett jár mert ezekbõl a fasza kis scenariókból kb körönként 4-5k renownt farmolnak ki.

Ez igazából csak serpents passage-ra vonatkozik....érdekes módon más scenariókban sokkal kiegyenlítettebb a dolog még 40esek ellen is.

kedvencem a reikland hills meg a howling gorge. érdekes mód pénteken meg szombaton elég sûrûn váltottak a scenariók, de vasárnap csak ap pörgött. próbáltam, csak másra bejelentkezni, vagy csak arra nem...de úgy meg nem volt invite...várom az 1.05öt nagyon.

Orvrben durva amikor 40es warbandek megindulnak...akkor azt nem tudjuk kiegyenlíteni..és elõbb-utóbb bukunk. Ennek ellenére fura fórumokat olvasni, mert ott meg mindig a destru sír, hogy az order mennyire op...lehet csak nekem sincs sosem szerencsém.
Lazarus
Keress egy állandó havert akivel tudtok SC-zni, olyan kaszt kell amivel jól kiegészítitek egymást. Aztán SC-n belül kiváltok a csürhébõl, megkerülve az ellenséget egyesével kinyírbáljátok az utánpótlást, vagy hátulról a healereket. Lehetõleg külön csapatban, így maximalizálódik a összeszedett XP. Még ha nem is nyertek ez által, nagyon szép XP mennyiséget össze lehet szedni így egy kör alatt.

Hybrid és Scarman
hmm, mintha teljesen a Karag Dronról irtál volna. Tegnap probáltam scenariozni este, hát álltalában 6-8 40es destro ellen nálunk jo ha volt 1-2...egyszerûen élvezhetetlen volt. El nem tudom képzelni ORVR szerveren mit lehet csinálni, ahol még szint kiegyelítés sincs ha jól emlékszem.

Jó a questelgetés is..én szeretem azt is csinálni, mert néha elegem van a scenariókból..csak nagyon kevés xpt adnak..az a legnagyobb baj velük.

nem tudom más szervereken, hogy van, de az Eltharionon a t4 es zónák szinte teljesen kihaltak..az emberek nagy része 30 fölött elkezd vmi más karit is húzni..és inkább a t1-t2 zónákban van pörgés...ezért aztán nálunk szépen lenyomták praagot meg reiklandot a destrusok..ami azért nem túl jó dolog.

A múltkor sikerült egy kis védelmet összeszervezni és akkor nem is tudták praagot unlockolni..csak aztán nem volt ember...úgyhogy ment az unlock meg az elfoglaás is...reikland dettó.

A t4es scenariók is tele vannak 40es destrusokkal ...és bizonyos idõpontokban nem is érdemes scenariózni mert egyzsreûen bedarálnak...ilyen 200-300xpt tudsz összeszedni...az meg azért nem túl sok. Van egy-két fasza szervezett destru guild akik nagyon odabasznak pvpben. Ami nem is lenne rossz, ha order oldalon a résztvevõk kb fele legalább tudná hogy mit kell csinálni.

Orvr fasza csak még néha mindig iszonyúan belassul...fazsa kis képregényessé válik..sok ember azért nem jön..ezzel kéne valamit csinálni.

Gondolom, a kotbs meg a black guard még elvisz majd embereket t4bõl...szal újabb szopás lesz😊)

Egyelõre lvl 35 vagyok, de nagyon nehezen megy a fejlõdés mert esténként amikor van idõm játszani a destru tarol scenariókba és akkor alig kapok vmi xpt..questekkel megint nem jön...és én valahogy szeretem látni, hogy növekszik az xp csík. ha esetleg van idõm nagynéha délelõtt vagy délután játszani akkor nem gond mert általában végig nyerünk és akkor simán jön a 20-22k xp meg erre mág rá a 2 sc quest a +7k xpvel...úgy azért már látszik, hogy történik vmi.
Én inkább úgy mondanám, hogy nincs elvágva az, aki questeléssel akar szórakozni, tome unlockokra vadászni, felfedezni, személy szerint szórakoztatónak találom azt is, hogy ha Attenborought akarsz játszani és minden bokor mögé benézni, minden barlangot felfedezni, minden hegyet megmászni, akkor is találsz érdekes tome unlockokat, infókat, helyeket, trophykat, stb. De ennek ellenére rank 1-tõl ösztönözve vagy arra, hogy csapattal haladj, mert minden túlzás nélkül kb. 5x olyan gyors a fejlõdés szervezetten pvpzve, scenariozva, mintha egyedül kvesztelgetnél. Én olyan 2 szintet kveszteltem 35 felett, de majdnem kihullott a hajam tõle, mert iszonyú idõráfordítás és annyira nem szórakoztató, mint a pvp.

Nem mondtam, hogy nem lehet csatlakozni, csak azt, hogy nem vagy rákényszerítve. Sõt épp azon csodálkozom, hogy támogatva is van aki egyedül akar játszani.
szerintem lehet bármikor bárhova csatlakozni guildekbe, nem hiszem hogy lenne megkötés, ez egy MMO...külföldiek közül is vannak normálisak, a régi társaság csak megkönnyíti a helyzetet, de aki nem ismer senkit annak sem lehetetlen, csak egy kicsit szocializálódni kéne a sok (elsõ MMO-s) wow-osnak

Igaz amit írsz, épp ezért furcsa, hogy ez a játék minden más mmo-nál jobban támogatja a single player játékot. A questeket simán lehet szólózni, open partyhoz sokkal könnyebb csatlakozni, mint összevárni a guildtársakat a világ minden részébõl, de a pq rewardokat könnyen elérheted még party nélkül is a sima mobok öldösésével, scenarióba járhatsz egyedül, instába nem kell járni. Szóval 40-ig minden nehézség nélkül eljuthatsz egyedül viszonylag jó cuccokban, hogy aztán ott szembesülj, hogy semmi keresnivalód nincs a játékban megfelelõ társaság nélkül.
Nem gyõztem eleget hangsúlyozni, hogy itt szükség van a nagy együtt játszó közösségre, nem single player. Egyértelmûen sokaknak azért megy el a kedvük a játéktól, mert ugyanazt keresik, mint wowban: egyedül akarnak mindent csinálni, farmolni, pvpzni, 10 fõs guildben a haverokkal, aminek a vége egyértelmû kudarc minden téren. Az ilyeneknek ki kéne próbálni végre, hogy mitõl mmo az mmo. Nagy, összetartó közösségben, jól szervezett erõs allianceben, akikkel még akkor is tudsz pillanatok alatt warbandet szervezni, ha tier1-es crittereket akarsz farmolni mókusfarkakért.

Lehet, hogy már be is kapcsolták ezt az újfajta scenario indítást? Én legalábbis nem voltam 2x ugyanabban egymás után ezen a hétvégén.
ez a beszéd 😊
TDC Geronimo
Renown nem csak onnan jön :p

BEAST
erre talaltak ki az rvr-t ;p

tudjuk hogy ez a játék pvpre épült ezért a renownak igen sok értéke van😊
hát renown csak valamire jó😊
TDC Geronimo
Nálunk fordítva volt, de szerencse, hogy 40 után nem kell már SCbe járnom 😊

kezdek sírni...karag dronon mindig elvernek a destrok t4 sc-en😞

Biztos, hogy nem lesz. <#vigyor2>

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

remélem nem lesz 😊
TDC Geronimo
Nem tudni. Majd ha eleget tesztelték a PTSen.

hát majdnem mindenki.. én nagyon eluntam a Lotro-t semmi nincs benne lehet moria jó lesz de meddig 1-2 hónap.... bár ne legyen igazam 😊

http://sw-outcast.comyr.com/

valaki mondja meg mikor lesz elérhetö a 1.0.5 pathc EU-ban?
Karak Azgal-on voltunk,de már majdnem mindenki visszajött a Lotro-ba.Amennyire tudom a maradék pár ember is visszajön amikor indul Mória.

Terawatt
Én most az Eltharionon tevékenykedek 😊

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Kreeder44
Srácok lotro callidusos emberkék who-ba melyik serverre mentetek??