Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!!! ELADÓ egy WAR account, november 21-ig feltöltve, van rajta egy 13-as kari 3 arannyal kb, de nem is ez a lényeg 😊 7.990-ért passzolnám. Peace !!! érdeklõdni [email protected] (mail,msn)
Strahd_
cdgalaxis.hu 😊

KurtVampire
Tud valaki vmi jó oldalt ahonnan gyorsan le lehetne tölteni a játékot?

Halottvagy [eR] Arijuen

Strahd_
Nem Nem 😊 latszik oregszel 😛

a mai peccs dobott valamit a scenariókon?...pörög más is vagy csak sp ismét?
TDC Geronimo
HoXom probb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MeoH
Igen.

fuck mmo's..i.,

KurtVampire
Ha vettem egy accountot WO-hoz akkor elég ha csak simán letöltöm a játékot ugye?

Halottvagy [eR] Arijuen

en ajanlom a 2 setet akar utolso 5 szintre is,
en meg 1-2 ora solo questeles miatt is "attalentelek" (+tactic atrakas uncsi zzz) nomeg atoltozom, sztem siman megeri a veszodseget :G

anti hero

Aljas rágalom, te csak azt akartad hallani, hogy healer kell és kierõszakoltad tõlem. 😄

Hát azért a WP-t ne hasonlítsuk össze egy zealottal dps terén :S

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Nekem 1 35ös warrior priestem van...csak egy szetem van... willpowerre +toughnessre gyúrva...eddig nem nagyon volt bajom a questekkel...az igaz, hogy eltart egy darabig meg leütöm a mobokat, de nem annyira vészes sztem.

A questek nagy részét (fõleg empire területen) megcsináltam, de nem nagyon tûnt lassúnak..az persze igaz, hogy amikor a bw, wh, ib groupunkkal megyek akkor sokkal gyorsabb...
Strahd_
a kerdes az hogy 2 setet tartsak magamnal es cserelgessem, vagy csak 30+ nal kezdjem el behuzni a +sok will es cuccokat...

Strahd_
En szeretem a papot 😊 azzal nincs gond 😛
de igen en is ezt latom Kryn szolt hogy tul sok a Sorci de keves a healer 😊 most meg sok healer van 😛

nah ne szemeteljétek teli a war topicot holmi aoccal😄D

BEAST
Ha nagyon ki szeretned probalni meg en is odaadom az accomat arra a 2 napra 😄 hudedurva conquerorom van! :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hmm ez vicces, mert mikor elkezdtem a papot tolni addigra asszony hirtelen felnõtt 25-re, aztán kezdte beoffolni magát, de addig nekem kellett utolérnem, kelj fel és járj, open party nézés mindenhol sajna ez a healbotok sorsa warba a fejlõdéshez...:S de emléxel mit mondtam elején😊 azzal játsz ami neked tetszik😛 amúgy meg mostanság néztem, hogy tök fölösbe húztam fel a papot, mert bár beértem a többieket ezzel is, de tele lettünk healerrel😊

Strahd_
nekem nincs olyan parom aki legalabb 30 ig megoli nekem a mobokat 😊 ez van. szoval nekem ilyeneket is bele kell szamolnom sajna 😊 de inkabb tanacs kell a ne menj egyedul sajna nem opcio legalabb is 30 alatt biztosan nem.

jah még valami Malav hibája... emléxem TS-en kérdeztem tõle, hogyisvanezstb.. aztán nagyon belelkesedett annyira, hogy egy pillatanig még énis elhittem, hogy játszottam a játékkal és mien jó😛

a nem beszámíthatót jobban szeretem...;D ám mint mondottam kipróbálni szeretném nem vagyok túl nagyon AOC fan, graf/fatality érdekel leginkább... a feltöltés meg a havidíj árától függ?😛 bár mostmár csak 1 war accot kell fizetnem😊

Hülye vagy avagy hülye, hogy ki akarod az aoc-ot próbálni? Amúgy ha annyira érdekel odaadom az accom, csak fel kell töltened. A te tempóddal garantáltan megunod úgyis 2 nap után.

ne menj egyedül😊))

Rasztahnak van egy szép chosene 40-en szal majd azzal játszik😉

Jah eddig kötötte le, ahogy az õ szavaival éljek leépül a játék mellett..;D amúgy folyamatos fejfájása van ha gép elõtt ül pár órát..:S
Legalább most megint fõz majd rám és nem csak a pizzarendelés marad;D

Strahd_
vege lesz Rasztah szep fejlodesenek 😊 asszony bekemenyit meg jatszani se fogja engedni 😛

BEAST
Nem birta tovabb elviselni Malavot :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Miért akarja eladni az asszony? Eddig kötötte le? 😄

Bár lehet nem ide kéne írnom de próba cseresznye...
Egy családtagom megválna a warhammerjétõl rajta egy 30-as WE Karak Azgal szerón... ha valakit érdekel és árajánlata is van: [email protected]

Dec.6-ig feltöltve (Bp-en belül dobozaival stb...)

Strahd_
kerdesem lenne a healerekhez. Erdemes 2 kulon setet tartanaom a healernek 1 pve 1 healre? (pve alatt intes cuccok, healre meg +will es cuccok)

egyedul pve + questelesnel ha nincs eleg intem 😊 nem tudok haladni.
ha nicns eleg willem kicsiket healelek.

Hyder
<#whatever>

Steam: [HUN]Feriggno

BEAST
<#wilting>

Ez guildünk anti-alt intézkedéseinek következménye.

relog

Hyder
lehet n00b kérdés, de még nem találkoztam ilyennel.

ma reggel kicsit altoztam és végre kipucoltam Ch9 -et és mennék a köv map-re (türkiz átjáró) erre kiírja, hogy "The map not avaible, try later" vagy hasonló

na mi a bánat ez?

Steam: [HUN]Feriggno

TDC Geronimo
1.0.4b patch. Pár fontos dolgot elõrehoznak, amíg az 1.0.5öt testelik.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

KurtVampire
Köszi, egy kis gép átalakítás után már menni is fog😄

Halottvagy [eR] Arijuen

Szaruman
Én pl úgy hívom 😊 Mondjuk a másik meg bitch hunter 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

MrStokes
Ahogy kinez szerencsetlen WE inkabb BitchElf-nek kene nevezni! :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Jeffjohnson
A különbözö kariknak a müködési mechanikája WAR ban sokkal ötletesebben van megoldva mint a WoW-ban lehet szólózni de minél hamarabb clant kell találni úgy az igazi de ha szereted a PvP-t márpedig assi karival ez alap 😊 akkor ez a te játékod WoW az PvE funoknak való akik unalmukban néha PvPznek 😛.

proci igénye nem nagyobb, vmi dualcore az megteszi viszont grafikus igénye joval magsabb mivel sokkal szebb is videokariban a határ a csillagos ég 😊 ami fontos xp alatt legalább 2G ram vistához meg kb. 4.
Az meg hogy jobb-e wownál itt nem fogod megtudni, mert nyilván itt mindenkinek ez tetszik jobban, különben nem ezt játszanák...wow forumon meg a másikat istenítik...ezt neked kell eldönteni.

Lazarus
Nagyobb. 2 giga ram, bármilyen dualcore vagy 2.5ghz+ singlecore és egy Ati2400/Gef7600-tól felfelé elég neki, ha szerencséd van 😊 Ha nincs szerencséd akkor mindegy milyen géped van
Nagyobb
KurtVampire
Rendben, köszi, még egy lehet buta kérdés.. nagyobb a gépigénye mint a wow-é vagy kb ugyanolyan?

Halottvagy [eR] Arijuen

WE csak nõ lehet, Marauder és chosen csak férfi, és nõnemû greenskinek nincsenek, ezek a megkötések.

WE csak nõ lehet, Marauder és chosen csak férfi, és nõnemû greenskinek nincsenek megkötések. Pedig lore szerint pl sorc csak nõ lehetne, és számomra az ironbreakernék sem illenek nagyon a képbe. A Warhammer világ amire a játék épül nagyon jól kidolgozott, cserébe viszont néhol megkötésekkel jár. Szóval még így is engedékenyek voltak a fejlesztõk.

Amúgy WE párja a witch hunter, ha papír meele dpsben gondolkodsz ami nem csajszi õ lesz neked való.

Még szerencse, hogy a boszorkány csak nõ lehet 😄
KurtVampire
Bevallom nem nagyon értek ehhez a játékhoz, wow-ot unalmasnak találom mostmár így kerestem mást és ezt ajánlották sokan. Tõrös, assassin karikat szeretem a legjobban, ha jól tudom itt ez a witchelf és csak nõi változata van

Halottvagy [eR] Arijuen

Kojiro
ha jól tudom valóban van pár ilyen class (22-bõl)

Kojiro ergo sum.

KurtVampire
egy dolog igazából riasztó egy kicsit, hogy nem lehet választani férfi vagy nõ legyél a kasztodhoz

Halottvagy [eR] Arijuen

a legmagasabb karakter az accon egy 15-ös WE , az eltharion szerveren.