Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terawatt
Akkor én levagyok maradva 😄 sok kezdvem nemvolt az utobbi honapokba lotrozni es gondoltam kiprobalom a warhammert de most csak az hajt hogy legyen mar meg az a 30% a lvl 20 hoz de lassan megy

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Móriára kell készülni. <#vigyor2>

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Nephin azért olvassa ezt a fórumot mert õ is játszott 😊 Bár már lassan egy hónapja nem, úgyhogy jobb lenne ha a blogját frissítené gyakrabban, nem csak 3-4 naponta <#beka2>

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Terawatt
Ez igy igaz 😊 de ha mourkain pl 500-70re kikapunk akkor örül az ember ha 3k xpt kap és sajnos az utobbi 10 körbe ez volt

Egyébként ez is egy tévedés, hogy feltétlen nyerni kell sc-ben a sok xp-ért, épp az elõbb voltam egy t3-as Isha-ban, ahol minimális fölénnyel a destruction nyert, de szinte mindenki 17k xp körül kapott a gyõztes és vesztes oldalon egyaránt. Jól kell harcolni, ennyi.
Terawatt
Ja.csak sajna lotroba meg csillag manias voltam es mar a vegen alig mertem bemenni mert 1halalbol elvesztetem 1 egeszet 😄 amugy hogyhogy olvasod ezt a forumot?😄

Jó, de te pvp-mániás vagy. 😛

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Szaruman
Cry, cry, cry. Nekem a 2. karim van 30 fölött, és nem unom (legalábbis nem ezt).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Terawatt
lol nephin XD majd jövõre 😊 többieknek is mond meg de ha nagyon nem talalok valamelyik szerveren egy jo guilded akkor rohanok a boltba és megveszem.De gondoltam mar hogy karácsonyra megajandekozom magam

Gyere Móriába, Tera! 😛 😊

Terawatt
Kezdem nagyon unni az egész játékot hogy az Eltharionon Destruction el nem lehet nyerni t2be fõleg nem ilyenkor hétvégén meg este egyedül a stonetroll crossing amin van esélyünk többen is azt mondtak hogy t3ba is szopas lesz a lavas scenario fõleg nekem black orcal és nagyon kezdem unni hogy ha csak scn akarok akkor 17 menetet kell NYERNI hogy szintet lepjek... ha meg questelnék 2x lassaban menne.De ami a leg idegesitobb hogy a magyar klanom szarik a kicsik fejere vannak 6-7en nagyok es a kicsiket meg leszarjak egyedül meg unalmas az egesz

Én már tapasztaltam ilyet.<#buck>Volt valami guild ahol volt 1 tank 1 marauder meg azthiszem 2 magus + sorcik. Na most úgy zajlott, hogy leestél beszippantottak ,aoe knokback,root és mehetett release. Azthiszem végére senki se ugrott már le és megvártuk, hogy 500 pont legyen. Majd ha lesz még ilyen csinálok képet én is, mert biztos azt hiszik ilyen nincs, mert csak BW op...

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

1 bw se tud csodákat mûvelni, fõleg ha másik csapatban vannak healerek. Csak sokan elfelejtik, hogy a legtöbb sc-be 3-4 van és nem 1 miatt halnak meg.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

TDC Geronimo
Na megy a PTS USba. Itt mi EUba nem tudunk mást csinálni csak lesni, hogy miket írnak tengerentúli társaink 😞

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
BW/Sorc comb/dark magic nerf. Ideje már ennek is, mivel mindegyik maxal rohangál scenariokba meg rvrbe is. A healer változásnak is kimondottan örülök. Remélem mire kijön addigra lesz még változás a healerek terén. Egyelõre elég jónak tûnik a cucc. Ha valóban javítják a combat responsivenesst is akkor happy lesz mindenki 😊 Elvileg ma fellövik a PTSt USbe ugyebár, majd onnan csorognak az infók, hogy hogy is mûködnek a gyakorlatban ezek a változások.

TDC Geronimo
Kis update az 1.0.5ös patchrõl. Azért tetszik a hozzáállásuk.

TDC Geronimo
Ez egy hotfix volt 5én US servereken.

Pari
az szerintem a PTSre tehettek fel, de a tegnapelottot korainak tartom, mivel tegnap jelentettek be a patch "terv"...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

TDC Geronimo
Az a memory leak fix? Nem hallottam, hogy hogyan muzsikált, azt se, hogy leszedték. Hát remélem is, hogy javítanak mert már tököm kezd tele lenni.

Amúgy ha jól értelmeztem tegnap elõtt volt fent US szervereken egy patch, ami durván javított a játék teljesítményén, viszont sok lett tõle a CTD ezért leszedték, a de a lényeg, hogy jó felé keresgélik a srácok a bibit 😊
A wpnek lvl40en van vmi knock back...nemtom mennyire mûkszik vagy mennyire dob hátra...még nem vagyok 40😞(
TDC Geronimo
Jó baszki fáradt vagyok én is 😄 Úgy olvastam, hogy a WPnek van rank4es morale KBje :y

Lazarus
-_-'
QuippeR
igen, skill-listában én is láttam, hogy DoK-nak 40-esen lesz. (aki negyvenes már, annak jelenidõben.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Lazarus
hali mindenki!<#eljen>

Szeretettel várunk healer kaszt Atreides guildbe!(Karag Dron,Order oldalon,lvl 21 guild)

Csak az a lényeg hogy valamennyire tudj angolul és ventri használat + healos kaszt( archmage,rune priest, warrior priest).
Akinek érdekel,keressen fel ingame.
Karag Dron:
Szentharcos: WP, lvl 32.
TDC Geronimo
Nincsen

mintha lenne lvl40es rank4es moral talán? ha jol olvastam.. lehet nem

anti hero

Lazarus
Kevesebb értelme van mint WoWban. Ha az ellenfélnél nem te vagy kijelölve és körbe-körbe szaladgálsz van rá esély hogy nem tud kijelölni, mivel a targeting system alulmúlhatatlan -> sokan nem használják és a nagy szaggatás közepette nehéz eltalálnia kurzorral. Továbbá random mozgással a valós szerveroldali pozíciód kiszámíthatatlan a lag miatt, így nem tudnak olyan könnyen a lávába knockbackelni

btw csak beképzeltem vagy a warrior priesteknek tényleg van knockbackjük? DoK-nak nincs :<
vegul is egy elf archertol, aki a falon all es lovoldoz mit varnal el? ha lemegy verekedni akkor 2mp alatt betapossak a gyepbe..
😊

anti hero

csak mert néztem ilyen elf archert vagy mi az várvédelemnél és annyi esett le az egész videóbol hogy áll a falon lõ és néha nyom valami skillt amitõl gyorsan lõ 😛

sztem a 2 kombinacioja.

sokan szoktak szaladgalni mint a mergezett eger korbe korbe, de pl amikor casterrel toltam en meg nem talalkoztam olyan enemyvel aki kicselezett volna ergo szinte ertelmetlen, de amikor melee nyomom en is csinalom : )

anti hero

Strahd_
animaciok nalam ki vannak kapcsolva csak a sajat animjaim nezem 😊 mert a tobbit nem birja a gepem 😊 ez van.

Strahd_
eg es fold a 2 jatek. bar teny nalam a lineage2 max grafikan futott es szep is volt 😊 itt meg low grafikaval jatszok. de ott nem volt tortenet csak agyatlan fejlodes 😊 bar jo csoportal az a jatek is jo. billentyuzet +eger kell az iranyitashoz.
1 skilles izere nem tudok reagalni en l2 ben is rengeteg skillt hasznaltam 😊

nem tudod játszottál e a lineagevel vagy ismered e... ebböl aza kérdés , hogy nézegettem videókat és a skillek hmmm elég gatyik már mint animszinten mint a lineageben, meg az egész játék egyskilles és olyan kasztokból áll amik nem jók semmire... remélem itt nem áll fent ez a probléma
remélem itt nem áll fent ez a probléma
ja és még annyit hogy clicker vagy vagy wasd és jumpos game?

lehet, hogy szaggatni fog, mert nincs meg optimalizalva a jatek es gepmilyensegtol fuggetlenul vannak bajai : )
de futni valoszinu jol fog futni es szep is lesz.
😊

anti hero

hmmm remek mert most csak 1 10 est tudok rászánni.
Még annyit hogy mennyi a max szint? gondolom 4 giga rammal meg 1 260 gtx-szel csak nem fog szaggatni 😄

Strahd_
nem olyan a jatek mint a wow meg kozel sem 😊 ott a pvp szervernek volt ertelme , itt vitaznak azon kinek mi a jo

Strahd_
orvr en barhol lehet pvpzni, core szervern akkor pvp zel amikor te is akarsz 😊 en core szerveren vagyok, es ha akarom egesz nap pvpzek amikor nyugalmat akarokakkor meg a hatorszagban pve zek 😊

Strahd_
Destruction:
Core: Karak Azgal (EN), ORvR: Eltharion (EN)
Order:
Core: Karag Dron (EN), ORvR: Dragonback Mountain (EN)

megveszed a jatekot, akkor az aktivalas utan 1 honap megy, ergo nem kell rogton venned GTC-t

én inkább pvp lelkületû avgyok de ahogy észerevettem erröl is szóla játék.
ha megveszem a gamet akkor kell még vennem egy gamecardot hogy hozzáadodjon az 2 hónaphoz vagy simán megcsinálom az accot és már lesz is rajta 1 hónap avgy hogy müködik?😊
és meik realmra érdemes menni? az már leeset hogy oRVR mert az gondolom olyan mint a pvp realm de pontosan meikre? hol játszatok ti?

Strahd_
en sajnos meg rozsszin kodbol latom a jatekot mert meg 18 nap van hatra az 1 honapos elofizetesembol.

Nem kell kuldizni, de lehet mert jok a kuldik tortenetei
Nem kell grindelni, de lehet (ennek en nem latom ertelmet mert en alig birom leolni a mobkat igy is)
Nem kell pvp-zni, de lehet es jo hangulata van az open realm vs realmeknek is meg a scenarioknak is.

attol fug mihez van kedved a szerint talalhatsz magadnak szorakozast, en legalabb is valtogatom hogy pve vagy pvpzgetek 😊 minden csapat fuggo mint minden mmo ban.

kicsit eros gep kell hozza mint negativum neha szaggat nekem kemenyen, szar a memoria kezelese a jateknak 😊 es kicsit meg bugos 😊 en ezeket a - dolgokat lattam. De egy jo tarsasag mindezekert tud karpotolni

a játék nagyon szórakoztató, de szerintem cska akkor, ha van társaság hozzá, mert egyedül hamar elunja magát az ember.
bár mondjuk ha szeret az ember egyedul elbibelodni questekkel, uj teruleteken koborolni, felfedezni ilyesmi, akkor meg ez a resz is bejovos...

én úgy érzem, hgoy farmolni nem kell benne, az elõbbre jutást a questek, nomeg a csapatos pvpbol jovo xp biztositja leginkabb

anti hero

Strahd_
😊 vegul is sajat nev 😛 mindig ezeket hasznalom...
Isendur dark elf mage, Adon human pap, Dinice torpe lany 😛 /* de mivel ez order ezert o nem lesz nekem 😛 */

En is azt hittem Jockeyrol, de Wildor rol se gondoltam volna hogy a BW elveszi a lelket 😛 nem reg nosztalgiaztunk rola z3d el a regi szep idokrol 😊

Üdv mindenki.
Segítségeteket kérem. Mondanátok néhány szót a játékról, mivel szeretném megvenni de semmiféle trialt nem találtam hogy kipróbáljam. Bírom ezt a warhammeres témát de ma már a piac televan hulladék mmorpg-kel.
Olyan dolgok érdekelnének ,hogy mennyire ballanced a játék questelni kell vagy inkább farmolni.Persze persze megnéztem én az játékleírást meg hasonlók de ott a játéknak csak a jó oldalait mutatják be.De engem a rosz oldala is érdekel mivel mindennek van rosz oldala is.Ha esetleg aki már jobban benne vana játékban és írna nekem pár szót azt nagyon megköszönném. And sorry for noob question 😊

Tyler Durden
Most én is pislogok, Strahd azt hittem saját neveden jáccol, Jockey-ról meg azt hittem order oldalt boldogítja (:
/amúgy én chosennal jáccom Maraxus néven, jópárszor toltuk sc-t 1ütt/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Jockey
:-)
én se tudtam te vagy adon lol
nemhiába régiek megtalálják egymást..:-p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
Aha 😊 a Kabala Orc 😄

Tyler Durden
Én jelenleg nem fogok próbálgatni bevált a jelenlegi leosztás, valamint ilyen minimális módosítás miatt szerintem felesleges resetelni..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR