Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
AoCot nem láttam július óta, de azon nem segít már semmi. Szép meg minden, fatalityk királyak azt kb ennyi. Illetve lvl 50ig lehet élvezni utána viszont kuka. "reselni mondjuk jó móka😉 " na majd mikor mást se csinálsz majd keep ostromnál csak resselsz már mindjárt más lesz a véleményed 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Strahd_
azon vagyok 😊

TDC Geronimo
Ki is kellett rúgnom tegnap 😞 (mondjuk jól esett:d)

BEAST
Fortressekben 6, azaz HAT arany taska garantaltan 😄 Malav mely depresszioba zuhant miota tudja hogy eladtatok az egyik accotokat :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hátõõõõ 😊 lúútkurva?! wtf 😊) tudod színes egyéniség vagyok szeretem a színes dolgokat nem csak magamon 😊)) holnap majd meglássuk ma nincs gép csak asszony évforduló különben leraidolja a gépemet is...

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Hát zealotomat beoffoltam egy jóidõre az biztos😄 túl sok a healer tudod...;D meg néha a laggokba még a healt se lehet elcastolni:S reselni mondjuk jó móka😉 ám hnap kezembe veszem aocot megnézzük azt az agyonfikázott gamet amíg van rajta "ingyen" idõ... ám árat nem írtam a warhammerre nem igazán láttam benne nagy bizniszt, csak vmennyit szerettem volna visszakapni az árából, ajánlatokkal meg nem bombáztak, így maradt a csere, legalább who mellett ott lesz majd az aoc is... ki tudja mit hoz még a sors... meg épp mihez van kedve az embernek, wow is lekötött BC-ig aztán kuka.. az acc még megvan bár 3 60-as karival nem sokra mennék😄 nah wow/aoc téma oFF itt..😊
zealottal meg csimpaszkodj rá valakire a klánban aztán party + pq farm...

TDC Geronimo
Felcsillant a szemed a ma bepatchelt 3 arany táskán, amit keepfoglaláskor kapsz mi te kurva? :d

Strahd_
En nem ertem meg az acc eladast wow ban sem 😊 igaz hogy en ott a karimat mindenemmel egyutt odaadtam valakinek aki elvezi a WoW ot igy o elvezheti , nekem meg tok mindegy 😊 unalamas volt 1 honap utan.

Itteni acc eladasnak akkor lenne ertelme ha olcsobban jutsz hozza mintha boltban megvenned 😊 akkor van ertelme 😊 de hogy valaki pofatlanul meg dragabban is arulja mint a bolti verzio.

Raszta akkor meg nem ertem mit rontok el hogy meg mindig nem ertelek utol ha neked az asszony se segit 😊

bar tegnap isteni napom volt, ez az en bajom en elvezem a jatekot csak fejlodni nem fejlodok 😊

az ilyen xDxDxDxD ajajajajaja XDXDXDXD guyoknak a spanyolok kozt a helye nem a gorogoknel xD

anti hero

Sebaj, ahogy látom a wow topicban megtalálta a társaságát illetve a számítását. 😄

rezes
Haha

Emberünkrõl annyit hogy a mi guildunkben(Dragonfly) kezdte palyafutását és hát szépen fogalmazva is üde szinfoltja volt a guildchatnek.Akkor lett kirakva a klanbol amikor a guildchaten elkezdett toborozni hogy menjenek masok is vele destrozni mert az olyan "POWNZOR XD".
Rerollolt WP-re majd elkezdett hisztizni hogy vegyük vissza mert a mostani guildjében olyan szarul érzi magát és egyébként is nem érti, de olyan fura nyelven beszélnek nem úgy mint mi.A guildje az Atreides egy görög csapat...
Jó vásárlást
Ja es bye Elsalin ikszdé ikszdé

Fonok.Ki az a corporation?

<#worship>

Jeffjohnson
Így igaz ahogy te írtad! A játék még csak most indult nincs akkora vevõtábora az accoknak mint modjuk a wow-nál tehát egy 40es karival sem érné megvenni nemhogy egy 13assal amit nem én nevezek el ...bár lehet bennem van a hiba és ez az év üzlete <#banplz>

Pwnd.

Strahd_
mas se jatszik egesz nap , de egy lvl 13 as karihoz nem is kell megeroltetned magad. neked 1 honapba telt majdnem, baromi elfoglalt ember lehet ha csak kb 6-8 orat jatszottal osszesen 1 honap alatt, folosleges vetel volt belatom.

akkor kicsit szamoljunk, te 7990 ert arulsz egy jatekot, amit te regeltel be ergo kesobb vissza tudod lehet szerezni a supporttol az accot, ergo a vevo kockaztat veled.

eredeti jatek 13490 foritnba kerul + 3 honap jatek + a biztonsag hogy nem tudjak ellopni a vevo alol az accot.
Sima GTC 6290 ergo a jatek 7200 forintbol jon ki + 1 honap jatek
Az arat megprobalod felvinni egy 13 as karival.
szerintem nem er meg a 13 as karid egy forintot se nemghogy 790 forintot . Igaz ezek az arak az uj jatekoscsalogato kedvezmennyel vannak.
Sima alap aron szamolhatunk 10790 forin a jatek ara + 1 honap jatek
es igy is 7645 forintra jon ki a jatek 😊 de meg igy sem eri meg a te 345 forintos karaktered, de gondolom mint ugyvezeto ezeket a szamolasokat te is elvegezted. Tovabbi szep napot neked.

Jeffjohnson
visszanyulnak és visszanyalják között szerintem van egy kis külömbség. Direkt odaírtam ,hogy kinek nem inge, mégis magadravetted... nem rád értettem bár nem ismerlek ha megnézted nem is reagáltam egyetlen hírdetésre sem én arra írtam ,hogy :"úgyse veszi senki a WO-t"

1 napon belül

KurtVampire
Mennyi ideig szokott tartani, míg a supportosok visszaírnak?

Halottvagy [eR] Arijuen

Sajnos az emberek ott taposnak át másokon, ahol csak tudnak, az meg, hogy ahogy a te szavaddal éljek "visszanyalják" az accountjukat gusztustalan... szerencsére nem vagyok rászorulva az ilyen dolgokra, ám nem kértem, hogy vedd meg😊 hírdetés volt, akinek nem ingje ne vegye...

Jeffjohnson
sg-s hírdetés alapján nem csodálom ,hogy nem veszik, ha valaki neki akar kezdeni biztos nem "használtan" veszi hanem rádobja azta a plusz 2-3 eft és megveszi a boltból így nem lesz az mint ami a wownál volt ,hogy eladott accot visszanyulnak kedves emberek (kinek nem inge...) mondjuk az is értelmes aki úgy vette meg ,hogy e-mailt nem kérte hozzá....

ma még nem leszek, mert évfordulónk van, de hnap visszatérek kicsit gamelni 😊 csakhogy egy kis mosolyt váltsak ki belõled, vagy lehet újabb síró fejet szül ?😄

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nah legalább megoldódott az asszony acc eladása, mivel úgyse veszi senki a WO-t így úgy néz ki sikerül elcserélnem egy feltöltött AOC accra legalább a kipróbálás is megoldódik ráfizetés nélkül 😊

Eladó warhammer online dobozos verzió! Nagyon olcsón! Sajnos lejárt az account, de befizetéssel újra játszható!
Van rajta egy 14es black ork kari a Karak Azgal szerveren!
Akit érdekel privit írjon! Tényleg olcsó!
és aktív is? a war-eu-n ha megnézed akkor fel van töltve? ha igen akkor tényleg írj nekik

gratu
KurtVampire
Már volt használva az account játékban... igen aktiválva

Halottvagy [eR] Arijuen

Te jó ég... és ez mind egy másfélsoros mondatban... A takarítónõnk is beszámláz a kis vállalkozásából, õ is ügyvezetõ...

most vettem észre, ezek szerint új vagy...aktiváltad a kódot is? 😊

nálam már ott kiverte a biztosítékot a gyerek amikor a másik oldalról keresett embert, rp farmra...mármint egymást ölni

nov 9.-ei hír:

Tonight an issue with our account system occured that prevents new and renewed accounts to get access to our game servers even when all data were correct. We are working on this issue and will update you with the progress.

We apologise for the inconvenience.

Update at 12:00 CET: We discovered a technical problem concerning the link between the game servers and the billing platform that was causing an issue with renewed accounts being unable to access the game. This problem has now been resolved and you should now be able to access the game as normal.
We apologize for any inconvenience caused and we will add one day of free game time to any account that was affected by this issue.

Azt írják már jónak kell lennie. Szerintem írj egy levelet a supportra, hgoy neked van még problémád

KurtVampire
Sziasztok!

Feltettem a játékot, elindult vmi mythic patcher,
beírom game account loginom és passwordom, de azt írja h authentication failed, a war-europe-n ugyanezzel a felhnévvel és jelszóval viszont felenged... mi a teendõ vagy a gond?

Halottvagy [eR] Arijuen

Hamed
T. Ugyvezeto ur az kerulte el a figyelmedet, hogy egyik nap ebben a topikban meg komoly guildet keresett, majd masnapra a jatek egy fos lett es "visszamegy" wowozni amivel meg sose jatszott egy masik postja alapjan. Te uzletelnel vele?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

semmi jelentõsége nincs, nem mindegy neked, miért adja el? fõleg ha meg se akarod venni...én nem értem basszus, ezeken a szar fórumokon mindenki ilyen negatív? az ember feltesz valamit, hogy eladó, erre jönnek a fikázások. gratulálok. akinek nem inge, ne vegye magára.
STRAHD: lehet, hogy neked 1 nap se a 13-as kari, viszont én egy cég ügyvezetõje vagyok és elég sokat dolgozom...nem tudom mit kell nagyképûzni. Nem játszhat mindenki napi több órákat...
Nekem felment 40gigára xD Viszont nekem a full file check után is annyi maradt. Kitöröltem data.myp-et utána file check és jo lett, és azota nem is csinalta eccersem.

hehe megvettem én is a játékot..játszottam fél honapot..de 2gb ram 3200 proci és egy x1600pro 512mb-os videókarival élvezhetetlen volt a játték medium - low grafon.....mindamellett várni kellett a loginra..nem tudom az megjavult e már..nah mind1..van egy accom eladó..akit érdekel az írjon a [email protected] -ra 9.000 kérek érte...dobozba kutyafüle mindennel 1ütt..van pár karakter rajta...érdektelen
Néha ok nélkül elkezd nõni a mérete, ami nem jó, viszont egy full file check rendberakja, ami jó. Nekem például 9 és fél giga, bár nincs fent a mai patch, de nem hinném, hogy az olyan nagy. Viszont 1× nekem is volt 17 gigás.
KurtVampire
köszönöm

Halottvagy [eR] Arijuen

12,5 gb nálam
KurtVampire
meg tudná nekem mondani valaki, hogy mennyi helyet foglal a játék?

Halottvagy [eR] Arijuen

Azért az is érdekes hogy egy "igencsak fos game"ben mért visz el t4ig 2 karit valaki.. Talán mazochista?

Lazarus
😄DD
KurtVampire
hehe😄

Halottvagy [eR] Arijuen

zomgzerg
2 nap és zárható

voltam .D

Hali!<#wave>(kihagytam valamit,sorry offért)

Eladó Warhammer account!(DVD,borito,minden ami hozzájár,titkos kérdés stb)
Szerver:Karag Dron,order oldalon!

Elsalin 37lvl Withc Hunter,234g,30renown.
Bankban full zöld,pár kék cuccok található.(annihilator setes cipök)

armory: http://www.wardb.com/profile.aspx?id=107598

Szentharcos 34lvl Warrior Priest,267g,32renown.(van dps + healos gear)
Legjobb guildben van: Atreides.
Bankban van pár presuge kék cuccok,annihilator cipö,fejes,meg egyéb kék cuccok.

armory: http://www.wardb.com/profile.aspx?id=236559(DPS gear)

Február 20-án jár le.Eladnám,mert visszatérek wowozni.
Ára: 12.000ft(Szerintem ez jo ár mert maga a játék: 10.700ft + 60 napos gamecard 6.290ft)<#eljen>

Érdeklödni msnen: [email protected]
Budapestiek elönyben,személyesátvétel,postaiutalás.
Nincs nagy jelentõsége, de egyszerûen nem értem, hogy meg sem fordul a fejedben, hogy egy csomóan olvassák mindkét topicot?

wow topic, ma 16:50 ersekker:
"hali mindenki!

Soha nem wowoztam még az életemben csak warhammer online de az igen elég fos game...Szeretnék kérdezni pár dolgot.."

itt 20:44:
"..Február 20-án jár le.Eladnám,mert visszatérek wowozni...."

Én biztos nem vennék tõled semmit.
TDC Geronimo
haverjaitok

Hali!<#wave>

Eladó Warhammer account!
Szerver:Karag Dron,order oldalon!

Elsalin 37lvl Withc Hunter,234g,30renown.
Bankban full zöld,pár kék cuccok található.(annihilator setes cipök)

armory: http://www.wardb.com/profile.aspx?id=107598

Szentharcos 34lvl Warrior Priest,267g,32renown.(van dps + healos gear)
Legjobb guildben van: Atreides.
Bankban van pár presuge kék cuccok,annihilator cipö,fejes,meg egyéb kék cuccok.

armory: http://www.wardb.com/profile.aspx?id=236559(DPS gear)

Február 20-án jár le.Eladnám,mert visszatérek wowozni.
Ára: 12.000ft(Szerintem ez jo ár mert maga a játék: 10.700ft + 60 napos gamecard 6.290ft)<#eljen>

Elérhetöség:
MSN:[email protected]
Freemail: [email protected]

Budapestiek elönyben,személyesátvétel,postaiutalás.
Strahd_
13 as kari nem is lehet mert az 1 nap se 😄