Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
en se sok ertelmet latom meg a penznek 😊 elejen meg izgultam hogy lvl20 ra meglesz e a pacira a penz... 2 lora eleg is siman osszejott pedig semmit nem kereskedtem 😊 epp ez a jo semmit nem er a penz 😛 mert mit csinalsz ha sok van? 😉 most 28 ason 110 aranyammal se tudok mit kezdeni, nincs semmi amit megvennek. Bar lehet kesobb lesz valami benne egyenlore semmit nem er a penz 😊 es ez igy van jol.

BEAST
Es mit kezdenek a kifarmolt milliokkal, marmint arannyal? Kb semmit, de sok szerencset az arany arusoknak D:

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Úgy néz ki be fognak indulni az eladások <#vigyor2> és a gold árusok <#szomoru1>:

HANGAME AND EA TO BRING WARHAMMER ONLINE: AGE OF RECKONING TO KOREA

http://www.warhammeronline.com/pressreleases/20081113.php
thx

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

omg😊 szerencsére nem mondanád meg a bnõmrõl, hogy valaha is játszott vmi szgépes játékkal;D

s0n1c
fury
bár bnõm myspace függõ, amitõl én borulok ki😊

Hát nála mint mondottam eddig tartott az mmo...;D nálam maradt, de a baszogatás is visszajött, hogy "megint a gép elõtt ülsz", ám elég extrém család vagyunk így a szokásaink is azok..😉 bár manapság mi az extrém ugye.. nah asszony mmo téma oFF. 😊 apropó meik szerón toltátok AOC-ban?😊

Jockey
jah és én is otthonosítom már, kapott év elején egy msi laptopot, hogy azon netezzen, de õ még leragadt a google keresõnél aminél nemtom miért de az internet-t elkezded beírni akkor automatikusan kiegészíti az internetfüggõségre...:-)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
érdekes, nálam is lövöldöz asszony pajtás zombit, csak az sajna én vagyok..:p
más mondtam neki, megmutatom neki who-t hátha tetszik neki, csak azok a fránya sc-k elég gyorsan hívnak, így sosincs ideje leülni a gép elé..:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

<#eljen>kiraly az asszony

anti hero

s0n1c
Az enyém most rászokott a left4deadre, hazajön melóból lelõ 20-30 zombit shotgunnal aztán nekiáll vacsit fõzni 😄D
Nincsenek elõítéleteim, csak én ilyen régimódi vagyok. 😄 Vannak ilyen privilégiumok, mint pl. ha kártyázunk akkor szigorúan csak a férfiak játszhatnak, a nõi foci Istenkáromlás, stb. stb. Mondjuk ilyen játékokkal nem zavar ha nõk is játszanak, csak az én barátnõm ne tegye. 😄 Húgom anno imádta és sokat játszott a baldur's gate-ekkel, icewind dale-el, stb. Ráadásul még counter-strikeozott is, rá is volt kattanva a sok pubertáskorú ödönke... 😄 Mostanában meg azt mondja a sims-el szokott szórakozni, szóval nincs ezzel baj, csak mértékkel, de õ meg is tartotta a nõiességét, normál érdeklõdési körét, amit ha nem tesz szét is csaptam volna. Persze nem azt mondom, hogy a barátnõd nem, de az mmo az egy jóval veszélyeztetettebb terület. 😄

BEAST
Persze megint sarkitsunk, meg dobalozunk a vegletekkel -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
"miért baj az ha egy csaj játszik?!" - nézd meg a hardwired-en a westendes wow hype jelmez fotókat és rájössz 😄
KurtVampire
köszönöm mindenkinek a segítséget

Halottvagy [eR] Arijuen

Lazarus
Ha torrenten nincs feltüntetve akkor US. EU kliens
KurtVampire
és hogy tudom majd megnézni, hogy us vagy eu verzió a játék?

Halottvagy [eR] Arijuen

Ám nem tudom neked mien elõítéleteid vannak a nõkkel szemben😊 miért baj az ha egy csaj játszik?! nem láttam feltûntetve a dobozon, hogy csak ffi...:S nah igazából teljesen mindegy is mert 1 hónapig tartott nála ez a dolog 😊 ám talán jobb is... ahogy nálam ish alábbhagyott a lelkesedés... bár a társaság jó, gondolok itt 3-4 emberre😄 a többiekkel nem nagyon volt kontaktom stb... nah majd este tsen... písz

hogyne. ez lehet gond. ha US verziot telepitettél akkor az nem lesz jo EUs accal.

KurtVampire
Igen netrõl töltöttem, lehet akkor ez a gond? nem tudom milyen kliens mert torrent oldalról szedtem

Halottvagy [eR] Arijuen

Persze, a takarítást se hagyd ki, a klasszikus munkamegosztás, plusz legyen mindig szép. 😄

MrStokes
Köszönöm a választ, titkon erre számítottam! :-)

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Vmit még akartam írni folytatásként, csak elfelejtettem, reggel 8-kor kezdtem írni és most tudtam befejezni. 😄

asszonynak a konyhaban a helye mi?
<#idiota>

anti hero

Netrõl töltötted le a játékot (csak mert EU acchoz nem jó az US kliens)?

BEAST
Max te csomagolnal... meghozza ki, az uj szamitogepet 😄

Botrányos lenne ha a barátnõmnek akár csak az eszébe is jutna, hogy játszon, azt hiszem kezdhetne csomagolni... 😄

KurtVampire
Az accountot egy másik emberkétõl vettem, aki játszott vele én meg megváltoztattam email-t, jelszót, kérdést.

Halottvagy [eR] Arijuen

nah gz... 😊 malav remélem nem vitt semmit;D

BEAST
Jaja :d 9 aranybol egyet en vittem! Lett epixx meg minden 😄

nah esett sárga?😊

Lazarus
nézz be a fórumba
Tyler Durden
http://totalwarhammer.hu/

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Tudja valaki, mi van ezzel a Warhammer online warbloggal, bezárt? Mert az utolsó hír szeptember 22. Lehet hogy wow-oznak? 😊

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Sikerült regisztrálnod a cd kulcsot? kaptál válasz mailt, hogy az aktiválás megtörtént?

Ha esetleg több kulcs is volt a dobozban..biztos, hogy a jót kaptad meg?

A válasz mailben, ha aktiváltad a kulcsot benne van, hogy mihez kapsz accesst.

kiegyenlített szerver, közel azonos
sort már nagyon rég láttam a szerveren (lehet csak jókor lépek be? 😊 )

MrStokes
Érdekelne, hogy mostanság milyen a népesség viszonya ill. az erõviszony a két oldal között a Karak Azgal szerveren, ill. hogy esténként szoktak -e még sorok lenni a destruction oldalon.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

KurtVampire
Én meg úgy állok most, hogy megvettem wo accot, 1 héttel ezelõtt töltöttem fel wow-ot 1 hónappal, wow unalmas, wo-val meg nem tudok játszani, mert kötsög patch nem indul el authentication failed miatt....
ja és ráadásul ma vettem géphez új alaplapot meg 2gb memóriát h menjen😄DD
Ilyen ez a popszakma...

Halottvagy [eR] Arijuen

nah meló oFF... ma ünneplés no gép:S 😊 legyetek rosszak😉 mondanám, hogy essen sok epic loot.. de nem mondom mert nem leszek ott😛

ám szerencse... elég ha én butulok, nem kell még bnõmnek is😊)

BEAST
Ha mar itt tartunk, uzenem neki hogy o is keveset jatszik! <#idiota>

Azért baszogat, mert olykor néha bár többen mondhatják, hogy keveset játszom!!!!! asszony szerint sokat.. szal azért is jó neki a gép, mert legalább lefoglalja magát míg én esetleg oly ritkán raidolok;D

Strahd_
mondom hogy szerencses 😊 engem otthon azert baszogatnak hogy otthon minek ulok gep elott 😊

Tehát azért baszogat hogy mért ülsz annyit a gép elõtt mert õ akar?😄

Krisz... 😊) már azzal balek voltam, hogy asszonynak vettem gépet+wart.. bár a géppel nem is voltam balek mert legalább nem az én gépemen nézegeti a mindenféle hogyismondjam számomla érdektelen dolgait😊 szal géppel elértem, hogy engem se baszogasson "annyit", hogy miért ülök a gép elõtt😄 nah a WHO csere aoc-ra meg igazából nekem nem oszt nem szoroz, mivel who ott porosodott volna az asztalon, mivel pénzt nem nagyon lehet még belõle csinálni, amit csináltam volna belõle (Viki: ha eladod akkor a pénz az enyém lehet, hamár ennyit játszottam a karival?! LoL😊) rafinált mi?;D) ám élni tudni kell, szal jöhet az aoc is... legfeljebb az porosodik majd, de legalább kipróbáltam azt is... Beast ha ezek után se esik nekem sárga táska azthiszem lassan egeret meg billt kell cserélnem, mert erõsen amortizálódik egy egy keep foglalás után...

Strahd_
nem ertelek 😊 ez a jo healer jelszava minek healeljek mikor resselni us tudlak 😛

Strahd_
😊 igy mulat egy magyar ur 😊

Iszonyat balek vagy ezzel a cserével. A két bömösötökbõl az egyiket elcserélted egy ezres zsigára...